Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις προσθέσει το καινούργιο iban (LT) της ρεβολούτ;

Ωχ! μαλλον όχι.Μπορεις λιγο να μου εξγησεις που κ πως το κανω? σε ευχαριστω

Ωχ! μαλλον όχι.Μπορεις λιγο να μου εξγησεις που κ πως το κανω? σε ευχαριστω

Αυτοματα εχει γινει, το καινουργιο iban θα το δεις μεσα απο την εφαρμογη της revolut. Προφανως στο paypal ειχες προσθεσει το παλιο iban (GB), οποτε αρκεί να το αλλαξεις με το καινουργιο.

Αυτοματα εχει γινει, το καινουργιο iban θα το δεις μεσα απο την εφαρμογη της revolut. Προφανως στο paypal ειχες προσθεσει το παλιο iban (GB), οποτε αρκεί να το αλλαξεις με το καινουργιο.

οκ.Καλως.Σε ευχαριστω πολύ! Θα το κοιτάξω να το φτιαξω αμεσα! Ευχομαι Καλη Χρονια!:)

Για φαντάσου τι έχει να γίνει αν ισχύσει αυτό που γράφεται στο άρθρο: https://www.moneyonline.gr/news/erchonte-chreosis-gia-tirisi-katatheseon-stis-trapezes-ti-ginete-stin-europi/

Μην το γελάτε πλήρωσα 200 λιρες Αγγλίας για φύλαχτρα στην Eurobank of London

Θα έρθει και από εδώ .

Edited by chrismasgr
London for ever

Καλησπέρα. Υπάρχει πιθανότητα η Revolut να μπλοκάρει το λογαριασμό εάν πχ βάζω συχνά χρήματα εκεί;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Καλησπέρα. Υπάρχει πιθανότητα η Revolut να μπλοκάρει το λογαριασμό εάν πχ βάζω συχνά χρήματα εκεί;
Άμα δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις ίσως

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις ίσως

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνήθως η κατάθεση στο λογαριασμό Revolut το κάνω από το δικό μου τραπεζικό λογαριασμό ή των γονέων μου (ανάλογα την περίσταση). Δεν θέλω πχ να βάλω 100€ και να μου μπλοκάρει πχ, για αυτό ρωτάω.

Μην το γελάτε πλήρωσα 200 λιρες Αγγλίας για φύλαχτρα στην Eurobank of London

Θα έρθει και από εδώ .

Eurobank of London την ξερει η μανα της?

ΟΥΤΕ ΚΑΝ που την εχω ακουσει!

Εδω παντως ουτε 0.00001% να την ξερει.

Αν θες να εχεις ευρω εκει ανοιξε λογαριασμο στην Barclays EURO ACCOUNT.

ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΗ και ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ για μεταφορες μεταξυ λογαριασμων σε ολη την Ευρωπη. (ο παραληπτης-αποστολεας αν χρεωνει ειναι αλλο)

Εχω μεταφερει 10Κ euros μεσω revolut και barclays (και αντιστροφα) fee free και χωρις να γινει exchange, euros to euros!

Aλλη λυση ειναι η HSBC Premier αλλα θελει αλλα ποσα εκει!

Παντως πολλες Βρετανικες τραπεζες κανουν πλεον ΔΩΡΕΑΝ μεταφορες σε ΕΥΡΩ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) στην Ευρωπη!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tωρα τελευταια ΠΟΛΛΟΙ παραπονιουνται για αυτο

Πρεπει να κανει ελεγχους για διακινηση βρωμικου χρηματος και εχει μπλοκαρει αρκετους.

Ιδιως αν εμπλεκονται διαφορετικα ονοματα σε λογαριασμους (εχω μεταφερει μεγαλα ποσα απο λογαριασμους που εχω σε πολλα μερη στην ΕΕ UK France etc αλλα ολοι ηταν στο δικο μου ονομα)

Εχω ακουσει πως για μικροποσα εχουν αρχισει να μπλοκαρουν αν το ονομα μεταξυ της μεταφορας (λογαριασμοι που εμπλεκονται) δε συμβαδιζει. ΠΡΟΣΟΧΗ

Παρα πολλοι moneymules εχουν κανει abuse το revolut!

Tωρα τελευταια ΠΟΛΛΟΙ παραπονιουνται για αυτο

Πρεπει να κανει ελεγχους για διακινηση βρωμικου χρηματος και εχει μπλοκαρει αρκετους.

Ιδιως αν εμπλεκονται διαφορετικα ονοματα σε λογαριασμους (εχω μεταφερει μεγαλα ποσα απο λογαριασμους που εχω σε πολλα μερη στην ΕΕ UK France etc αλλα ολοι ηταν στο δικο μου ονομα)

Εχω ακουσει πως για μικροποσα εχουν αρχισει να μπλοκαρουν αν το ονομα μεταξυ της μεταφορας (λογαριασμοι που εμπλεκονται) δε συμβαδιζει. ΠΡΟΣΟΧΗ

Παρα πολλοι moneymules εχουν κανει abuse το revolut!

Έχω ένα λογαριασμό Eurobank στο όνομα μου. Θα φαίνεται σε αυτούς πως τα βάζω εγώ ο ίδιος στην κάρτα μου. Μάλλον αν θέλω να βάλω λεφτά πχ από φίλο ή γονέα, να τα βάλω στο PayPal μου και ύστερα από εκεί, στη κάρτα Revolut, που πάλι στο ονομά μου θα φαίνεται.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θα σε μπλοκαρει για 100 ευρώ.

Το θέμα είναι η συχνή φόρτωση κάποιων ποσών (20-100€ πχ) από δικό μου τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό γονέα ή φίλου.

Επιτέλους μετά από σχεδόν 2 μήνες, κατάφερα να δημιουργήσω λογαριασμό στην Curve.

Ευτυχώς μου έγραψαν στο Reddit να στείλω DM στο Twitter της Curve και αυτοί θα με βοηθήσουν, κάτι που έγινε.

Στην αρχή υπήρχε απ' ότι μου έγραψαν πρόβλημα στην εφαρμογή το οποίο δεν άφηνε να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, και έπειτα δεν δεχόταν την ταυτότητα μου, αλλά και πάλι μάλλον ήταν πρόβλημα δικό τους γιατί μου έγραψαν ότι χρειαζόταν και πάλι re-verify ο λογαριασμός.

Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το θέμα είναι η συχνή φόρτωση κάποιων ποσών (20-100€ πχ) από δικό μου τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό γονέα ή φίλου.

Εκει σιγα σιγα θα εχεις θεμα. Για το φιλο σιγουρα.

Εκει σιγα σιγα θα εχεις θεμα. Για το φιλο σιγουρα.

Τότε με βλέπω να βάζω χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό μου και μετά στη Revolut. Αλλιώς θα ανοίξω και N26 και θα τα βάζω εναλλάξ.

Και τι πχ μπορούν να ζητήσουν για να δικαιολογήσω την μεταφορά πχ;

Edited by zurabi_97

Ερώτηση:

Η Revolut έχει ημερίσο όριο αγορών? Σε περιορίζει δηλαδή αναγκαστικά μέχρι κάποιο ποσό, ή όσα έχεις μπορείς να ξοδέψεις?

Καλησπέρα κ Καλη Χρονια παιδια!,

Εχω το εξης θεμα! Πηγα να προσθεσω την ρεβολουτ στο παυπαλ.Εβαλα το ΙΒΑΝ κ επρεπε να περιμενω τους κωδικούς αφου θα τραβαγε μικρο ποσο από τον λογαριασμο μου ώστε να την επιβεβαιβεωσω εκει.Απο βλακεια μου την διεγραψε κ την επομενη μερα πηγα να την προσθεσω κ παλι.Ομως τωρα μου λεει το ΙΒΑΝ ότι είναι λαθος κ δεν το δεχεται! Πηρα τηλεφωνο αλλα λογο κοβιντ δεν απαντούνε.Εστειλα κ μαιλ αλλα η απαντηση τους ηταν γενικη κ δεν με βοηθησε.Οποτε τι μπορω να κανω ώστε να καταφερω να την προσθεσω?

Καλησπέρα κ Καλη Χρονια παιδια!,

Εχω το εξης θεμα! Πηγα να προσθεσω την ρεβολουτ στο παυπαλ.Εβαλα το ΙΒΑΝ κ επρεπε να περιμενω τους κωδικούς αφου θα τραβαγε μικρο ποσο από τον λογαριασμο μου ώστε να την επιβεβαιβεωσω εκει.Απο βλακεια μου την διεγραψε κ την επομενη μερα πηγα να την προσθεσω κ παλι.Ομως τωρα μου λεει το ΙΒΑΝ ότι είναι λαθος κ δεν το δεχεται! Πηρα τηλεφωνο αλλα λογο κοβιντ δεν απαντούνε.Εστειλα κ μαιλ αλλα η απαντηση τους ηταν γενικη κ δεν με βοηθησε.Οποτε τι μπορω να κανω ώστε να καταφερω να την προσθεσω?

Γιατι ΙΒΑΝ και όχι αριθμό κάρτας;

Γιατι ΙΒΑΝ και όχι αριθμό κάρτας;

Όταν το δοκιμασα κ εβαλα την ρεβολουτ μαστερκαρτντ που εχω κ πηγα να μεταφερω χρηματα σε αυτην το παυπαλ μου εγραψε ότι δεν υποστηρίζεται! Για το ΙΒΑΝ μου το ειχε πει άλλο μελος εδώ αλλα μετα από βλακεια δικια μου δεν μπορω να το ξαναπερασω:(

Όταν το δοκιμασα κ εβαλα την ρεβολουτ μαστερκαρτντ που εχω κ πηγα να μεταφερω χρηματα σε αυτην το παυπαλ μου εγραψε ότι δεν υποστηρίζεται! Για το ΙΒΑΝ μου το ειχε πει άλλο μελος εδώ αλλα μετα από βλακεια δικια μου δεν μπορω να το ξαναπερασω:(

Το iban που προσπαθείς να περάσεις είναι GB ή LT;

Τότε με βλέπω να βάζω χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό μου και μετά στη Revolut. Αλλιώς θα ανοίξω και N26 και θα τα βάζω εναλλάξ.

Και τι πχ μπορούν να ζητήσουν για να δικαιολογήσω την μεταφορά πχ;

Βασικα μπορουν να σου παγωσουν λογαριασμο και τα ποσα που εχεις μεσα, να σε βαλουν να κανεις verify τον λογαριασμο ξανα ή και να στο κλεισουν ακομα. Οποιοα λεφτα μπορει να στα στειλουν στο σπιτι με cheque ΑΦΟΥ θα σου βγαλουν την πιστη να απαντησεις πειστικα ΟΛΕΣ τις ερωτησεις τους! Σε περιπτωση που δεν εισαι, μπορει ακομα και να τα χασεις (π.χ. ΗΒ to AntiFraud fund).

Και μετα να μπεις και στην black list!

Βασικα μπορουν να σου παγωσουν λογαριασμο και τα ποσα που εχεις μεσα, να σε βαλουν να κανεις verify τον λογαριασμο ξανα ή και να στο κλεισουν ακομα. Οποιοα λεφτα μπορει να στα στειλουν στο σπιτι με cheque ΑΦΟΥ θα σου βγαλουν την πιστη να απαντησεις πειστικα ΟΛΕΣ τις ερωτησεις τους! Σε περιπτωση που δεν εισαι, μπορει ακομα και να τα χασεις (π.χ. ΗΒ to AntiFraud fund).

Και μετα να μπεις και στην black list!

Με λίγα λόγια,

Δεν θα έχω θέμα εάν βάζω από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα μου, χρήματα στο λογαριασμό Revolut σε συχνή βάση (σε συχνή βάση, 4-6 φορές το μήνα), ποσά των 20€, 40€ ή και 100€ (τα 100€ όχι σε συχνή βάση, μια φορά τον μήνα). Άμα είναι από λογαριασμό πχ του γονέα ή φίλου, τότε θα έχω θέμα και θα μου ζητήσουν εξηγήσεις.

Όπως φαίνεται, μάλλον, θα ανοίξω και Ν26, ώστε να βάζω εναλλάξ χρήματα, ώστε να περιορίσω τη συχνή φόρτιση σε μια μόνο κάρτα.

Βέβαια, πόσα του τύπου 300€ και βάλε, τα έχω πάντα στο λογαριασμό της Eurobank.

Υ.Γ.: Βρήκα αυτό στην υποστήριξη https://www.revolut.com/en-GR/help/profile-plan/security-personal-data/why-was-my-account-closed

Δεν διευκρινίζεται κάτι σχετικά με αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιορίσω τις φορτώσεις της κάρτας κάπως ώστε να μην νομίζουν ότι μπορεί να συνέβη κάτι.

Edited by zurabi_97

Με λίγα λόγια,

Δεν θα έχω θέμα εάν βάζω από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα μου, χρήματα στο λογαριασμό Revolut σε συχνή βάση (σε συχνή βάση, 4-6 φορές το μήνα), ποσά των 20€, 40€ ή και 100€ (τα 100€ όχι σε συχνή βάση, μια φορά τον μήνα). Άμα είναι από λογαριασμό πχ του γονέα ή φίλου, τότε θα έχω θέμα και θα μου ζητήσουν εξηγήσεις.

Όπως φαίνεται, μάλλον, θα ανοίξω και Ν26, ώστε να βάζω εναλλάξ χρήματα, ώστε να περιορίσω τη συχνή φόρτιση σε μια μόνο κάρτα.

Βέβαια, πόσα του τύπου 300€ και βάλε, τα έχω πάντα στο λογαριασμό της Eurobank.

Υ.Γ.: Βρήκα αυτό στην υποστήριξη https://www.revolut.com/en-GR/help/profile-plan/security-personal-data/why-was-my-account-closed

Δεν διευκρινίζεται κάτι σχετικά με αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιορίσω τις φορτώσεις της κάρτας κάπως ώστε να μην νομίζουν ότι μπορεί να συνέβη κάτι.

Ναι απο λογαριασμο στο ονομα σου για τετοια ποσα δε νομιζω να εχεις προβλημα. Για γονεις αν θες την αποψη μου καλο ειναι να ανοιξεις κοινο και να μεταφερεις μεσω αυτου στο δικο σου. Και ειναι πιο βολικο και πιο γρηγορα γινεται και ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ και πιο ασφαλες για εσενα μετα για Revolut.

Αν και καποιος εδω ειπε πλεον οτι ανοιγμα κοινου λογαριασμου ή αλλαγη δικαιουχων ενος ηδη ανοικτου (προσθηκη συνδικαιουχου) πλεον κοστιζει (τι εχουν να δουν τα ματια μας ακομα)

Το iban που προσπαθείς να περάσεις είναι GB ή LT;

Καλημέρα! Είναι σε LT:)

Καλημέρα! Είναι σε LT:)

Δοκίμασε και σήμερα. Αν δεν περάσει, απάντησε στο μηνυμα που σου εστειλαν. Πρέπει να το περάσουν αυτοί.

Δοκίμασε και σήμερα. Αν δεν περάσει, απάντησε στο μηνυμα που σου εστειλαν. Πρέπει να το περάσουν αυτοί.

οκ.Σε ευχαριστω! Θα το δοκιμασω ξανα κ βλεπουμε:)