zurabi_97 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πολύ πρόσφατα που έστειλα το δικό μου για αλλαγή πλακέτας έκανε 4ις εργάσιμες. Από το σπίτι μου στο σπίτι μου. Από ΞάνθηΜάλλον είχαν σε stock μητρικές. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες. Σήμερα πέθανε το nexus 5x του αδερφού μου.. Τελευταία έκανε κάτι κόλπα, έκανε μόνο του επανεκκίνηση που και που. Οταν κατέβασα το τελευταίο Update ota πριν λίγες μέρες και πάτησα εγκατάσταση, η μπαταρία από 80%όταν άνοιξε έδειχνε 33%. 1μιση χρονών συσκευή. Σχεδόν ένα έτος, από τότε που του το πήρα δηλαδή, δεν έχει γίνει ποτέ reset. Σήμερα ενώ μιλούσε, του έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν ανοίγει. Δεν μπαίνει recovery. Γράφει δηλαδή recovery mode αλλά δεν έχει τις επιλογές για wipe κτλ. Αυτό τώρα πάει procordia έτσι? Έχει κανείς εικόνα για το πόσες μέρες θα κάνει να επισκευαστεί? ΕυχαριστώΑπό Δευτέρα καλείς την LG Hellas και λες το θέμα που προέκυψε. Θα έρθει από τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ άτομο να το παραλάβει, και μετά περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο, άμα θα έχουν έλλειψη, θα σου στείλουν μήνυμα ή για οτιδήποτε άλλο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 A έτσι γίνεται? Θέλουν και κουτί ή μόνο συσκευή απόδειξη? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 A έτσι γίνεται? Θέλουν και κουτί ή μόνο συσκευή απόδειξη?Το κουτί το φέρνουν οι ίδιοι. Θα χρειαστείς αντίγραφο απόδειξης αγοράς μόνο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Τρομερή εξυπηρέτηση. Πήρα τηλ 7 του μηνός 8 του μήνα ήρθαν το πήραν από το σπίτι και το έφεραν σήμερα 14 πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς ότι είμαι Θράκη. Για καμμένη πλακέτα ήταν. Πολυ ευχαριστημένος δεν θα μπορουσε να ήταν καλύτερη η εξυπηρέτηση. Μόλις το άνοιξα ήρθε και 8 και μετά το ινστολ ήρθε 8.1 ( πριν είχα άλλη τον) Παιδιά οπως βλεπετε πηρα το κινητο μου με καινουργια μητρική στις 14 Δεκ, σημερα 18 Δεκ το κινητο ειναι παλι dead. Καμια ιδεα τι γινετε? παλι αποστολη κανονικά παλι αναμονή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδιά οπως βλεπετε πηρα το κινητο μου με καινουργια μητρική στις 14 Δεκ, σημερα 18 Δεκ το κινητο ειναι παλι dead. Καμια ιδεα τι γινετε? παλι αποστολη κανονικά παλι αναμονή ?Ναι, μόνο έτσι. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι, μόνο έτσι. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Τέλεια, μου ειπαν οτι θα καθυστερίσει και φυσικα συσκευη για να μου στειλουν δεν εχουν... θα με αφησουν ολες τις γιορτες χωρις κινητο. Περνω πισω ολα τα καλα λογια που ειπα περι service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τέλεια, μου ειπαν οτι θα καθυστερίσει και φυσικα συσκευη για να μου στειλουν δεν εχουν... θα με αφησουν ολες τις γιορτες χωρις κινητο. Περνω πισω ολα τα καλα λογια που ειπα περι service. δηλαδη με καινουρια πλακετα επαθε bootloop τοσο γρηγορα?μηπως ειναι ανακατασκευασμενα? στα λογια μου ερχεσαι για το σερβις,θα επρεπε να φερνουν συνεχεια πλακετες και δε με νοιαζει αν δεν γινεται αυτο.το να περιμενεις πανω απο μια εβδομαδα και να σου λενε δεν ξερουμε ποτε θα ερθουν ανταλλακτικα για μενα ειναι απαραδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 δηλαδη με καινουρια πλακετα επαθε bootloop τοσο γρηγορα?μηπως ειναι ανακατασκευασμενα? στα λογια μου ερχεσαι για το σερβις,θα επρεπε να φερνουν συνεχεια πλακετες και δε με νοιαζει αν δεν γινεται αυτο.το να περιμενεις πανω απο μια εβδομαδα και να σου λενε δεν ξερουμε ποτε θα ερθουν ανταλλακτικα για μενα ειναι απαραδεκτο. Καλύτερα να μας αλλάξουν τα κινητά με κάποιο άλλο ίδιας αξίας, παρά όλη αυτή η ιστορία κάθε λίγο και λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Είναι ακριβό πολύ το LR. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Τόσα torrent υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Otinanai2015 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παίδες καλησπέρα, απο τότε που αναβάθμισα σε 8.1 έχω πρόβλημα με το bluetooth handsfree μου plantronics explorer 10, συγκεκριμένα ενώ έχω την ένταση του ήχου κλήσης στο τέρμα όταν με παίρνουν τηλέφωνο και εχώ είναι συσδεδεμένο το bluetooth η ένταση ακούγεται απο το ηχείο πολύ χαμηλά. Το δοκίμασα και με άλλο και τα ίδια, δοκίμασα και τα 2 bluetooth σε άλλο nexus 5x με 8.1 και τα ίδια!! Το έχει πάθει κανένας αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό του κινητού; στην κλήση ακούγεται πολυ τρίξιμο. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή πρέπει να πάει κατευθείαν για σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό του κινητού; στην κλήση ακούγεται πολυ τρίξιμο. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή πρέπει να πάει κατευθείαν για σέρβις;Δεν έχω θέμα. Δοκίμασες factory reset να κάνεις; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό του κινητού; στην κλήση ακούγεται πολυ τρίξιμο. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή πρέπει να πάει κατευθείαν για σέρβις;Φίλε μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είναι 100% θέμα hardware. Χαμήλωσε την ένταση του λιγάκι τόσο όσο να μη τρίζει. Μια λύση είναι αυτή. Εγώ προσωπικά αυτό έκανα κ όταν έπαθε bootloop είπα να το αλλάξουν κ αυτό . Και πλήρωσα Extra για καινούργια μπαταρία 25 ευρώ. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα, έκανα και εγώ χθες την αναβάθμιση σε 8.1 που ήρθε με ΟΤΑ. Το κινητό από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση έχει εμφανίσει απίστευτο lag σε εφαρμογές και στη λειτουργία του γενικά. Σήμερα μου έτυχε να είμαι σε μια σελίδα στο ίντερνετ και με έπαιρναν τηλέφωνο χτυπούσε για κάνα 6 δευτερόλεπτα ο ήχος κλήσης και δεν μου είχε ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα της κλήσης να δω ποιος με παίρνει η να απαντήσω. Και γενικότερο lag σε viber mesenger browsing κλπ εφαρμογές που χρησιμοποιούσα καθημερινά από πριν. Να σημειώσω ότι δεν έχει γίνει αλλαγή στις εφαρμογές του κινητού πριν με τώρα δηλαδή ότι πρόβλημα έβγαλε δεν οφείλεται σε κάτι νέο που έκανα εγώ άλλα ήρθε καθαρά μετά την αναβάθμιση. Το κινητό είναι αγορασμένο Οκτώβρη του 2016 και δεν έχει εμφανίσει ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα η κόλλημα ούτε hardware ούτε software (βλέπω για bootloop και ξαφνικούς θανάτους στο φόρουμ και κάνω το σταυρό μου που έπεσα σε καλή παρτίδα!). Πάντα σε στοκ δεν έχει γίνει root και με όλα τα OTA updates και καμία μαιμουδιάρικη εφαρμογή χωρίς πολλά πολλά να το βαραίνουν στη RAM. Έχω κάνει wipe cache μετά από κάθε αναβάθμιση και επανεκκίνησεις κτλ. Από μνήμη είναι το 32gb υπάρχει άφθονη. Το μόνο που μένει να κάνω αν συνεχίσει είναι ένα factory reset μπας και αλλάξει κάτι που δεν νομίζω και ύστερα με βλέπω μάλλον για downgrade. Θα έχω update για τα αποτελέσματα σύντομα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα, έκανα και εγώ χθες την αναβάθμιση σε 8.1 που ήρθε με ΟΤΑ. Το κινητό από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση έχει εμφανίσει απίστευτο lag σε εφαρμογές και στη λειτουργία του γενικά. Σήμερα μου έτυχε να είμαι σε μια σελίδα στο ίντερνετ και με έπαιρναν τηλέφωνο χτυπούσε για κάνα 6 δευτερόλεπτα ο ήχος κλήσης και δεν μου είχε ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα της κλήσης να δω ποιος με παίρνει η να απαντήσω. Και γενικότερο lag σε viber mesenger browsing κλπ εφαρμογές που χρησιμοποιούσα καθημερινά από πριν. Να σημειώσω ότι δεν έχει γίνει αλλαγή στις εφαρμογές του κινητού πριν με τώρα δηλαδή ότι πρόβλημα έβγαλε δεν οφείλεται σε κάτι νέο που έκανα εγώ άλλα ήρθε καθαρά μετά την αναβάθμιση. Το κινητό είναι αγορασμένο Οκτώβρη του 2016 και δεν έχει εμφανίσει ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα η κόλλημα ούτε hardware ούτε software (βλέπω για bootloop και ξαφνικούς θανάτους στο φόρουμ και κάνω το σταυρό μου που έπεσα σε καλή παρτίδα!). Πάντα σε στοκ δεν έχει γίνει root και με όλα τα OTA updates και καμία μαιμουδιάρικη εφαρμογή χωρίς πολλά πολλά να το βαραίνουν στη RAM. Έχω κάνει wipe cache μετά από κάθε αναβάθμιση και επανεκκίνησεις κτλ. Από μνήμη είναι το 32gb υπάρχει άφθονη. Το μόνο που μένει να κάνω αν συνεχίσει είναι ένα factory reset μπας και αλλάξει κάτι που δεν νομίζω και ύστερα με βλέπω μάλλον για downgrade. Θα έχω update για τα αποτελέσματα σύντομα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! Μετά από μεγάλη αναβάθμιση πρέπει να γίνει factory reset. Μόνο έτσι θα στρώσει. Εγώ δεν έχων θέμα με κολλήματα κτλ. Όλα πάνε ρολοι, buttery smoothness! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 μακάρι φίλε μου! θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα μόλις το κάνω . απλά μέχρι τώρα ενα wipe cache και ήμουν οκ σε παλαιότερες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 ολα ενταξει μετα το factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 καλησπέρα παιδες, να ρωτησω θελω αν με την τελευταια 8.1 του Ιανουαρίου ή την προηγουμενη 8.1 έχουμε την δυνατότητα του google "at a glance" (όπως στα pixel) και το google bar at bottom of screen..? το συγκεκριμενο το διαβασα εδώ.. https://www.androidcentral.com/android-81-oreo-now-rolling-out-pixel-and-nexus-devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 καλησπέρα παιδες, να ρωτησω θελω αν με την τελευταια 8.1 του Ιανουαρίου ή την προηγουμενη 8.1 έχουμε την δυνατότητα του google "at a glance" (όπως στα pixel) και το google bar at bottom of screen..? το συγκεκριμενο το διαβασα εδώ.. https://www.androidcentral.com/android-81-oreo-now-rolling-out-pixel-and-nexus-devices Μόνο τα πίξελς έχουν την δυνατότητα. Πάλι καλά όμως που υπάρχουν άτομα που κάνουν modding то Launcher και δίνει τις δυνατότητες αυτές και σε άλλες συσκευές. Θα την βρεις στο https://www.apkmirror.com/apk/paphonb/rootless-pixel-2-launcher-mod/rootless-pixel-2-launcher-mod-8-1-0-4348501-modded-3-1-release/rootless-pixel-2-launcher-mod-8-1-0-4348501-modded-3-1-android-apk-download/ Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Έπεσε στα χέρια μου μια συσκευή Φοράει την τελευταία έκδοση 8.1 Μου φαίνεται ότι δεν δουλεύει καλά Είναι από reset και έχω βάλει 2-3 εφαρμογές μόνο Περίμενα να δουλεύει σφαίρα Μήπως κάποια παλαιότερη έκδοση δουλεύει καλύτερα;; Μπορούμε να την περάσουμε έτσι απλά η χρειάζεται η συσκευή να γίνει unlock και λοιπά;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μόνο τα πίξελς έχουν την δυνατότητα. Πάλι καλά όμως που υπάρχουν άτομα που κάνουν modding то Launcher και δίνει τις δυνατότητες αυτές και σε άλλες συσκευές. Θα την βρεις στο https://www.apkmirror.com/apk/paphonb/rootless-pixel-2-launcher-mod/rootless-pixel-2-launcher-mod-8-1-0-4348501-modded-3-1-release/rootless-pixel-2-launcher-mod-8-1-0-4348501-modded-3-1-android-apk-download/ Σ'ευχαριστω :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλημέρα να ρωτήσω εχει δουλέψει κάνεις το χοντραίνεις 6χ αξίζει να δώσω το 5χ για να πάρω το 6χ ? Η κάμερα είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν σε ενδιαφερει η καμερα κατηγορηματικα ΟΧΙ δεν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 σε επιπεδο καμερας το 5Χ μπορει να συγκριθει με πολυ λιγα τηλεφωνα εχει , σε χαρακτηριστικα, εναν καταπληκτικο φακο και οσο βελτιωνετε και η google camera πιστευω θα αναδεικνύεται και περισσοτερο αν θελεις να το αλλαξεις και σε ενδιαφερει η καμερα θα σου προτεινα να κοιταξεις για περσινη η προπερσινη ναυαρχιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 σε επιπεδο καμερας το 5Χ μπορει να συγκριθει με πολυ λιγα τηλεφωνα εχει , σε χαρακτηριστικα, εναν καταπληκτικο φακο και οσο βελτιωνετε και η google camera πιστευω θα αναδεικνύεται και περισσοτερο αν θελεις να το αλλαξεις και σε ενδιαφερει η καμερα θα σου προτεινα να κοιταξεις για περσινη η προπερσινη ναυαρχιδα Μονο το g5 αλλα αυτο εχει 369 αυτη την στιγμη που μιλαμε ενω περσυ τετοιο καιρο εκανε το g5 αυτα τα χρηματα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts