lyr13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μπορεις ακομα να κανεις εμβασμα μεσω της γερμανικης τραπεζας που εχουν.Αλλα για μεταφορα απο πειραιως προς τον λογαριασμο που εχουν στην πειραιως μονο μεσω CLA.Το CLA θα το βρεις στην winbank στο παλιο interface.Στειλε μου και πριβε αν θες περισοτερη βοηθεια με την μεταφορα. Λογαριασμο στην Alpha δεν ειχανε παλια; Αλλαξε κι αυτο; :wacko: Εχει καποια ιδιαιτερη "δυσκολια" με το CLA; Πρεπει να προσεξω κατι; Εγω ακομα το παλιο interface πρεπει να χρησιμοποιω γιατι μου εμφανιζει κανονικα το CLA τιμολογιο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Λογαριασμο στην Alpha δεν ειχανε παλια; Αλλαξε κι αυτο; :wacko: Εχει καποια ιδιαιτερη "δυσκολια" με το CLA; Πρεπει να προσεξω κατι; Εγω ακομα το παλιο interface πρεπει να χρησιμοποιω γιατι μου εμφανιζει κανονικα το CLA τιμολογιο. :lol: Βαζεις τον λογαριασμο που εχει στο site και βαζεις το ποσο (Καμια χρεωση δεν υπαρχει) Και στην τελευταια επιλογη που λεει αιτιολογια βαζεις αυτο που σε λεει στο site τα ψηφία και την επομενη μερα μεχρι το απογευμα (Εργάσιμη) θα τα εχεις στον λογαριασμο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το site της Leupay και η εφαρφογη στο κινητό σταματησαν να λειτουργουν. Βλαβη; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Λογαριασμο στην Alpha δεν ειχανε παλια; Αλλαξε κι αυτο; :wacko: Εχει καποια ιδιαιτερη "δυσκολια" με το CLA; Πρεπει να προσεξω κατι; Εγω ακομα το παλιο interface πρεπει να χρησιμοποιω γιατι μου εμφανιζει κανονικα το CLA τιμολογιο. :lol: Εξακολουθεί και υποστηρίζει και την Alpha. Τις τελευταίες 7 ημέρες έχω κάνει 3 μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό alpha σε alpha, συνολικά 300€. Τα λεφτά έμπαιναν πάντα την επόμενη ημέρα. Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Όριο ανάληψης σε ξένη κάρτα άρα και στη revolut δεν υπάρχει. Έμβασμα 500€ μπορείς να στείλεις μια φορά τον μήνα από κάθε τράπεζα που έχεις λογαριασμό δηλαδή αν έχεις λογαριασμό σε δύο τράπεζες μπορείς να στείλεις δύο φορές από 500. Πάντα με την προϋπόθεση να μην έχει ξεπεράσει το όριο της η ίδια η τράπεζα. Όχι ότι είπες κάτι λάθος, απλά μια διευκρίνηση: το όριο ανάληψης καθορίζεται από αυτόν που εκδίδει την κάρτα και στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει. Π.χ. η Skrill έχει όριο 250 ευρώ την ημέρα αν θυμάμαι καλά.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρε παιδια.. Στελνω εμβασμα στην ρεβολουτ απο πειρεως...λεει οτι θα μπει την επομεμη εργασιμη.... Περνανε 5-6 μερες και δεν εχει σταλει ακομη... Στον λογαριασμο ειναι ακομα μεσα τα λεφτα... Εχω 21 ευρω και θελω να στειλω 20. Ξερει κανεις γιατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρε παιδια.. Στελνω εμβασμα στην ρεβολουτ απο πειρεως...λεει οτι θα μπει την επομεμη εργασιμη.... Περνανε 5-6 μερες και δεν εχει σταλει ακομη... Στον λογαριασμο ειναι ακομα μεσα τα λεφτα... Εχω 21 ευρω και θελω να στειλω 20. Ξερει κανεις γιατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα πρέπει να επιλέξεις να στείλεις 20 ευρώ για να σε χρεώσει 21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Ρε παιδια.. Στελνω εμβασμα στην ρεβολουτ απο πειρεως...λεει οτι θα μπει την επομεμη εργασιμη.... Περνανε 5-6 μερες και δεν εχει σταλει ακομη... Στον λογαριασμο ειναι ακομα μεσα τα λεφτα... Εχω 21 ευρω και θελω να στειλω 20. Ξερει κανεις γιατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk εγω εστειλα εμβασμα στην revolut μεσω phone banking μεσω τις τραπεζας πειραιως και επειδη το εκανα κυριακη μου ειπε οτι ημερομηνια αξιας θα ητανε 10/5 και τελικα 10/5 και ωρα 20:00 μπηκανε μεσα τα χρηματα , παλια που ειχα ανοιχτη την εφαρμογη μου εβγαζε ενημερωση σημερα μπηκα απο την εφαρμογη και μου το εβγαλε !! ( μπραβο τους πολυ αμεσοι!! ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτην την εταιρεια!) , τωρα βεβαια στο σπιτι βγαλαμε την american express απο την alpha bank την χρεωστικη και θα χρησιμοποιω αυτην λογω οτι δεν εχει προμηθεια για τις συνναλαγες αλλα την revolut την εχω εκτιμησει πολυ! απο την πρωτη φορα που δεν μπορουσα να αγορασω κατι απο το ali express η revolut χωρις κανενα στοιχειο ταυτοπροσωπιας μου ελυσε τα χερια , μετα εμαθα για την aperican express και για την viva wallet οτι παιρνανε.. με την μονη προυποθεση οτι πρεπει ο λογαριασμος που στειλνεις μεσω internet/phone banking να εχει ως πρωτο/κυριο δικαιουχο το ονομα του λογαριασμου που εχεις στην revolut αλλιως λεει οτι δεν παιρνανε τα χρηματα . Edited May 12, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Θα πρέπει να επιλέξεις να στείλεις 20 ευρώ για να σε χρεώσει 21. Δεν το καταλαβα.. Εχω 21 ευρω στον λογαριασμο.. Και θελω να στειλω τα 20 στο revolut Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν το καταλαβα.. Εχω 21 ευρω στον λογαριασμο.. Και θελω να στειλω τα 20 στο revolut Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θέλει να πει ότι θα στείλεις 20 ευρώ έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού μέσω της πειραιώς internet banking και η προμήθεια είναι ένα ευρώ οπότε για αυτό είναι 21 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Θέλει να πει ότι θα στείλεις 20 ευρώ έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού μέσω της πειραιώς internet banking και η προμήθεια είναι ένα ευρώ οπότε για αυτό είναι 21 ευρώ. Aυτό λέει και αυτός Εχω 21 ευρω στον λογαριασμο.. Και θελω να στειλω τα 20 στο revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλημέρα και απο εμένα. Έκανα revolut την προηγούμενη εβδομάδα και όλα πήγαν τέλεια. Έβαλα 2 φορές χρήματα και φάνηκαν σε 2 εργάσιμες, μετά τις 8 το βράδυ και οι 2. Επίσης παρήγγειλα και την κάρτα σε πλαστικό και ήρθε σε 6 ημέρες. Και φυσικά εννοείται ότι μπήκε η Revolut στο Paypal απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα. Μία χαρά η Revolut. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εχει κατεβασει κανεις το winbank Wallet απο την Πειραιως? Ενω ψαχνω την εφαρμογη 3-4 μερες τωρα δεν μου την βγαζει στο App store. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ρε παιδια.. Στελνω εμβασμα στην ρεβολουτ απο πειρεως...λεει οτι θα μπει την επομεμη εργασιμη.... Περνανε 5-6 μερες και δεν εχει σταλει ακομη... Στον λογαριασμο ειναι ακομα μεσα τα λεφτα... Εχω 21 ευρω και θελω να στειλω 20. Ξερει κανεις γιατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πως ειναι μεσα τα λεφτα αφου εκανες εμβασμα, μηπως ξέχασες να πατησεις κανενα κουμπι, πηγαινε στο ιστορικο και δες τις κινήσεις σου, αν δεν υπαρχει κατι ξανα στειλτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πως ειναι μεσα τα λεφτα αφου εκανες εμβασμα, μηπως ξέχασες να πατησεις κανενα κουμπι, πηγαινε στο ιστορικο και δες τις κινήσεις σου, αν δεν υπαρχει κατι ξανα στειλτο Ρε συ φιλε... την προμηθεια δεν την τρωει απο τα λεφτα που στελνω? π.χ εχω 100 ευρω και θελω να στειλω και τα 100, δεν 8α πατησω 100 και 8α μου φαει το 1 ευρω και θα στειλει 99??? ή πρεπει να στειλω 99 και θα μου φαει το 1 απο τον λογαριασμο? με λιγα λογια ρωταω αν μου τρωει το 1 ευρω απο το εμβασμα ή απο τον λογαριασμο που στελνω το εμβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ρε συ φιλε... την προμηθεια δεν την τρωει απο τα λεφτα που στελνω? π.χ εχω 100 ευρω και θελω να στειλω και τα 100, δεν 8α πατησω 100 και 8α μου φαει το 1 ευρω και θα στειλει 99??? ή πρεπει να στειλω 99 και θα μου φαει το 1 απο τον λογαριασμο? με λιγα λογια ρωταω αν μου τρωει το 1 ευρω απο το εμβασμα ή απο τον λογαριασμο που στελνω το εμβασμα Στο εμβασμα παει ακριβώς το ποσό που γράφεις, δηλαδή 100 γράφεις 100 θα πάνε, ή προμήθεια θα κρατηθεί από το υπόλοιπο του λογαριασμού σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Στο εμβασμα παει ακριβώς το ποσό που γράφεις, δηλαδή 100 γράφεις 100 θα πάνε, ή προμήθεια θα κρατηθεί από το υπόλοιπο του λογαριασμού σου Να σαι καλα ρε φιλε.. Ολα κομπλε τωρα :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εχει κατεβασει κανεις το winbank Wallet απο την Πειραιως? Ενω ψαχνω την εφαρμογη 3-4 μερες τωρα δεν μου την βγαζει στο App store. Στο App store δεν υπάρχει .. μονο στο Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα. Κάπου κάποιος είχε γράψει τα στοιχεία για το εμβασμα στην revolut. Εδώ ήταν ή κάπου αλλού και δεν το βρίσκω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες έρχεται η viva card? θυμάμαι ότι έλεγε πριν κάνω την παραγγελία αλλά δεν μου το λέει στο email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Viva card μπορει να εκδοσει ατομο που δεν εχει συμπληρωσει τα 18 ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες έρχεται η viva card? θυμάμαι ότι έλεγε πριν κάνω την παραγγελία αλλά δεν μου το λέει στο email εμενα σε 3 μερες Κρητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες έρχεται η viva card? θυμάμαι ότι έλεγε πριν κάνω την παραγγελία αλλά δεν μου το λέει στο email Έλεγε για 1-2 εβδομάδες αλλά ήρθε Πάτρα σε 1-2 μέρες. Δεν μου αρέσει που δεν γράφει το όνομά μου επάνω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svarpana Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έλεγε για 1-2 εβδομάδες αλλά ήρθε Πάτρα σε 1-2 μέρες. Δεν μου αρέσει που δεν γράφει το όνομά μου επάνω. Όταν την παρήγγειλες είχες κάνει ταυτοποίηση ; Γιατί ούτε ή δικιά μου δεν γράφει το όνομά μου αλλά είναι λογικό μιάς και δεν έκανα ταυτοποίηση των στοιχείων μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έλεγε για 1-2 εβδομάδες αλλά ήρθε Πάτρα σε 1-2 μέρες. Δεν μου αρέσει που δεν γράφει το όνομά μου επάνω. Όταν την παρήγγειλες είχες κάνει ταυτοποίηση ; Γιατί ούτε ή δικιά μου δεν γράφει το όνομά μου αλλά είναι λογικό μιάς και δεν έκανα ταυτοποίηση των στοιχείων μου. Δεν γραφει ονομα και αμα κανεις ταυτοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts