triton1 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 καλησπερα σας εχω ενα προβλημα με το bluetooth δεν μπορω να στειλω αλλα μονο να λαβω οταν παω να στειλω μου βγαζει επιλογη "κοινοποιση ως φωτογραφια η κοινοποιση ως βιντεο" επιλεγω ενα αναλογα με τι θελω να στειλω και μου βγαζει το μηνυμα αναμονη και η αποστολη δεν γινεται ποτε μηπως ξερετε αν υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 καλησπερα σας εχω ενα προβλημα με το bluetooth δεν μπορω να στειλω αλλα μονο να λαβω οταν παω να στειλω μου βγαζει επιλογη "κοινοποιση ως φωτογραφια η κοινοποιση ως βιντεο" επιλεγω ενα αναλογα με τι θελω να στειλω και μου βγαζει το μηνυμα αναμονη και η αποστολη δεν γινεται ποτε μηπως ξερετε αν υπαρχει λυση? συνδεσου πρωτα με τον άλλον και προσπάθησε ξανά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Παιδιά δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Λοιπόν εγώ από fb βλέπω και έχω αυτή Facebook (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhv5g) Το link λειτουργεί, αλλά το πλήκτρο install είναι γκρι και ανενεργό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Το link λειτουργεί, αλλά το πλήκτρο install είναι γκρι και ανενεργό.. Είναι το fb της ms όπου δεν υπάρχει στα 10ρια παρά μόνο στα 8 (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αυτή η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για 8αρια. Την έχει γιατί έκανε αναβάθμιση το 730 από 8αρια και δεν εγκατέστησε το καινούργιο facebook. Αν κατεβάσει την καινούργια θα του καταργήσει αυτήν. Δουλεύει και στα δεκάρια αλλά δεν αφήνουν να την κάνεις download επειδή το facebook έχει βγάλει την καινούργια εφαρμογή. Κάποιοι την ξαναπέρναγαν με sideload από ένα λινκ που είχε ανέβει στο φόρουμ του windowscentral αλλά προσωπικά δεν είχα κατεβάσει το πακέτο στο πισι και τώρα δεν θυμάμαι το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αυτή η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για 8αρια. Την έχει γιατί έκανε αναβάθμιση το 730 από 8αρια και δεν εγκατέστησε το καινούργιο facebook. Αν κατεβάσει την καινούργια θα του καταργήσει αυτήν. Δουλεύει και στα δεκάρια αλλά δεν αφήνουν να την κάνεις download επειδή το facebook έχει βγάλει την καινούργια εφαρμογή. Κάποιοι την ξαναπέρναγαν με sideload από ένα λινκ που είχε ανέβει στο φόρουμ του windowscentral αλλά προσωπικά δεν είχα κατεβάσει το πακέτο στο πισι και τώρα δεν θυμάμαι το λινκ. Αυτό το fb της Microsoft το έχω εγώ σε 10αρια με την τελευταια εκδοση κανονικά και μετά από hard reset ,μου ζήτησε να κάνω update αλλά δεν το έκανα και δουλεύει πολύ καλά ακόμα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 κανω συνδεση κανονικα τον "βλεπη" τον αλλον αλλα δεν στελνει τιποτα ειναι συνεχεια στην αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 κανω συνδεση κανονικα τον "βλεπη" τον αλλον αλλα δεν στελνει τιποτα ειναι συνεχεια στην αναμονη Δεν λέω απλά να βλέπει τον άλλον αλλά να γράφει "συνδεδεμένος¨. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Κι επίσης έλεγξε αν χρειάζεται αποδοχή κι από τον άλλον για την αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Όταν πήρα το 950XL πριν από 2 περίπου μήνες, μέσα είχε την εφαρμογή FB της Microsoft και λειτουργούσε κανονικά. Την ξήλωσα όμως για να βάλω της Facebook που λόγω 3GB RAM εδώ λειτουργεί αρκετά καλά. Το ωραίο είναι ότι στο Lumia μου ανοίγει πιο γρήγορα από του αρκετά παλιού μου laptop με 2GB RAM!! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 κανω συνδεση κανονικα τον "βλεπη" τον αλλον αλλα δεν στελνει τιποτα ειναι συνεχεια στην αναμονη Συνήθως χρειάζεται πρώτα ένα είδος σύζευξης των δύο συσκευών και μετά μπορείς να στείλεις οτιδήποτε. Βέβαια παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα Alcatel one touch Pixi της γυναίκας μου, που παρόλο που έχει γίνει σύζευξη μεταξύ τους, κάποιες φορές δεν μπορώ να στείλω κάτι και μάλλον το πρόβλημα θα πρέπει να το έχει το Alcatel. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Όταν πήρα το 950XL πριν από 2 περίπου μήνες, μέσα είχε την εφαρμογή FB της Microsoft και λειτουργούσε κανονικά. Την ξήλωσα όμως για να βάλω της Facebook που λόγω 3GB RAM εδώ λειτουργεί αρκετά καλά. Το ωραίο είναι ότι στο Lumia μου ανοίγει πιο γρήγορα από του αρκετά παλιού μου laptop με 2GB RAM!! Σε μένα άνοιγε πιο γρήγορα και από το καινούριο Dell 8gb ram..... Τελευταία βέβαια έχει βελτιωθεί και στο pc (ασχετο). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Όταν πήρα το 950XL πριν από 2 περίπου μήνες, μέσα είχε την εφαρμογή FB της Microsoft και λειτουργούσε κανονικά. Την ξήλωσα όμως για να βάλω της Facebook που λόγω 3GB RAM εδώ λειτουργεί αρκετά καλά. Το ωραίο είναι ότι στο Lumia μου ανοίγει πιο γρήγορα από του αρκετά παλιού μου laptop με 2GB RAM!! Που να δεις στο nexus 6p πως ανοιγει το facebook μιας και εχουν ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με το 950xl, αν τα βαλεις διπλα διπλα και συγκρινεις ποσο πιο γρηγορο ειναι το 6p στο ανοιγμα των εφαρμογων το κακομοιρο το 950 xl θα κλαψει απο ντροπη, αυτο φυσικα δεν αναιρει το γεγονος οτι το 950 xl δεν ειναι μια εξαιρετικη συσκευη. Τα ειδα διπλα διπλα και το λεω φυσικα.. Τωρα να πω πως τελικα το viber δυστυχως ακομα δεν εφτιαξε το οτι καποια μηνυματα που στελνουμε και διαβαζουμε αμεσα απο την την μπαρα ειδοποιησεων δεν εμφανιζονται ποτε μεσα στην εφαρμογη..λες και δεν υπηρξαν ποτε..κριμα και ειχα χαρει ρε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Που να δεις στο nexus 6p πως ανοιγει το facebook μιας και εχουν ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με το 950xl, αν τα βαλεις διπλα διπλα και συγκρινεις ποσο πιο γρηγορο ειναι το 6p στο ανοιγμα των εφαρμογων το κακομοιρο το 950 xl θα κλαψει απο ντροπη, αυτο φυσικα δεν αναιρει το γεγονος οτι το 950 xl δεν ειναι μια εξαιρετικη συσκευη. Τα ειδα διπλα διπλα και το λεω φυσικα.. Τωρα να πω πως τελικα το viber δυστυχως ακομα δεν εφτιαξε το οτι καποια μηνυματα που στελνουμε και διαβαζουμε αμεσα απο την την μπαρα ειδοποιησεων δεν εμφανιζονται ποτε μεσα στην εφαρμογη..λες και δεν υπηρξαν ποτε..κριμα και ειχα χαρει ρε ****το.. Δεν μπορείς να την κάνεις αυτή τη σύγκριση γιατί η μια εφαρμογή είναι γραμμένη για το συγκεκριμένο OS και η άλλη είναι port από ios. Ποτέ δεν θα φτάσει στα ίδια επίπεδα όσο είναι έτσι όσο κι αν το θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 κατι παρομοιο γινετε και στο δικο μου lumia 730 μαλλον ηρθε ο καιρος για αγορα του 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Δεν μπορείς να την κάνεις αυτή τη σύγκριση γιατί η μια εφαρμογή είναι γραμμένη για το συγκεκριμένο OS και η άλλη είναι port από ios. Ποτέ δεν θα φτάσει στα ίδια επίπεδα όσο είναι έτσι όσο κι αν το θέλουμε. Βασικά μιλάω για όλες τις εφαρμογες που άνοιξα δίπλα δίπλα όχι μόνο το facebook. High end smartphones ειναι και τα δυο τους, κορυφαία κιολας, εγω εφαρμογες συγκρινα οχι bench για να μου λες ότι ειναι διαφορετικά λειτουργικά.. απλα το 6p ηταν με διαφορα πιο γρηγορο σε οτιδήποτε άνοιξα..μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτη η διαφορα.. Από την άλλη ομως η οθόνη του 6p ρε παιδια μου φάνηκε απλα μια μετριότητα μπροστά στου 950 xl..καλύτερο panel και με διαφορα πιο ισορροπημένα χρώματα. Για το viber τι έχετε να πείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Βασικά μιλάω για όλες τις εφαρμογες που άνοιξα δίπλα δίπλα όχι μόνο το facebook. High end smartphones ειναι και τα δυο τους, κορυφαία κιολας, εγω εφαρμογες συγκρινα οχι bench για να μου λες ότι ειναι διαφορετικά λειτουργικά.. απλα το 6p ηταν με διαφορα πιο γρηγορο σε οτιδήποτε άνοιξα..μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτη η διαφορα.. Από την άλλη ομως η οθόνη του 6p ρε παιδια μου φάνηκε απλα μια μετριότητα μπροστά στου 950 xl..καλύτερο panel και με διαφορα πιο ισορροπημένα χρώματα. Για το viber τι έχετε να πείτε; Δεν σου είπα ότι είναι διαφορετικά λειτουργικά, σου είπα ότι το ένα είναι γραμμένο πάνω στο λειτουργικό ενώ το άλλο όχι. Και δεν σου απάντησα γενικά για τις εφαρμογές σου απάντησα συγκεκριμένα για το fb επειδή το αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Για το viber τι έχετε να πείτε;Για το Viber έχω να πω ότι του λείπουν τα ελληνικά αλλά το βασικό είναι ότι ακόμα και σ' αυτη την έκδοση δεν μπορείς να ανεβάσεις βίντεο πάνω από 24MB! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 κατι παρομοιο γινετε και στο δικο μου lumia 730 μαλλον ηρθε ο καιρος για αγορα του 950 Το Bluetooth και στα δύο ίδιο είναι!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Για το Viber έχω να πω ότι του λείπουν τα ελληνικά αλλά το βασικό είναι ότι ακόμα και σ' αυτη την έκδοση δεν μπορείς να ανεβάσεις βίντεο πάνω από 24MB! :( Ναι αυτα τα δυο που λες ειναι σημαντικα, ιδίως αυτο με το όριο των 24 mb..εχθές ένα βιντεακι μόνο με το whats up κατάφερα να το στείλω..ακομα και το Facebook messenger ενώ το έστειλε δεν έπαιζε... Αλλα ακομα το viber χάνει καποιες φορες μηνυματα που στέλνεις από το την μπάρα..λες και δεν υπήρξαν ποτέ..το έχει κάποιος άλλος αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Στο παρελθόν μου το έκανε εμένα και το είχαν αναφέρει κι άλλοι 2-3. Τώρα τελευταία δεν μου το χει ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Στο παρελθόν μου το έκανε εμένα και το είχαν αναφέρει κι άλλοι 2-3. Τώρα τελευταία δεν μου το χει ξανακάνει. Ετσι νομιζα και εγω οτι διορθωθηκε με το τελευταιο Update αλλα τελικα δεν...θα τους στειλω feedback Μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ναι αυτα τα δυο που λες ειναι σημαντικα, ιδίως αυτο με το όριο των 24 mb..εχθές ένα βιντεακι μόνο με το whats up κατάφερα να το στείλω..ακομα και το Facebook messenger ενώ το έστειλε δεν έπαιζε... Αλλα ακομα το viber χάνει καποιες φορες μηνυματα που στέλνεις από το την μπάρα..λες και δεν υπήρξαν ποτέ..το έχει κάποιος άλλος αυτο; Ναι αυτό το τελευταίο από την αρχή που έβαλα τα 10 το έκανε! Αλλά ο άλλος το παίρνει κανονικά το μήνυμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ναι αυτό το τελευταίο από την αρχή που έβαλα τα 10 το έκανε! Αλλά ο άλλος το παίρνει κανονικά το μήνυμα! Μπορει να το παιρνει το μηνυμα..αλλα αν απαντησεις απο την μπαρα και μπεις μετα απο λιγο να δεις την συνομιλια και δεν υπαρχει τιποτα τοτε τι του απαντας του αλλου αν δεν θυμασαι τι στέλνατε? Ειναι λογικο νομιζω αυτο που λεω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Μπορει να το παιρνει το μηνυμα..αλλα αν απαντησεις απο την μπαρα και μπεις μετα απο λιγο να δεις την συνομιλια και δεν υπαρχει τιποτα τοτε τι του απαντας του αλλου αν δεν θυμασαι τι στέλνατε? Ειναι λογικο νομιζω αυτο που λεω.. Ε καλά δεν θα ανοίξω και ολόκληρη συζήτηση από την μπάρα για να μη θυμάμαι και τι έγραψα! ;) Αυτό δεν αναιρεί ότι δεν είναι λογικο αυτό που λες! :) Edited November 21, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts