HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Κάτι πρέπει να παίχτηκε, διότι αγόρασα πριν λίγες μέρες κάτι σε λίρες και όλα δούλεψαν ρολόι. Και να προσθέσω δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι -απο ότι τουλάχιστον γνωρίζω- αν έχεις λίρες και αγοράζεις σε λίρες παίρνει μόνο του τις λιρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Edited May 3, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κατεβαίνει update της eurobank που λέει για ενεργοποίηση nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κατεβαίνει update της eurobank που λέει για ενεργοποίηση nfc Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν μπορείς.Αφορά πληρωμές ; Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν μπορείς.Αφορά πληρωμές ;Από την περιγραφή στο playstore Τώρα, το Eurobank Mobile App σας συνοδεύει παντού και σας επιτρέπει να εκτελέσετε τις ανέπαφες συναλλαγές σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την φυσική κάρτα σας. Εκμεταλευτείτε τα πλεονεκτήματα του Eurobank NFC Wallet και εκτελέστε τις συναλλαγές σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Όλες οι πληρωμές, στο χέρι σας. *Ισχύει για κάρτες Mastercard και για κινητά με λειτουργικό Android 5+ και δυνατότητα πληρωμών με NFC. Δεν υποστηρίζονται rooted συσκευές. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ισχυει, πληρωσα ανεπαφα σε μαγαζι. το θεμα ειναι οτι γιατι οχι VISA ? Επίσης άργησε πολύ η Eurobank σε σχέση με την Αλφα να βγάλει την λειτουργία αυτή! Edited May 6, 2020 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Φαίνεται να λειτουργεί αλλά Δεν το βάζω default εφαρμογή. Θα κρατήσω το Google Pay με κουμπωμένες ολες της καρτες. Μόνο σε καταστήματα με επιστροφή το χρησιμοποιείς. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Φαίνεται να λειτουργεί αλλά Δεν το βάζω default εφαρμογή. Θα κρατήσω το Google Pay με κουμπωμένες ολες της καρτες. Μόνο σε καταστήματα με επιστροφή το χρησιμοποιείς. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις στο Google pay ελληνικές κάρτες? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχεις στο Google pay ελληνικές κάρτες? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Απευθείας όχι αλλά έχω περασμένη Curve Revolut κ.α. Η Curve είναι σαν να της έχεις όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Άλλαξε πολύ το REVOLUT! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) Iphone χρησιμοποιείς; Αναβάθμιση τώρα σε 6.39.1 απλά στο εικονίδιο έγινε μαύρο το R το μενού δεν έχει αλλάξει Βσκ άκυρο, από τη μπαρα φαίνεται ότι δεν είναι iPhone :p Edited May 17, 2020 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Η beta έκδοση είναι στο 7.0 και είναι όντως έτσι Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Τώρα μένει να αλλάξει και τις κάρτες, μου είχε στείλει παλιότερα mail νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Iphone χρησιμοποιείς; Αναβάθμιση τώρα σε 6.39.1 απλά στο εικονίδιο έγινε μαύρο το R το μενού δεν έχει αλλάξει Βσκ άκυρο, από τη μπαρα φαίνεται ότι δεν είναι iPhone :pΌχι Android 10. Άλλαξαν όλα τα μενού μιλάμε, ολική αλλαγή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Σε Ν26 μου ηρθε μειλ για να δώσω το tax id (αφμ). Δεν μεταφέρω μεγάλα ποσά (μέχρι 50 ευ΄ρω να έχω μέσα στην κάρτα) Λέτε να υπάρχει θέμα με την εφορία άμα δώσω το αφμ? Έχει κανείς σας εμπειρία με αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 εχω διαφορους λογαριασμους στο εξωτερικο, δεν μπορω να σου εγγυηθω 100℅ αλλα αν μιλαμε για ποσα που δικιολογουνται απο το εισοδημα σου (πολυ περισσοτερο για μικροποσα) κανεις απο την εφορια δεν θα ενδιαφερθει Sent from my V10 4G using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 εχω διαφορους λογαριασμους στο εξωτερικο, δεν μπορω να σου εγγυηθω 100℅ αλλα αν μιλαμε για ποσα που δικιολογουνται απο το εισοδημα σου (πολυ περισσοτερο για μικροποσα) κανεις απο την εφορια δεν θα ενδιαφερθει Sent from my V10 4G using Tapatalk Εισόδημα "επίσημο" δεν έχω Αλλά ότι ποσό να έχω στην n26 να είναι για τίποτα αγορές online μαξ 50-70 ευρώ Θα δω άμα πάνε να μου κλείσουν τον λογαριασμό, θα το δώσω το αφμ και οτι γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Η Revolut δεν στέλνει πια φυσική κάρτα στους απλούς λογαριασμούς ή μόνο σε όσους πληρώνουν συνδρομή; Έφτιαξε φίλος μου και ψάχνουμε για αποστολή κάρτας και τίποτα στην απλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλημέρα παιδιά!σήμερα μετά από τέσσερις μηνες που μου είχαν μεταφέρει σε λογαριασμό revolut όπως σας είχα πει πιστωθηκαν τα 500 ευρώ πίσω στο λογαριασμό μου χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Η Revolut δεν στέλνει πια φυσική κάρτα στους απλούς λογαριασμούς ή μόνο σε όσους πληρώνουν συνδρομή; Έφτιαξε φίλος μου και ψάχνουμε για αποστολή κάρτας και τίποτα στην απλή...Ούτε με πληρωμή δηλαδή δεν δίνει επιλογή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Συγνωμη στις καρτες δεν εχει πανω δεξια ενα + και μετα δεν εχει να επιλεξεις φυσικη καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλημέρα παιδιά!σήμερα μετά από τέσσερις μηνες που μου είχαν μεταφέρει σε λογαριασμό revolut όπως σας είχα πει πιστωθηκαν τα 500 ευρώ πίσω στο λογαριασμό μου χθεςΚαλό νέο! Ποιός τα επέστρεψε η revolut ή η τράπεζα που τα μετέφερε στη revolut? Ποια τράπεζα ήταν? Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Κάποιος δε ξέρω υπεκλεψε τα στοιχεία της κάρτας μου και έκανε 2 μεταφορές από την Πειραιώς που έχω λογαριασμο σε λογαριασμό revolut 300+200. Εγκεφαλικό επαθα.εκανα αμφισβήτηση συναλλαγών το χα αναφέρει εδώ τον Ιανουάριο.και μπήκαν τα λεφτά μου προχθές πίσω μπράβο πειιραιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Συγνωμη στις καρτες δεν εχει πανω δεξια ενα + και μετα δεν εχει να επιλεξεις φυσικη καρτα; Μόνο αν επιλέξει πρόγραμμα με συνδρομή. Δωρεάν του δίνει μόνο την άυλη στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Μόνο αν επιλέξει πρόγραμμα με συνδρομή. Δωρεάν του δίνει μόνο την άυλη στο τηλέφωνοΕ αυτό είναι το νορμάλ. Τι σου κάνει εντύπωση και το παρουσιάζεις σαν να υπάρχει πρόβλημα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα έδινε κάρτα χωρίς μηνιαία συνδρομή, απλά με μια χρέωση 6€ για την έκδοση της την οποία τις περισσότερες φορές τη γλιτωνες.. Τόσα χρόνια δεν έχω πληρώσει για κάρτα και μου τις ανανέωναν χωρίς να πληρώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts