Gialakias Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ωραίος! Άρα κάνει τα πάντα. Γιατί σε video στο tube, που έδειχναν την εφαρμογή flashfire, συνιστούσαν να πας απο 6.0.1 stock σε 7.0 stock και όχι από 6.0.1 custom σε 7.0 stock. Χωρίς να διευκρινίζουν εάν γίνεται όμως. Σε ευχαριστώ! Προφανώς το λένε αυτό για τυχόν υπολείμματα που μπορεί να μείνουν και δεν ταιριάζουν με στοκ σύστημα. Edit : κατεβάζεις factory image και χωρίς να αποσυμπιεσεις την επιλέγεις μέσα από flashfire. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 εκανα ληψη εγκαταστασης της νουγκατ μετα εγινε επανακινηση , γεμισε η μπαρα μεχρι το 80% κ μου βγαζει σφαλμα.. γιατι?? Τι σφάλμα σου δείχνει; Υ.Γ.: Δεν μπορούν να μυρισουν τα δάχτυλα τους οι άλλοι να μαντέψουν το τι σφάλμα σου εμφάνισε. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Άμα ξέρει κανείς: Στο nexus 5x άμα έχεις εταιρικό εμαιλ (δηλαδή έχεις το google device policy με κρυπτογράφηση), ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με το δαχτυλικό αποτύπωμα μόνο ή ζητάει μετά και PIN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ,,, root στο Nexus 5x, android 7!!!!!, εξακολουθώ να μην μπορω να περασω το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ,,, root στο Nexus 5x, android 7!!!!!, εξακολουθώ να μην μπορω να περασω το twrp. Τελικά πέρασα το twrp,. με το flashify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μου ηρθε το 7 με ΟΤΑ! Προχωράμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μου ηρθε το 7 με ΟΤΑ! Προχωράμε; Γιατί να μην προχωρήσουμε;;; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Και εμενα μου ήρθε η οτα και την κατεβαζω.πρεπει να κάνω και επαναφορά για να είμαι οκ η δεν χρειαζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Και εμενα μου ήρθε η οτα και την κατεβαζω.πρεπει να κάνω και επαναφορά για να είμαι οκ η δεν χρειαζετε? Όπως και να έχει θα είσαι οκ. Δουλεψτε το κινητό, χαρείτε το. Μην κάνετε μπρος πίσω. Μόνο αν βγάλει προβλήματα μπαταρίας και τερματισμού εφαρμογών. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Για θηκη τι θα προτινατε; Οχι σε στυλ πορτοφολι ομως γιατι δεν τις βρισκω καθολου λειτουργικες. Ευχαριστω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημερα. Μ ε την 7.0 μου βγαζει καμια φορα μη εγγεγραμμενος στο δικτυο και δεν μπορω να παρω τηλ.Εχω cosmote. Ειναι θεμα cosmote η nougat??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Για θηκη τι θα προτινατε; Οχι σε στυλ πορτοφολι ομως γιατι δεν τις βρισκω καθολου λειτουργικες. Ευχαριστω. Υπάρχει άλλο θέμα για τα αξεσουάρ : https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D432707&share_tid=432707&share_fid=4676&share_type=t Αξεσουάρ για το Nexus 5X (by LG) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημερα. Μ ε την 7.0 μου βγαζει καμια φορα μη εγγεγραμμενος στο δικτυο και δεν μπορω να παρω τηλ.Εχω cosmote. Ειναι θεμα cosmote η nougat??? Το παθαίνει και εμένα αυτό και τώρα και πριν τη nougat,με cosmote είμαι και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μπήκε η 7, καμία διαφορά μέχρι τώρα.. πως γίνεται να βάλουμε κανα πιο ωραίο menu (π.χ το Home 4 της LG απο τα G4 και G5) Αυτο το vanilla είναι τραγικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μπήκε η 7, καμία διαφορά μέχρι τώρα.. πως γίνεται να βάλουμε κανα πιο ωραίο menu (π.χ το Home 4 της LG απο τα G4 και G5) Αυτο το vanilla είναι τραγικό... Άλλαξε launcher... Όμως Nexus παίρνει κανείς για την γρήγορη κ απροβλημάτιστη λειτουργία του vanilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μπήκε η 7, καμία διαφορά μέχρι τώρα.. πως γίνεται να βάλουμε κανα πιο ωραίο menu (π.χ το Home 4 της LG απο τα G4 και G5) Αυτο το vanilla είναι τραγικό... παίρνεις άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 τραγικο το βανιλα;;;;; βαλε αλλον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 παίρνεις άλλο κινητό. Xaxaxa ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Στο g4 που είχα πριν είχε εφαρμογή που μέτραγε τα χιλιόμετρα που περπατάς κτλ... Εδώ κατέβασα το Google fit αλλά δεν μέτρησε ποτέ βήματα... Έβαλα υψηλή ακρίβεια σε gps... Άνοιξα τα δεδομένα... Εκεί αυτό τίποτα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εφαρμογή τέτοιου είδους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μπορείς να βάλεις το runtastic, που θεωρείται από τα κορυφαία του είδους. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Κι εμένα μου ήρθε ενημέρωση για update. ΤΟ κατέβασα και στην εγκατάσταση πακέτων στο 80% περίπου fail (όπως και τον φίλο πιο πάνω). Έγινε επανεκκίνηση τουλάχιστον μπαίνει σε 6. Από ότι διάβασα συμβαίνει αρκετές φορές και συνήθως με τη 2η πιάνει. Θα το ξαναδοκιμάσω βεβαίως. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι άλλο. Επειδή το ανέφεραν και 2 φίλοι πιο πριν. Υπάρχει θέμα με το δίκτυο της Cosmote μετά την αναβάθμιση; Επειδή κάποιος φίλος έγραψε ότι τον δείχνει εκτός. Ειναι κάποιος με cosmote kai nougat να μας πει πως πήγε; Ευχαριστώ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εδώ με WhatsApp και nougat όλα καλά. Καμία φορά δεν πιάνει data και θέλει on off αλλά μπορεί να είναι και θέμα της κοσμοτε, μου το κάνει από το μπλακαουτ και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εγω με κοσμοτε και 7 ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εγω με κοσμοτε και 7 ολα καλα. Εγώ με cosmote & nougat χάνεται το σήμα τουλάχιστον μια φορά την μέρα και επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εχθες το ξαναπηρα αλλα 32 gb αυτη την φορα. Μου ηρθε αναβαθμηση αλλ επειδη δεν εχω χρονο μαλλον θα την κανω το μεσημερι. Εχω κανει ληψη μονο η εγκατσταση μενει. Αυτο που εχω να ρωτησω ειναι οτι πριν διαβασα δεν την περνει με την πρωτη καπου σταματει η διαδικασια. Αν συνβει και σε μενα τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts