Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος! Άρα κάνει τα πάντα.

Γιατί σε video στο tube, που έδειχναν την εφαρμογή flashfire, συνιστούσαν να πας απο 6.0.1 stock σε 7.0 stock και όχι από 6.0.1 custom σε 7.0 stock. Χωρίς να διευκρινίζουν εάν γίνεται όμως.

Σε ευχαριστώ!

Προφανώς το λένε αυτό για τυχόν υπολείμματα που μπορεί να μείνουν και δεν ταιριάζουν με στοκ σύστημα.

Edit : κατεβάζεις factory image και χωρίς να αποσυμπιεσεις την επιλέγεις μέσα από flashfire.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα ληψη εγκαταστασης της νουγκατ μετα εγινε επανακινηση , γεμισε η μπαρα μεχρι το 80% κ μου βγαζει σφαλμα.. γιατι??

Τι σφάλμα σου δείχνει;

Υ.Γ.: Δεν μπορούν να μυρισουν τα δάχτυλα τους οι άλλοι να μαντέψουν το τι σφάλμα σου εμφάνισε.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Άμα ξέρει κανείς: Στο nexus 5x άμα έχεις εταιρικό εμαιλ (δηλαδή έχεις το google device policy με κρυπτογράφηση), ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με το δαχτυλικό αποτύπωμα μόνο ή ζητάει μετά και PIN?

,,, root στο Nexus 5x, android 7!!!!!, εξακολουθώ να μην μπορω να περασω το twrp.

Τελικά πέρασα το twrp,. με το flashify.

Μου ηρθε το 7 με ΟΤΑ! Προχωράμε;

Γιατί να μην προχωρήσουμε;;;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sent from my Nexus 4

Και εμενα μου ήρθε η οτα και την κατεβαζω.πρεπει να κάνω και επαναφορά για να είμαι οκ η δεν χρειαζετε?

Όπως και να έχει θα είσαι οκ. Δουλεψτε το κινητό, χαρείτε το. Μην κάνετε μπρος πίσω. Μόνο αν βγάλει προβλήματα μπαταρίας και τερματισμού εφαρμογών.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Για θηκη τι θα προτινατε; Οχι σε στυλ πορτοφολι ομως γιατι δεν τις βρισκω καθολου λειτουργικες. Ευχαριστω.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημερα. Μ ε την 7.0 μου βγαζει καμια φορα μη εγγεγραμμενος στο δικτυο και δεν μπορω να παρω τηλ.Εχω cosmote. Ειναι θεμα cosmote η nougat???

Για θηκη τι θα προτινατε; Οχι σε στυλ πορτοφολι ομως γιατι δεν τις βρισκω καθολου λειτουργικες. Ευχαριστω.

Υπάρχει άλλο θέμα για τα αξεσουάρ : https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D432707&share_tid=432707&share_fid=4676&share_type=t

Αξεσουάρ για το Nexus 5X (by LG)

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Καλημερα. Μ ε την 7.0 μου βγαζει καμια φορα μη εγγεγραμμενος στο δικτυο και δεν μπορω να παρω τηλ.Εχω cosmote. Ειναι θεμα cosmote η nougat???

Το παθαίνει και εμένα αυτό και τώρα και πριν τη nougat,με cosmote είμαι και εγώ...

μπήκε η 7, καμία διαφορά μέχρι τώρα..

πως γίνεται να βάλουμε κανα πιο ωραίο menu (π.χ το Home 4 της LG απο τα G4 και G5)

Αυτο το vanilla είναι τραγικό...

πως γίνεται να βάλουμε κανα πιο ωραίο menu (π.χ το Home 4 της LG απο τα G4 και G5)

Άλλαξε launcher...

Όμως Nexus παίρνει κανείς για την γρήγορη κ απροβλημάτιστη λειτουργία του vanilla.

παίρνεις άλλο κινητό.

Στο g4 που είχα πριν είχε εφαρμογή που μέτραγε τα χιλιόμετρα που περπατάς κτλ...

Εδώ κατέβασα το Google fit αλλά δεν μέτρησε ποτέ βήματα... Έβαλα υψηλή ακρίβεια σε gps... Άνοιξα τα δεδομένα... Εκεί αυτό τίποτα.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εφαρμογή τέτοιου είδους?

Μπορείς να βάλεις το runtastic, που θεωρείται από τα κορυφαία του είδους.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Κι εμένα μου ήρθε ενημέρωση για update.

ΤΟ κατέβασα και στην εγκατάσταση πακέτων στο 80% περίπου fail (όπως και τον φίλο πιο πάνω).

Έγινε επανεκκίνηση τουλάχιστον μπαίνει σε 6. Από ότι διάβασα συμβαίνει αρκετές φορές και συνήθως με τη 2η πιάνει.

Θα το ξαναδοκιμάσω βεβαίως. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι άλλο.

Επειδή το ανέφεραν και 2 φίλοι πιο πριν. Υπάρχει θέμα με το δίκτυο της Cosmote μετά την αναβάθμιση; Επειδή κάποιος φίλος έγραψε ότι τον δείχνει εκτός. Ειναι κάποιος με cosmote kai nougat να μας πει πως πήγε;

Ευχαριστώ παιδια

Εδώ με WhatsApp και nougat όλα καλά.

Καμία φορά δεν πιάνει data και θέλει on off αλλά μπορεί να είναι και θέμα της κοσμοτε, μου το κάνει από το μπλακαουτ και μετά.

Εγω με κοσμοτε και 7 ολα καλα.

Εγώ με cosmote & nougat χάνεται το σήμα τουλάχιστον μια φορά την μέρα και επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Έλεος

Εχθες το ξαναπηρα αλλα 32 gb αυτη την φορα.

Μου ηρθε αναβαθμηση αλλ επειδη δεν εχω χρονο μαλλον θα την κανω το μεσημερι.

Εχω κανει ληψη μονο η εγκατσταση μενει.

Αυτο που εχω να ρωτησω ειναι οτι πριν διαβασα δεν την περνει με την πρωτη καπου σταματει η διαδικασια.

Αν συνβει και σε μενα τι να κανω;

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)