bill1984aggelidi Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Οπως ειπα θελω να αγορασω ενα μαυρο 32αρι . Και φοβαμαι τα bootloop . Θα εχει κανα χρονο εγγυηση το κινητο. Αν παθει κατι θα μας αποζημιωσουν και εμας ή εμεις εχουμε αλλη LG στη Ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Οπως ειπα θελω να αγορασω ενα μαυρο 32αρι . Και φοβαμαι τα bootloop . Θα εχει κανα χρονο εγγυηση το κινητο. Αν παθει κατι θα μας αποζημιωσουν και εμας ή εμεις εχουμε αλλη LG στη Ελλαδα ? Εάν δεν το έχει πάθει κάνεις εδώ τότε η ερώτηση σου είναι ρητορική. Αν είναι το κινητό εισαγωγής και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας τότε δε σου κάνουν αντικατάσταση αλλά επισκευή. Μόνο αν ψωνίσεις σε μαγαζί που έχει DOA εγγύηση τότε στο αλλάζει στο συγκεκριμένο διάστημα. Οπότε κρίνεις και πράττεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedros4 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 που μπορεις να δεις ποτε τον παρειγαγαν? Αν δεν κανω λαθος υπαρχει επανω στο κουτι ενας τριψηφιος αριθμος που παραπεμπει σε μηνα και χρονια. Καπου εδω μεσα το ειχα διαβασει.δεν εχω το κουτι εδω για να κανω printscreen να στο δειξω ακριβως. Τη συσκευη την εστειλα με το κουτι της στο service ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @Gialakias Υπαρχουν πιθανοτητες να γινει αντικατασταση της συσκευης λογω ημερομηνιας αγορας; Το δικο μου ειναι 2 μηνων και περιγραφω πιο πισω τι ακριβως μου συνεβει. Μπορω να διεκδικησω αντικατασταση και να μη δεχθω service; Γνωριζεις μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αντικατάσταση συσκευής γίνεται μόνο εντός του χρονικού διαστήματος DOA του εκάστοτε καταστήματος (15 ημέρες maximum). Σε κάθε άλλη περίπτωση η συσκευή πάει για service και επισκευή. Ωστόσο μόνο για τις ελληνικές συσκευές η Procordia σε κάποια μοντέλα κάνει αντικατάσταση σε περίπτωση που η επισκευή είναι ανέφικτη ή/και το κόστος επισκευής ασύμφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αν δεν κανω λαθος υπαρχει επανω στο κουτι ενας τριψηφιος αριθμος που παραπεμπει σε μηνα και χρονια. Καπου εδω μεσα το ειχα διαβασει.δεν εχω το κουτι εδω για να κανω printscreen να στο δειξω ακριβως. Τη συσκευη την εστειλα με το κουτι της στο service ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @Gialakias Υπαρχουν πιθανοτητες να γινει αντικατασταση της συσκευης λογω ημερομηνιας αγορας; Το δικο μου ειναι 2 μηνων και περιγραφω πιο πισω τι ακριβως μου συνεβει. Μπορω να διεκδικησω αντικατασταση και να μη δεχθω service; Γνωριζεις μηπως; Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά ενός επισκευασμενου τηλεφώνου από ένα που αντικατασταθηκε όταν και τα δύο είναι πλήρως λειτουργικά. Οπότε το ζητούμενο μου είναι η συσκευή που έχω να δουλεύει όπως πρέπει. Γι αυτό την πάω στο επίσημο σέρβις και εκείνοι αποφασίζουν αντικατάσταση ή επισκευή. Αυτό που θα παραλάβω πρέπει να δουλεύει όπως πρέπει. Αυτό είναι το μόνο ζητούμενο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedros4 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Ο λογος ειναι καθαρα ψυχολογικος απο την στιγμη που χρειαστηκε να ανοιχτει η συσκευη. Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα πως ειναι το ιδιο. Κατι τελευταιο...την συσκευη την εστειλα την προηγουμενη τριτη στην arvato αλλα δεν εχω ακομη νεα τους. Μου ειχαν πει στην επικοινωνια που ειχαμε πριν την στειλω πως θα μου ερθει ενα μηνυμα πρωτα απο αυτους και μετα θα επικοινωνω με το σερβις για την φαση που βρισκεται. Το μηνυμα ποτε ακριβως ερχεται; Οταν παραλαβουν την συσκευη ή οταν ανοιχτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ηρθε του ιανουαριου 35,5 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ηρθε του ιανουαριου 35,5 mb N4F26I ? Αυτή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 N4F26I ? Αυτή είναι; Σωστά!!!Αυτή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σωστά!!!Αυτή είναι Ευχαριστώ πολύ. Την πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ηρθε του ιανουαριου 35,5 mb Yπαρχει καποια αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Δεν έχω δει κάτι ως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα στην παρέα σας τελικά το αγόρασα μεταχειρισμένο με 1,1 χρόνο εγγύηση ακόμα . Η αίσθηση από 6p σε Nexus 5x . - Η ποιότητα κατασκευής μεγάλη διαφορά αλλά όταν βάζεις θήκη ήδη χάνεις το feeling. - Οθόνη μία χαρά είναι και αυτή μωρέ - Μπαταρία για να δούμε. - καμερα ίδια . - αν είχε 3 GB ram θα ήταν κινητό για να το κρατήσεις χρόνια Αν έχετε καμία πρόταση για το κινητό πείτε μου. Σαν νέος με την συγκεκριμένη συσκευή Envoyé de mon Nexus 5X en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το LG Nexus 5X H790 έχει πρόβλημα στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα στην παρέα σας τελικά το αγόρασα μεταχειρισμένο με 1,1 χρόνο εγγύηση ακόμα . Η αίσθηση από 6p σε Nexus 5x . - Η ποιότητα κατασκευής μεγάλη διαφορά αλλά όταν βάζεις θήκη ήδη χάνεις το feeling. - Οθόνη μία χαρά είναι και αυτή μωρέ - Μπαταρία για να δούμε. - καμερα ίδια . - αν είχε 3 GB ram θα ήταν κινητό για να το κρατήσεις χρόνια Αν έχετε καμία πρόταση για το κινητό πείτε μου. Σαν νέος με την συγκεκριμένη συσκευή Envoyé de mon Nexus 5X en utilisant Tapatalk Για downgrade καλό είναι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elrond Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ερχομενος απο Nexus 5 το οποιο εχω απο το Φεβρουαριο του 14 εχω να πω οτι η συσκευη ειναι φανταστικη. Την εχω μια βδομαδα ακομα και η μπαταρια που ολοι σχεδον φαινεται να εχουν θεμα ειναι μια χαρα. 4 ωρες οθονη την ημερα δεν ειναι ασχημα για ενα απολο κινητο του 2015 που στα προσφερει ολα... Ημουν αναμεσα σε αυτο και το P9 lite αλλα επειδη με ξερω οτι μετα θα τρωγομουν να ψαχνω roms για να εχω την εμπειρια του stock android προτιμησα αυτο. Για τα λεφτα του δεν ειναι καθολου ασχημο παιδια κατα την γνωμη μου (280 ευρω το 32gb). Κριμα που σταματησε η google το nexus concept. Το επομενο μαλλον θα πρεπει να ναι pixel. Ας αρχισουμε την αποταμιευση απο τωρα λοιπον!!!! Πλακα κανω!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το LG Nexus 5X H790 έχει πρόβλημα στην Ελλάδα πρόβλημα συμβατότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα στην παρέα σας τελικά το αγόρασα μεταχειρισμένο με 1,1 χρόνο εγγύηση ακόμα . Η αίσθηση από 6p σε Nexus 5x . - Η ποιότητα κατασκευής μεγάλη διαφορά αλλά όταν βάζεις θήκη ήδη χάνεις το feeling. - Οθόνη μία χαρά είναι και αυτή μωρέ - Μπαταρία για να δούμε. - καμερα ίδια . - αν είχε 3 GB ram θα ήταν κινητό για να το κρατήσεις χρόνια Αν έχετε καμία πρόταση για το κινητό πείτε μου. Σαν νέος με την συγκεκριμένη συσκευή Εκανα και εγω το downgrade πριν κανα 6μηνο. Για την τιμη του για μας τους νεξουσαδες, καλο ειναι αλλα τιποτα σπεσιαλ. Μετρια ταχυτητα, λιγη ραμ, χαλια ηχος στα ακουστικα, χαλια ποιοτητα κατασκευης, τρισαθλιο ηχειο, τεραστια bezel, χαλια μπαταρια. Αν δεν ηταν nexus, κανενας δεν θα το κοιταγε σημερα. Ερχομενος απο Nexus 5 το οποιο εχω απο το Φεβρουαριο του 14 εχω να πω οτι η συσκευη ειναι φανταστικη. Την εχω μια βδομαδα ακομα και η μπαταρια που ολοι σχεδον φαινεται να εχουν θεμα ειναι μια χαρα. 4 ωρες οθονη την ημερα δεν ειναι ασχημα για ενα απολο κινητο του 2015 που στα προσφερει ολα... Ημουν αναμεσα σε αυτο και το P9 lite αλλα επειδη με ξερω οτι μετα θα τρωγομουν να ψαχνω roms για να εχω την εμπειρια του stock android προτιμησα αυτο. Για τα λεφτα του δεν ειναι καθολου ασχημο παιδια κατα την γνωμη μου (280 ευρω το 32gb). Κριμα που σταματησε η google το nexus concept. Το επομενο μαλλον θα πρεπει να ναι pixel. Ας αρχισουμε την αποταμιευση απο τωρα λοιπον!!!! Πλακα κανω!!! :lol::lol::lol: Κριμα τα λεφτα που εδωσες, το κινητο δεν τα αξιζει με τιποτα πλεον. Ερχεσαι απο το παμπαλαιο, απλα χαλια για τα σημερινα δεδομενα nexus 5, και φυσικο ειναι να εντυπωσιαστεις πχ απο την οθονη και την καμερα του 5χ. 1000 φορες τα αξιζε τα λεφτα το p9 lite ή κανα mi5s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Η μπαταρια του στη 7.1.1 δε τα παει και τοσο καλα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Η μπαταρια του στη 7.1.1 δε τα παει και τοσο καλα......... Μια χαρά τα πάει. Κανένα θέμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για το P9 lite δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω από P8 lite τότε nexus και πάλι nexus. Ναι στο P9 αλλά το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για το P9 lite δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω από P8 lite τότε nexus και πάλι nexus. Ναι στο P9 αλλά το κανονικό. Σιγά μην χρειάζεται να παμε και σε s7 για να πάρουμε καλύτερο κινητό από το 5χ, κόψε κάτι. Το p8 lite είναι και πιο παλιό και πιο φτηνό από το Nexus 5x, καμία σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Μια χαρά τα πάει. Κανένα θέμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ποσες ώρες σ βγάζει? Envoyé de mon Nexus 5X en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ποσες ώρες σ βγάζει? Envoyé de mon Nexus 5X en utilisant Tapatalk Μη συγκρινεις ώρες, κάθε χρήστης έχεις διαφορά. Εδώ βλέπω 2 ώρες οθόνη πάντως μ.ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Σιγά μην χρειάζεται να παμε και σε s7 για να πάρουμε καλύτερο κινητό από το 5χ, κόψε κάτι. Το p8 lite είναι και πιο παλιό και πιο φτηνό από το Nexus 5x, καμία σύγκριση. Εννοώ πως αν κρίνω από την ποιότητα του p8 lite, η σειρά lite δεν μπορεί να σταθεί στο 5x. Δεν ξέρω αν είχες κάποιο ή απλά μιλάς με βάση specs. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts