Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω εγώ, έχω γράψει και κριτική στο skroutz. Για φόρτιση και σύνδεση με υπολογιστή είναι οκ. Για OTG δεν κάνει.

otg τι ειναι; Κανει γρηγορη φορτιση; Τι καλώδιο και κεφαλή χρησιμοποιεις; εάν το φορτίσεις μέσω υπολογιστή τι φόρτιση κάνει;

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Otg είναι το usb on the go που βάζεις φλασάκι και το διαβάζει το κινητό. Μέσω υπολογιστή αν το συνδέσεις σε usb 2 θα κάνει πάντα αργή φόρτιση, αφού αυτή παρέχει 0,5Α, ενώ αν το συνδέσεις σε usb 3 τότε μπορεί να κάνει γρήγορη φόρτιση. Αν θυμάμαι καλά η usb 3 παρέχει 0,9Α ρεύμα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Otg είναι το usb on the go που βάζεις φλασάκι και το διαβάζει το κινητό. Μέσω υπολογιστή αν το συνδέσεις σε usb 2 θα κάνει πάντα αργή φόρτιση, αφού αυτή παρέχει 0,5Α, ενώ αν το συνδέσεις σε usb 3 τότε μπορεί να κάνει γρήγορη φόρτιση. Αν θυμάμαι καλά η usb 3 παρέχει 0,9Α ρεύμα.

αργές φορτίσεις είναι και οι δύο. ο φορτιστής βγάζει 3A

Σοβαρά; Δεν το παρατήρησα ποτέ... Μου φαίνονται πάρα πολλά, αλλά για να το λες έτσι θα είναι.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Επειδή έχω 5x αλλά και το s7 πίστεψε με έχουν διαφορά στην κάμερα μεγάλη,ιδιως στις βραδυνές...

Εγώ το nexus το δίνω λόγο αγοράς του one plus 3 λογο δικαρτης συσκευής.Και δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε μήνα το κινητακι..

Παντός.ειναι μία τιμία συσκευή που ή μπαταρία με την 7 έφτιαξε και για.μενα.οτι καλύτερο στα λεφτά του.Ειναι 32 GB.

Το έχω βάλει αγγελία.Αν κάποιος από δω ενδιαφερετε στελτε μήνυμα.

Με hdr+ ενεργο; Αν το χεις κλειστο (πχ αν οι συνθηκες δεν το επιτρεπουν οπως οταν βγαζεις κατι με κινηση) ναι σιγουρα εχουν μεγαλη διαφορα. Βεβαια οπως ειπα δεν ξερω τι διαφορες εχουν, απλα λογω των αλλων συσκευων υπεθεσα οτι δεν ειναι τοσο μακρυα.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ριχνοντας μια ματια εδω HTC 10 vs Galaxy S7 vs LG G5 vs Nexus 6p , αν εξαιρεσουμε οτι εχει τη ταση να υποεκθετει λιγο (περιπου μισο στοπ) δεν βλεπω τραγικες διαφορες. Εκτος εαν σου αρεσει λογω post sharpening (στη φωτογραφια με τα σκουπιδιαρικα κανει μπαμ και προσωπικα με ενοχλει, χαλαει τη φωτογραφια). Βλεπε 6p που εχουν ιδια πισω καμερα με 5x

Edited by Antretng

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/a6c8c406a25387e3c26cb2dae3cb043c.jpg

Πάει και το exclusive του pixel...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Πάει και το exclusive του pixel...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Δώσε παραπάνω πληροφορίες, πέρασες κάποια ρομ;

Σοβαρά; Δεν το παρατήρησα ποτέ... Μου φαίνονται πάρα πολλά, αλλά για να το λες έτσι θα είναι.

Ναι τόσα είναι. Δες τον φορτιστή σου όταν μπορέσεις.

Δώσε παραπάνω πληροφορίες, πέρασες κάποια ρομ;

Ναι τόσα είναι. Δες τον φορτιστή σου όταν μπορέσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=69074667

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Με βάση τα λεγόμενα του Xander θα έχεις "αργή" φόρτιση επειδή ο υπολογιστής δεν δίνει περισσότερο ρεύμα, δεν έχει να κάνει το καλώδιο στην συγκεκριμένη περίπτωση με την ταχύτητα φόρτισης.

Με βάση τα λεγόμενα του Xander θα έχεις "αργή" φόρτιση επειδή ο υπολογιστής δεν δίνει περισσότερο ρεύμα, δεν έχει να κάνει το καλώδιο στην συγκεκριμένη περίπτωση με την ταχύτητα φόρτισης.

μπορω να χρησιμοποιησω την κεφαλη του φορτιστη πχ ενος sony ericsson κινητου και ενα απο τα παραπανω καλωδια η μπορει να βλαψει το κινητο?

μπορω να χρησιμοποιησω την κεφαλη του φορτιστη πχ ενος sony ericsson κινητου και ενα απο τα παραπανω καλωδια η μπορει να βλαψει το κινητο?

Μπορείς, δεν βλάπτει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Και τι φόρτιση θα κάνει γρήγορη η αργή?

Γρήγορη μόνο με τον δικό του ή TYPE C 5v3a

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

remanftw ο gialakias το κανε σαφες (type c, 5V και 3Α). Τσεκαρε specs και παρε. Ο 1800 mAh που εβαλες προφανως και δεν ειναι γρηγορος. Ας ψαξουμε και τιποτα μονοι μας :lol: :)

Kαλησπέρα αυτά βρήκα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποίοι κάνουν όντως...Δεν γράφουν και ακριβείς λεπτομέρειες αμά μπορεί ας βοηθήσει κάποιος :D

Kαλησπέρα αυτά βρήκα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποίοι κάνουν όντως...Δεν γράφουν και ακριβείς λεπτομέρειες αμά μπορεί ας βοηθήσει κάποιος :D

Αντε επειδη με πετυχες στις καλες μου :p Ο δευτερος γραφει USB type C Έξοδος: 5V @ 3A οποτε κανει γρηγορη φορτιση.

Νομιζω και ο 4ος αλλα δεν εχει καλωδιο.

Edited by Antretng

να πάρω ένα τέτοιο θα κάνει την δουλειά του?? για να μην μπλέκω και με άλλο καλώδιο

http://www.ebay.co.uk/itm/New-USB-3-1-Type-C-Female-to-USB-3-0-A-Male-Adapter-Converter-for-Macbook-12-/262236206960?hash=item3d0e7ef770%3Ag%3AtOcAAOSwT~9WlHYZ

Με hdr+ ενεργο; Αν το χεις κλειστο (πχ αν οι συνθηκες δεν το επιτρεπουν οπως οταν βγαζεις κατι με κινηση) ναι σιγουρα εχουν μεγαλη διαφορα. Βεβαια οπως ειπα δεν ξερω τι διαφορες εχουν, απλα λογω των αλλων συσκευων υπεθεσα οτι δεν ειναι τοσο μακρυα.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ριχνοντας μια ματια εδω HTC 10 vs Galaxy S7 vs LG G5 vs Nexus 6p , αν εξαιρεσουμε οτι εχει τη ταση να υποεκθετει λιγο (περιπου μισο στοπ) δεν βλεπω τραγικες διαφορες. Εκτος εαν σου αρεσει λογω post sharpening (στη φωτογραφια με τα σκουπιδιαρικα κανει μπαμ και προσωπικα με ενοχλει, χαλαει τη φωτογραφια). Βλεπε 6p που εχουν ιδια πισω καμερα με 5x

αλλο να.τις βλεπεις τυπομενες και αλλο εκεινη τι στιγμη και στις.δυο συσκευες...και στο 5χ εχω λανονικα ενεργοποιημενο το HDR+ ακαι παλιυπαρχει μεγαλη διαφορα...

Επειδη αυτο ηταν το κριτηριο που εψαχνα κινητο για τη κοπελα μου, στη νυχτα με ενεργο hdr+ τη νυχτα τα παει καλυτερα απο p9 και g5 και εξισου καλα με iphone6. Νομιζω και απο το s7 δεν πρεπει να χει τρελες διαφορες. Εννοειται μιλαω για κλειστο "φλας" (θεος να το κανει στα κινητα το λαμπακι :lol: ).

Εκει που υστερει η καμερα ειναι στο app της που δεν μπορεις να παιξεις με manual ρυθμισεις ή EV ενω ακομα και αν βαλεις 3rd party app θα χεις μεν manual ρυθμισεις και EV αλλα δεν εχει δυνατοτηα long exposure αφου τερματιζει σε 1/5 shutter. Αν λοιπον κανει απλα κλικ κλικ το παιρνει με κλειστα ματια... αν παλι εχει σκοπο να το στηνει καπου και να κανει long exposure ας κοιταξει αλλο (πχ το g4 με λιγο περισσοτερα αλλα γενικα κατωτερο σε χερατες φωτογραφιες)

Καλή η συσκευή είναι , και η κάμερα είναι καλή. Το βράδυ βγάζει αρκετά καλές προς καλές με το φλας ενώ η εγγραφή γίνεται 4K 30fps 1080p 30fps 720p 120fps.

Ευχαριστώ πολύ και τους 2!

Θα προχωρήσω στην αγορά πιθανότατα.

αυτο ειναι feature της 7.1 ετσι?

εψαξα αλλα δεν βρηκα τροπο να το περασω...

Edited by manolisv

αλλο να.τις βλεπεις τυπομενες και αλλο εκεινη τι στιγμη και στις.δυο συσκευες...και στο 5χ εχω λανονικα ενεργοποιημενο το HDR+ ακαι παλιυπαρχει μεγαλη διαφορα...

Τι εννοεις; Δεν μπορεις να τις συγκρινεις κοιταζοντας τα 2 κινητα. Πρεπει να τις δεις και τις δυο φωτογραφιες σε ιδια οθονη αλλιως τυχον διαφορες σε φωτισμο, contrast, saturation, color temperature, αναλυση θα δειχνει διαφορετικο αποτελεσμα. Εκτος εαν εννοουσες οτι τις συγκρινες τυπωμενες και εκρινες τη διαφορα. (αληθεια τυπωνεις νυχτερινες ληψεις απο κινητα; )

Ενταξει το s7 το χω πιασει ελαχιστες φορες στα χερια μου οποτε ισως και να το αδικω αλλα κρινοντας απο το δειγμα δεν ειδα καποια χαοτικη διαφορα περαν του οτι το s7 εκανε πιο σωστο exposure. Δηλαδη σε θεματα οπως dynamic range, signal to noise ratio, χρωματα δεν εχουν αξιοσημειωτες διαφορες εκτος εαν καποιος προτιμα την επεξεργασια του s7 που κανει περισσοτερο sharpening.

Edited by Antretng

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)