Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης παρατήρησα, μια και τα έχω και τα δύο, το Instagram έγινε πιο καλύτερο από το 6tag! Το τελευταίο έχει πολύ καιρό να πάρει ενημέρωση και κολλάει μερικές φορές. Ενώ το Instagram η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 20 Απριλίου!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε παρατηρήσει πως οι εφαρμογές των τραπεζών και των τριών (Ε.Τ.Ε., Eurobank και Alpha) έχουν αρκετό καιρό να πάρουν αναβάθμιση; Χαρακτηριστικό του πόσο πίσω έχουν μείνει στα windows mobile σε σχέση με τις αντίστοιχες σε android (για iOS δεν γνωρίζω), είναι από προσωπική εμπειρία και το εξής. Πήγα σήμερα να κάνω μεταφορά από τον έναν λογαριασμό που έχω σε έναν δεύτερο στην Εθνική. Σε android συσκευή που είχα κάνει πριν από δύο μήνες περίπου (της γυναίκας μου) μεταφορά, είχε γίνει κανονικά. Στο Lumia 950XL που πήγα να κάνω σήμερα, προχώρησε η διαδικασία της μεταφοράς και σε κάποια στιγμή μου ζήτησε icode για την ολοκλήρωση και περίμενα να μου έρθει με sms. Δεν ερχόταν με τίποτα το μήνυμα, οπότε και ακύρωσα τη συναλλαγή. Βέβαια δεν επιρρίπτω ευθύνες στη microsoft, τουλάχιστον άμεσα, αλλά έμμεσα επειδή επειδή τα ποσοστά της είναι πολύ μικρά και συρρικνώνονται, οπότε και οι developers σταματούν σιγά-σιγά να ασχολούνται με το windows store. Φοβάμαι πως το επόμενο στάδιο των m-banking εφαρμογών θα είναι η εγκατάλειψη τους από τους developers. Μακάρι να κάνω λάθος.

Σε ότι αφορά τις τραπεζικές εφαρμογές έχεις απόλυτο δίκιο. Ήταν από τις ελλείψεις που με πείραξαν ερχόμενο από το Android. Γι' αυτό και χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον Edge στο κινητό μου για όλες τις τραπεζικές συναλλαγές.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ενημερώθηκε το Awesome tube για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες! Τυφλα να 'χει το YouTube. Πολύ ωραίο το έκαναν! Γνώμη μου...

Ενημέρωση για OneDrive και ταινίες και τηλεόραση! Στο τελευταίο εχει τα βίντεο μέσα σε γκρι πλαίσιο! Δείχνει πιο ωραίο.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στην εφαρμογή Ταινιες και Τηλεόραση (αν τη θυμάμαι καλά), είναι ότι βλέπει μόνο τον φάκελο με τα βίντεο του viber και όχι τα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό. Και δεν βρίσκω κάπου επιλογή να ορισω εγώ ποιους φακέλους θα βλέπει.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στην εφαρμογή Ταινιες και Τηλεόραση (αν τη θυμάμαι καλά), είναι ότι βλέπει μόνο τον φάκελο με τα βίντεο του viber και όχι τα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό. Και δεν βρίσκω κάπου επιλογή να ορισω εγώ ποιους φακέλους θα βλέπει.

Ναι. Τα βίντεο που τραβας εσύ πάνε στις φωτογραφίες. Βέβαια τώρα δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αυτό.

Πάντως γενικά όλα τα βίντεο τα διαβάζει που σε στέλνουν με Bluetooth ή κατεβάσεις εσύ ή με κοινωνικά δίκτυα!

Μόνο αυτά που τραβάς εσύ δεν διαβάζει. Εγώ τα μεταφέρω μέσω της εφαρμογής "αρχεία" και τα πάω στο φάκελο των βίντεο για να μπουν κανονικά!

Με την τελευταία αναβάθμιση στην εφαρμογή ταινίες και τηλ. τώρα εμφανίζει όλα τα βίντεο και αυτά που αποθηκεύει στην κάμερα.

Με την τελευταία αναβάθμιση στην εφαρμογή ταινίες και τηλ. τώρα εμφανίζει όλα τα βίντεο και αυτά που αποθηκεύει στην κάμερα.

Εγώ το πρωί που τράβηξα βίντεο, έτσι για δοκιμή, δεν το αποθήκευσε στις ταινίες, αλλά στις φωτογραφίες! :worry:

Έχεις απόλυτο δίκιο......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ποια είναι η τελευταία; Το κάνει σε όσα βίντεο τραβάς από εδώ και πέρα ή σε όλα;

Έχετε παρατηρήσει πως οι εφαρμογές των τραπεζών και των τριών (Ε.Τ.Ε., Eurobank και Alpha) έχουν αρκετό καιρό να πάρουν αναβάθμιση; Χαρακτηριστικό του πόσο πίσω έχουν μείνει στα windows mobile σε σχέση με τις αντίστοιχες σε android (για iOS δεν γνωρίζω), είναι από προσωπική εμπειρία και το εξής. Πήγα σήμερα να κάνω μεταφορά από τον έναν λογαριασμό που έχω σε έναν δεύτερο στην Εθνική. Σε android συσκευή που είχα κάνει πριν από δύο μήνες περίπου (της γυναίκας μου) μεταφορά, είχε γίνει κανονικά. Στο Lumia 950XL που πήγα να κάνω σήμερα, προχώρησε η διαδικασία της μεταφοράς και σε κάποια στιγμή μου ζήτησε icode για την ολοκλήρωση και περίμενα να μου έρθει με sms. Δεν ερχόταν με τίποτα το μήνυμα, οπότε και ακύρωσα τη συναλλαγή. Βέβαια δεν επιρρίπτω ευθύνες στη microsoft, τουλάχιστον άμεσα, αλλά έμμεσα επειδή επειδή τα ποσοστά της είναι πολύ μικρά και συρρικνώνονται, οπότε και οι developers σταματούν σιγά-σιγά να ασχολούνται με το windows store. Φοβάμαι πως το επόμενο στάδιο των m-banking εφαρμογών θα είναι η εγκατάλειψη τους από τους developers. Μακάρι να κάνω λάθος.

Με την συσκευή i-code μόνο μπορούσες. Αλλιώς, μόνο μέσω browser. Όπως λες η εφαρμογή δεν έχει τη δυνατότητα να σου στείλει με sms τον κωδικό, ενώ για όλες τις συναλλαγές απαιτεί i-code, κάτι που ακόμη και στον browser έχει αλλάξει.

Sent from mTalk

Με την συσκευή i-code μόνο μπορούσες. Αλλιώς, μόνο μέσω browser. Όπως λες η εφαρμογή δεν έχει τη δυνατότητα να σου στείλει με sms τον κωδικό, ενώ για όλες τις συναλλαγές απαιτεί i-code, κάτι που ακόμη και στον browser έχει αλλάξει.

Sent from mTalk

Την έχω τη συσκευή i-code,αλλά έχει αλλάξει και η Ε.Τ.Ε. το σύστημα και μπορείς να λαμβάνεις προσωρινό κωδικό μέσω sms. Βέβαια όσοι έχουν τη συσκευή i-code, μπορούν να χρησιμοποιούν παράλληλα και αυτή μέχρι κάποιου χρονικού ορίου όπου και θα σταματήσει να λειτουργεί και θα έχουμε τη λήψη κωδικού μέσω μηνύματος. Σε browser χρησιμοποιώ κανονικά τη λήψη κωδικού μέσω μηνύματος και υπέθεσα ότι θα λειτουργήσει και μέσω της εφαρμογής, δεδομένου ότι δεν είχα μαζί μου τη συσκευή και επειδή τη λήψη μηνύματος την έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε android συσκευή. Επίσης επειδή αν δεν κάνω λάθος, έχω καιρό να δω αναβάθμιση των τραπεζικών εφαρμογών στο store, όπως και της εφαρμογής του F2G (Wind), φοβάμαι μήπως πάνε και αυτές για εγκατάλειψη! Αλήθεια έχει πάρει κάποιος αναβάθμιση σε αυτές τις εφαρμογές που ανάφερα;

Την έχω τη συσκευή i-code,αλλά έχει αλλάξει και η Ε.Τ.Ε. το σύστημα και μπορείς να λαμβάνεις προσωρινό κωδικό μέσω sms. Βέβαια όσοι έχουν τη συσκευή i-code, μπορούν να χρησιμοποιούν παράλληλα και αυτή μέχρι κάποιου χρονικού ορίου όπου και θα σταματήσει να λειτουργεί και θα έχουμε τη λήψη κωδικού μέσω μηνύματος. Σε browser χρησιμοποιώ κανονικά τη λήψη κωδικού μέσω μηνύματος και υπέθεσα ότι θα λειτουργήσει και μέσω της εφαρμογής, δεδομένου ότι δεν είχα μαζί μου τη συσκευή και επειδή τη λήψη μηνύματος την έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε android συσκευή. Επίσης επειδή αν δεν κάνω λάθος, έχω καιρό να δω αναβάθμιση των τραπεζικών εφαρμογών στο store, όπως και της εφαρμογής του F2G (Wind), φοβάμαι μήπως πάνε και αυτές για εγκατάλειψη! Αλήθεια έχει πάρει κάποιος αναβάθμιση σε αυτές τις εφαρμογές που ανάφερα;

Ξέρω τι εννοείς για το sms... Αλλά τα WP , είναι πίσω σε αυτό... Δυστυχώς. Εδώ για συναλλαγές που πλέον η εθνική δεν θέλει i-code (πχ πληρωμή της πιστωτικής σου) η εφαρμογή εξακολουθεί να ζητάει...

Sent from mTalk

Επίσης επειδή αν δεν κάνω λάθος, έχω καιρό να δω αναβάθμιση των τραπεζικών εφαρμογών στο store, όπως και της εφαρμογής του F2G (Wind), φοβάμαι μήπως πάνε και αυτές για εγκατάλειψη! Αλήθεια έχει πάρει κάποιος αναβάθμιση σε αυτές τις εφαρμογές που ανάφερα;

Χθες το πρωί 07/05 και σήμερα το πρωί αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή F2G. Βέβαια και στα άλλα λειτουργικά, απ' ότι διαβάζω στο σχετικό νήμα, κατά καιρούς αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα. Το γράφω πρώτα εδώ γιατί δεν είδα εκεί να γράφουν για πρόβλημα εφαρμογής τελευταία και υπέθεσα μήπως σχετίζεται με το ότι δεν έχει πάρει κάποια αναβάθμιση για αρκετό καιρό.

Ενημέρωση για Awesome tube και Skype!

Μπήκαν κατευθείαν στην πρόσφατη δραστηριότητα μόλις τελείωσε η ενημέρωσή τους! Πριν έπρεπε να ανοίξεις ξανά το store για να τα δεις μέσα στη πρόσφατη δραστηριότητα! ;)

Παιδιά εχει κανείς την εφαρμογή GeoPhoto; Μετά τη σημερινή αναβάθμιση σε 3.4.4.0 με πετάει έξω συνέχεια! :(

Παιδιά εχει κανείς την εφαρμογή GeoPhoto; Μετά τη σημερινή αναβάθμιση σε 3.4.4.0 με πετάει έξω συνέχεια! :(

Εγώ την έχω και δουλεύει, κάνε τη μια Απεγκατάσταση και μετά πέρασε την ξανά... Κανένα σκάλωμα θα έφαγε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδια η εφαρμογη flickr central εφυγε απο tο store?

Διαγραφηκε απο λαθος!:(

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

Παιδια η εφαρμογη flickr central εφυγε απο tο store?

Διαγραφηκε απο λαθος!:(

Ναι. Ούτε εγώ το βρίσκω παρ' όλο που την έχω ακόμα! :(

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών