Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως εγω που πηρα το κινητο για το φοβερο βιντεο που τραβάει(σε σχεση με το ποσο κοστιζει)και την αψογη πλοηγηση που εχει(βαζει κατω πολύ ακριβοτερα) δεν το μετανιωσα καθολπυ

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωπα κατσε γιατι αυτα που λες δεν εχουν καμμια βαση Montoya

Παμε παλι..οταν καποιος δεν χρησιμοποιει καποια εφαρμογη η οποια ειναι απαραδεκτη και προβληματιζει το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων δεν μπορει να βγαινει και να λεει: ε νταξει ολα καλα ρε παιδια..σιγα τι προβλημα υπαρχει αφου εγω δεν την χρησιμοποιω..Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ? Οταν δεν εχεις εικονα για κατι απλα δεν μιλας..αυτο δεν μας το μαθαινουν στο myphone αλλα ειναι τροπος ζωης..παει αυτο..

Απο την αλλη ασε το ποιος φταει και ποιος δεν φταιει μεταξυ ms και fb και οι δυο σκατα το εκαναν στο συγκεκριμενο θεμα..μην παιζεις με τις λεξεις..σημασια εχει οτι ολο αυτο που συμβαινει ειναι κατι σαν μεσαιωνας στο κοματι των λειτουργικων στο mobile γενικοτερα

και σας παρακαλω κοψτε καποιοι την καραμελα ε αφου δεν σας αρεσει αλλαξετε κινητο.. τι λετε ρε λεβεντες? Πηρα ενα 640 πριν το καλοκαιρι με συγκεκριμενες Δυνατοτητες και την ελπιδα για κατι καλυτερο, τωρα αφαιρουνται σιγα σιγα λειτουργιες και εφαρμογες και μου λες αυτο ε,.? Ξερετε αν εχω λεφτα να παρω αλλο? Εισαστε οικονομοι στις τσεπες των αλλων? Σας παρακαλω πολυ..

Και τελος οσο εχω αυτο το κινητο και βλεπω στραβα και αναποδα θα τα γραφω βρεξει χιονισει, μεσα στους ορους του forum παντοτε..σε οσους δεν αρεσει η γκρινια για τα αυτονοητα πλεον ας με αγνοει..αυτα..

Αναμασάμε τα ίδια αλλά θα το πω πάλι. Δεν έχεις εφαρμογή fb την οποία την θέλεις, την χρειάζεσαι (εσύ, εγω και το 99% των χρηστών). Φταίει οποιος θες (γιατι εδώ διαφωνούμε και δεν θέλω να κολλήσουμε παλι) και λόγω 0,7% σου λέω ότι δεν πρόκειται να πάρεις αυτό που θέλεις, οσο κι αν φωνάξεις, όσες φορες κι αν το επαναλάβεις. Τι θεωρείς πιο σωστό. Να πεις άλλες 100 άχρηστη ms δεν μας δίνεις σωστό fb (αλλα την δουλεια σου δεν θα την κάνεις) ή να την κάνεις για android (και να κάνεις την δουλεία σου)? Γι αυτό σου λέμε πως καλύτερα να πας εκεί που βολεύεσαι και προσωπικά δεν το λέω ειρωνικά. Το λέω και σε φίλους μου. Και η χασούρα δεν είναι κατι το απαγορευτικό αφού πουλάς και αγοράζεις περίπου στις ίδιες τιμές (άντε να τσοντάρεις κανένα 20€). Και μη μου πεις κι εσύ πως δεν παίρνεις μεταχειρισμένο γιατί μπρος στα κάλη (κάνω την δουλεια μου) τι είναι ο πόνος (μεταχειρισμένα). Και οποτε σου δοθεί οικονομική δυνατότητα τσιμπάς και ένα καινούριο.

Και για να χαρείς ( :lol: ), εχω κι εγω μερικές φορες ένα θεμα που ανέφερε κάποιος λίγο παλιότερα. Μου βγάζει τις φωτογραφίες πιξελιασμενες για λίγα δευτερόλεπτα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν το έχεις δοκιμάσει σε όλες του τις δυνατότητες,άρα δεν ξέρεις αν είναι απροβλημάτιστο.

Απλά τα πράγματα.

το ότι δεν κολλάει σε απλή χρήση,είναι το καλό κομμάτι.

Όταν σας τα λέει ο evris τον γράφετε.....:)

Περάστε την beta. Ανοίγει πιο γρήγορα, ανεβάζει βίντεο απευθείας, δεν πιξελιαζουν οι φωτογραφίες όταν το ανοίγετε κλπ κλπ.

Το ωραίο είναι ότι η beta είναι προηγούμενη έκδοση απι την κανονική. Ίσως τελικά βοηθάει απλά η επανεγκατάσταση.....

Facebook (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh6ct0l)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκυρο.

Με την επανεγκατάσταση η κανονική τα πάει καλύτερα. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσοι έχουν θέμα ας κάνουν μια επανεγκατάσταση κι ας γράψουν εντυπώσεις.

Χρυσόστομε περιμένω νέα σου.....

Υ.Γ. Evris είσαι πίσω....:lol:

http://i.imgur.com/mH6CbZx.jpg

Edited by montoya_42

Εγώ περιμένω την 26η Οκτωβρίου και μετά θα αλλάξω το 950 με 950xl

Κι εγώ το 640 με το 950 όταν, νομοτελειακα, θα φλερτάρει με τα 200 ευρώ. Smartphone και τέτοια κάμερα...:wink:

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλο το ζουμί στη τελευταία παράγραφο (αν ισχύσει τελικά).

Πιστεύω πως πάνω στην φούρια θα βγουν πολλά άρθρα, που μάλλον ελιναι προσωπικές εκτιμήσεις. Εδώ δεν δουλεύει όπως πρέπει στο 950, αλλά ούτε και σε pc, τι να συζητούμε τώρα;

Κι εγώ το 640 με το 950 όταν, νομοτελειακα, θα φλερτάρει με τα 200 ευρώ. Smartphone και τέτοια κάμερα...:wink:

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστεύω πως πάνω στην φούρια θα βγουν πολλά άρθρα, που μάλλον ελιναι προσωπικές εκτιμήσεις. Εδώ δεν δουλεύει όπως πρέπει στο 950, αλλά ούτε και σε pc, τι να συζητούμε τώρα;

Υπάρχει ένας φόβος με όσα έχουμε διαβάσει μήπως η ms "ξεκουραστεί" στα mobile για λίγα χρόνια......

Dell pc i3 8gb ram και μάντεψε. Σέρνεται το fb. Κακούργα ms......:)

Υπάρχει ένας φόβος με όσα έχουμε διαβάσει μήπως η ms "ξεκουραστεί" στα mobile για λίγα χρόνια......

Dell pc i3 8gb ram και μάντεψε. Σέρνεται το fb. Κακούργα ms......:)

Και το messenger σέρνεται γενικά ή μήπως όχι; Μήπως ακομα και τα sapioandroid με 1gb ram το πανε αέρας; Ακομα και το παμπαλαιο 4s με 512mb φαντάσου..γιατι η apple έχει κακαλα(ας έχει αλλα άσχημα) και συγκεκριμένη πολιτικη..αντιθετα η αγαπημένη σου Ms δεν έχει..

Επίσης δεν ξεκουράζεται όπως πολυ κομψα λες..αποσύρεται ή απέτυχε το λέει ο κόσμος..πες τα πραγματα με το ονομα τους βρε, πες τα αρνητικα της καποια στιγμη..γιατί φοβάσαι;

Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτε το fb app κι έχω περάσει κι από τα 3 λειτουργικά. Απόψε κατέβασα επίτηδες το app στο pc (Lenovo i3, sad, 8 ram) και τα ιδία αποτελέσματα με σένα....

Μόνο ως μεταβατικό στάδιο μπορώ να δεχτώ την τωρινή κατάσταση.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το messenger σέρνεται γενικά ή μήπως όχι; Μήπως ακομα και τα sapioandroid με 1gb ram το πανε αέρας; Ακομα και το παμπαλαιο 4s με 512mb φαντάσου..γιατι η apple έχει κακαλα(ας έχει αλλα άσχημα) και συγκεκριμένη πολιτικη..αντιθετα η αγαπημένη σου Ms δεν έχει..

Επίσης δεν ξεκουράζεται όπως πολυ κομψα λες..αποσύρεται ή απέτυχε το λέει ο κόσμος..πες τα πραγματα με το ονομα τους βρε, πες τα αρνητικα της καποια στιγμη..γιατί φοβάσαι;

Σε pc γιατί σέρνεται που υπάρχει αφθονία ram; μπορείς να μας δώσεις μια εξήγηση;

Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτε το fb app κι έχω περάσει κι από τα 3 λειτουργικά. Απόψε κατέβασα επίτηδες το app στο pc (Lenovo i3, sad, 8 ram) και τα ιδία αποτελέσματα με σένα....

Σε pc γιατί σέρνεται που υπάρχει αφθονία ram; μπορείς να μας δώσεις μια εξήγηση;

Δεν πρόκειται να δεις ούτε στο PC πολύ σημαντική βελτίωση. Οι βιβλιοθήκες που έχει γράψει το facebook και κάνουν την "μετάφραση" του κώδικα του IOS για να τρέξει σε windows είναι αποτυχημένο - κακογραμμένο project και απλά στο PC λόγω ταχύτητας επεξεργαστή είναι κάπως υποφερτή η κατάσταση. Θα ψιλοδιορθώσουν κάποια bugs αλλά η ταχύτητα θα συνεχίσει να είναι 3-4 φορές μικρότερη από ένα πρόγραμμα που είναι απευθείας γραμμένο σε C#.

Μιλάω για το messenger σε αυτο το μηνυμα και όχι για το facebook..το messenger τρεχει μια χαρα στο laptop μου..

Στις άλλες συσκευές γιατί τρέχει μπάλα με 1gb και 512mb μου λες ομως;

Facebook δεν έχω.

Έχει η γυναίκα. Όταν πήρα πίσω το 930 και τις έδωσα το Nexus 5, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "επιτέλους δουλεύει το Facebook".

Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.

Οι υπόλοιποι όμως έχουν θέμα.

Να μην μείνουμε όμως μόνο σε αυτό. Εγώ τουλάχιστον έχω κολλήσει με το store. Όχι σαν εφαρμογές, αλλά σαν λειτουργία.

Είναι απαράδεκτο και σε αυτόν τον τομέα.

Αν πατήσω να δω αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάνει πάνω από ένα λεπτό και κλείνει η οθόνη. Τι είναι αυτό που τόσο πολύ δυσκολεύει το store;

Το έγραψα και παλιότερα και προσπεράστικε με μία απάντηση που ούτε αυτήν την κατάλαβα.

Δεν θέλω ρε παιδί μου οι ενημερώσεις να γίνονται αυτόματα.

Θέλω να με ειδοποιεί όταν υπάρχει μία διαθέσιμη. Τόσο δύσκολο;;;;

Στην εφαρμογή telegram. Έρχεται ειδοποίηση για νέο μήνυμα. Όταν το δεις από την εφαρμογή, η ειδοποίηση παραμένει. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλες εφαρμογές, όπως WhatsApp κλπ. Και αυτό δύσκολο; Πρέπει δηλαδή συνέχεια να έχω τον νου μου από πού θα ανοίξω τι;

Αυτό δηλαδή ετοίμαζαν τόσο καιρό;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by cb600f

Όταν σας τα λέει ο evris τον γράφετε.....:)

Περάστε την beta. Ανοίγει πιο γρήγορα, ανεβάζει βίντεο απευθείας, δεν πιξελιαζουν οι φωτογραφίες όταν το ανοίγετε κλπ κλπ.

Το ωραίο είναι ότι η beta είναι προηγούμενη έκδοση απι την κανονική. Ίσως τελικά βοηθάει απλά η επανεγκατάσταση.....

Facebook (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh6ct0l)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκυρο.

Με την επανεγκατάσταση η κανονική τα πάει καλύτερα. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσοι έχουν θέμα ας κάνουν μια επανεγκατάσταση κι ας γράψουν εντυπώσεις.

Χρυσόστομε περιμένω νέα σου.....

Υ.Γ. Evris είσαι πίσω....:lol:

το κανονικό μου πάει αρκετά καλά όμως το beta κρασάρει συνέχεια!

Facebook δεν έχω.

Έχει η γυναίκα. Όταν πήρα πίσω το 930 και τις έδωσα το Nexus 5, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "επιτέλους δουλεύει το Facebook".

Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.

Οι υπόλοιποι όμως έχουν θέμα.

Να μείνουμε όμως μόνο σε αυτό. Εγώ τουλάχιστον έχω κολλήσει με το store. Όχι σαν εφαρμογές, αλλά σαν λειτουργία.

Είναι απαράδεκτο και σε αυτόν τον τομέα.

Αν πατήσω να δω αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάνει πάνω από ένα λεπτό και κλείνει η οθόνη. Τι είναι αυτό που τόσο πολύ δυσκολεύει το store;

Το έγραψα και παλιότερα και προσπεράστικε με μία απάντηση που ούτε αυτήν την κατάλαβα.

Δεν θέλω ρε παιδί μου οι ενημερώσεις να γίνονται αυτόματα.

Θέλω να με ειδοποιεί όταν υπάρχει μία διαθέσιμη. Τόσο δύσκολο;;;;

Στην εφαρμογή telegram. Έρχεται ειδοποίηση για νέο μήνυμα. Όταν το δεις από την εφαρμογή, η ειδοποίηση παραμένει. Και αυτό δύσκολο; Πρέπει δηλαδή συνέχεια να έχω τον νου μου από πού θα ανοίξω τι;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Το έχω αναφέρει και εγω αυτο με το store..περιμένω να κάνει αναζήτηση για ενημερώσεις και κάνει όπως είπες πάνω από λεπτό..και φυσικά κάποιος είπε παλι μα εγω δεν έχουμε πρόβλημα λειτουργεί μια χαρα...

Ήθελα να ξερα τι στην ευχή ενημερώνουν κάθε φορα που περνει update ..

Μιλάω για το messenger σε αυτο το μηνυμα και όχι για το facebook..το messenger τρεχει μια χαρα στο laptop μου..

Στις άλλες συσκευές γιατί τρέχει μπάλα με 1gb και 512mb μου λες ομως;

Η εξήγηση είναι απλή, όταν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον που μιλάει αγγλικά του το λες στα αγγλικά. Αν του το πεις στα κινέζικα πρέπει να βάλεις ενδιάμεσο και έναν μεταφραστή να μεταφράζει τα κινέζικα σε αγγλικά. Ο μεταφραστής κάνει την διαδικασία να παίρνει περισσότερη ώρα και τρώει και χώρο στην ραμ.

Όσο για το λαπτοπ, έχε υπόψη σου ότι ένας επεξεργαστής i5 εκτελεί τον κώδικα περίπου 15 φορές γρηγορότερα από έναν snapdragon 400 οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν βλέπεις συγκλονιστικά προβλήματα στο pc.

Για το Telegram, το πρόβλημα που αναφέρεε εγώ δεν το έχω.

Λειτουργεί υποδειγματικά, έτσι κι αλλιώς.

Το Store, ίσως είναι λίγο χαζή η υλοποίηση, όντως κάνει λίγη ώρα, αλλά οκ...τίποτα τραγικό.

Θα μπορούσε όντως να ενημερώνει.

Η εξήγηση είναι απλή, όταν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον που μιλάει αγγλικά του το λες στα αγγλικά. Αν του το πεις στα κινέζικα πρέπει να βάλεις ενδιάμεσο και έναν μεταφραστή να μεταφράζει τα κινέζικα σε αγγλικά. Ο μεταφραστής κάνει την διαδικασία να παίρνει περισσότερη ώρα και τρώει και χώρο στην ραμ.

Όσο για το λαπτοπ, έχε υπόψη σου ότι ένας επεξεργαστής i5 εκτελεί τον κώδικα περίπου 15 φορές γρηγορότερα από έναν snapdragon 400 οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν βλέπεις συγκλονιστικά προβλήματα στο pc.

Ωραίο το παράδειγμα σου αλλα τα κουλα της osmeta μην τα αναλυεις σε μένα..αλλα στους άλλους..αλλα ξέχασα η πρωτοποριακή Ms έχει δικά της εργαλεία να δώσει στο Facebook..ειρωνια ε;

Γιατι στο δικο μου το 640 δουλευει και το facebook και το messenger και video ανεβασα θα το εξηγησει καποιος?

Συμφωνα με αυτά που διαβαζω δεν επρεπε να δουλευει.

Η beta έκδοση του Messenger είναι λιγο πιο γρήγορη από την κανονική σε μένα. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα!

Γιατι στο δικο μου το 640 δουλευει και το facebook και το messenger και video ανεβασα θα το εξηγησει καποιος?

Σε μένα στο Facebook δεν μπόρεσε να ανεβάσει βιντεο. Στο Messenger ανέβηκε κανονικά!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ξαναδιάβασε παλι διότι κανεις λάθος..η χάλια συμπεριφορά των εφαρμογών αναφέρθηκε συν το ότι πλέον τεθηκε και όριο τα 2gb επίσημα...που αυτο σημαίνει ότι δεν θα βελτιωθούν ποτε σε εμάς με το 1 gb ή φυσικά να κοπούν και εντελώς μελλοντικά...δεν το αποκλείω κιόλας..

Δεν αναφέρθηκε κάπου ότι δεν μπορείς να τα κατεβάσεις καθόλου αυτη την στιγμη..συμφωνοι;

Θα δούλευε πολύ καλύτερα αν ήταν καλογραμμένη. Πχ η αρχική φόρτωση αντί να γίνεται σε 15 - 20 δευτερόλεπτα θα γινόταν σε 5. Το σκρολάρισμα θα ήταν πιο στρωτό. Η κατανάλωση μπαταρίας μικρότερη. Δεν θα περίμενες για resuming όταν παρεμβάλλονταν 4-5 άλλες εφαρμογές στο multitasking πριν την ξαναεπιλέξεις. Τα video uploading θα πετύχαιναν 10 στα 10 αντί για 1 στα δυο κτλ. Προφανώς τα είδαν αυτά στο feedback και βάλαν τον περιορισμό 2 gb για να μην έχει χαμηλή βαθμολογία μιας και στα πιο δυνατά κινητά αυτά τα θέματα υπάρχουν σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Ξαναδιάβασε παλι διότι κανεις λάθος..η χάλια συμπεριφορά των εφαρμογών αναφέρθηκε συν το ότι πλέον τεθηκε και όριο τα 2gb επίσημα...που αυτο σημαίνει ότι δεν θα βελτιωθούν ποτε σε εμάς με το 1 gb ή φυσικά να κοπούν και εντελώς μελλοντικά...δεν το αποκλείω κιόλας..

Δεν αναφέρθηκε κάπου ότι δεν μπορείς να τα κατεβάσεις καθόλου αυτη την στιγμη..συμφωνοι;

Το τελευταίο το αποκλείω εγώ.

@montoya θα την κατεβάσω για να πάω μπροστά πάλι! :lol:

Edit: Το ίδιο με τη beta την έκαναν. Απλα πριν με πετούσε σε δευτερόλεπτα έξω, γι αυτό κατέβασα την beta!

Καμιά από τις δύο δεν αναβαζει βίντεο σε μένα. Η παλιά σε αυτό το θέμα ήταν καλύτερη!!!

Edited by evris2013

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών