Katsaras_John Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ευχαριστώ montoya και john_katsara. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες (αρκετές). ❤️ Αγαπάμε Best Player ❤️ Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Κι εκεί πάλι ένα ringtone θα πρέπει να βάλει για όλη την ομάδα. Για να βάλει ξεχωριστά σε κάθε επαφή, πρέπει να το κάνει μία μία χειροκίνητα! ;) Μα θέλει να βάλει το ίδιο ringtone για δέκα άτομα, όχι διαφορετικό για τον καθένα. Αν βάλει αυτό στην ομάδα, όταν τον καλέσει κάποιος από την ομάδα θα χτυπήσει με το ringtone της και όχι το "general" έτσι δεν είναι; Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ναι, είχες δίκιο. Η σύνδεση έφταιγε. Αλήθεια το Star και το Epsilon που πήγαν; To Epsilon.. νούμερο 13. Το star δείχνει ελάχιστα live tv οπότε ανούσιο να υπάρχει. Φίλε dhatzik74 ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Κάνω ό,τι μπορώ. John Katsara..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Μα θέλει να βάλει το ίδιο ringtone για δέκα άτομα, όχι διαφορετικό για τον καθένα. Αν βάλει αυτό στην ομάδα, όταν τον καλέσει κάποιος από την ομάδα θα χτυπήσει με το ringtone της και όχι το "general" έτσι δεν είναι; αυτο ακριβως θελω να κανω. αλλα δεν θελω να το δοκιμασω ακομα μηπως φτιαξει το ολο πραγμα με τα ρινγκτοουν (χλωμο). αν το εχει κανει κανενας, ας μας πει. ευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 τα εχουν σκισει ολα. σημερα μου κολησε και το τζιπιες και δεν ξεκολαγε. τι να πεις... και μονο που μου εχασε τα ρινγκτοουν φτανει. σιγα μην επανελθοπυν. μια μερα δουλεια ειναι αυτο.... (υπαρχει τροπος να βαλω με μια κινηση το ιδιο ρινγκτοουν σε δεκα ατομα, αντι να πηγαινω σε καθε μια επαφη και να τα βαζω ενα ενα?) Τι έχουν ξεσκίσει? Σε εμενα που είμαι σε fall με το ταπεινό 640 δεν έχω κανένα θέμα.Μήπως ήρθε ο καιρός να κανεις ενα Hard reset να φτιάξει το πράγμα? Δεν ειναι τίποτα κ δεν χάνεις τίποτα καμια τα απ τη ζωή σου μόνο...προφανέστατα κάτι δεν έχει κάτσει καλά σε εσένα και σ κάποιους άλλους.Σκεψου όμως ότι άλλοι δεν εχουν θέμα με τίποτα από ολα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Τι έχουν ξεσκίσει? Σε εμενα που είμαι σε fall με το ταπεινό 640 δεν έχω κανένα θέμα.Μήπως ήρθε ο καιρός να κανεις ενα Hard reset να φτιάξει το πράγμα? Δεν ειναι τίποτα κ δεν χάνεις τίποτα καμια τα απ τη ζωή σου μόνο...προφανέστατα κάτι δεν έχει κάτσει καλά σε εσένα και σ κάποιους άλλους.Σκεψου όμως ότι άλλοι δεν εχουν θέμα με τίποτα από ολα αυτά... φιλε μου, μερικοι εχετε το χαρντ ρισετ σαν καραμελα. οπως και οι τεχνικοι που λενε κανε ρισετ το ρουτερ... η μαικροσοφτ δεν εχει μονο εναν σερβερ. προφανως εχει να κανει η φαση με το που εχεις το καθε ιμειλ σου. το προβληγμα δεν ξεκινησε με το που πηρα το απντειτ. ξεκινησε σταδιακα. πρωτα σε ενα ακαουντ μετα σε αλλο κτλ κτλ. σιγα σιγα χανονταν ολοι οι συγχρονισμοι και σταματησα να μπορω να μπαινω στις ρυθμισεις των χοτμειλ ακαουντς. καποιοι επανηλθαν. οχι ολοι. τα ξαναεγραψα πιο πανω. και επισης το οτι εσυ δεν εχεις θεμα, δεν παει να πει οτι δεν εχουν αλλοι. και σιγα που γραφει και ολος ο ντουνιας στο φορουμ αυτο, και σιγα τον κοσμο που εχει μαικροσοφτ κινητα... σε ευχαριστω παντως για την προταση σου. να ειαι καλα. χαρντ ρισετ θα κανω ειναι η αληθεια αλλα οχι τωρα. ας ερθει το πρωτο απντειτ σε ενα διβδομαδο, και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 φιλε μου, μερικοι εχετε το χαρντ ρισετ σαν καραμελα. οπως και οι τεχνικοι που λενε κανε ρισετ το ρουτερ... η μαικροσοφτ δεν εχει μονο εναν σερβερ. προφανως εχει να κανει η φαση με το που εχεις το καθε ιμειλ σου. το προβληγμα δεν ξεκινησε με το που πηρα το απντειτ. ξεκινησε σταδιακα. πρωτα σε ενα ακαουντ μετα σε αλλο κτλ κτλ. σιγα σιγα χανονταν ολοι οι συγχρονισμοι και σταματησα να μπορω να μπαινω στις ρυθμισεις των χοτμειλ ακαουντς. καποιοι επανηλθαν. οχι ολοι. τα ξαναεγραψα πιο πανω. και επισης το οτι εσυ δεν εχεις θεμα, δεν παει να πει οτι δεν εχουν αλλοι. και σιγα που γραφει και ολος ο ντουνιας στο φορουμ αυτο, και σιγα τον κοσμο που εχει μαικροσοφτ κινητα... σε ευχαριστω παντως για την προταση σου. να ειαι καλα. χαρντ ρισετ θα κανω ειναι η αληθεια αλλα οχι τωρα. ας ερθει το πρωτο απντειτ σε ενα διβδομαδο, και βλεπουμε. Αν στρώνουν με hard reset τι άλλο περιμένεις να σε πει; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Αν στρώνουν με hard reset τι άλλο περιμένεις να σε πει; ;)τι να στρωνει, ο συγχρονισμος με σερβερ? ειμαστε σοβαροι? πριν καιρο παλι υπηρχε καποιο προβλημα με τους σερβερς. δεν θυμαμαι ακριβως τι ηταν τοτε, αλλα μετα απο λιγο εφτιαξε παλι μονο του... δεν ειναι θεμα εφαρμογης 100%. στην αρχη πιστευα πως μπορει και να ειναι αλλα μετα απο ολα αυτα, δεν... αν ηταν θεμα χαρντ ρισετ, δεν θα δουλευε απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 τι να στρωνει, ο συγχρονισμος με σερβερ? ειμαστε σοβαροι? πριν καιρο παλι υπηρχε καποιο προβλημα με τους σερβερς. δεν θυμαμαι ακριβως τι ηταν τοτε, αλλα μετα απο λιγο εφτιαξε παλι μονο του... δεν ειναι θεμα εφαρμογης 100%. στην αρχη πιστευα πως μπορει και να ειναι αλλα μετα απο ολα αυτα, δεν... αν ηταν θεμα χαρντ ρισετ, δεν θα δουλευε απο την αρχη. Προς επιβεβαίωση: Συνάνθρωποι-συμφορουμίτες...διαβάστε και 1-2 μηνύματα παραπίσω. Έχω τα ίδια ουσιαστικά θέματα, μετά από hard+καθαρή εγκατάσταση του FCU. Όλα λειτούργησαν άψογα για 2-3 ημέρες και στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα. Αν ψάξετε δε λίγο σε αντίστοιχα fora "έξω", θα βρείτε δεκάδες αντίστοιχα ζητήματα, των τελευταίων ημερών επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) φιλε μου, μερικοι εχετε το χαρντ ρισετ σαν καραμελα. οπως και οι τεχνικοι που λενε κανε ρισετ το ρουτερ... η μαικροσοφτ δεν εχει μονο εναν σερβερ. προφανως εχει να κανει η φαση με το που εχεις το καθε ιμειλ σου. το προβληγμα δεν ξεκινησε με το που πηρα το απντειτ. ξεκινησε σταδιακα. πρωτα σε ενα ακαουντ μετα σε αλλο κτλ κτλ. σιγα σιγα χανονταν ολοι οι συγχρονισμοι και σταματησα να μπορω να μπαινω στις ρυθμισεις των χοτμειλ ακαουντς. καποιοι επανηλθαν. οχι ολοι. τα ξαναεγραψα πιο πανω. και επισης το οτι εσυ δεν εχεις θεμα, δεν παει να πει οτι δεν εχουν αλλοι. και σιγα που γραφει και ολος ο ντουνιας στο φορουμ αυτο, και σιγα τον κοσμο που εχει μαικροσοφτ κινητα... σε ευχαριστω παντως για την προταση σου. να ειαι καλα. χαρντ ρισετ θα κανω ειναι η αληθεια αλλα οχι τωρα. ας ερθει το πρωτο απντειτ σε ενα διβδομαδο, και βλεπουμε. Ξεκινάμε με το πιο απλό,αν δεν ξέρουμε τον άλλον δεν τον ομαδοποιουμε στην κατηγορία του Hard Reset για ολα Hard reset λοιπόν εχω κανει ΜΙΑ φορα κ όχι γιατί είχα πρόβλημα.Απλα έπρεπε να ελαφρύνω το κινητό.Δεν το προτείνω συνέχεια. Συνεχίζουμε λοιπόν κ απαντώ ΓΙΑΤΙ σου πρότεινα HR ...γιατί πέρα απο τα προφανή θέματα συγχρονισμού κλπ που εχεις γράφεις κατι για το GPS .Αρα λοιπον προφανώς κατι δεν σου εχει κάτσει καλα κ το HR ειναι η τελική λύση . Κατάλαβες λοιπόν γιατί στο πρότεινα; Στο πρότεινα για βοήθεια. Στα φόρουμ συνήθως γράφουν αυτοί που εχουν θεμα ...αρα δεν αποτελούν κ ιδιαίτερα αξιόπιστο δείγμα.Δεν είπα οτι δεν υπαρχει θεμα η γενίκευση ομως που κανεις εσύ ειναι λάθος. Πάμε τώρα στην τελευταία παράγραφο που τα λες μια χαρά.Μιας κ εχεις θεματακια κανε ενα HR, το ποτε ειναι δικό σου θέμα. Τα παραπάνω ειναι φιλικά χωρίς διαθεση για αντιπαράθεση. Καλημέρα. Edited November 2, 2017 by rafalef1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ξεκινάμε με το πιο απλό,αν δεν ξέρουμε τον άλλον δεν τον ομαδοποιουμε στην κατηγορία του Hard Reset για ολα Hard reset λοιπόν εχω κανει ΜΙΑ φορα κ όχι γιατί είχα πρόβλημα.Απλα έπρεπε να ελαφρύνω το κινητό.Δεν το προτείνω συνέχεια. Συνεχίζουμε λοιπόν κ απαντώ ΓΙΑΤΙ σου πρότεινα HR ...γιατί πέρα απο τα προφανή θέματα συγχρονισμού κλπ που εχεις γράφεις κατι για το GPS .Αρα λοιπον προφανώς κατι δεν σου εχει κάτσει καλα κ το HR ειναι η τελική λύση . Κατάλαβες λοιπόν γιατί στο πρότεινα; Στο πρότεινα για βοήθεια. Στα φόρουμ συνήθως γράφουν αυτοί που εχουν θεμα ...αρα δεν αποτελούν κ ιδιαίτερα αξιόπιστο δείγμα.Δεν είπα οτι δεν υπαρχει θεμα η γενίκευση ομως που κανεις εσύ ειναι λάθος. Πάμε τώρα στην τελευταία παράγραφο που τα λες μια χαρά.Μιας κ εχεις θεματακια κανε ενα HR, το ποτε ειναι δικό σου θέμα. Τα παραπάνω ειναι φιλικά χωρίς διαθεση για αντιπαράθεση. Καλημέρα.ημουν λιγο καυστικος και δεν ηταν σωστο με συγχωρεις. σε τσουβαλιασα χωρις να πρεπει. το θεμα με το τζιπιες ηταν στιγμιαιο, χτες ολη μερα δουλευε αψογα. τεσπα, αν δεν επανελθοπυν τα ρινγκτοουνς που εξαφανιστηκαν με το χασιμο των επαφων την πρωτη φορα, το χαρντ ρισετ θα γινει. απλα περιμενω λιγο ακομα. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Για το πρόβλημα των επαφών ευθύνονται οι servers της ms και όχι τα WM10. Στο s8+ έχω τις επαφές του outlook και διαπίστωσα ότι ορισμένες έχουν εικόνα από άλλες επαφές. Έγινε ένα μπάχαλο ευτυχώς όχι μεγάλης κλίμακας. Περιμένουμε διόρθωση....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Μου έχουν απαντήσει ήδη 2 φορές από την MS στο hub... 1η απόπειρα: Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί-Λογαριασμοί ηλ. ταχυδρομείου και εφαρμογής, μπείτε στο λογαριασμό Microsoft και παίξτε με το κουμπί On/off του συγχρονισμού επαφών. Φυσικά, δεν λειτουργεί, αφού αντί να μπαίνει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού (όπως κάνει στο Gmail που έχω περασμένο), ανοίγει ο Edge και με πάει στο λογαριασμό μέσω browser. Τους ενημέρωσα, και 1 ώρα μετά: 2η απόπειρα: Επαφές-Ρυθμίσεις-Λογαριασμός Microsoft, χειροκίνητος συγχρονισμός. Εννοείται πως δεν λειτούργησε, όπως και τις περίπου 50 φορές που ήδη το είχα κάνει. Λογικό, αφού και εδώ είναι κολλημένο και ουσιαστικά δεν μπαίνει στις αντίστοιχες ρυθμίσεις. Ενημέρωσα και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Παιδιά υπάρχει εφαρμογή τύπου wallet ώστε να καταχωρηθεί κάρτα χρεωστική για αγορές - πληρωμές , αφού την σκανάρουν στην οθόνη όπως γίνεται με τις κάρτες αφοσίωσης για πόντους κτλ ή χρειάζεται να έχει nfc ? Edited November 3, 2017 by vaggoshr ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Μου έχουν απαντήσει ήδη 2 φορές από την MS στο hub... 1η απόπειρα: Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί-Λογαριασμοί ηλ. ταχυδρομείου και εφαρμογής, μπείτε στο λογαριασμό Microsoft και παίξτε με το κουμπί On/off του συγχρονισμού επαφών. Φυσικά, δεν λειτουργεί, αφού αντί να μπαίνει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού (όπως κάνει στο Gmail που έχω περασμένο), ανοίγει ο Edge και με πάει στο λογαριασμό μέσω browser. Τους ενημέρωσα, και 1 ώρα μετά: 2η απόπειρα: Επαφές-Ρυθμίσεις-Λογαριασμός Microsoft, χειροκίνητος συγχρονισμός. Εννοείται πως δεν λειτούργησε, όπως και τις περίπου 50 φορές που ήδη το είχα κάνει. Λογικό, αφού και εδώ είναι κολλημένο και ουσιαστικά δεν μπαίνει στις αντίστοιχες ρυθμίσεις. Ενημέρωσα και περιμένω. ακριβως αυτο και σε εμενα. για το δευτερο, παταω να μπει ρυθμισεις και δεν μπαινει ποτε. σε αλλο λογαριασμο ιμειλ που ειναι πχ τζιμειλ κτλ μπαινει κανονικα. στα μαικροσοφτ δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 τα ιδια και η κοπελα μου σημερα. υποψην με δουλευε ολες αυτες τις μερες. οπως προειπα, σε καποιους αργει να σκασει, σε καποιους οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Σε εμένα ευτυχώς διορθώθηκαν όλα άμεσα με έναν συγχρονισμό του outlook μόνο. Ίσως παίζει ρόλο που τις επαφές μου τις έχω σε ένα και μόνο λογαριασμό (outlook). Έχω κι έναν Yahoo, αλλά εκεί δεν έχω βάλει επαφές κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 τα ιδια και η κοπελα μου σημερα. υποψην με δουλευε ολες αυτες τις μερες. οπως προειπα, σε καποιους αργει να σκασει, σε καποιους οχι. Ακριβώς. Σε μένα το εμφάνισε μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε. Σήμερα το εντόπισα σε συγγενικό 640XL. :rolleyes: Διορθώθηκε με "χειροκίνητο συγχρονισμό" Ευτυχώς που δε χάθηκαν τα δεδομένα των επαφών/ οι ίδιες οι επαφές από το cloud. :X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) Παιδια..μετα απο ένα soft reset στο 640, το messenger ,μου έβγαλε επιλογή κλησεων-βιντεοκλησεων...Για ρίξτε μια ματια και εσείς μπας και έκαναν τιποτα μέσω server.. Τελικά αν και μου βγάζει τις επιλογές και ξεκινάει η διαδικασία την κλήσης τελικα ποτε δεν ανταποκρίνεται απο την άλλη πλευρά...ειπα και εγω λες να γκρεμίστηκε κανενας φουρνος Edited November 4, 2017 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μόλις αγόρασα τον best pl. Πως βλέπω live TV ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Παιδια..μετα απο ένα soft reset στο 640, το messenger ,μου έβγαλε επιλογή κλησεων-βιντεοκλησεων...Για ρίξτε μια ματια και εσείς μπας και έκαναν τιποτα μέσω server.. Τελικά αν και μου βγάζει τις επιλογές και ξεκινάει η διαδικασία την κλήσης τελικα ποτε δεν ανταποκρίνεται απο την άλλη πλευρά...ειπα και εγω λες να γκρεμίστηκε κανενας φουρνος Στο Messenger beta που έχω ούτε καν μου έβγαλε την επιλογή αυτή. Μήπως μόνο στο κανονικό Messenger γίνετε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Πάτησε το κουμπί με το εικονίδιο "λίστα". Στο πλαίσιο που θα ανοίξει, πάτησε το κουμπί στο επάνω μέρος με το μωβ χρώμα. Θα εμφανιστούν οι demo λίστες. Τα ελληνικά κανάλια είναι η demo_greek_tv. Στις λίστες μπορείς να μεταφερθείς πατώντας και το κουμπί (στο αριστερό μέρος των tracks) με όνομα "playlists". Εκεί μπορείς να εισάγεις και τις δικές σου. Ο σκοπός της εφαρμογής αυτός είναι πάντως. Να εισάγεις τις δικές σου λίστες. Είτε από τοπικά media αρχεία, είτε remote λίστες. Δες εδώ περισσότερες οδηγίες. Διάβασε και 4-5 σελίδες πίσω. Σύντομα θα συμπεριληφθούν και βίντεο βοήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ευχαριστώ πολύ ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Στο Messenger beta που έχω ούτε καν μου έβγαλε την επιλογή αυτή. Μήπως μόνο στο κανονικό Messenger γίνετε; Είναι βλακεία από τη μεριά τους. Αναγνωρίζει την εφαρμογή σαν iOS αλλά μόλις συνειδητοποιήσει πως είναι σε συσκευή Windows κάνει πίσω :lol: Αυτό συμβαίνει μετά από Soft Reset ή μετά από επανεγκατάσταση της εφαρμογής συνήθως. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts