evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ενημερώθηκαν outlook και φωτογραφίες Microsoft! Κάποια αλλαγή δεν πρόσεξα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) καλημέρα! σήμερα έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής φωτογραφίες. όμως μου δείχνει όλες τις φωτογραφίες διπλές, παίρνει τα αρχεία από την κάρτα μνήμης και από το one drive. πως μπορώ να αλλάξω αυτή την κατάσταση ώστε να μη μου τις δείχνει διπλές; υ.γ επίσης μου εμφάνισε τις φωτογραφίες των επαφών, που είχαν χαθεί πριν λίγες ημέρες. υ.γ. 2 και επιτέλους αναβάθμισε το viper και λειτουργεί. έχω την αίσθηση ότι κάτι καλό άρχισε να γίνεται στα winphone. Edited September 23, 2016 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 καλημέρα! σήμερα έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής φωτογραφίες. όμως μου δείχνει όλες τις φωτογραφίες διπλές, παίρνει τα αρχεία από την κάρτα μνήμης και από το one drive. πως μπορώ να αλλάξω αυτή την κατάσταση ώστε να μη μου τις δείχνει διπλές; Μπαίνεις φωτογραφίες,κάτω δεξιά τρεις τελίτσες τις πατάς και σου βγάζει να επιλέξεις ρυθμίσεις,εκεί έχει να τσεκάρεις η όχι να φαίνονται οι φωτογραφίες από το one drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Φαντάζομαι δεν εννοείς το αγορασμένο. Εγώ που το αγόρασα έχει κατεβάσει όλα τα update κανονικα. Νομίζω εννοεί το store (ως εφαρμογή) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μόλις πριν λιγο μου ήρθε η ενημέρωση για την κάμερα των Windows και κλασσικά το WhatsApp beta! Το τελευταίο γιατί το ονομάζουν beta δεν ξέρω. Λειτουργεί άψογα όπως το κανονικο. Τι να βελτιωσαν στην κάμερα... Θα μπω τώρα να δω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Είναι beta διότι υπάρχει περίπτωση κάτι που έχουν προσθέσει να μην δουλεύει ή κάτι να έχει χαλάσει. Από το να δίνουν μία εφαρμογή κατευθείαν στην "κατανάλωση" κάνοντάς μας πειραματόζωα, καλύτερα να υπάρχουν αυτές οι beta. Το θέμα με το whatsapp είναι πότε θα βγει αυτή η universal επιτέλους, αν και πολύ φοβάμαι ότι η Facebook θα κάνει κάνα port της iOS εφαρμογής και θα γίνει σαν το Facebook και το Messenger, όπου μέχρι να ανοίξουν έχεις ξεχάσει τι ήθελες να πεις. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δεν είχα δώσει βάση μέχρι σήμερα,αλλά στην φωτογραφική έχει 10mp σε 16:9 και 13mp στα 4:3 Γιατί δεν αλλάζουν οι αναλογίες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δεν είχα δώσει βάση μέχρι σήμερα,αλλά στην φωτογραφική έχει 10mp σε 16:9 και 13mp στα 4:3 Γιατί δεν αλλάζουν οι αναλογίες; Τα 10ΜP σε 16:9 είναι φωτογραφία 4272x2400 (ή κάπου εκεί). Όταν αλλάζεις σε 4:3 κρατάει σταθερά τα οριζόντια pixels και η φωτογραφία γίνεται 4272x3204 η οποία είναι 13ΜΡ. Εάν ήθελες να έχεις τα ίδια MP η φωτογραφία θα πρέπει να έχει διαστάσεις 3700x2775 στα 4:3, αλλά γιατί να μειώσεις τα pixels σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις παραπάνω; Με λίγα λόγια, τα κανονικά MP της κάμεράς σου είναι αυτά που έχει η 4:3 φωτογραφία. Η 16:9 είναι crop της 4:3 γιαυτό και τα λιγότερα ΜΡ. Είναι δηλαδή απλά θέμα μαθηματικών... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τα 10ΜP σε 16:9 είναι φωτογραφία 4272x2400 (ή κάπου εκεί). Όταν αλλάζεις σε 4:3 κρατάει σταθερά τα οριζόντια pixels και η φωτογραφία γίνεται 4272x3204 η οποία είναι 13ΜΡ. Εάν ήθελες να έχεις τα ίδια MP η φωτογραφία θα πρέπει να έχει διαστάσεις 3700x2775 στα 4:3, αλλά γιατί να μειώσεις τα pixels σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις παραπάνω; Με λίγα λόγια, τα κανονικά MP της κάμεράς σου είναι αυτά που έχει η 4:3 φωτογραφία. Η 16:9 είναι crop της 4:3 γιαυτό και τα λιγότερα ΜΡ. Είναι δηλαδή απλά θέμα μαθηματικών... τώρα να σου πω,εγώ ήθελα πολύ απλά να ρωτήσω αν αλλάζουν οι αναλογίες. Τα υπόλοιπα τα ήξερα πάνω κάτω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το θέμα με το whatsapp είναι πότε θα βγει αυτή η universal επιτέλους, αν και πολύ φοβάμαι ότι η Facebook θα κάνει κάνα port της iOS εφαρμογής και θα γίνει σαν το Facebook και το Messenger, όπου μέχρι να ανοίξουν έχεις ξεχάσει τι ήθελες να πεις. Να πω την αλήθεια ούτε θέλω να βγει σε universal γιατί είναι μοναδική που δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα. Προτιμώ να παραμείνει έτσι αντί να την χαλάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ, από την Anniversary. Με hard reset. Σε εμένα ήρθε κι άλλη ενημέρωση στο store σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Φαντάζομαι δεν εννοείς το αγορασμένο. Εγώ που το αγόρασα έχει κατεβάσει όλα τα update κανονικα. Το store των windows εννοώ. Σε εμένα ήρθε κι άλλη ενημέρωση στο store σήμερα. Δεν το εγκαθιστά με τίποτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σβηστό και και κάνε ξανά αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σβηστό και και κάνε ξανά αναζήτηση. Το Store; Δεν σβήνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το Store; Δεν σβήνεται.... Από το store εννοεί. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σε εμένα ήρθε κι άλλη ενημέρωση στο store σήμερα. Ενημέρωση για το store ήρθε προχθές αλλά σήμερα μου ήρθε για την κάμερα και groove music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Ενημέρωση για το store ήρθε προχθές αλλά σήμερα μου ήρθε για την κάμερα και groove music. Χάχα ότι νάνε... Εμένα κάμερα και φωτογραφίες! Θα κοιτάξω τώρα αν ήρθε και το Groove... Edit: Ενημερώθηκε και το Groove χειροκίνητα. Για δες μήπως κατεβάσεις και τις φωτογραφίες αν δεν στις κατέβασε ήδη! Είναι beta διότι υπάρχει περίπτωση κάτι που έχουν προσθέσει να μην δουλεύει ή κάτι να έχει χαλάσει. Από το να δίνουν μία εφαρμογή κατευθείαν στην "κατανάλωση" κάνοντάς μας πειραματόζωα, καλύτερα να υπάρχουν αυτές οι beta. Το θέμα με το whatsapp είναι πότε θα βγει αυτή η universal επιτέλους, αν και πολύ φοβάμαι ότι η Facebook θα κάνει κάνα port της iOS εφαρμογής και θα γίνει σαν το Facebook και το Messenger, όπου μέχρι να ανοίξουν έχεις ξεχάσει τι ήθελες να πεις. Να έβαζαν και μια βιντεοκλήση καλά θα ήταν. Τόσες ενημερώσεις που είχε η εφαρμογή, μόνο την κλήση πρόσθεσαν κι αυτη από τα 8.1!!!! Edited September 23, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σβηστό και και κάνε ξανά αναζήτηση. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση, αλλά το update loop παραμένει.... Α, ρε Microsoft... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση, αλλά το update loop παραμένει.... Α, ρε Microsoft... Σβηστό κάνε soft reset και μετά κάνε αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση, αλλά το update loop παραμένει.... Α, ρε Microsoft... δεν σου βγάζει κάποιο κωδικό; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σβηστό κάνε soft reset και μετά κάνε αναζήτηση. Το store των windows θα σβήσω;.. Από το κινητό; Soft resets έχω κάνει αμέτρητα... δεν σου βγάζει κάποιο κωδικό; Όχι, τίποτα. Κατέβασμα του update, install, κλείσιμο του store, άνοιγμα ξανά και όλο πάλι από την αρχή. Πρέπει να επιλέξω το x, στα δεξιά του update, γιατί αυτό δε σταματάει ποτέ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το store των windows θα σβήσω;.. Από το κινητό; Soft resets έχω κάνει αμέτρητα... Όχι, τίποτα. Κατέβασμα του update, install, κλείσιμο του store, άνοιγμα ξανά και όλο πάλι από την αρχή. Πρέπει να επιλέξω το x, στα δεξιά του update, γιατί αυτό δε σταματάει ποτέ... Δεν σβήνει το store,πατάς στην αναβάθμιση του store x και το σβήνεις,να ρυθμίσεις το store να μην πάρει αυτόματα αναβάθμιση μόνο χειροκίνητα,κανείς soft reset και μετά κάνεις χειροκίνητα αναζητήσει. Υ.Γ.Αν δεν πιάσει θα έχει φάει κάποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κόλλησα Υπήρχε μια πολύ καλή εφαρμογή που δημιουργούμε βίντεο βάζοντας φωτογραφίες και μουσική δικά μας. Ποια ήταν??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Άκυρο, το βρήκα. Movie maker Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δεν σβήνει το store,πατάς στην αναβάθμιση του store x και το σβήνεις,να ρυθμίσεις το store να μην πάρει αυτόματα αναβάθμιση μόνο χειροκίνητα,κανείς soft reset και μετά κάνεις χειροκίνητα αναζητήσει. Υ.Γ.Αν δεν πιάσει θα έχει φάει κάποιο κόλλημα. Αυτό το κάνω συνεχώς και δε δουλεύει. Ποτέ αυτόματες αναβαθμίσεις. Ναι, από την Anniversary και μετά.... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts