evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 και το οποιο οπου θελει σε αφηνει να ανεβασεις εικονα και οπου θέλει όχι!Μέχρι να φτιαξουν το IG, θεωρώ οτι το 6TAG, δουλεύει επάξια!! Αν δεν γίνει σαν του iOS χωρίς προβλήματα το Instagram, παραμένω στο 6tag τότε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδια δώστε μια βοήθεια. Είμαι νέος κάτοχος του 950xl και αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ρύθμιση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Συγκεκριμένα δεν μπορω να περάσω το λογαριασμό μου στο gmail της google. Κάνω μέσα από τους λογαρισμούς "Προσθήκη Λογαριασμού¨" επιλέγω Google και μετά με πετάει σε ιστοσελίδα που λέει πως "Το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζεται πλεόν" και μου ζητάει να κατεβάσω κάποιον φυλλομετρητή. Αυτή είναι όμως η γνωστή ιστοσελίδα που αφορά υπολογιστές καθώς έχει συνδέσμους για να κατεβάσεις κάποιον από τους γνωστούς φυλλομετρητές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδια δώστε μια βοήθεια. Είμαι νέος κάτοχος του 950xl και αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ρύθμιση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Συγκεκριμένα δεν μπορω να περάσω το λογαριασμό μου στο gmail της google. Κάνω μέσα από τους λογαρισμούς "Προσθήκη Λογαριασμού¨" επιλέγω Google και μετά με πετάει σε ιστοσελίδα που λέει πως "Το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζεται πλεόν" και μου ζητάει να κατεβάσω κάποιον φυλλομετρητή. Αυτή είναι όμως η γνωστή ιστοσελίδα που αφορά υπολογιστές καθώς έχει συνδέσμους για να κατεβάσεις κάποιον από τους γνωστούς φυλλομετρητές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχεις δίκιο αλλά πάνω δεξιά θα δεις σε ένα μπλε πλαίσιο να λέει "Είσοδος". Πάτα εκεί και θα σου βγάλει να μπεις στον λογαριασμό σου Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αναβάθμιση για το web bankink της alpha bank. Εμφανισιακά δεν φαίνεται κάτι διαφορετικό. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έχεις δίκιο αλλά πάνω δεξιά θα δεις σε ένα μπλε πλαίσιο να λέει "Είσοδος". Πάτα εκεί και θα σου βγάλει να μπεις στον λογαριασμό σου Ναι φίλε μου το είδα και εγώ εννοείται αλλά από εκεί απλά κάνει login για να διαχειριστείς τον λογαριασμό μέσα απ΄οαυτήν την ιστοσελίδα που σου άνοιξε. Δεν δημιουργεί μόνιμα τον λογαριασμο και δεν κρατά τις ρυθμίσεις. ΑΠλά σου δίνει την δυνατότητα να τον χειριστείς όση ώρα είσαι στην ιστοσελίδα. Μόλις την κλείσεις χάθηκαν όλα και θέλει πάλι όλη η διαδικασία παό την αρχή. Στα 8.1 που ήμουν, μετά την είσοδο γίνόταν η μόνιμη προσθήκη του λογαριασμού και δημιουργούνταν και ένα tile με τον εν λόγω λογαριασμό. Έχω σκάσει. Μέχρι και επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων έκανα και τίποτε δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι φίλε μου το είδα και εγώ εννοείται αλλά από εκεί απλά κάνει login για να διαχειριστείς τον λογαριασμό μέσα απ΄οαυτήν την ιστοσελίδα που σου άνοιξε. Δεν δημιουργεί μόνιμα τον λογαριασμο και δεν κρατά τις ρυθμίσεις. ΑΠλά σου δίνει την δυνατότητα να τον χειριστείς όση ώρα είσαι στην ιστοσελίδα. Μόλις την κλείσεις χάθηκαν όλα και θέλει πάλι όλη η διαδικασία παό την αρχή. Στα 8.1 που ήμουν, μετά την είσοδο γίνόταν η μόνιμη προσθήκη του λογαριασμού και δημιουργούνταν και ένα tile με τον εν λόγω λογαριασμό. Έχω σκάσει. Μέχρι και επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων έκανα και τίποτε δυστυχώς. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ γιατί, είναι νέο κουσούρι αυτό απ ότι φαίνεται Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αν δεν γίνει σαν του iOS χωρίς προβλήματα το Instagram, παραμένω στο 6tag τότε! Φιλε ξερεις ποσες ωρες προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφιες και δεν με αφήνει,το τι καντήλια εχω κατεβάσει (ειναι η μονη χαβαλεδο συνηθεια μου στο κινητο,και αυτη μου την εχουν κοψει). ευτυχως που υπάρχει το 6Tag. Παντως ετοιμαζω ένα χεστήρι στην Microsoft και στο IG για το χάλι αυτό! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Φιλε ξερεις ποσες ωρες προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφιες και δεν με αφήνει,το τι καντήλια εχω κατεβάσει (ειναι η μονη χαβαλεδο συνηθεια μου στο κινητο,και αυτη μου την εχουν κοψει). ευτυχως που υπάρχει το 6Tag. Παντως ετοιμαζω ένα χεστήρι στην Microsoft και στο IG για το χάλι αυτό! Τι συσκευή έχεις;;;; εμένα με το 640XL δουλεύει πάρα πολύ καλά. Μέχρι τώρα είναι η καλύτερη εφαρμογή των wp10 ή μάλλον μία από τις καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ενημέρωση στο Facebook beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Νέα ενημέρωση για fb beta 80 Mb. Δεν ξέρω τι βελτιώθηκε βέβαια. Θα το δούμε στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ενημέρωση στο Facebook beta.. Δεν έχω δει ακόμη update σε fb beta. update: άκυρο, τη κατεβάζω. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Διαγράφη, εγκατάσταση στη μνήμη τηλεφώνου και πες μας. Με το παραπάνω, έχει μικρότερο μέγεθος στη μνήμη (217mb) και ανοίγει με την πρώτη. Πάντως, έχοντας background fb beta και metrotube (κάτι γίνεται με το mytube και δεν κάνει αναπαραγωγή πάνω από 1 τραγούδι, είτε κανονικά είτε audio only) και foreground edge είναι standard χλιαρό προς ζεστό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Ενημέρωση στο Facebook beta.. μ...ναι και δεν βλέπω καμία διαφορά γιατί τα 3 βασικά θέματα δεν τα φτιάξανε ακόμα. κοινοποίηση πάνω στη φωτογραφία ζωντανό πλακάκι επιλογή για εμφάνιση στην οθόνη γρήγορης κατάστασης πραγματικά δεν με νοιάζει ποια γιατί από σεπτέμβρη πάμε για android.....(no money for iphone) Edited August 4, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τι update έκαναν αν δεν έφτιαξαν τις κοινοποιήσεις κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Νέα ενημέρωση για fb beta 80 Mb. Δεν ξέρω τι βελτιώθηκε βέβαια. Θα το δούμε στην πορεία. Απ' οτι άκουσα, τίποτα το ουσιαστικό δεν βελτιώσαν! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Τώρα πια μπορεί το Facebook beta να συγχρονιστεί με τα Windows..Νομίζω σημαντική προσθήκη. Edited August 4, 2016 by takglos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Απ' οτι άκουσα, τίποτα το ουσιαστικό δεν βελτιώσαν! :( Τώρα μόλις το είδα: Συγχρονισμός επαφών και εκδηλώσεων. Σημαντική προσθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τώρα μόλις το είδα: Συγχρονισμός επαφών και εκδηλώσεων. Σημαντική προσθήκη. Κοινοποιεί φωτογραφίες και βίντεο εκτός εφαρμογής; για δοκίμασε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κοινοποιεί φωτογραφίες και βίντεο εκτός εφαρμογής; για δοκίμασε; μπα τιποτα ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τι συσκευή έχεις;;;; εμένα με το 640XL δουλεύει πάρα πολύ καλά. Μέχρι τώρα είναι η καλύτερη εφαρμογή των wp10 ή μάλλον μία από τις καλύτερες. Καλησπέρα φιλε έχω το 640LTE Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κοινοποιεί φωτογραφίες και βίντεο εκτός εφαρμογής; για δοκίμασε; Εννοείς ότι μπορείς για παράδειγμα να στείλεις μία φωτογραφία ή βίντεο από τις ροές προς τι;;; εγώ βρισκω μόνο κοινοποίηση μέσω Messenger. Αυτό εννοείς ή κάτι άλλο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εννοείς ότι μπορείς για παράδειγμα να στείλεις μία φωτογραφία ή βίντεο από τις ροές προς τι;;; εγώ βρισκω μόνο κοινοποίηση μέσω Messenger. Αυτό εννοείς ή κάτι άλλο ;;; ....μεσω Facebook beta. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 ....μεσω Facebook beta. Το δοκίμασα αλλά δεν έχει αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Υπάρχει τρόπος να κατηγοριοποιήσουμε τα mail όπως κάνει το gmail στον υπολογιστη αυτόματα; π.χ. να μην ερχονται ειδοποιήσεις για προσφορες, διαφημιστικα,κοινωνικα κ.τ.λ. Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 παιδιά αν έχετε κάνει συγχρονισμό με το Facebook beta στο ημερολόγιο σας βγάζει γενέθλιες κτλ. από το Facebook; εμένα τίποτα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts