Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Burnin

Το κάνει και το δικό μου 950 κατά καιρούς.

Δεν είναι τίποτα.

Νομίζω έχω βρει και τον τρόπο που γίνεται, τί το προκαλεί (αν λάβει μήνυμα κλπ, οτιδήποτε ανοίγει την οθόνη, ακριβώς/επακριβώς όμως τη στιγμή που η οθόνη πάει να κλείσει αυτόματα, νομίζω).

Συνήθως το σταματάω πατώντας κλείδωμα και μετά ξεκλείδωμα λίγο πιο παρατεταμένα. Πιάνει, νομίζω.

Κάποιες άλλες φορές, μετά από μαζικές αναβαθμίσεις εφαρμογών συνήθως, θα χρειαστεί soft.

Τζάμι έχω κι εγώ, δε μπορεί ξαφνικά να φταίει.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@Burnin

Το κάνει και το δικό μου 950 κατά καιρούς.

Δεν είναι τίποτα.

Νομίζω έχω βρει και τον τρόπο που γίνεται, τί το προκαλεί (αν λάβει μήνυμα κλπ, οτιδήποτε ανοίγει την οθόνη, ακριβώς/επακριβώς όμως τη στιγμή που η οθόνη πάει να κλείσει αυτόματα, νομίζω).

Συνήθως το σταματάω πατώντας κλείδωμα και μετά ξεκλείδωμα λίγο πιο παρατεταμένα. Πιάνει, νομίζω.

Κάποιες άλλες φορές, μετά από μαζικές αναβαθμίσεις εφαρμογών συνήθως, θα χρειαστεί soft.

Τζάμι έχω κι εγώ, δε μπορεί ξαφνικά να φταίει.

Κι όμως το τζάμι ειναι. Εμενα στην αρχή δεν έδειχνε την ώρα στη glance. Την επομενη μέρα που είπα να πάω να μου τη βγάλουν, λειτούργησε η ώρα ξαφνικά και από τότε λειτουργεί. Τελικά το άφησα επάνω το τζάμι.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ενημερώθηκαν οι εφαρμογές Downloader Videos & Music και Telegram Messenger!

Δωρεάν το mytube!

Τρεξτεεεε........

Το είχα και κολλούσε και το αφαίρεσα. Δεν ξέρω αν το ενημέρωσαν και λειτουργεί καλύτερα τώρα.

Edited by evris2013

Κι όμως το τζάμι ειναι. Εμενα στην αρχή δεν έδειχνε την ώρα στη glance. Την επομενη μέρα που είπα να πάω να μου τη βγάλουν, λειτούργησε η ώρα ξαφνικά και από τότε λειτουργεί. Τελικά το άφησα επάνω το τζάμι.

Κάποιες φορές σίγουρα θα φταίει και η τοποθέτηση.

Αλλά δεν γίνεται να λειτουργεί για εβδομάδες-μήνες καλά, να κολλάει ξαφνικά και μετά από soft να λειτουργεί πάλι.

Το λάθος τοποθετημένο γυαλί, εκεί είναι μόνιμα. Δύσκολο να δημιουργεί πρόβλημα κατά περιόδους μόνο.

Κάποιες φορές σίγουρα θα φταίει και η τοποθέτηση.

Αλλά δεν γίνεται να λειτουργεί για εβδομάδες-μήνες καλά, να κολλάει ξαφνικά και μετά από soft να λειτουργεί πάλι.

Το λάθος τοποθετημένο γυαλί, εκεί είναι μόνιμα. Δύσκολο να δημιουργεί πρόβλημα κατά περιόδους μόνο.

Ναι. Αυτό είναι ένα θέμα! Ίσως παίζει ρόλο και το πάχος του γυαλιού... Υποθέτω δηλαδή!

kαλησπερα παιδια...

απο την εμπειρια που εχετε ποια εφαρμογη για ρινγκτοουνς ειναι καλη?? να εχει ελληνικα και τιποτα αστεια θεματα....

kαλησπερα παιδια...

απο την εμπειρια που εχετε ποια εφαρμογη για ρινγκτοουνς ειναι καλη?? να εχει ελληνικα και τιποτα αστεια θεματα....

Zedge

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/zedge-ringtones-wallpapers/9wzdncrfhw9k

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εν τω μεταξύ, το "κατεβασμένο από το store Shazam", λειτουργεί μια χαρά στο 950, γρήγορα και με ακρίβεια.

Το μέχρι πρότινος αναντικατάστατο Soundhound, δεν λειτουργεί πια.

Άντε βγάλε άκρη.

Αυτά, με τελευταία fast.

Εν τω μεταξύ, το "κατεβασμένο από το store Shazam", λειτουργεί μια χαρά στο 950, γρήγορα και με ακρίβεια.

Άντε βγάλε άκρη.

Αυτά, με τελευταία fast.

Έχω και τα δυο και λειτουργούν άψογα!

TCL 40 NXTPAPER

Άντε βγάλε άκρη.

Αυτά, με τελευταία fast.

Κι εμένα το Sound Hound δεν λειτουργούσε σωστά και το κατάργησα! Το Shazam λειτουργεί άψογα και σε μένα!

Ενημέρωση για μουσική Groove και Ταινίες και Τηλεόραση! Στο τελευταίο προστέθηκε και η αναπαραγωγή βίντεο ως 360* μοίρες! Επίσης μου έγραφε ότι μπορείς να κοινοποιήσεις το βίντεο ως νέο, αλλά στην ουσία μόνο διαγραφή βγάζει πάλι! :(

Ρε παιδιά, μετά την creators στο 640XL το SlimSocial λειτουργεί μόνο όταν είμαι σε κάποιο wifi.

Μe to 3G μόνο μου βγάζει συνέχεια μνμ ότι δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. :blink:

Τί γίνεται ;;; :wacko:

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Ρε παιδιά, μετά την creators στο 640XL το SlimSocial λειτουργεί μόνο όταν είμαι σε κάποιο wifi.

Μe to 3G μόνο μου βγάζει συνέχεια μνμ ότι δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. :blink:

Τί γίνεται ;;; :wacko:

Εμένα λειτουργεί κανονικά και με wifi και με 4G.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τώρα με το Store. Πριν κανένα δίωρο έγιναν κανονικά οι ενημερώσεις του Xbox και του Instagram και τώρα που ήρθε η ενημέρωση για το Skype, μου βγάζει σφάλμα! Έκανα και soft reset και πάλι τα ίδια! :(

Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό τώρα;

Edit: Ήρθε και η ενημέρωση του store και ούτε αυτή δεν μπορεί να ενημερώσει. Βγάζει σφάλμα! :( :confused:

Edit2: Ήρθαν και οι ενημερώσεις από outlook, store και επαφές της Microsoft και κατάφερε να ενημερώσει μόνο τις επαφές, οι οποίες τώρα με πεταν έξω όταν πάω να μπω! Η εφαρμογή του Skype εξαφανίστηκε από τις ενημερώσεις χωρίς να έχει ενημερωθεί ακομη! :worry:

Πάντως το store έχει πρόβλημα!!!! Συμβαίνει και σε σας;

Edited by evris2013

Εμένα λειτουργεί κανονικά και με wifi και με 4G.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τώρα με το Store. Πριν κανένα δίωρο έγιναν κανονικά οι ενημερώσεις του Xbox και του Instagram και τώρα που ήρθε η ενημέρωση για το Skype, μου βγάζει σφάλμα! Έκανα και soft reset και πάλι τα ίδια! :(

Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό τώρα;

Edit: Ήρθε και η ενημέρωση του store και ούτε αυτή δεν μπορεί να ενημερώσει. Βγάζει σφάλμα! :( :confused:

Edit2: Ήρθαν και οι ενημερώσεις από outlook, store και επαφές της Microsoft και κατάφερε να ενημερώσει μόνο τις επαφές, οι οποίες τώρα με πεταν έξω όταν πάω να μπω! Η εφαρμογή του Skype εξαφανίστηκε από τις ενημερώσεις χωρίς να έχει ενημερωθεί ακομη! :worry:

Πάντως το store έχει πρόβλημα!!!! Συμβαίνει και σε σας;

Επαφές και Skype ενημερώθηκαν κανονικά.

Οι επαφές με πετάνε κι εμένα.

Store κλπ, δεν έχουν πάρει ακόμα αναβάθμιση.

Βέβαια, είμαι σε fast.

Επαφές και Skype ενημερώθηκαν κανονικά.

Οι επαφές με πετάνε κι εμένα.

Store κλπ, δεν έχουν πάρει ακόμα αναβάθμιση.

Βέβαια, είμαι σε fast.

Εμένα εξαφανιστήκαν όλες οι εφαρμογές από το Store που ήταν να ενημερωθούν. Εννοώ ότι δεν τις εμφανίζει για ενημέρωση. Δηλαδή τις outlook, Skype και το store. Μόνο οι επαφές ενημερώθηκαν κι αυτές με πετάνε έξω. Ωραία αναβάθμιση τις έκαναν... :(

Ευτυχώς αυτούς που παίρνω συχνά τηλέφωνο τους έχω στη ταχεία κλήση και μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο. Τους υπόλοιπους με τίποτα. Με το που βλέπω τα πρώτα ονόματα κλείνει!

Edited by evris2013

Μe to 3G μόνο μου βγάζει συνέχεια μνμ ότι δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ.

Και σε εμένα το κάνει αυτό, δε ξέρω γιατί.

Οι επαφές μου, λειτουργούν κανονικά. Αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση ακόμα.

Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι με την εφαρμογή του Facebook (τη κανονική έχω, όχι τη beta). Πλέον μπαίνει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με πετάει.

Βγήκε ανακοίνωση από την Dona Sarkar να μην πλησιάσουμε σε εκδόσεις insider είτε σε mobile είτε σε PC.

Κάτι χοντρό έγινε και υπάρχουν πολλά θέματα.

Πιθανότατα πήρε η μπάλα και αρκετές εκδόσεις εφαρμογών της ίδιας της MS.

Υπομονή.

https://www.windowscentral.com/windows-insiders-do-not-install-any-new-builds-being-offered-pc-or-mobile-right-now

Εμένα εξαφανιστήκαν όλες οι εφαρμογές από το Store που ήταν να ενημερωθούν. Εννοώ ότι δεν τις εμφανίζει για ενημέρωση. Δηλαδή τις outlook, Skype και το store. Μόνο οι επαφές ενημερώθηκαν κι αυτές με πετάνε έξω. Ωραία αναβάθμιση τις έκαναν... :(

Ευτυχώς αυτούς που παίρνω συχνά τηλέφωνο τους έχω στη ταχεία κλήση και μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο. Τους υπόλοιπους με τίποτα. Με το που βλέπω τα πρώτα ονόματα κλείνει!

Βάλε το RapDialer, λειτουργεί κανονικά παρά το πρόβλημα με τις επαφές (και παραμένει αναντικατάστατο για εμένα, έτσι και αλλιώς).

Μόλις πήρα και ενημέρωση για Outlook. Λειτουργεί κανονικά και το Mail και το ημερολόγιο.

Μπόρα είναι, θα περάσει.

Ενώ όλα ηταν οκ ,επειτα από την τελευταια αναβαθμιση στις επαφες.Οταν μπαινω με πεταει εξω συνεχεια η εφαρμογη.Επισης εβγαλε ενημερώσεις για store ,outlook παω να τις κανω βγαζει σφαλμα ,επειτα εξαφανιστηκαν...

... ρε ΜS

:D:O

Edited by rafalef1

Και σε εμένα το κάνει αυτό, δε ξέρω γιατί.

Οι επαφές μου, λειτουργούν κανονικά. Αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση ακόμα.

Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι με την εφαρμογή του Facebook (τη κανονική έχω, όχι τη beta). Πλέον μπαίνει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με πετάει.

Εγώ πέρασα το beta Facebook γιατί το κανονικό δεν μου έδειχνε τις νέες ενημερώσεις στο tile. Όλα αυτά πριν τη Creator βέβαια! Κι έτσι έμεινα με την beta του Facebook, που μάλλον δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από την κανονική!

Ενώ όλα ηταν οκ ,επειτα από την τελευταια αναβαθμιση στις επαφες.Οταν μπαινω με πεταει εξω συνεχεια η εφαρμογη.Επισης εβγαλε ενημερώσεις για store ,outlook παω να τις κανω βγαζει σφαλμα ,επειτα εξαφανιστηκαν...

... ρε ΜS

:D:O

Αυτό έλεγα πιο πάνω κι εγώ.

Edited by evris2013

Τελικά μου ενημέρωσε κανονικά το Instagram και το OneDrive μόνο. Skype κλπ ούτε καν φάνηκαν!

Στις επαφές ακόμα δεν μπορώ να μπω. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση! :(

Edited by evris2013

Βάλε το RapDialer, λειτουργεί κανονικά παρά το πρόβλημα με τις επαφές (και παραμένει αναντικατάστατο για εμένα, έτσι και αλλιώς).

Μόλις πήρα και ενημέρωση για Outlook. Λειτουργεί κανονικά και το Mail και το ημερολόγιο.

Μπόρα είναι, θα περάσει.

Όντως το rapdialer είναι κορυφή. Ταχύτατο κι εύχρηστο.

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, μετά από μήνες και μήνες ξαναδουλεύει το music import!

Όντως το rapdialer είναι κορυφή. Ταχύτατο κι εύχρηστο.

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, μετά από μήνες και μήνες ξαναδουλεύει το music import!

Το είχα κατεβάσει αλλά ειναι όλα στα αγγλικά και δεν με βολεύει! :(

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών