elephant Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Φίλε τι να σου πω για τα restart; Νομίζω είναι αδυναμίες του λογισμικού. Εμένα προς μηνός οι επαφές είχαν γίνει τράπουλα και είχαν συνδεθεί οι μισές με τις άλλες μισές. Το viber δε δούλευε. Τελευταία φαίνεται τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα. Μήπως έχει να κάνει κάτι με την κάρτα SD; Εμένα μου το κόλλαγε παλιότερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ρωτησα και στο θρεντ του 950 αλλα καμια απαντηση. μετα το τελευταιο απντειτ, εχω λιωσει στα ρισταρτ. στα ξαφνικα το κινητο κανει ρισταρτ και ζητα παλι πιν. δεν εχω καταλαβει τι το προκαλει. τις πιο πολλες φορες δεν κανω κατι στο κινητο. απο μονο του. εκλπιζω βεβαια την τριτη με το επομενο απντειτ να φτιαξει. αλλα αναρωτιεμαι. ειμαι ο μονος? Οπως σου ειπε ο φιλος geram, μαλλον τα γνωστα θεματα της μπαταριας σου προκαλουν restarts..Ριξε μια ματια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ρωτησα και στο θρεντ του 950 αλλα καμια απαντηση. μετα το τελευταιο απντειτ, εχω λιωσει στα ρισταρτ. στα ξαφνικα το κινητο κανει ρισταρτ και ζητα παλι πιν. δεν εχω καταλαβει τι το προκαλει. τις πιο πολλες φορες δεν κανω κατι στο κινητο. απο μονο του. εκλπιζω βεβαια την τριτη με το επομενο απντειτ να φτιαξει. αλλα αναρωτιεμαι. ειμαι ο μονος? Εγω όταν μπορει να ταρακουνησω η να χτυπησω λιγο το 550,κανει restart σαν να βγαινει η μπαταρια Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εγω όταν μπορει να ταρακουνησω η να χτυπησω λιγο το 550,κανει restart σαν να βγαινει η μπαταρια Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η μπαταρία στο 550; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 παιδια το κινητο ειναι σχετικα καινουργιο. η μπαταρια ειναι αψογη. και δεν κανει παλατζαρισμα. δεν παιζει να φευγει απο τη θεση της. αλλωστε αν εχανε επαφη θα εκλεινε. ολα ξεκινησαν απο το τελευταιο απντειτ. τελοσπαντων, θα περιμενω να δω τι θα γινει και με το νεο απντειτ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 παιδια το κινητο ειναι σχετικα καινουργιο. η μπαταρια ειναι αψογη. και δεν κανει παλατζαρισμα. δεν παιζει να φευγει απο τη θεση της. αλλωστε αν εχανε επαφη θα εκλεινε. ολα ξεκινησαν απο το τελευταιο απντειτ. τελοσπαντων, θα περιμενω να δω τι θα γινει και με το νεο απντειτ. ευχαριστω Μήπως σου βγήκε προβληματική η μπαταρία; Παίζει κι αυτο. Στη δικιά μου συσκευή που άλλαξα τη μπαταρία δεν εχει τέτοιο πρόβλημα. Με την παλιά έσβηνε και σε μένα. Τώρα το λειτουργικό δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να εχει με το σβήσιμο της συσκευής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για τις ημέρες που θέλετε να ακούτε λ.χ. 10ώρες Nyan Cat :lol: χαχαχαχαχαχχαχα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η μπαταρία στο 550; Λιγο παλαντζαρι καπως εκει μεσα από την ζεστη-κρυο,αφου την πιεζω περιπου ολη μερα με 720p60 video Η εγγύηση καλυπτει την αλλαγη μπαταριας χωρις κοστος αραγε? Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Λιγο παλαντζαρι καπως εκει μεσα από την ζεστη-κρυο,αφου την πιεζω περιπου ολη μερα με 720p60 video Η εγγύηση καλυπτει την αλλαγη μπαταριας χωρις κοστος αραγε? Η μπαταρία εχει 6 μήνες εγγύηση, με την προϋπόθεση ότι δεν τη πείραξες καθόλου και δεν πήρε υγρασία! Ειδικά το τελευταίο το έκαναν σούπα, για να μη σου αντικαταστήσουν τη μπαταρία. Ακόμα κι αν δεν πήρε! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 εκανα δοκιμη το tubecast στο 640 και παιζει κανονικα και με κλειστη οθονη,(δεν δοκιμασα σε casting),εκδοση 3.5.1.0.κατεβασα και το mytube και οντως είναι πολύ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Η μπαταρία εχει 6 μήνες εγγύηση, με την προϋπόθεση ότι δεν τη πείραξες καθόλου και δεν πήρε υγρασία! Ειδικά το τελευταίο το έκαναν σούπα, για να μη σου αντικαταστήσουν τη μπαταρία. Ακόμα κι αν δεν πήρε! :( Θα δοκιμασω να παω στην Vodafone από οπου το πηρα (μεγαλο λαθος) και θα ρωτησω Τωρα αυτές τις μερες κλεινει τον 1 χρονο οποτε θα δουμε Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατί δεν βρίσκω antivirus για το mobile Windows Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 τον τελευταιο καιρο, οταν παω να τραβηξω φωτο απο το μεσατζουερ, κλεινει η εφαρμογη. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Το εχω απεγκαταστησει και ξανα εγκαταστησει αλλα τιποτα. ;) Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατί δεν βρίσκω antivirus για το mobile Windows Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να το κανεις τι ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατί δεν βρίσκω antivirus για το mobile Windows Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει λόγος για αντιβάιρους. Οι χάκερς δεν ασχολούνται μ' εμάς. Υπάρχει όμως το F-Secure. Δοκίμασέ το και πες και σ' εμάς τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατί δεν βρίσκω antivirus για το mobile Windows Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι δεν χρειάζεται,τα WM10 είναι ένα sandbox λειτουργικο Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 τον τελευταιο καιρο, οταν παω να τραβηξω φωτο απο το μεσατζουερ, κλεινει η εφαρμογη. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Το εχω απεγκαταστησει και ξανα εγκαταστησει αλλα τιποτα. ;) Και εμενα το παθενε αυτό,αλλα μια στιγμη δια μαγειας εφτιαξε..το μονο που τωρα σου προκαλει επιληψια όταν τραβας φωτογραφιες:p Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Και εμενα το παθενε αυτό,αλλα μια στιγμη δια μαγειας εφτιαξε..το μονο που τωρα σου προκαλει επιληψια όταν τραβας φωτογραφιες:p Τι εννοείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Τι εννοείς; Στο preview,δηλαδή πριν βγαλεις την φωτογραφια,αναβοσβηνει η οθονη,σε φαση μαυρο-καμερα-μαυρο-καμερα και παιρνει και ωρα να την κανει ληψη Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 τον τελευταιο καιρο, οταν παω να τραβηξω φωτο απο το μεσατζουερ, κλεινει η εφαρμογη. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Το εχω απεγκαταστησει και ξανα εγκαταστησει αλλα τιποτα. ;) Ναι, και σε μένα το κάνει. Και με hard reset δεν εφτιαξε, οπότε θεωρω πως ειναι force close λογω λιγης μνημης ram Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 ένας φίλος κάνει την παρακάτω ερώτηση, τι μπορώ να του απαντήσω; γνωρίζει κάποιος; η συσκευή που έχει είναι Microsoft Lumia 640 3G Dual Καλησπέρα.. Το κινητό συνδέει ΜΟΝΟ ΤΟΥ διαφορετικές επαφές πχ (Στάθης Λάσκος + Ανδρέας Καραπιπέρης) και εμφανίζει την μια οπότε η άλλη χάνεται. Επίσης μερικά προφίλ τα αναπαράγει πχ (Χρήστος Μαρδάνης Outlook) 25 φορές!!!! έχει κανείς ιδέα;;; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ένα μικρό πακέτο απλών εφαρμογών. Μιας και ασχολήθηκα με τις ατάκες, άλλη μία (στο ίδιο στυλ) για "σοφίες", από το http://www.sofa-logia.com. Επίσης αναβαθμίστηκαν τα πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) σε UWP. (η έκδοση για pc θα είναι διαθέσιμη σε δύο μέρες). 1. Πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) (διπλό tap/click για full screen, μονό tap/click για απόκρυψη της μπάρας κατά τη θέαση του πρωτοσέλιδου). 2. Σοφά Λόγια (Sofa Logia) 3. Ατάκες (Atakes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ένα μικρό πακέτο απλών εφαρμογών. Μιας και ασχολήθηκα με τις ατάκες, άλλη μία (στο ίδιο στυλ) για "σοφίες", από το http://www.sofa-logia.com. Επίσης αναβαθμίστηκαν τα πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) σε UWP. (η έκδοση για pc θα είναι διαθέσιμη σε δύο μέρες). 1. Πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) (διπλό tap/click για full screen, μονό tap/click για απόκρυψη της μπάρας κατά τη θέαση του πρωτοσέλιδου). 2. Σοφά Λόγια (Sofa Logia) 3. Ατάκες (Atakes) Ευχαριστούμε. Κατεβάζω τα πρωτοσέλιδα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ένα μικρό πακέτο απλών εφαρμογών. Μιας και ασχολήθηκα με τις ατάκες, άλλη μία (στο ίδιο στυλ) για "σοφίες", από το http://www.sofa-logia.com. Επίσης αναβαθμίστηκαν τα πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) σε UWP. (η έκδοση για pc θα είναι διαθέσιμη σε δύο μέρες). 1. Πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) (διπλό tap/click για full screen, μονό tap/click για απόκρυψη της μπάρας κατά τη θέαση του πρωτοσέλιδου). 2. Σοφά Λόγια (Sofa Logia) 3. Ατάκες (Atakes) Ευχαριστούμε @faasf! Άντε να βλέπω τα πρωτοσέλιδα κι από το Τ100 με τον πρωινό καφέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ένα μικρό πακέτο απλών εφαρμογών. Μιας και ασχολήθηκα με τις ατάκες, άλλη μία (στο ίδιο στυλ) για "σοφίες", από το http://www.sofa-logia.com. Επίσης αναβαθμίστηκαν τα πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) σε UWP. (η έκδοση για pc θα είναι διαθέσιμη σε δύο μέρες). 1. Πρωτοσέλιδα (FrontPages Greek) (διπλό tap/click για full screen, μονό tap/click για απόκρυψη της μπάρας κατά τη θέαση του πρωτοσέλιδου). 2. Σοφά Λόγια (Sofa Logia) 3. Ατάκες (Atakes) Είχα καιρό το πρωτοσέλιδα, χαμπάρι δεν είχα πάρει πως είναι δική σου εφαρμογή. Ήρθε χτες βράδυ η αναβάθμιση και παραξενεύτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts