Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι αυτη η εφαρμογή εχει ρίζες απο imgur βλέπω. Τουλάχιστον ανεβάζει τις φωτογραφίες!

Ευχαριστώ! :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν το ξέρατε. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Messenger με τα ονόματα, αν σύρεις ενα ονομα προς τα αριστερά σου βγάζει κι άλλες επιλογές! Ή εγώ άργησα να το ανακαλύψω; :worry:

Δεν ξέρω αν το ξέρατε. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Messenger με τα ονόματα, αν σύρεις ενα ονομα προς τα αριστερά σου βγάζει κι άλλες επιλογές! Ή εγώ άργησα να το ανακαλύψω; :worry:

αργησες...:D! το ήξερα από τα μιλοφωνα....

αργησες...:D! το ήξερα από τα μιλοφωνα....

IPhone δεν είχα ποτέ. Όσοι είχαν μπορεί να το ξέρουν. Αυτοί που δεν είχαν;

Μένουν οι κλήσεις και βιντεοκλήσεις τωρα!...

IPhone δεν είχα ποτέ. Όσοι είχαν μπορεί να το ξέρουν. Αυτοί που δεν είχαν;

Μένουν οι κλήσεις και βιντεοκλήσεις τωρα!...

ναι άντε μήπως θα έρθουν μαζί με το Redstone. πάντως πάλι καλά από εχθές έχουμε βιντεοκλήσεις στο Viber. κάτι είναι και αυτό!

Το messenger ειναι πιο καινούργια έκδοση απο την beta τωρα δεν ξέρω πιο να κρατήσω

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έκανα αναβάθμιση στο Messenger. Μου έβγαλε την κλήση και την βίντεο κλήση. Και εκεί που ετοιμαζόμουν να κάνω δοκιμή με πήραν τηλέφωνο . Όταν επανήλθα στην εφαρμογή η κλήση και βίντεο κλήση είχαν εξαφανιστεί!!! Τώρα πάλι το ίδιο. Εσείς έχετε κάνει δοκιμή;;; δουλεύει;;;;

πως ακριβως θα δουλεψει η εφαρμογη? να παρω μπακαπ μονο τα χαμενα μηνυματα (μαρτη με ιουλη), και να τα προσθεσω χειροκινητα στα μηνυματα του 950? να παρω ολα τα μηνυματα με την εφαρμογη, να σβησω ολα τα μηνυματα του 950 και να περασω ολα τα μηνυματα μονο με την εφαρμογη? μπερδευτηκα λιγο. σε ευχαριστω φιλε

Εγώ θα έκανα το δεύτερο, αλλά τι να σου πω, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρεία και δεν ξέρω. Δεν τα παίρνεις όλα backup καλού κακού;

Ποτε έγινε ενημερωση στο Messenger με κλήση και βιντεοκλήση και δεν το πήραμε χαμπάρι; :confused:

Και σε μένα όταν άνοιξα το messenger είχε την κλήση και βιντεοκληση,αλλα όταν ξανά μπήκα είχαν εξαφανιστεί,λολ
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

τελικα ειχε επιλογη μονο για ολα. με αλχημειες τα καταφερα. κακη εφαρμογη. δεν ηταν υκολο. αλλα τα καταφερα. ευχαριστω

Και σε μένα όταν άνοιξα το messenger είχε την κλήση και βιντεοκληση,αλλα όταν ξανά μπήκα είχαν εξαφανιστεί,λολ

Σε μένα δεν έγινε ποτέ κατι τέτοιο ακόμα! :(

Ούτε χθες ούτε και σήμερα μέχρι στιγμής.

Με το τελευταίο update, ο messenger beta έγινε official;

Αν ναι, είναι σίγουροι ότι τους αρέσει αυτό που βλέπουν;

Αν επιλέξω το app, δεν εκκινεί με την πρώτη.

Αν γυρίσω το smartphone σε landscape, η όλη εικόνα θα μετακινηθεί πάνω και δεξιά, εμφανίζοντας ένα πολύ μικρό κομμάτι του app (την κάτω αριστερή γωνία συγκεκριμένα). Αν το γυρίσω σε portrait, γυρίζει η εικόνα, αλλά είναι ολόκληρη κουνημένη προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα στο δεξιό όριο της οθόνης, να εμφανίζονται μόνο τα εικονίδια, από τα threads...

Lumia 640ds, με το τελευταίο official update.

Huawei Nova 5T

Με το τελευταίο update, ο messenger beta έγινε official;

Αν ναι, είναι σίγουροι ότι τους αρέσει αυτό που βλέπουν;

Αν επιλέξω το app, δεν εκκινεί με την πρώτη.

Αν γυρίσω το smartphone σε landscape, η όλη εικόνα θα μετακινηθεί πάνω και δεξιά, εμφανίζοντας ένα πολύ μικρό κομμάτι του app (την κάτω αριστερή γωνία συγκεκριμένα). Αν το γυρίσω σε portrait, γυρίζει η εικόνα, αλλά είναι ολόκληρη κουνημένη προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα στο δεξιό όριο της οθόνης, να εμφανίζονται μόνο τα εικονίδια, από τα threads...

Lumia 640ds, με το τελευταίο official update.

Αυτο κάνει και σε μένα!

Το ωραίο είναι ότι αν το γυρίσεις και δεύτερη φορα οριζόντια και κάθετα σου μένει η μαύρη οθόνη! Πάει πιο ψηλά! :lol:

Στο νέο Viber μπορεί να ήρθαν οι βιντεοκλήσεις, αλλά δεν δείχνει επάνω αν είναι κάποιος σε σύνδεση ή πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένος! Έτσι είναι σε όλους ή μόνο σε μένα;

Το ωραίο είναι ότι αν το γυρίσεις και δεύτερη φορα οριζόντια και κάθετα σου μένει η μαύρη οθόνη! Πάει πιο ψηλά! :lol:

Δεν το είχα δοκιμάσει! :lol:

Huawei Nova 5T

Στο νέο Viber μπορεί να ήρθαν οι βιντεοκλήσεις, αλλά δεν δείχνει επάνω αν είναι κάποιος σε σύνδεση ή πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένος! Έτσι είναι σε όλους ή μόνο σε μένα;

Σε όλους..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Σε όλους..

Πριν λίγο που δοκίμασα και το φωνητικό μήνυμα, δείχνει ότι κάνει την εγγραφή αλλά δεν ανεβαίνει πάνω ως απεσταλμένο... εξαφανίζεται! :(

Παιδιά το Viber δείχνει ποιος είναι συνδεδεμένος φυσικά και δείχνει.

Εμένα δεν δείχνει τίποτα επάνω! Ούτε καν τα φωνητικά μηνύματα δεν δείχνει αν τα έστειλα ή όχι! :(

Οι φούσκες της εγγραφής δεν ανεβαίνουν όπως στα 8.1!

Εμένα δεν δείχνει τίποτα επάνω! Ούτε καν τα φωνητικά μηνύματα δεν δείχνει αν τα έστειλα ή όχι! :(

Οι φούσκες της εγγραφής δεν ανεβαίνουν όπως στα 8.1!

Ειναι η τιμωρια σου γιατι αργησες να βαλεις 10αρια.

Σβησε την εφαρμογη και ξαναβαλτην αφου κανεις επαννεκινηση το τηλ.

Και σε μένα δείχνει ποιος είναι συνδεδεμένος και πριν πόση ώρα ήταν κάποιος
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Όταν πατάς στην επαφή το βγάζει στην μέση κάτω από την φωτογραφία,εκτός αν έχεις γραμμένα σε μια επαφή 2 νούμερα,αν μετά πατήσεις για να στείλεις μήνυμα (ας πούμε),τότε εμφανίζεται πάνω.

Εάν έχεις δεδομένα μπορεί να έχει μια μικρή καθυστέρηση.

Τώρα για το φωνητικό μήνυμα δεν το έχω δοκιμάσει.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών