faasf Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Τελικά τι ακριβώς εννοούσαν με την ενοποίηση του λειτουργικού σε μικρότερες οθόνες, όπου τα smartphones θα λείψουν; Τα Windows Core OS είναι το αποτέλεσμα της ενοποίησης του λειτουργικού Evris. Δηλαδή τα Windows 10 μόνο με UWP συστατικά και χωρίς τα 7-8 Gbytes απομεινάρια (χονδρικώς) προηγούμενων εκδόσεων. Ένα ελαφρύ λειτουργικό που θα τροφοδοτεί διάφορες συσκευές. Το λειτουργικό θα είναι κοινό και θα προσαρμόζεται (η διεπαφή) ανάλογα το μέγεθος και τον τύπο της οθόνης (μέγεθος, μία ή πολλές οθόνες κ.τ.λ.) Αυτές είναι οι προδιαγραφές. Οι αναφορές υπάρχουν ήδη σε μεταγενέστερες εκδόσεις των W10, αφού τα κύρια συστατικά είναι κοινά (ίδια). Το αν και το πότε θα δούμε συσκευές με WCOS (π.χ. andromeda) είναι άλλο ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 ΠΕΣ ΤΑ! Πλέον κινείται ως εταιρία λογισμικού και υπηρεσιών γιατί αυτά της φέρνουν κέρδη. Όπως κάθε εταιρία με σώας τα φρένα, πηγαίνει εκεί που υπάρχουν τα χρήματα (και δε τα πολλά) και ριψοκίνδυνα πειράματα τα αφήνει στην άκρη (ιδιαίτερα μετά το μεγάλο άνοιγμα των αρκετών δις που έκανε με τη Nokia και της γύρισε boomerang). Το πολύ πολύ τώρα να παρουσιάσει κάποιο νέο Android από μεγάλο κατασκευαστή που απλά θα φέρει μέσα τη σουίτα εφαρμογών της (οπως με το Galaxy). Δε θα περίμενα Android συσκευή από msft. Εκείνο που μου δίνει μία μικρή ελπίδα είναι πως το τμήμα Surface λειτουργεί σαν SkunkWorks και κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Σίγουρα θέλει ο Panos μία πλήρη γκάμα προιόντων από αυτό που λέμε εμείς σήμερα κινητό, μέχρι full fledge pc κ.λπ, μα αν η εμπειρία χρήσης τους είναι μικρότερη των προσδοκιών του, απλά δεν τις παρουσιάζει/ ρίχνει στην αγορά. Τα 950- 950XL τα παρουσίαζε με μισή καρδιά γιατί (όχι απλά γιατί δεν πρόλαβε να δουλέψει πάνω τους και να τα ραφινάρει) αλλά γιατί στα χαρτιά ήταν να προσφέρουν τόσα περισσότερα ενώ το τελικό προιόν ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών του. Κακό build quality, λειψό λειτουργικό και πολλες από τις πρωτοπορίες τους να είναι απούσες. Προφανώς δεν υπολογίζουμε τις διαφορετικότητες των τμημάτων και των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μετά την απορρόφηση της Nokia καθώς και του όλου κλίματος.. Μα πάντα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών ήταν. Τα Windows mobile δεν τα έβγαλε για να εγορασω εγώ ένα lumia αλλά για να μου πουλήσεις τις εφαρμογές της μέσω αυτού. Δεν καιγόταν για να κερδίσει μέσα από το hardware. Ούτε την σειρά surface την δουλεύει για τα κέρδη αυτής. Απλά για να υπάρχει κάτι δυνατό στον χώρο με Windows και υπηρεσίες της. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Αυτό το Surface Phone τελικά τι θα είναι αν ποτέ βγει; Tablet που διπλώνει ή smartphone που ξεδιπλώνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Αυτό το Surface Phone τελικά τι θα είναι αν ποτέ βγει; Tablet που διπλώνει ή smartphone που ξεδιπλώνει; Χαχαχα κάτι σαν βεντάλια! Μπράβο βρε evris! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αυτό το Surface Phone τελικά τι θα είναι αν ποτέ βγει; Tablet που διπλώνει ή smartphone που ξεδιπλώνει; Χαχαχα!!! Έπεσα κάτω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να ρωτήσω, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας στα WP? Δοκίμασα Nokia Camera (ενσωματωμένη), Nokia Lumia Camera, OneShot και κάτι άλλες με φίλτρα κλπ. Θέλω να δίνει το μέγιστο στην ποιότητα και όλες τις βασικές ρυθμίσεις (DNG, ISO, Exposure, Time, Focus κλπ). Κάτι παραπλήσιο με Lumia Camera (από αυτές που δοκίμασα είναι η καλύτερη), αλλά να δίνει καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Αυτό το Surface Phone τελικά τι θα είναι αν ποτέ βγει; Tablet που διπλώνει ή smartphone που ξεδιπλώνει; Κάτι τέτοιο: :) Το μέλλον (θέλετε κάποιοι ή όχι) είναι τα foldables. Θα έχεις ένα smartphone (με optional γραφίδα) που θα το αναδιπλώνεις και θα γίνεται tablet. :mobile: θα έρθει η ώρα που θα τα σκάμε για τέτοια κινητά... θυμηθείτε το... ;) Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τις 5-5.5-6 ίντσες πριν μερικά χρόνια. :p Edited July 19, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Εντύπωση με κάνει οτι μέσα σε 23 μέρες το Instagram ενημερώθηκε 2 φορές, ενώ είχε να ενημερωθεί αρκετό καιρό πριν τα Χριστούγεννα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 έχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 έχει αλλάξει κάτι? Πριν μου έγραφε, για να δείτε το βίντεο κατεβάστε τη νέα έκδοση, φυσικά όταν πήγαινα εκεί να τη κατεβάσω με παρέπεμπαι στο play store! Επίσης τώρα σε γράφει πριν πόσες ώρες ή μέρες μέσα για το κάθε φίλο στα μηνύματα. Όπως στο Messenger. Κάτι που δεν το είχε πριν. Κάποιες άλλες ακόμη που δεν θυμάμαι. Νομίζω περισσότερα κόλπα και νέα αυτοκόλλητα! Με λίγα λόγια πρόσθεσαν κάποια, όχι όλα, πράγματα από το Android! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Εντύπωση με κάνει οτι μέσα σε 23 μέρες το Instagram ενημερώθηκε 2 φορές, ενώ είχε να ενημερωθεί αρκετό καιρό πριν τα Χριστούγεννα! Εμένα ακόμη και μετά το 2ο update κρασάρει όταν πάω να ανεβάσω στόρυ. Επίσης δεν παίζει τα βίντεα give some, lose some :lol: Άσε που πλέον ο Edge rederάρει το facebook λες και είμαι πίσω στο μακρινό 2012 :X:rolleyes: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Εμένα ακόμη και μετά το 2ο update κρασάρει όταν πάω να ανεβάσω στόρυ. Επίσης δεν παίζει τα βίντεα give some, lose some :lol: Άσε που πλέον ο Edge rederάρει το facebook λες και είμαι πίσω στο μακρινό 2012 :X:rolleyes: Στην αρχή έτσι έκανε κι εμένα στη δεύτερη αναβάθμιση το Instagram, λέω ωχ βάρενε! Ούτε scrolling δεν μπορούσες να κάνεις γρήγορα. Με το που έκλεισα την εφαρμογή και την ξανάνοιξα, όλα δουλευαν ρολόι Edited August 8, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) και εμένα το Instagram στην έκδοση 41.1788.51075.0 δε μπορώ να επιλέξω αρχείο για να ανεβάσω στο story , κρασαρει. μπορω μόνο να βγάλω φωτογραφία ή να τραβήξω video απ ευθείας και να το κάνω story. οσο για τον edge χαλια μαυρα στη σελιδα του mobile.facebook.com Edited August 9, 2018 by Pehlis Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 οσο για τον edge χαλια μαυρα στη σελιδα του mobile.facebook.com Δεν χρησιμοποιώ facebook, αλλά έτυχε να διαβάσω για το θέμα. 2 λύσεις: 1. αντί για mobile.facebook.com γράψε: touch.facebook.com ή 2. στις ρυθμίσεις του edge άλλαξε την προεπιλογή προτίμησης έκδοσης site από mobile σε desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ενημερώθηκε το WhatsApp. Είχε καιρό να το κάνει νομίζω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Τώρα τελευταία το tile του Viber σκοτινιάζει και ξαναγίνετε ζωηρό 2-3 φορές την ημέρα! :( Νομίζω άρχισε από την ενημέρωση του Αυγούστου να γίνεται αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 σε κανα διμηνο λεω να ξαναβαλω για καθημερινη χρηση το lumia, γνωριζουμε αν η offline καθοδηγηση στους χαρτες λειτουργει και παλι, ή δε θα επανελθει ποτέ ; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Τώρα τελευταία το tile του Viber σκοτινιάζει και ξαναγίνετε ζωηρό 2-3 φορές την ημέρα! :( Νομίζω άρχισε από την ενημέρωση του Αυγούστου να γίνεται αυτό. Κάνει ηλιοθεραπεία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κάνει ηλιοθεραπεία :D Σκοτινιάζει είπα, όχι μαυρίζει... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Σκοτινιάζει είπα, όχι μαυρίζει... ;) Όταν μαυρίζεις, το χρώμα του γίνεται πιο φωτεινό ή πιο σκοτεινό; Νομίζεις ότι μόνο εσύ ξέρεις παιχνίδια με τις λέξεις... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Όταν μαυρίζεις, το χρώμα του γίνεται πιο φωτεινό ή πιο σκοτεινό; Νομίζεις ότι μόνο εσύ ξέρεις παιχνίδια με τις λέξεις... Το μαύρο στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ηταν ένα απλό μαύρο τετράγωνο. Εδώ είναι σκοτεινό γιατί διακρίνετε οτι αυτό το τετράγωνο είναι η εφαρμογή του Viber! ;) Στο μαύρο δεν διακρίνεις τίποτα.... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Θα περνάει κανένα σύννεφο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Σε κανένα χρόνο θα... συννεφιάσει όλο το λειτουργικό και θα πάμε για κάνα Android. Ίσως και νωρίτερα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Σε κανένα χρόνο θα... συννεφιάσει όλο το λειτουργικό και θα πάμε για κάνα Android. Ίσως και νωρίτερα... Ναι γιατί τώρα είναι μέσα στην λιακάδα το λειτουργικό... Άσε μας βρε evris πρωινιατικα.. χεχε Edited September 3, 2018 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ναι γιατί τώρα είναι μέσα στην λιακάδα το λειτουργικό... Άσε μας βρε evris πρωινιατικα.. χεχε Εεεε που και που ρίχνει καμιά λιαχτίδα. Δεν σκεπάστηκε πλήρως! Χάχα.... Θα έρθω και στη μεριά σου μη φοβάσαι... :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts