Chryssostomos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πολύ καλή λίγο που την δοκίμασα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Την κατεβάζω κι εγώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πολύ καλή λίγο που την δοκίμασα. Την κατεβάζω κι εγώ. Μου αρεσε. Ειδικά ο χάρτης με το σημείο που κινείται ο κάθε οδηγός. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Formula 1 Επίσημη εφαρμογή Formula 1 (UWP): -Live Race Leaderboards (limited) -Latest news and videos -Post-race highlights -2016 Schedule, Team and Driver Standings With an F1 Access annual or monthly subscription, the Official F1 App offers the premium digital race experience, with features including: -Official Live Timing of all F1® sessions -Sector times with intervals and gaps, live tyre and pit stop information -Interactive 3D maps with driver gears and speeds, plus Drag Reduction System (DRS) usage indicator -In-Corner Analysis comparing drivers’ entry, apex and exit speeds -Immersive dashboard with text commentary (English, French and German), and English audio commentary during all F1® sessions -Team Radio Transmissions and Race Control Messages -Personalisation Options and more! You can get F1 Access to premium content through the App with either an annual or monthly subscription Επιτέλους!!! Πάρα πολύ καλή δουλεύει ακριβώς το ίδιο όπως στο android τηλέφωνο που έχω (note 3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Επιτέλους!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανα Pokemon Go Θα δούμε :cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανα Pokemon Go Θα δούμε :cry: Δεν είμαι σίγουρος 100% γιατί δεν το παίζω, αλλά νομίζω ότι το βγάλαν και σε WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανα Pokemon Go Θα δούμε :cry: Δεν είμαι σίγουρος 100% γιατί δεν το παίζω, αλλά νομίζω ότι το βγάλαν και σε WP. Δεν έχει βγει κάτι επίσημο ακόμα για τα WP. Μάλιστα τρέχει μια καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών για να πιέσουν τους δημιουργούς να το βγάλουν και στα WP. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δεν έχει βγει κάτι επίσημο ακόμα για τα WP. Μάλιστα τρέχει μια καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών για να πιέσουν τους δημιουργούς να το βγάλουν και στα WP. Αφού πιεζουν και για τα wph που δεν υπάρχει μεγάλη βάση... φαντάσου πόσο εθιστικο είναι! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχει κανεις θεμα με την εγγραφη φωνης; Παταω στην εφαρμογη με παει στο στορ,παταω ανοιγμα τιποτα,ξαναπαταω παλι τιποτα,ξαναπαταω και με βγαζει επιλογη για εγκατασταση και ενω παταω εγκατασταση με βγαζει σφαλμα Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχει κανεις θεμα με την εγγραφη φωνης; Παταω στην εφαρμογη με παει στο στορ,παταω ανοιγμα τιποτα,ξαναπαταω παλι τιποτα,ξαναπαταω και με βγαζει επιλογη για εγκατασταση και ενω παταω εγκατασταση με βγαζει σφαλμα Σε μένα δουλεύει καλά.640ds Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχει κανεις θεμα με την εγγραφη φωνης; Παταω στην εφαρμογη με παει στο στορ,παταω ανοιγμα τιποτα,ξαναπαταω παλι τιποτα,ξαναπαταω και με βγαζει επιλογη για εγκατασταση και ενω παταω εγκατασταση με βγαζει σφαλμα Παίζει να γινεται καπως να την σβησω και να την ξαναβαλω ή να την ξαναβαλω καπως εκτος μαρκετ;(υπαρχει πουθενα ;) Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 υπάρχει καποια αξιόπιστη εφαρμογή για παρακολουθηση tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 δεν ξέρω για σας που χρησιμοποιείτε το Facebook πως είναι πάντως εγώ το βαρέθηκα! πολλά θέματα...ήθελα 5-6 προσπάθειες να ανοίξει,μετά έμενε κολλημένο σε λευκό φόντο και έπρεπε να το κλείσω ξανά. μετά άμα είχα καμία ειδοποίηση έμενε κολλημένο το πλακιδίο με την φάτσα του φίλου από το Facebook και δεν άνοιγε καν το Facebook μετά. ούτε με soft reset! έτσι δυστυχώς αναγκαστικά να το διαγράψω και έβαλα το παλιό μέχρι νεότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 δεν ξέρω για σας που χρησιμοποιείτε το Facebook πως είναι πάντως εγώ το βαρέθηκα! πολλά θέματα...ήθελα 5-6 προσπάθειες να ανοίξει,μετά έμενε κολλημένο σε λευκό φόντο και έπρεπε να το κλείσω ξανά. μετά άμα είχα καμία ειδοποίηση έμενε κολλημένο το πλακιδίο με την φάτσα του φίλου από το Facebook και δεν άνοιγε καν το Facebook μετά. ούτε με soft reset! έτσι δυστυχώς αναγκαστικά να το διαγράψω και έβαλα το παλιό μέχρι νεότερα... Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τραγική η κατάσταση και δεν χτυπα όταν μου κάνουν like έχω αγανακτησει να αργεί να ανοίξει και το messenger να μην δουλεύει σωστά και το instagram. Aσε που έχω κάνει 2 soft reset και 2 hard reset και το πρόβλημα δεν λύθηκε με τα sms που έρχεται το μήνυμα χτυπα το βλέπω στο tile το βλέπω και στην μπάρα ειδοποιήσεων και όταν ανοίγω το tile τον μηνυμάτων δεν βλέπω κανένα μήνυμα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να φανεί. Μου φαίνεται μέσα στον αύγουστο πάω για galaxy s7 edge γιατί δεν βλέπω χαίρει και προκοπη με τα windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τραγική η κατάσταση και δεν χτυπα όταν μου κάνουν like έχω αγανακτησει να αργεί να ανοίξει και το messenger να μην δουλεύει σωστά και το instagram. Aσε που έχω κάνει 2 soft reset και 2 hard reset και το πρόβλημα δεν λύθηκε με τα sms που έρχεται το μήνυμα χτυπα το βλέπω στο tile το βλέπω και στην μπάρα ειδοποιήσεων και όταν ανοίγω το tile τον μηνυμάτων δεν βλέπω κανένα μήνυμα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να φανεί. Μου φαίνεται μέσα στον αύγουστο πάω για galaxy s7 edge γιατί δεν βλέπω χαίρει και προκοπη με τα windows 10 Μήνυμα κανονικό ή στο messenger? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μήνυμα κανονικό ή στο messenger? κανονικό sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ευτυχως τετοια θέματα δεν εχω σε καμια απο τις δυο συσκευες. Το facebook κανει μονο κατι κουλα και δεν ανοιγει με την πρωτη καθε φορα. Παντως το messenger ειναι πιο αθλιο στην αλλη πλατφορμα. Τραβαει την μπαταρια λες και δεν υπαρχει αυριο. Με το που το εβαλα το εβγαλα γιατι απο τις 4 μερες μπαταρια που κραταει το ταμπλετ με τυπικη χρηση, το messenger αποφασισε οτι ηθελε την μιση μονο για το standby. Και δεν σε αφηνουν να δεθς και τα μηνύματα απο τον browser οι Ούνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 πάντως μισο χρονο μετά την κυκλοφορία του windows 10 περίμενα να έχει καλύτερη εξέλιξη στο θέμα εφαρμογών. αλλά όχι ούτε καν! το μόνο που δουλεύει αρκετά σωστά είναι το instagram όλα τα άλλα συνέχεια προβλήματα. όπως το είπε και ένας φίλος πριν και το είπα και εγώ καιρό πριν μάλλον οδεύω ξανά προς android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 πάντως μισο χρονο μετά την κυκλοφορία του windows 10 περίμενα να έχει καλύτερη εξέλιξη στο θέμα εφαρμογών. αλλά όχι ούτε καν! το μόνο που δουλεύει αρκετά σωστά είναι το instagram όλα τα άλλα συνέχεια προβλήματα. όπως το είπε και ένας φίλος πριν και το είπα και εγώ καιρό πριν μάλλον οδεύω ξανά προς android. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε εφαρμογές που δεν είχαμε ούτε όταν είχαμε 3πλασιο ποσοστό...... Σαφώς και πρέπει να γίνει κάτι καλύτερο αλλά η κατάσταση βελτιώνεται. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 πάντως μισο χρονο μετά την κυκλοφορία του windows 10 περίμενα να έχει καλύτερη εξέλιξη στο θέμα εφαρμογών. αλλά όχι ούτε καν! το μόνο που δουλεύει αρκετά σωστά είναι το instagram όλα τα άλλα συνέχεια προβλήματα. όπως το είπε και ένας φίλος πριν και το είπα και εγώ καιρό πριν μάλλον οδεύω ξανά προς android. Ποιες άλλες? Το Facebook εμένα ζήτημα να μην μου έχει ανοίξει μια φόρα. Το messenger το ίδιο. Υπάρχεις εσύ που δεν σου δουλεύει τίποτα, υπάρχω εγω που δεν έχω πρόβλημα. Το αν εσύ περίμενες να έχεις εφαρμογές από την πρώτη μέρα, για να ξυπνήσεις και να τα έχεις στο πιάτο δεν σημαίνει ότι είναι τόσο απλό. Το fb δουλεύει την εφαρμογή ένα εξάμηνο για να λειτουργεί σωστά. Όταν παίρνουνε αναβάθμιση τα άλλα λειτουργικά παίρνουμε και εμείς με τα καινούργια features. Σε όλες τίς εφαρμογές. Μέχρι και η formula 1 έβγαλε εφαρμογή. Universal κιόλας. Επίσης ποιες άλλες εφαρμογές δεν σου δουλεύουν σωστά? Εκτός Facebook και messenger? Γιατί, με το συμπάθιο, τόσο καιρό μόνο για αυτές λες. Εάν για δύο εφαρμογές που χρησιμοποιείς εσύ, σημαίνει ότι δε δουλεύουν οι 15 που χρησιμοποιώ εγώ τότε οκ. Με γεια σου με χαρά σου να πας. Και να χαρείς καλύτερα εκείνη τη συσκευή. Τι μας βολεύει καλύτερα κοιτάμε όλοι. Τσάμπα ταλαιπωρείσαι τόσο καιρό. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Και σε μένα ρε παιδιά με το 1gb ram του 640xl μια χαρά δουλεύουν. Σπανιως να κάνει fc μιά από τις 2. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 υπάρχει καποια αξιόπιστη εφαρμογή για παρακολουθηση tracking number? Στον υπολογιστή, προχτές που παρήγγειλα κάποια πράγματα απο ebay, όταν άνοιξα την Cortana μου εμφάνισε κατευθείαν (χωρίς να κάνω κάτι) πληροφορίες για όλα τα δέματα που είχα. Βέβαια ήταν International Package. Δοκίμασα στον κινητό, αλλά δεν φαίνεται να υποστηρίζει κάτι τέτοιο ακόμα. Εφαρμογή για Google Maps Universal κιόλας. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ποιες άλλες? Το Facebook εμένα ζήτημα να μην μου έχει ανοίξει μια φόρα. Το messenger το ίδιο. Υπάρχεις εσύ που δεν σου δουλεύει τίποτα, υπάρχω εγω που δεν έχω πρόβλημα. Το αν εσύ περίμενες να έχεις εφαρμογές από την πρώτη μέρα, για να ξυπνήσεις και να τα έχεις στο πιάτο δεν σημαίνει ότι είναι τόσο απλό. Το fb δουλεύει την εφαρμογή ένα εξάμηνο για να λειτουργεί σωστά. Όταν παίρνουνε αναβάθμιση τα άλλα λειτουργικά παίρνουμε και εμείς με τα καινούργια features. Σε όλες τίς εφαρμογές. Μέχρι και η formula 1 έβγαλε εφαρμογή. Universal κιόλας. Επίσης ποιες άλλες εφαρμογές δεν σου δουλεύουν σωστά? Εκτός Facebook και messenger? Γιατί, με το συμπάθιο, τόσο καιρό μόνο για αυτές λες. Εάν για δύο εφαρμογές που χρησιμοποιείς εσύ, σημαίνει ότι δε δουλεύουν οι 15 που χρησιμοποιώ εγώ τότε οκ. Με γεια σου με χαρά σου να πας. Και να χαρείς καλύτερα εκείνη τη συσκευή. Τι μας βολεύει καλύτερα κοιτάμε όλοι. Τσάμπα ταλαιπωρείσαι τόσο καιρό. καταρχήν εγώ μιλάω βάση ότι έχω εγω ανάγκη,και τώρα όσο αφορά το Facebook και το Messenger ε...εδώ νομίζω ότι 7 στους 10 έχουν θέμα. από εκεί και πέρα έχω αρκετές εφαρμογές που δεν πλησιάζουν στο ελάχιστο της αντίστοιχες στο android. satellite director καμία από το windows δεν την φτάνει και η καλύτερη του windows θέλει λεφτά και είναι μάπα. track id ούτε καν στα windows MyVodafone/MyCu για το σταθερό μου και το κινητό δεν εχει και ούτε πρόκειται να βγάλουν στο άμεσο μέλλον(επίσημη απάντηση από Vodafone) Flickr επίσημη ούτε καν και η άλλη μαϊμού σταμάτησε να δουλεύει καιρό. κάποια αντίστοιχη του no led/iled και πολλές άλλες για notification screen. Snapchat... Pinterest... αναφέρω 2-3 τώρα που θυμάμαι και τα χρειαζόμουνα, και ναι συμφωνώ ότι φαίνεται μια βελτίωση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε το windows store με το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) τι να το κάνεις το Notification led,όταν σχεδόν όλοι έχουμε,έχουμε την οθόνη γρήγορης ματιάς(ελληνιστί)? Snapchat?Καλή εφαρμογή αν είσαι μέχρι 21?(Αυτό βέβαια είναι κατά δική μου άποψη,χωρίς να θέλω να προσβάλω) Facebook,Messenger είναι καλύτερα από ποτέ,και λειτουργούν πολύ καλά. Τrack ID,σόρρυ αλλά το Shazam τι ρόλο βαράει; Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. Edited July 10, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts