KostasSTi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ούτε μετά το reboot. Κάτι τέτοιο είχα σκοπό να κάνω αλλά είπα μπας και το γλιτωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μετά το update η μπαταρία πατωσε. Όσο ήμουν στην 7.1.1 beta δεν είχα θέμα. Πως γίνεται με την official να παίρνει την κάτω βόλτα;!!!???!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μετά το update η μπαταρία πατωσε. Όσο ήμουν στην 7.1.1 beta δεν είχα θέμα. Πως γίνεται με την official να παίρνει την κάτω βόλτα;!!!???!!!! Άστο λίγες μέρες ίσως βελτιωθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μετά το update η μπαταρία πατωσε. Όσο ήμουν στην 7.1.1 beta δεν είχα θέμα. Πως γίνεται με την official να παίρνει την κάτω βόλτα;!!!???!!!! Το ίδιο κι εδώ. Μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το ίδιο κι εδώ. Μεγάλη διαφορά. Έχω κατεβάσει και το pixel launcher. Μήπως φταίει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ πριν την αναβάθμιση και τώρα μου κολλάει το κινητό στο instagram πουθενά αλλού... συμβαίνει κ σε κάποιον άλλον ? Το έβγαλα το έβαλα πάλι τα ίδια κάνω καθαρισμό μνήμης πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Βλεπω εχετε παραπονα σε σχεση με beta. Σε σχεση με την 7 πως την βλεπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ πριν την αναβάθμιση και τώρα μου κολλάει το κινητό στο instagram πουθενά αλλού... συμβαίνει κ σε κάποιον άλλον ? Το έβγαλα το έβαλα πάλι τα ίδια κάνω καθαρισμό μνήμης πάλι τίποτα Σε εμένα δεν κολλάει... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Σε εμενα ολα τελεια δουλευουν,με την μπαταρια κανενα θεμα ακριβως το αντιθετο πολυ καλυτερη διαχειριση(και λιγο καλυτερη αυτονομια)το μονο θεμα που αντιμετωπιζω και απο την 7αρα σκετη ειναι λιγο το wi-fi με το''Obtaining IP address''που οταν μου το κανει πρεπει να κανω επαννεκινηση τον ρουτερ μου,αλλα αυτο ειναι θεμα απο την 7αρα κιολας κ το αντιμετοπιζουν πολλα ατομα και σε ξενα φορουμ. ΥΓ.Ολα στοκ παιδια ποτε ρουτ η συσκευη και την 7.1.1(χωρις να μπω ποτε beta)μετα απο το update εκανα ενα factory reset παντα το κανω σε καθε νεο μεγαλο update για να καθεται καλα η νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κ πριν την αναβάθμιση και τώρα μου κολλάει το κινητό στο instagram πουθενά αλλού... συμβαίνει κ σε κάποιον άλλον ? Το έβγαλα το έβαλα πάλι τα ίδια κάνω καθαρισμό μνήμης πάλι τίποτα Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα σε 6P με 6.0.1. Λογικά είναι θέμα του ινστα γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση το εμφάνισε. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εμενα τυχαινει καμια φορα να λεει οτι δεν ανταποκρινεται η εφαρμογη...αλλα σχετικα σπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Αυξηθηκε νομιζω η χωρητικοτητα του τηλεφωνου μετα το τελευταιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αυξηθηκε νομιζω η χωρητικοτητα του τηλεφωνου μετα το τελευταιο update Και όχι μόνο σ αυτό, αλλά σε όλα όσα φοράνε 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ή μπαταρία παιδιά μετά από 3 μέρες σε μία 7.1.1 custom rom είναι πλέον όπως όταν πηρα το τηλ. Το λειτουργικό και το σύστημα ανδροιδ πλέον στον πάτο και πρώτη και με διάφορα ή οθόνη. Όσο για ταχύτητα σε σχέση με την 7 μερα με τη νύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εε πες μας και ποια είναι αυτή η custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εε πες μας και ποια είναι αυτή η custom. Nitrogen παρά πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Για λινκ πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σε cm είναι βασισμένη η σε aosp; Και Ναι δώσε ένα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σε cm είναι βασισμένη η σε aosp; Και Ναι δώσε ένα λινκ Aosp με full substratum support Εδώ είναι το XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3474767 Πιάτα στο download θα σε πάει σε ένα παλιό build πιάτα το όνομα του dev και θα στο βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Aosp με full substratum support Εδώ είναι το XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3474767 Πιάτα στο download θα σε πάει σε ένα παλιό build πιάτα το όνομα του dev και θα στο βγάλει Οκ το βρήκα. Ευχαριστώ. Θα την δοκιμάσω αύριο που θα έχω χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Aosp με full substratum support Εδώ είναι το XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3474767 Πιάτα στο download θα σε πάει σε ένα παλιό build πιάτα το όνομα του dev και θα στο βγάλει Είναι έκδοση 7.1.1; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Zurabi.Ναι 7.1.1! Αν είστε σε 7 θέλει το vendor img από 7.1.1 αν θέλετε πείτε μου να το ανεβασω το έκανα extract από τη μαμά 7.1.1 Ή ρομ έχει μόνο 2 ψιλοπροβληματακια 1 στο about phone δεν λεει πια vendor έχουμε 2 όταν χαμηλώνεις τη φωνή για να μην ακούγεται ο ήχος του κλειδώματος-ξεκλείδωματος χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης. Σε όσες άλλες δοκίμασα δεν ήταν έτσι. Ή ένταση για το κλειδώμα και την αφή χαμήλωνε ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Zurabi.Ναι 7.1.1! Αν είστε σε 7 θέλει το vendor img από 7.1.1 αν θέλετε πείτε μου να το ανεβασω το έκανα extract από τη μαμά 7.1.1 Ή ρομ έχει μόνο 2 ψιλοπροβληματακια 1 στο about phone δεν λεει πια vendor έχουμε 2 όταν χαμηλώνεις τη φωνή για να μην ακούγεται ο ήχος του κλειδώματος-ξεκλείδωματος χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης. Σε όσες άλλες δοκίμασα δεν ήταν έτσι. Ή ένταση για το κλειδώμα και την αφή χαμήλωνε ξεχωριστά. Ας περιμένω λίγο μέχρι να επιλυθούν τα σχετικά bugs που ανέφερες και θα το δοκιμάσω... :):) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πρόκειται να πουλησω το κινητό και θέλω να το επαναφερω στην αρχική του κατάσταση. Ποια βήματα ακολουθώ?Είμαι στην 6.0.1,Ρουτ κ θέλω να περάσω την 7.1.1 με κλειδωμένο bootloader.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πρόκειται να πουλησω το κινητό και θέλω να το επαναφερω στην αρχική του κατάσταση. Ποια βήματα ακολουθώ?Είμαι στην 6.0.1,Ρουτ κ θέλω να περάσω την 7.1.1 με κλειδωμένο bootloader.Ευχαριστώ Χρησιμοποίησε το wugfresh Toolkit ή μπες στη σελίδα Google Developers factory images Και έχει οδηγίες για χειροκίνητη εγκατάσταση. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts