Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μ...περίπου όλα. δεν έχει διάφανο και ζωντανό πλακάκι και δεν μπαίνει στης ειδοποίησες οθόνη κλειδώματος.

Γιατί δεν έχει ζωντανό πλακάκι; Μια χαρά ζωντανό είναι.

Ζωντανό είναι, διάφανο δεν είναι! ;)

Εν το μεταξύ δεν βρισκω που βρίσκεται η έκδοση του Facebook!

Στο παλιό ήταν στις ρυθμίσεις. Εδώ δεν το βρισκω! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ναι λάθος έκφραση,απλά ήθελα να πω με το "ζωντανό" ότι δεν βγάζει την φωτογραφία από το εξώφυλλο του Facebook.

να σε ρωτήσω μήπως έχεις συγχρονίσει το Facebook με το κινητό; αν ναι σου βγάζει γενέθλιες από το Facebook στο ημερολόγιο του κινητού;

Νομίζω ότι το FB έχει κόψει αυτή την πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες εδώ και καιρό.... Τουλάχιστον σε Android δεν γίνεται πλέον αυτός ο συγχρονισμός... Ούτε με τα ημερολόγια ούτε μέσω account (microsoft, Google κτλ)...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Νομίζω ότι το FB έχει κόψει αυτή την πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες εδώ και καιρό.... Τουλάχιστον σε Android δεν γίνεται πλέον αυτός ο συγχρονισμός... Ούτε με τα ημερολόγια ούτε μέσω account (microsoft, Google κτλ)...

ναι το είχε κόψει αλλά στην προτελευταία ενημέρωση του Facebook Beta το προσθέσαν ξανά. είναι κάτω από της ρυθμίσεις μέσα στο Facebook. (contact and calendar sync)

Έχετε ενεργοποιημένες στο παρασκήνιο τις φωτογραφίες και την κάμερα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχετε ενεργοποιημένες στο παρασκήνιο τις φωτογραφίες και την κάμερα?

εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ζωντανές εικόνες αλλά από εχθές που το έλεγε ο evris2013 το κοίταξα και δεν! τώρα που λες και εσύ για το παρασκήνιο το τσέκαρα και είναι όλα κομπλέ αλλα δεν δουλευει. να πω κάτι οι ζωντανές εικόνες δεν κάνει το ίδιο σαν την Blink;

Edited by sony76

Το θέμα είναι γιατί να κατεβαζουμε άλλες εφαρμογές γι αυτο, ενώ θα μπορούσε να το κάνει η μαμά κάμερα!

Το θέμα είναι γιατί να κατεβαζουμε άλλες εφαρμογές γι αυτο, ενώ θα μπορούσε να το κάνει η μαμά κάμερα!

ίσως επειδή από το καλό υπάρχει και το καλύτερο:D; τέλος πάντων λένε ότι είναι πολύ καλή σαν εφαρμογή και με πολλά έξτρα από την windows camera.

να ρωτήσω μήπως δοκίμασε κανεις την ProShot;

Έχω την paid έκδοση.

1. Γιατί έχουμε smartphones. :D

2. Γιατί η Microsoft δε θέλει να κάνει σοβαρά τη δουλειά της.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα Windows phone αλλά με κρατεί πίσω αυτό που γίνεται με τις εφαρμογές που είναι λίγες και λειψές πχ δεν υπάρχει ούτε καν σναπτσατ ,οστοσω έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube που μέσω υπολογιστή και κάποιου προγράμματος μπορείς να κατεβάσεις ανδτροιντ εφαρμογές στο λαπτοπ και μετά να τις πέρασεις στο κινητό ,γνωρίζεται κάτι γι αυτό γιατί στην ουσία θα έλυνε πολλά προβλήματα

Έχω την paid έκδοση.

1. Γιατί έχουμε smartphones. :D

2. Γιατί η Microsoft δε θέλει να κάνει σοβαρά τη δουλειά της.

Λαθος κινητο διάλεξες. Εσυ θες παιχνιδακι και όχι κινητο

αξίζει; έχεις δει διαφορα σε σχέση με την win camera;

Έχει πολλές επιλογές, που δεν έχει η stock και δε νομίζω να έρθουν ποτέ.

Έχεις αρκετές επιλογές, όπως να αλλάξεις τα mpx της κάμερας.

Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, πες μου να το κοιτάξω, γιατί δεν είναι η κύρια η συσκευή μου.

@st1313

Έτσι σου είπαν;...... :rolleyes:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα Windows phone αλλά με κρατεί πίσω αυτό που γίνεται με τις εφαρμογές που είναι λίγες και λειψές πχ δεν υπάρχει ούτε καν σναπτσατ ,οστοσω έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube που μέσω υπολογιστή και κάποιου προγράμματος μπορείς να κατεβάσεις ανδτροιντ εφαρμογές στο λαπτοπ και μετά να τις πέρασεις στο κινητό ,γνωρίζεται κάτι γι αυτό γιατί στην ουσία θα έλυνε πολλά προβλήματα

αυτό γινόταν κάποτε τώρα πια όχι. καλύτερα μελέτησε καλά το windows store και αποφάσισε βάση της ανάγκες σου και βάση ότι έχει το store.

αυτό γινόταν κάποτε τώρα πια όχι. καλύτερα μελέτησε καλά το windows store και αποφάσισε βάση της ανάγκες σου και βάση ότι έχει το store.

Σε ευχαριστώ κρίμα θα έλυνε το πρόβλημα άμα συνεχίζονταν να γίνεται

Έχει πολλές επιλογές, που δεν έχει η stock και δε νομίζω να έρθουν ποτέ.

Έχεις αρκετές επιλογές, όπως να αλλάξεις τα mpx της κάμερας.

Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, πες μου να το κοιτάξω, γιατί δεν είναι η κύρια η συσκευή μου.

όχι εντάξει μια γενική γνώμη ήθελα. απλά διάβασα ότι από βδομάδα θα την αναβαθμίσουν(μάλλον για win10 universal) και θα είναι ακόμα καλύτερη.

όχι εντάξει μια γενική γνώμη ήθελα. απλά διάβασα ότι από βδομάδα θα την αναβαθμίσουν(μάλλον για win10 universal) και θα είναι ακόμα καλύτερη.

Όχι, πολύ καλή είναι και έχει αρκετές ρυθμίσεις, για να "παίξεις".

Huawei Nova 5T

Σε ευχαριστώ κρίμα θα έλυνε το πρόβλημα άμα συνεχίζονταν να γίνεται

κοίτα το windows store δεν έχει καμία σχέση με το android store αλλά...δεν έχει και καμία σχέση με την παλιά φτώχια! έχουν καλυτερέψει αρκετά τα πράγματα. από εκεί και πέρα εσύ ότι ανάγκη έχεις και κρίνεις.

κοίτα το windows store δεν έχει καμία σχέση με το android store αλλά...δεν έχει και καμία σχέση με την παλιά φτώχια! έχουν καλυτερέψει αρκετά τα πράγματα. από εκεί και πέρα εσύ ότι ανάγκη έχεις και κρίνεις.

Τελικά πήρα απόφαση να δοκιμάσω μιας και η συσκευή που θέλω δεν είναι και πολύ ακριβή 650 λουμια :D και να το παλέψω όσο ποιο πολύ μπορώ

Παιδιά απο Instagram μπορεί να βγάζει το Facebook σαν επιλογή κοινοποίησης, αλλά όταν πατάς δεν αποθηκεύει την εικόνα καν. Μονο όταν θα γράψεις εκεί κατι ανοίγει η δημοσίευση χωρίς την εικόνα ομως! Για δοκιμάστε το; :(

Κλώνος του Pokémon Go, είναι αρκετά καλό με κάποια βέβαια bugs, αφού είναι ακόμα Beta. Πατήστε εκεί που λέει How to install, απλός δεν ξέρω αν sideload μπορείς να κάνεις και με τα official 10άρια ή μόνο με την Redstone. Αξίζει μια δοκιμή παντός !!

http://m.windowscentral.com/pokemon-go-windows-10-mobile-back-again-pogo-uwp-update

Τελικά πήρα απόφαση να δοκιμάσω μιας και η συσκευή που θέλω δεν είναι και πολύ ακριβή 650 λουμια :D και να το παλέψω όσο ποιο πολύ μπορώ

Δε χρειαζεται να παλέψεις. Go ahead!

- There is no place like 127.0.0.1 -

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών