Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά ενεργό ήταν στις ρυθμίσεις. Με soft reset δουλεύει κανονικά.

Άλλο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι στο Messenger όταν πας να γράψεις μερικές φορές δεν βγαίνουν οι προτεινόμενες λέξεις και πρέπει να βγεις και να ξαναμπείς στην εφαρμογή.

Αυτό το έχω και εγώ,είναι πολύ σπαστικό

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

my tube, βάλε την free έκδοση ή το επίσης κορυφαίο (δεν θυμάμαι αν είναι free) και με πολύ καλή υποστήριξη (πολύ συχνές ενημερώσεις) Awesome Tube - Best Youtube Client https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh69mg4

Κατέβασα το awesome tube κι είναι πολύ καλό. Σε ευχαριστώ!

Αυτό το έχω και εγώ,είναι πολύ σπαστικό

αυτό το πρόβλημα είναι από την αρχή και δυστυχώς δεν το φτιάξαν ακόμα.

my tube, βάλε την free έκδοση ή το επίσης κορυφαίο (δεν θυμάμαι αν είναι free) και με πολύ καλή υποστήριξη (πολύ συχνές ενημερώσεις) Awesome Tube - Best Youtube Client https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh69mg4

Δεν κατεβαίνει. Πολύ ώρα στην εξέλιξη με εχει! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Και σε μένα το ίδιο έκανε. Κλείσε και ξανάνοιξε την συσκευή και λογικά θα κατέβει. Έτσι έκανε σε μένα.

Και σε μένα το ίδιο έκανε. Κλείσε και ξανάνοιξε την συσκευή και λογικά θα κατέβει. Έτσι έκανε σε μένα.

Δίκιο είχες. Τωρα κατέβηκε! :)

Ρε παιδιά εγώ χωρίς να το γυρίσω στα γερμανικά εγκατέστησα το fb beta και δουλεύει εδώ και 2 ημέρες άψογα. Εγκατάσταση σε Lumia 535, στη συσκευή.

Και εγώ μόλις το έψαξα και το βρήκα χωρίς να γυρίσω το region. Τώρα το κάνω εγκατάσταση σε 640 LTE.

kατέβασα το νέο viber αλλά δεν σβήνει η ειδοποίηση (1) για νέο μήνυμα. Το παθαίνει και το δικό σας; Δεν έχω θέμα να κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά ρωτάω μήπως είναι γνωστό bug και να περιμένω update.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

kατέβασα το νέο viber αλλά δεν σβήνει η ειδοποίηση (1) για νέο μήνυμα. Το παθαίνει και το δικό σας; Δεν έχω θέμα να κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά ρωτάω μήπως είναι γνωστό bug και να περιμένω update.

Έτσι κάνει κάπου καπου

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις περιοχή. Υπάρχει πλέον κανονικά στο store. Και όποιος έχει χώρο να το εγκαταστήσει στην συσκευή. Δουλεύει πολύ καλύτερα. Το μόνο ελάττωμα που διαπίστωσα είναι ότι ακόμα δεν μπορείς να κοινοποιήσεις φωτογραφία ή βίντεο. Αλλά πιστεύω να το φτιάξουν

Σε μένα μετά τις τελευταίες ενημερώσεις δουλεύει άψογα. Εξαφανίστηκε αυτό το θέμα. Ρε μπας και σου ξεφεύγει κανένα μήνυμα στο άσχετο;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά μόλις κοίταξα τον χώρο που καταλαμβάνει η εφαρμογή: 409 Mb!!!!!!!

409MB; :worry: Εμενα μόλις 99MB έπιασε! ;)

Για το Facebook beta μιλάμε έτσι;...

409MB; :worry: Εμενα μόλις 99MB έπιασε! ;)

Για το Facebook beta μιλάμε έτσι;...

Ναι για το fb beta. Πήγαινε ρυθμίσεις - χώρος αποθήκευσης - και εκεί δες τον χώρο που καταλαμβάνει.

Την έσβησα, έβαλα την κανονική πάλι! Η κανονική πιάνει μόλις 20 και κατι MB!!!! ;)

Καλά δεν θα κατεβάσω το παλιό,γιατί πρώτον δεν μιλάμε γιαυτό και δεύτερον δεν έχει νόημα.

το Βeta,μετά τα Updates πιάνει 400+Mb.

Xiaomi 12 Pro

Πριν μερικές μέρες είχα δει δυνατότητα κλήσεις στο Messenger, τώρα βλέπω δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα.Ξερει κανεις κάτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Καλά δεν θα κατεβάσω το παλιό,γιατί πρώτον δεν μιλάμε γιαυτό και δεύτερον δεν έχει νόημα.

το Βeta,μετά τα Updates πιάνει 400+Mb.

http://imgur.com/9nbGHgK

Το beta παρ' όλο την αναβάθμιση που του έγινε, συνεχίζει να μην κοινοποιεί στο Facebook! :(

Edited by evris2013

Σε μένα μετά τις τελευταίες ενημερώσεις δουλεύει άψογα. Εξαφανίστηκε αυτό το θέμα. Ρε μπας και σου ξεφεύγει κανένα μήνυμα στο άσχετο;

μπα, μια συνομιλία έχω όλη και όλη.... τώρα που ξανακοίταξα εχει φύγει η ειδοποίηση. Η οποια ήταν εκεί από χθες το βράδυ και είχα μπει αρκετές φορές χθες και σήμερα και δεν έφευγε. Τέσπα, θα το παρακολουθήσω να δω πως θα συμπεριφερθεί από δω και πέρα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

http://imgur.com/9nbGHgK

Το beta παρ' όλο την αναβάθμιση που του έγινε, συνεχίζει να μην κοινοποιεί στο Facebook! :(

Η παλιά σε μένα είναι 47,1MB και την έχω στο κινητό και η ΒΕΤΑ είναι 863ΜΒ και την έχω στην κάρτα προς το παρόν.

TCL 40 NXTPAPER

μπα, μια συνομιλία έχω όλη και όλη.... τώρα που ξανακοίταξα εχει φύγει η ειδοποίηση. Η οποια ήταν εκεί από χθες το βράδυ και είχα μπει αρκετές φορές χθες και σήμερα και δεν έφευγε. Τέσπα, θα το παρακολουθήσω να δω πως θα συμπεριφερθεί από δω και πέρα.

Αυτό με το Viber , το κάνει και σε μένα,μόνο αν ανοίξω να διαβάσω το μήνυμα από την μπάρα ειδοποιήσεις. Αν ανοίξω το μήνυμα μέσα από την εφαρμογή, όλα καλά. Προφανώς είναι κάποιο bug που λογικά θα φτιαχτεί σε επόμενες αναβαθμίσεις.

Εμένα ειναι στη μνήμη τηλεφώνου η παλιά! Αλλά γιατί υπάρχουν τέτοιες μεγάλες διαφορές στο χώρο;

Αλλά και μεταξύ παλιάς και νέας εφαρμογής;

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών