montoya_42 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Δεν έχω τέτοιο θέμα με την κάμερα,την Lumia δεν την χρησιμοποιώ. Ποια χρησιμοποιείς; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ποια χρησιμοποιείς; Υπάρχει η "παλιά" α λα NOKIA Lumia Camera και η "σκέτη" εφαρμογή Κάμερα της Microsoft. Η 1η πάει σιγά σιγά για φούντο. Εντύπωση μου κάνει ότι στην τελευταία Redstone υπάρχει ακόμα και δουλεύει! Στα κανονικά 10άρια ανοιγει με ειδ/ση ότι έχει αντικατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ποια χρησιμοποιείς;lumia camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Στο android που είχα το Facebook messenger δούλευε με τον αριθμό τηλεφώνου. Στα 10 (650dual, .420) δεν μπορώ να δουλέψω την εφαρμογή, ζητάει κάποιον κωδικό ή λογαριασμό στο Facebook. Έτσι είναι ή κάτι μου διαφεύγει??? To Messenger (Beta), η καινούρια εφαρμογή δεν απαιτεί λογαριασμό Facebook, λειτουργεί και με αριθμό τηλεφώνου. Εσύ μάλλον χρησιμοποιείς την παλιά. Επίσης, πρέπει να αλλάξεις την περιοχή σου σε Γερμανία για να την κατεβάσεις, νομίζω. Edited June 20, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Απο όταν έβαλα την εφαρμογή του Fb (Beta), δεν μου έρχονται μηνύματα στο messenger. Έχει κάποιος άλλο τέτοιο πρόβλημα? Να πω πως τα προβλήματα με κλείσιμο των εφαρμογών απότομα ή παρόμοιο δεν τα έχω. Μια χαρά δουλεύουν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Α! Και ο beta messenger θέλει αλλαγή region; Επίσης, παλιά βρίσκαμε όλες τις εικόνες, που μας εμφάνιζε το Bing Search, στο Windows Insider. Ξέρουμε στα 10 σε πιο app τα βρίσκουμε; Edited June 20, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Απο όταν έβαλα την εφαρμογή του Fb (Beta), δεν μου έρχονται μηνύματα στο messenger. Έχει κάποιος άλλο τέτοιο πρόβλημα? Να πω πως τα προβλήματα με κλείσιμο των εφαρμογών απότομα ή παρόμοιο δεν τα έχω. Μια χαρά δουλεύουν. Nope. Έχω το Facebook beta (του iOS), το Messenger beta και το παλιό Messenger κι έρχονται και στα δύο μηνύματα και ειδοποιήσεις με το παλιό να ναι πιο γρήγορο, όμως τελευταία αργεί ελεϊνα να συνδεθεί/συγχρονισει Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Nope. Έχω το Facebook beta (του iOS), το Messenger beta και το παλιό Messenger κι έρχονται και στα δύο μηνύματα και ειδοποιήσεις με το παλιό να ναι πιο γρήγορο, όμως τελευταία αργεί ελεϊνα να συνδεθεί/συγχρονισει Χμμ.. Ίσως να το σβήσω και να το ξαναεγκαταστήσω. Thnx..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Α! Και ο beta messenger θέλει αλλαγή region; Επίσης, παλιά βρίσκαμε όλες τις εικόνες, που μας εμφάνιζε το Bing Search, στο Windows Insider. Ξέρουμε στα 10 σε πιο app τα βρίσκουμε; Μάλλον εννοείς την εφαρμογή Insider και όχι την Windows Insider που είναι για άλλη δουλειά! ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδιά Browser ολοι χρησιμοποιάτε τον edge η κάποιο άλλο? πχ όπερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 lumia camera Υπάρχει αυτή στα 10ρια???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Υπάρχει αυτή στα 10ρια???? ναι και με νευριαζει που δεν εχουν περαστει ολες οι ρυθμισεις της στην μαμα εφαρμογη....αυτο περιμενω για να αλλαξω κυρια εφαρμογη. αμ δε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Υπάρχει αυτή στα 10ρια???? Νομίζω ότι αυτοί που περνανε τα 10 από 8.1 έρχεται και η Lumia camera! Ή την φέρνουν απ' το buck up, κάπως έτσι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 ναι και με νευριαζει που δεν εχουν περαστει ολες οι ρυθμισεις της στην μαμα εφαρμογη....αυτο περιμενω για να αλλαξω κυρια εφαρμογη. αμ δε... Στείλε ένα link (αν και νομίζω πως ισχύει αυτό που είπε ο evris Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodor_1977 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια καλησπέρα.Εχω αναφερθεί και παλιότερα στο θεμα αλλα δεν είδα προκοπή.Εχω προβλημα με τον ηχο ειδοποιήσεις στο twitter.Εχω ορίσει κανονικα ήχο αλλα δεν βλέπω τις ειδοποιησεις παρα μονο εαν μπω στην εφαρμογη.Εαν μου στειλουν καποιο προσωπικο μηνυμα τοτε λαμβανω κανονικα ηχο κτλ.Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μάλλον εννοείς την εφαρμογή Insider και όχι την Windows Insider που είναι για άλλη δουλειά! ;) Ουπς.... Ναι.. Thank you!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια καλησπέρα.Εχω αναφερθεί και παλιότερα στο θεμα αλλα δεν είδα προκοπή.Εχω προβλημα με τον ηχο ειδοποιήσεις στο twitter.Εχω ορίσει κανονικα ήχο αλλα δεν βλέπω τις ειδοποιησεις παρα μονο εαν μπω στην εφαρμογη.Εαν μου στειλουν καποιο προσωπικο μηνυμα τοτε λαμβανω κανονικα ηχο κτλ.Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. Δεν κάνεις μια επανεγκατάσταση να δούμε τι θα γίνει; Μήπως πήγε και στραβά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Στείλε ένα link (αν και νομίζω πως ισχύει αυτό που είπε ο evrislink για την εφαρμογη ε? δεν ξερω πως να στειλω. στορ μολις εψαξα για "lumia camera" και την βρηκε παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Αν υπάρχει στο store και των 10, δεν χρειάζεται να του στείλεις και λινκ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) ενημέρωση για Messenger Beta,Outllok,Χάρτες. Επιτέλους Facebook Beta & Messenger Beta,συνδέθηκαν. Edited June 21, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 link για την εφαρμογη ε? δεν ξερω πως να στειλω. στορ μολις εψαξα για "lumia camera" και την βρηκε παντως Όπως την βρήκες στο store, πάτησε κοινοποίηση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodor_1977 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημερα.Montoya_42 εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν διορθωθηκε.Δεν ξερω τι να πω.Πραγματικα ειναι για να τρελενεσαι:mad::(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Soft Reset έχεις δοκιμάσει... Κάνε απεγκατάσταση το twitter, soft reset (δεν σβήνει τίποτα μην φοβηθείς :p ) και μετά εγκατάσταση το twitter... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημέρα, το Lumia Camera σε εσάς ακόμη λειτουργεί; δηλαδή μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο στα 10ρια; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημέρα, το Lumia Camera σε εσάς ακόμη λειτουργεί; δηλαδή μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο στα 10ρια; Αν δε του κάνεις αναβάθμιση μέσω του Store δουλεύει. Με την αναβάθμιση ανοίγει ενημερώνοντας ότι υπάρχει πια η εφαρμογή Κάμερα και μόνο και φυσικά δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο απ' την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts