BURNIN_AMBITION Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Χαμογελάει σατανικα αυτη τη στιγμή. Δεν εχω τύχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Χαμογελάει σατανικα αυτη τη στιγμή. Δεν εχω τύχη... Εγώ το θεωρώ περιττό αυτό. Άδικα τρελαίνεσαι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ενημέρωση για επαφές της Microsoft πριν λίγο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Έχω εδώ και λίγες μέρες, μια ειδοποίηση για ενημέρωση εφαρμογής και δεν μου δείχνει πια είναι η εφαρμογή αυτή!. Τι πρέπει να κάνω για την δω ή έστω να μην υπάρχει η ειδοποίηση; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τίποτα , ίσως ήταν bug. Αναβαθμίστηκε το store αν θυμάμαι καλά στις 28. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Χαμογελάει σατανικα αυτη τη στιγμή. Δεν εχω τύχη... χαχαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Ενώ η μπαταρία είναι και στις δύο εφαρμογές 36%, η κανονική εφαρμογή του κινητού εκτιμά ότι θα φορτίσει σε 2ώρες και 32λεπτά, αυτή που κατέβασα δείχνει ότι φορτίσει σε 1ώρα και 28λεπτά φορτιζοντας 49,51% τη ώρα! Ποιά να πιστέψω;.... :confused: Υ.Γ. Στην αποφόρτιση δείχνουν και τα δύο τον ίδιο χρόνο περίπου ότι θα σβήσει το κινητό! Γιατί τόσο μεγάλη η διαφορά ο χρόνος φόρτισης; Edited August 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Ενώ η μπαταρία είναι και στις δύο εφαρμογές 36%, η κανονική εφαρμογή του κινητού εκτιμά ότι θα φορτίσει σε 2ώρες και 32λεπτά, αυτή που κατέβασα δείχνει ότι φορτίσει σε 1ώρα και 28λεπτά φορτιζοντας 49,51% τη ώρα! Ποιά να πιστέψω;.... :confused: Υ.Γ. Στην αποφόρτιση δείχνουν και τα δύο τον ίδιο χρόνο περίπου ότι θα σβήσει το κινητό! Γιατί τόσο μεγάλη η διαφορά ο χρόνος φόρτισης; Είναι "φρεσκιες" εφαρμογες?Γιατι αν είναι καινούργιες χρειάζονται να μαθουν τον κυκλο φορτισης Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Είναι "φρεσκιες" εφαρμογες?Γιατι αν είναι καινούργιες χρειάζονται να μαθουν τον κυκλο φορτισης Η μια είναι του κινητού και την άλλη την έχω απο την προηγούμενη συσκευή! Αρα και οι δύο παλιές! Αλλά το αντιλήφθηκα τώρα, διότι τώρα καρφίτσωσα και τη μαμά εφαρμογή και έκανα σύγκριση! Η εφαρμογή που κατέβασα ειναι αυτή και τα δείχνει έτσι: http://imgur.com/3tmggqW Edited August 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Η μια είναι του κινητού και την άλλη την έχω απο την προηγούμενη συσκευή! Αρα και οι δύο παλιές! Αλλά το αντιλήφθηκα τώρα, διότι τώρα καρφίτσωσα και τη μαμά εφαρμογή και έκανα σύγκριση! Η εφαρμογή που κατέβασα ειναι αυτή και τα δείχνει έτσι: http://imgur.com/3tmggqW Την ειχα βαλει και εγω αυτή την εφαρμογή ,και μου εδειχνε κατι ανοητο,κατι σαν 12 ωρες για αποφορτηση ενώ ειχε 50% το 535 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Την ειχα βαλει και εγω αυτή την εφαρμογή ,και μου εδειχνε κατι ανοητο,κατι σαν 12 ωρες για αποφορτηση ενώ ειχε 50% το 535 Δηλαδή να την ξεφορτωθώ και να αφήσω της συσκευής; Ή ξέρεις καμιά πιο ακριβής εφαρμογή; Γιατί εγώ όσες δοκίμασα, καμιά δεν τα έδειχνε όλα σωστά! Όλο και κάτι λάθος θα είχε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν όπως ο ασθενής στην εντατική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Δηλαδή να την ξεφορτωθώ και να αφήσω της συσκευής; Ή ξέρεις καμιά πιο ακριβής εφαρμογή; Γιατί εγώ όσες δοκίμασα, καμιά δεν τα έδειχνε όλα σωστά! Όλο και κάτι λάθος θα είχε. Eγω δεν εχω καμία,γιατι καμία δεν είναι απολυτη Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Εγώ τη κατέβασα επειδή λέει και πόσο % την ώρα γεμίζει και πότε το φόρτισα τελευταία φορά! Στη μαμά εφαρμογή δεν τα δείχνει αυτά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Συνήθως αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε την μπαταρία. Συνήθως.... . Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Συνήθως αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε την μπαταρία. Συνήθως.... . Θα τη σβήσω και θα σε πω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Συνήθως αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε την μπαταρία. Συνήθως.... . Στα android το γνωρίζω αυτό,δεν νομίζω να ισχυει στα wm10 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivec_turbo Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Έχω το Lumia 930 και έκανα upgrade από 8.1 σε 10 official. Μέχρι την 8.1 χρησιμοποιούσα την εφαρμογή Υγεία & Άσκηση για καταγραφή βημάτων και μέτρηση θερμίδων, όμως δυστυχώς στην 10 η εφαρμογή δε λειτουργεί (αν και περιέργως ανανεώνει κάποια δεδομένα της στο thumbnail της εφαρμογής στην οθόνη έναρξης). Γνωρίζουμε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για τα 10 που να μετράμε βήματα και θερμίδες και η εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο και χωρίς ενεργοποίηση τοποθεσίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Γνωρίζουμε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για τα 10 που να μετράμε βήματα και θερμίδες και η εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο και χωρίς ενεργοποίηση τοποθεσίας; Δοκίμασε την εφαρμογή Fitbit. Λειτουργεί και αυτόνομα. Λίγο που την είχα δει, νομίζω θα σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πάλι άρχισε το Facebook να ξανά βγαζει το καρτελάκι για να δημοσιεύσεις κάτι, αφού το έχεις ήδη κάνει. Ενώ πριν είχε σταματήσει για ένα διάστημα. :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Δεύτερη ενημέρωση του outlook σήμερα, μετά από δύο μέρες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχω το Lumia 930 και έκανα upgrade από 8.1 σε 10 official. Μέχρι την 8.1 χρησιμοποιούσα την εφαρμογή Υγεία & Άσκηση για καταγραφή βημάτων και μέτρηση θερμίδων, όμως δυστυχώς στην 10 η εφαρμογή δε λειτουργεί (αν και περιέργως ανανεώνει κάποια δεδομένα της στο thumbnail της εφαρμογής στην οθόνη έναρξης). Γνωρίζουμε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για τα 10 που να μετράμε βήματα και θερμίδες και η εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο και χωρίς ενεργοποίηση τοποθεσίας; Εγώ χρησιμοποιούσα την stepcounter. Λειτουργούσε Και στο παρασκήνιο Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα, υπήρχε μία εφαρμογή για youtube άνοιγε ένα browser, την έχασα όμως. Υπάρχει κάποια χωρίς διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα, υπήρχε μία εφαρμογή για youtube άνοιγε ένα browser, την έχασα όμως. Υπάρχει κάποια χωρίς διαφημίσεις; my tube πολύ καλη. Αν θες να κατεβάζεις από youtube δοκιμασε το youDownloand for youtube.(Εφαρμογή σαν και αυτή δεν βρηκα στο android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 my tube πολύ καλη. Αν θες να κατεβάζεις από youtube δοκιμασε το youDownloand for youtube.(Εφαρμογή σαν και αυτή δεν βρηκα στο android) Ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 @st1313 δεν έψαξες και πολύ ίσως. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts