evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Το δοκίμασα αλλά δεν έχει αυτή την επιλογή. Αυτο περιμένω να διορθώσουν. Ως τότε θα κρατήσω τη παλιά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αυτο περιμένω να διορθώσουν. Ως τότε θα κρατήσω τη παλιά! Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι κλάσης ανώτερο. Μόνο αυτό του λείπει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι κλάσης ανώτερο. Μόνο αυτό του λείπει . Ναι. Σ' αυτο έχεις δίκιο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Δε σου φτάνει αυτό; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημερα,ξέρουμε καμια εφαρμογούλα που να παιρνει ενα βιντεάκι κ μέρος του να μπορει να το κάνει σε αργή κινηση;Μήπως τυχόν αυτό υπάρχει πάνω στα κινητα μας;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημερα,ξέρουμε καμια εφαρμογούλα που να παιρνει ενα βιντεάκι κ μέρος του να μπορει να το κάνει σε αργή κινηση;Μήπως τυχόν αυτό υπάρχει πάνω στα κινητα μας;;; Εφαρμογή δεν ξέρω,αλλά στην Redstone στην αναβάθμιση (ήμουν insider) το έχουν στις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 παιδιά αν έχετε κάνει συγχρονισμό με το Facebook beta στο ημερολόγιο σας βγάζει γενέθλιες κτλ. από το Facebook; εμένα τίποτα πάντως. Εγώ το έχω συγχρονισμένο με το Facebook της Microsoft. Το beta είναι αισχρό. Κολλάει στο scrolling σ εμένα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και σε μένα το beta κολαει αφάνταστα,ακόμα και μετά το update.Το έβαλα στην κάρτα αλλα και στην συσκευή αλλα δεν άλλαξε κάτι,απλα σέρνεται. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εφαρμογή δεν ξέρω,αλλά στην Redstone στην αναβάθμιση (ήμουν insider) το έχουν στις φωτογραφίες. Για ολα τα μοντέλα ή για συγκεκριμενο μοντέλο? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Καλημερα,ξέρουμε καμια εφαρμογούλα που να παιρνει ενα βιντεάκι κ μέρος του να μπορει να το κάνει σε αργή κινηση;Μήπως τυχόν αυτό υπάρχει πάνω στα κινητα μας;;; Υπάρχει η slowly που κάνει αυτό που θες,μόνο δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει κομμάτι και να το κάνει σλοου. Edited August 5, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Για ολα τα μοντέλα ή για συγκεκριμενο μοντέλο? Για όλα,έχω το 640. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πιστεύω για όλα,αλλα και εγώ το 640ds εχω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και σε μένα το beta κολαει αφάνταστα,ακόμα και μετά το update.Το έβαλα στην κάρτα αλλα και στην συσκευή αλλα δεν άλλαξε κάτι,απλα σέρνεται. Σε μένα μια χαρά το facebook beta. Σκέφτομαι να διαγράψω το παλιό. Σχετικά με το viber που βλέπουμε πότε ήταν on line κάποιος; Επίσης ελληνικά δεν υποστηρίζει το μενού; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 βρήκα και το Slow Pro, Το Slowly δεν εχει καλες κριτικες ,αλλα θα το δοκιμασω μετα .Αμα ειναι σε ολα τοτε ειναι καλη φαση! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε μένα μια χαρά το facebook beta. Σκέφτομαι να διαγράψω το παλιό. Σχετικά με το viber που βλέπουμε πότε ήταν on line κάποιος; Επίσης ελληνικά δεν υποστηρίζει το μενού; Δεν εχει αλλαγή γλώσσας προς το παρόν. Εμενα μου κατέβηκε στα γερμανικά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε μένα μια χαρά το facebook beta. Σκέφτομαι να διαγράψω το παλιό. Σχετικά με το viber που βλέπουμε πότε ήταν on line κάποιος; Επίσης ελληνικά δεν υποστηρίζει το μενού; Το βλέπουμε αν πατήσουμε την επαφή στην μέση. Ελληνικά δεν βάλαν ακόμη σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μου φτάνει. Μέχρι να έρθει και η κοινοποίηση θα κρατήσω τη παλιά, γιατί ανεβάζω συχνά στο Facebook! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μου φτάνει. Μέχρι να έρθει και η κοινοποίηση θα κρατήσω τη παλιά, γιατί ανεβάζω συχνά στο Facebook! Ναι μωρέ,γιατί είναι δύσκολο να το κάνεις μέσα από την απείρως καλύτερη εφαρμογή.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ναι μωρέ,γιατί είναι δύσκολο να το κάνεις μέσα από την απείρως καλύτερη εφαρμογή.:lol: Μέσα απο αυτήν μπορείς. Εκτός αυτής δεν μπορείς! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μέσα απο αυτήν μπορείς. Εκτός αυτής δεν μπορείς! ;) Γράφεις απλά για να γράφεις,χωρίς να διαβάζεις τι εννοώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γράφεις απλά για να γράφεις,χωρίς να διαβάζεις τι εννοώ. Εγώ αυτο κατάλαβα! :worry: Τι εννοείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγώ αυτο κατάλαβα! :worry: Τι εννοείς; ότι το beta είναι απείρως καλύτερη εφαρμογή και αξίζει τον "κόπο"να μπεις και να ποστάρεις από αυτήν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Όσοι θέλετε το WhatsApp Beta μπορείτε να την κατεβασετε πριν η MS διορθώσει ένα πρόβλημα στο Store. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 ότι το beta είναι απείρως καλύτερη εφαρμογή και αξίζει τον "κόπο"να μπεις και να ποστάρεις από αυτήν. Το ξέρω φίλε Χρυσόστομε. Την έχω κατεβάσει και τη διέγραψα πάλι, διότι δεν κοινοποιούσε εκτός αυτής (πχ από instagram σε Facebook beta). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το βλέπουμε αν πατήσουμε την επαφή στην μέση. Ελληνικά δεν βάλαν ακόμη σε λίγο καιρό. Τι εννοείς αν πατήσουμε την επαφή στην μέση; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts