Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι βλακεία από τη μεριά τους.

Αναγνωρίζει την εφαρμογή σαν iOS αλλά μόλις συνειδητοποιήσει πως είναι σε συσκευή Windows κάνει πίσω :lol:

Αυτό συμβαίνει μετά από Soft Reset ή μετά από επανεγκατάσταση της εφαρμογής συνήθως.

Ωραια πραγματα..Φαντασου πως μου έδινε επιλογή να κανω βίντεο κλήση..Πατουσα..Έδειχνε πως καλουσε..άνοιγε κανονικα την κάμερα και μου έδειχνε το προσωπο μου..και απλα έμενε εκει χωρίς να γίνεται τιποτα αλλο...Σημερα αφαιρεθηκε πλαον και αυτή η δυνατότητα.

Άντε βγάλε άκρη..

Είναι βλακεία από τη μεριά τους.

Αναγνωρίζει την εφαρμογή σαν iOS αλλά μόλις συνειδητοποιήσει πως είναι σε συσκευή Windows κάνει πίσω :lol:

Αυτό συμβαίνει μετά από Soft Reset ή μετά από επανεγκατάσταση της εφαρμογής συνήθως.

Ε, όχι! :lol:

Huawei Nova 5T

Ωραια πραγματα..Φαντασου πως μου έδινε επιλογή να κανω βίντεο κλήση..Πατουσα..Έδειχνε πως καλουσε..άνοιγε κανονικα την κάμερα και μου έδειχνε το προσωπο μου..και απλα έμενε εκει χωρίς να γίνεται τιποτα αλλο...Σημερα αφαιρεθηκε πλαον και αυτή η δυνατότητα.

Άντε βγάλε άκρη..

Προσωπικά πριν κανα χρόνο όταν μου έτυχε κάτι παρόμοιο, μόνο αναπάντητες μπορούσα να κάνω και να δεχθώ. :rolleyes:

Ε, όχι! :lol:

Ε ναι! Κλασσική κατάσταση στα WP :lol:

How Soon™ is now?

Αναπάντητες και τώρα δέχεσαι. Απλά εσύ δεν μπορείς να κάνεις. Άσχετα αν είναι ενεργοποιημένα τα εικονίδια ή όχι.

Με κάνουν αναπάντητες από Android συσκευές και πρέπει να γράφω στον καθένα ότι δεν δέχεται κλήσεις από Messenger η συσκευή μου γιατί έχω Windows! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αναπάντητες και τώρα δέχεσαι. Απλά εσύ δεν μπορείς να κάνεις. Άσχετα αν είναι ενεργοποιημένα τα εικονίδια ή όχι.

Με κάνουν αναπάντητες από Android συσκευές και πρέπει να γράφω στον καθένα ότι δεν δέχεται κλήσεις από Messenger η συσκευή μου γιατί έχω Windows! :(

Έχεις βρει και τον μπελά σου δηλαδή :lol:

Να τους πεις να σε παίρνουν στο skype...:D

Να τους πεις να σε παίρνουν στο skype...:D

Τους είπα στο Viber! ;) Πόσοι θα λειτουργήσουν το Skype στο Android; Μόνο από pc/laptop!

Τους είπα στο Viber! ;) Πόσοι θα λειτουργήσουν το Skype στο Android; Μόνο από pc/laptop!
Skype στο Android πλέον είναι τόσο μα τόσο χάλια που μόνο μαζοχιστές θα το έχουν... Το light ακόμη παλεύεται

Εγω παλι τους γραφω στα @@ μου σιγα μην κατσω να απολογηθω γιατι η συσκευή μου δεν δεχεται κλησεις στον messenger:lol::lol::lol::p:p:p

Nα παρουν τηλεφωνο κανονικο ,η στο viber ,skype ,Wapp ...ακους εκει messenger :P

Edited by rafalef1

Skype στο Android πλέον είναι τόσο μα τόσο χάλια που μόνο μαζοχιστές θα το έχουν... Το light ακόμη παλεύεται

Το skype συνεχίζει να έχει την καλύτερη ποιότητα κλήσης.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το skype συνεχίζει να έχει την καλύτερη ποιότητα κλήσης.

στο μόνο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ολα τα αλλα μα ολα τα αλλα έχει γινει οτι χειρότερο υπάρχει εκει έξω.........

στο μόνο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ολα τα αλλα μα ολα τα αλλα έχει γινει οτι χειρότερο υπάρχει εκει έξω.........

Όμως αυτό δεν είναι το νούμερο ένα ζητούμενο σε μια τηλεφωνική επικοινωνία? Η ποιότητα??

Όμως αυτό δεν είναι το νούμερο ένα ζητούμενο σε μια τηλεφωνική επικοινωνία? Η ποιότητα??

αν ο σκοπός είναι να κάνεις μόνο κλήσεις ναι αν θέλεις ευκολία αν θέλεις και λίγο chat αν θέλεις σταθερότητα εφαρμογής κλπ κλπ ολα τα αλλα είναι στα τάρταρα πλέον........ και κάθε μέρα χειροτερεύουν + καινούργια εφαρμογή για desktop είναι πλέον για πανηγύρια (μένω στην παλιά μέχρι να κόψουν το support)

+ αν θέλω μονο κλήσεις θα κάνω χρήση του facebook που δουλεύει με engine του skype

εγω θελω το παλιό καλό skype πριν το πάρει η ακανατομαστι και το καταστρέψει

πολλα ζηταω?

αν ο σκοπός είναι να κάνεις μόνο κλήσεις ναι αν θέλεις ευκολία αν θέλεις και λίγο chat αν θέλεις σταθερότητα εφαρμογής κλπ κλπ ολα τα αλλα είναι στα τάρταρα πλέον........ και κάθε μέρα χειροτερεύουν + καινούργια εφαρμογή για desktop είναι πλέον για πανηγύρια (μένω στην παλιά μέχρι να κόψουν το support)

+ αν θέλω μονο κλήσεις θα κάνω χρήση του facebook που δουλεύει με engine του skype

εγω θελω το παλιό καλό skype πριν το πάρει η ακανατομαστι και το καταστρέψει

πολλα ζηταω?

Αλήθεια φίλε θυμάσαι το skype παλιά ως καλό;;;

Δε ρωτάω ειρωνικά, μη με παρεξηγείς. Ρωτάω γιατί από τα 90s που θυμάμαι το συγκεκριμένο, πάντα βαρύ το θυμάμαι

να ταλαιπωρεί το σταθερό pc μου...

Δεν ξέρω πως είναι το Skype εκτός Windows, αλλά εντός Windows είναι ότι καλύτερο το Skype για μένα! ;) Σε κάθε αναβάθμιση γίνεται καλύτερο!

Δεν ξέρω πως είναι το Skype εκτός Windows, αλλά εντός Windows είναι ότι καλύτερο το Skype για μένα! ;) Σε κάθε αναβάθμιση γίνεται καλύτερο!

Κοίτα...κι εγώ Skype & WhatsApp για βίντεο κλήσεις αποκλειστικά χρησιμοποιώ στα wm. Συχνά επικοινωνώ με αγαπημένα πρόσωπα στο Λονδίνο και μιλάμε 20'-30' κάθε φορά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλα ο φίλος μίλησε για το παλαιό Skype και δε το θυμάμαι παλιά να είναι και πολύ σπιρτόζικο...

Κοίτα...κι εγώ Skype & WhatsApp για βίντεο κλήσεις αποκλειστικά χρησιμοποιώ στα wm. Συχνά επικοινωνώ με αγαπημένα πρόσωπα στο Λονδίνο και μιλάμε 20'-30' κάθε φορά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλα ο φίλος μίλησε για το παλαιό Skype και δε το θυμάμαι παλιά να είναι και πολύ σπιρτόζικο...

Ναι, ήταν βαρύ αλλά επικράτησε της αντίστοιχης εφαρμογής της MS οπότε καθιερώθηκε ως το καλύτερο.

Επίσης τώρα ανήκει στην ακατανομαστη όπως είπε. Που το πας αυτο?? :lol:

Οι καιροί επιβάλουν να βρίζουμε το σημερινό Skype και να αναπολούμε αυτό της προ εξαγοράς και ήταν φτωχό μπροστά στο σημερινό. Δεν ήταν όμως της ακατανομαστης....

Δεν μιλούσα για σπιρτάδα το Skype πάντα ήταν βαρύ μιλούσα για interface, λειτουργίες και παραμετροποίηση και σταθερότητα κάτι το οποίο δεν υπάρχει πλέον το μόνο που έμεινε (και έγινε καλητερο) είναι audio και video codex και call quality όλα μα όλα τα άλλα πήγαν κατά διαόλου ειδικά χριστικοτητα και λειτουργικότητα (οποίος δεν βαριέται περάστε τελευταία έκδοση Skype για pc (αυτή με πλήρες νέο interface και μηλαμε μετά)

Δεν μιλούσα για σπιρτάδα το Skype πάντα ήταν βαρύ μιλούσα για interface, λειτουργίες και παραμετροποίηση και σταθερότητα κάτι το οποίο δεν υπάρχει πλέον το μόνο που έμεινε (και έγινε καλητερο) είναι audio και video codex και call quality όλα μα όλα τα άλλα πήγαν κατά διαόλου ειδικά χριστικοτητα και λειτουργικότητα (οποίος δεν βαριέται περάστε τελευταία έκδοση Skype για pc (αυτή με πλήρες νέο interface και μηλαμε μετά)

Δεν έχω pc ή laptop οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Για τη συσκευή που έχω μιά χαρά είναι το Skype! Δεν χρειάζομαι να κάνει κάτι παραπάνω. Ότι καινούργιο έρθει, ευπρόσδεκτο... ;)

Δεν έχω άποψη για την desktop έκδοση αλλα από όσα λες κάπου έχει γίνει καλύτερο. Κάτι είναι κι αυτό...

@montoya_42 Όντως που το πας ότι είναι της ms :) Όχι τίποτα άλλο αλλά αποσύρθηκε κι από τα τηλέφωνα...

Όχι τίποτα άλλο αλλά αποσύρθηκε κι από τα τηλέφωνα...

Αυτό μάλλον προσωρινά....

Update η εφαρμογή ProShot με νέα στοιχεία UI και native monochrome λειτουργία!

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που ανανεώνουν τις εφαρμογές τους και νιώθουμε ακόμη ζωντανοί! :cool::lol:

How Soon™ is now?

Update η εφαρμογή ProShot με νέα στοιχεία UI και native monochrome λειτουργία!

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που ανανεώνουν τις εφαρμογές τους και νιώθουμε ακόμη ζωντανοί! :cool::lol:

Δεν την έχω. Τι κάνει αυτή η εφαρμογή;

Δεν την έχω. Τι κάνει αυτή η εφαρμογή;

Εφαρμογή κάμερας.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/proshot/9nblggh4tfjz

How Soon™ is now?

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών