Vlasismiriagos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Delete.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Στο παραπεμπτικό της επισκευής γράφει "REFURBISHED";Όχι όχι. Νέα πλακέτα με νέο ΙΜΕΙ λέειΠως το επαθε εσενα το bootloop?Ένα βράδυ, χάζευα fb και ξαφνικά έσβησε. Έκανε 5-6 επανεκκινήσεις και τέλος. Δεν ξανά άναψε ποτέ. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Όχι όχι. Νέα πλακέτα με νέο ΙΜΕΙ λέειΈνα βράδυ, χάζευα fb και ξαφνικά έσβησε. Έκανε 5-6 επανεκκινήσεις και τέλος. Δεν ξανά άναψε ποτέ. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ. Απλά όταν το πήρα από την πρώτη φορά μετά την επισκευή, μετά από 3 ημέρες χρήσης τα έφτυσε λόγω ανακατασκευασμενης πλακέτας και ενημέρωσης ασφαλείας. Μετά μου έβαλαν brand new και όλα κομπλέ μέχρι στιγμής. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 μου ηρθε και μενα πριν λιγο. εγινε αλλαγη της πλακετας με νεο ιμει. ειδα οτι εχει την εκδοση 7.1.2 ,θα μου ερθει καποια στιγμη ειδοποιηση για 8? θα το δοκιμασω να δω αν δουλευουν ολα ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 μου ηρθε και μενα πριν λιγο. εγινε αλλαγη της πλακετας με νεο ιμει. ειδα οτι εχει την εκδοση 7.1.2 ,θα μου ερθει καποια στιγμη ειδοποιηση για 8? θα το δοκιμασω να δω αν δουλευουν ολα ρολοιΚάνε τις τελευταίες ενημερώσεις αν σε πάει στην 8.0 και μετά θα περιμένεις μέχρι να έρθει η 8.1.0. Αν δεν έχεις υπομονή, κάνε sideload την FullOTA από της σελίδα της Google. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μολις κατεβηκε η 8.1 Εμφανης διαφορα οχι. Θα δειξει. (Παντως ο Launcher δεν εχει αλλαξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 https://www.xda-developers.com/download-google-camera-motion-photo/ η google camera 5.0 των pixel 2 το face retouching υπαρχει στην σελφοκαμερα αλλα δεν το εχω δοκιμαει , το motion photo οχι πρωτη εντυπωση παντως ειναι θετικη , πολυ ελαφρια και γρηγορη εφαρμογη Κατέβασα το apk οταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου λεει η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γίνεται από το 5x να κάνω screen mirroring σε smart tv;Σε ένα note 3 που έχω πατάω screen mirroring και αμέσως εμφανίζεται στην ΤV.Από το 5χ πατάω μετάδοση από τον πίνακα ειδοποιήσεων αλλά δεν μου βρήσκει την smart tv.Μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 εχει κανενας απο εσας που εχετε το κινητο στην procordia καμια ενημερωση? εφεραν ανταλλακτικα η θα φερει ο αγιος βασιλης με τη νεα χρονια? Τρομερή εξυπηρέτηση. Πήρα τηλ 7 του μηνός 8 του μήνα ήρθαν το πήραν από το σπίτι και το έφεραν σήμερα 14 πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς ότι είμαι Θράκη. Για καμμένη πλακέτα ήταν. Πολυ ευχαριστημένος δεν θα μπορουσε να ήταν καλύτερη η εξυπηρέτηση. Μόλις το άνοιξα ήρθε και 8 και μετά το ινστολ ήρθε 8.1 ( πριν είχα άλλη τον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γίνεται από το 5x να κάνω screen mirroring σε smart tv;Σε ένα note 3 που έχω πατάω screen mirroring και αμέσως εμφανίζεται στην ΤV.Από το 5χ πατάω μετάδοση από τον πίνακα ειδοποιήσεων αλλά δεν μου βρήσκει την smart tv.Μου διαφεύγει κάτι;Το μειονέκτημα είναι πως δεν μπορεί να κάνει screen mirroring στγ τηλεόραση. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις, είναι να βάλεις lineageos. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις κατεβηκε η 8.1 Εμφανης διαφορα οχι. Θα δειξει. (Παντως ο Launcher δεν εχει αλλαξει)Λογικό το ότι ο Launcher δεν έχει αλλάξει. Αλλά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο UI όπως οι ρυθμίσεις για παράδειγμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Ξερει κανείς αν και πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των εφαρμογών αυτά τα τετράγωνα είναι χάλια + που είναι η διαχείριση ραμ? Πόσο καλό είναι αυτό που ελέγχεις την γραμμή εργαλείων με το fingerprint... Μακάρι να το βάλουν και στο μενού και σε άλλες λειτουργίες Edited December 14, 2017 by Toumpouss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Τρομερή εξυπηρέτηση. Πήρα τηλ 7 του μηνός 8 του μήνα ήρθαν το πήραν από το σπίτι και το έφεραν σήμερα 14 πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς ότι είμαι Θράκη. Για καμμένη πλακέτα ήταν. Πολυ ευχαριστημένος δεν θα μπορουσε να ήταν καλύτερη η εξυπηρέτηση. Μόλις το άνοιξα ήρθε και 8 και μετά το ινστολ ήρθε 8.1 ( πριν είχα άλλη τον) ενταξει προσωπικη σου εμπειρια.εγω δεν μπορω να πω σε καμια περιπτωση οτι ηταν τρομερη εξυπηρετηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα το apk οταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου λεει η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. και μενα το ιδιο. εχω 8.1. ξερει κανεις πως γινεται να εγκατασταθει? επισης γινεται εγκατασταση πανω στην κανονικη εφαρμογη της καμερας η ειναι ξεχωριστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ξερει κανείς αν και πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των εφαρμογών αυτά τα τετράγωνα είναι χάλια + που είναι η διαχείριση ραμ? Πόσο καλό είναι αυτό που ελέγχεις την γραμμή εργαλείων με το fingerprint... Μακάρι να το βάλουν και στο μενού και σε άλλες λειτουργίεςΔυστυχώς άμα θες να ξεφορτωθείς τα τετράγωνα εικονίδια, πρέπει να βάλεις άλλον Launcher. Όσο για το μενού που βλέπεις πόση Ram καταναλώνει η εκάστοτε εφαρμογή, πας Ρυθμίσεις, Σύστημα, σχετικά με το τηλέφωνο, πατάς 7 φορές συνεχόμενα την έκδοση που γράφει το OPM1... πας πίσω και μπαίνεις στο μενού "Επιλογές προγραμματιστη" και στο υπηρεσίες που εκτελούνται, είναι στην αρχή κοντά... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Κατέβασα το apk οταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου λεει η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. και μενα το ιδιο. εχω 8.1. ξερει κανεις πως γινεται να εγκατασταθει? επισης γινεται εγκατασταση πανω στην κανονικη εφαρμογη της καμερας η ειναι ξεχωριστη? δοκιμαστε και τις τελευταιες εκδοσεις της καμερας , σε εμενα δουλευε παντως https://chromloop.com/2017/10/apk-camera-nx-v7-nexus-5x6p-base-google-camera-5-1-meet-motion-photo/ ενταξει προσωπικη σου εμπειρια.εγω δεν μπορω να πω σε καμια περιπτωση οτι ηταν τρομερη εξυπηρετηση. για να κανω τον δικηγορο του διαβολου και σε μενα σε μια βδομαδα αλλαξανε την πλακετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δοκιμάζω αυτές τις ημέρες το CopperheadOS στη συσκευή μου. Αν και λίγο βασανιστική η ζωή χωρίς Google Play, ίσως είναι μια από τις καλύτερες rom σε θέματα ασφάλειας, γι αυτό Play Store δεν έχει. Και γενικά, ίχνος από εφαρμογή της Google δεν έχει, ούτε καν τα xml αρχεία της στο σύστημα. Μπορεί να είμαι deal breaker το ότι δεν έχει Google Services, αλλά βρίσκει λύση για εφαρμογές όπως Cover, Facebook κτλ. Το μείον είναι ότι η κοινότητα θα σταματήσει να το υποστηρίζει όταν σταματήσει η Google να το υποστηρίζει. Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δοκιμάζω αυτές τις ημέρες το CopperheadOS στη συσκευή μου. Αν και λίγο βασανιστική η ζωή χωρίς Google Play, ίσως είναι μια από τις καλύτερες rom σε θέματα ασφάλειας, γι αυτό Play Store δεν έχει. Και γενικά, ίχνος από εφαρμογή της Google δεν έχει, ούτε καν τα xml αρχεία της στο σύστημα. Μπορεί να είμαι deal breaker το ότι δεν έχει Google Services, αλλά βρίσκει λύση για εφαρμογές όπως Cover, Facebook κτλ. Το μείον είναι ότι η κοινότητα θα σταματήσει να το υποστηρίζει όταν σταματήσει η Google να το υποστηρίζει. Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Διαφορά στη μπαταρία έχει τώρα που είναι πεταμένο όλο το Google οικοσύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Διαφορά στη μπαταρία έχει τώρα που είναι πεταμένο όλο το Google οικοσύστημα;Τίποτα το τρομερό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμάζω αυτές τις ημέρες το CopperheadOS στη συσκευή μου. Αν και λίγο βασανιστική η ζωή χωρίς Google Play, ίσως είναι μια από τις καλύτερες rom σε θέματα ασφάλειας, γι αυτό Play Store δεν έχει. Και γενικά, ίχνος από εφαρμογή της Google δεν έχει, ούτε καν τα xml αρχεία της στο σύστημα. Μπορεί να είμαι deal breaker το ότι δεν έχει Google Services, αλλά βρίσκει λύση για εφαρμογές όπως Cover, Facebook κτλ. Το μείον είναι ότι η κοινότητα θα σταματήσει να το υποστηρίζει όταν σταματήσει η Google να το υποστηρίζει. Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk**είναι, βρίσκεις, Viber. Φταίει το Autocorrect του SwiftKey μερικές φορές... Για γέλια είναι το Autocorrect. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορείς να κάνεις root. Δεν μπορείς να περάσεις mod στο σύστημα. Είναι εφικτό το κλείδωμα του bootloader. Ή εξαιτίας του ότι η ύπαρξη των υπηρεσιών είναι μηδενική, η συσκευή πετάει ή είναι απλά Placebo. Η ελληνική γλώσσα στην συγκεκριμένη rom δεν ειναι ικανοποιητική όσο θα έπρεπε. Όταν πας να δώσεις άδεια σε μια εφαρμογή, τα κουμπιά ΑΠΟΔΟΧΉ και ΆΡΝΗΣΗ ειναι κρυμμένα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited December 14, 2017 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 δεν ξερω αν εχει τοση καλη μεταπωλητικη αξια του 5Χ η τοσο κακη του LG G5 , οπως και να εχει εδωσα το πρωτο και με 20€ επιπλεον πηρα το δευτερο με προικα και με μια δευτερη μπαταρια ( εντος εγγυησης ακομα και τα 2 τηλεφωνα) εκτος παντως απο τα προφανη που υπερτερει το G5 ( multitasking , οθονη , ταχυτητα ) , στην καμερα ( σε auto παντα) πιστευω το 5Χ ειναι καλυτερο , αναφερομαι στο ανοιγω τραβαω μια φωτο και ξανακλεινω γιατι σε χειροκινητες ρυθμισεις οι δυνατοτητες του G5 ειναι απιστευτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 δεν ξερω αν εχει τοση καλη μεταπωλητικη αξια του 5Χ η τοσο κακη του LG G5 , οπως και να εχει εδωσα το πρωτο και με 20€ επιπλεον πηρα το δευτερο με προικα και με μια δευτερη μπαταρια ( εντος εγγυησης ακομα και τα 2 τηλεφωνα) εκτος παντως απο τα προφανη που υπερτερει το G5 ( multitasking , οθονη , ταχυτητα ) , στην καμερα ( σε auto παντα) πιστευω το 5Χ ειναι καλυτερο , αναφερομαι στο ανοιγω τραβαω μια φωτο και ξανακλεινω γιατι σε χειροκινητες ρυθμισεις οι δυνατοτητες του G5 ειναι απιστευτεςΤο 5Χ με Manual ρυθμίσεις στην κάμερα, βγάζει απίστευτες φωτογραφίες εξίσου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το 5Χ με Manual ρυθμίσεις στην κάμερα, βγάζει απίστευτες φωτογραφίες εξίσου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk δεν αντιλεγω αλλα οι ρυθμισεις ειναι περιορισμενες , το G5 στα χειροκινητο εχει απο ρυθμιση white balance μεχρι και exposure που φτανει στα 30δλ σε καποιον που θελει γρηγορες και ποιοτικες φωτογραφιες το 5Χ το θεωρω καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 δεν αντιλεγω αλλα οι ρυθμισεις ειναι περιορισμενες , το G5 στα χειροκινητο εχει απο ρυθμιση white balance μεχρι και exposure που φτανει στα 30δλ σε καποιον που θελει γρηγορες και ποιοτικες φωτογραφιες το 5Χ το θεωρω καλυτεροΕ ναι. Υπάρχουν κάρο εφαρμογές που να μπορείς να τα ρυθμίσεις, πχ έχω την OnePlus Camera Mod 2.0 και βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Μάθετε να χρησιμοποιείτε το lightroom στο pc να ξεμπερδεύετε κ ειδικά άμα τραβάει raw το κινητό σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Μάθετε να χρησιμοποιείτε το lightroom στο pc να ξεμπερδεύετε κ ειδικά άμα τραβάει raw το κινητό σας.Είναι ακριβό πολύ το LR. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα πέθανε το nexus 5x του αδερφού μου.. Τελευταία έκανε κάτι κόλπα, έκανε μόνο του επανεκκίνηση που και που. Οταν κατέβασα το τελευταίο Update ota πριν λίγες μέρες και πάτησα εγκατάσταση, η μπαταρία από 80%όταν άνοιξε έδειχνε 33%. 1μιση χρονών συσκευή. Σχεδόν ένα έτος, από τότε που του το πήρα δηλαδή, δεν έχει γίνει ποτέ reset. Σήμερα ενώ μιλούσε, του έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν ανοίγει. Δεν μπαίνει recovery. Γράφει δηλαδή recovery mode αλλά δεν έχει τις επιλογές για wipe κτλ. Αυτό τώρα πάει procordia έτσι? Έχει κανείς εικόνα για το πόσες μέρες θα κάνει να επισκευαστεί? Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πολύ πρόσφατα που έστειλα το δικό μου για αλλαγή πλακέτας έκανε 4ις εργάσιμες. Από το σπίτι μου στο σπίτι μου. Από Ξάνθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts