AndreasQTEK Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Και εγώ με δύο λογαριασμούς gmail & yahoo δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παλαιότερα είχα κάποια θέματα με την απάντηση των emails και την σχετική αργοπορία να ανοίξει το κείμενο του mail αλλά τους τελευταίους μήνες είναι τελείως απροβλημάτιστη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Απαντάω, χωρίς παράθεση, γιατί πάει και στους 3. 1. Ακόμα και οι πιο "αστείες" εφαρμογές ζητούν 2gb ram, πλέον, οπότε το ότι δε χρειάζονται specs τα w10m, έχει ακυρωθεί εδώ και πολύ καιρό. 2. Εσείς οι ίδιοι δε γράφετε, ότι κάποια χαρακτηριστικά λείπουν από τις συσκευές, που αρχικά είχαν 8.1, όπως η εγγραφή κλήσης; Το περίεργο θα είναι να μην επηρεάζουν τα specs και το os, τη λειτουργία του outlook app. Edit: Αφού ήταν όλα καλά και με τις προηγούμενες συσκευές σας, γιατί πήγατε (για τους 2 που πήγαν) στο 950; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) 2 giga ζηταει το facebook-messenger αλλα το βλεπω και στον υπολογιστη που εχω 8 giga και i5 ποσο κανει να ανοιξει την πρωτη φορα. Το δευτερο με την ηχογραφιση οντως ισχυει σε συσκευες που ηρθαν από τα 8.1 και είναι θεμα firmware και όχι λογο επιδοσεων της συσκευης(το 650 εχει το 640 όχι) Εμενα με το 640 μου αρκει ο τροπος που δουλευει το messenger(facebook από τον browser) δεν εχω καποιο άλλο πρόβλημα. Αν δεν με καλυπτε η συσκευή θα ειχα αλλαξει. 50 εφαρμογες εχω περασμένες και ολες τρεχουν νερακι (εκτος απ αυτές του facebook) Το outlook μπορει να είναι η καλυτερη εφαρμογή του είδους ανεξάρτητα από το λειτουργικο. Edited April 25, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Απαντάω, χωρίς παράθεση, γιατί πάει και στους 3. 1. Ακόμα και οι πιο "αστείες" εφαρμογές ζητούν 2gb ram, πλέον, οπότε το ότι δε χρειάζονται specs τα w10m, έχει ακυρωθεί εδώ και πολύ καιρό. 2. Εσείς οι ίδιοι δε γράφετε, ότι κάποια χαρακτηριστικά λείπουν από τις συσκευές, που αρχικά είχαν 8.1, όπως η εγγραφή κλήσης; Το περίεργο θα είναι να μην επηρεάζουν τα specs και το os, τη λειτουργία του outlook app. Edit: Αφού ήταν όλα καλά και με τις προηγούμενες συσκευές σας, γιατί πήγατε (για τους 2 που πήγαν) στο 950; :rolleyes: Καλησπέρα. 1. Έχουμε ξαναμιλήσει για το θέμα των specs και έχω ξανά-γράψει ότι δεν ισχύει το θέμα των specs, σύμφωνα με την εμπειρία μου, προγραμματίζοντας για τα WM10. Το αν μια εφαρμογή απαιτεί 2gb ram είναι θέμα υλοποίησης της εφαρμογής και όχι απαίτησης του λειτουργικού. Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μια εφαρμογή και να δηλώσει (όταν την ανεβάσει στο store) ότι η εφαρμογή του έχει απαίτηση 3gb ram. Προφανώς μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές που να έχουν -πραγματική- απαίτηση αρκετών MBytes αλλά αυτό είναι θέμα υλοποίησης των εφαρμογών (π.χ. μπορεί να φορτώνονται μεγάλου όγκου βιβλιοθήκες κατά τη φάση εκτέλεσης, κ.τ.λ.) Το outlook και στις δικές μου συσκευές 650,950 λειτουργεί άψογα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο πως τρέχει στο 650 σε σχέση με το 950. Έχω συνδέσει 5 λογαριασμούς gmail και σύνολο 9 λογαριασμούς. 2. Δεν έχω άποψη πως λειτουργεί το outlook στο 640, αλλά πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα γενικότερα. Ας μη συγχέουμε τα προβλήματα συσκευών και εφαρμογών με αυτό καθαυτό το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Απαντάω, χωρίς παράθεση, γιατί πάει και στους 3. 1. Ακόμα και οι πιο "αστείες" εφαρμογές ζητούν 2gb ram, πλέον, οπότε το ότι δε χρειάζονται specs τα w10m, έχει ακυρωθεί εδώ και πολύ καιρό. 2. Εσείς οι ίδιοι δε γράφετε, ότι κάποια χαρακτηριστικά λείπουν από τις συσκευές, που αρχικά είχαν 8.1, όπως η εγγραφή κλήσης; Το περίεργο θα είναι να μην επηρεάζουν τα specs και το os, τη λειτουργία του outlook app. Edit: Αφού ήταν όλα καλά και με τις προηγούμενες συσκευές σας, γιατί πήγατε (για τους 2 που πήγαν) στο 950; :rolleyes: Δύο παρατηρήσεις μόνο. 1. Νομίζω πως ούτε στα 8/8.1 υπήρχε εγγραφή κλήσης. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν την χρησιμοποιώ. 2. Το να αναβαθμιστεί κάποιος σε 950/950xl (ειδικά στις τιμές που παίζουν τωρα) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπήρχαν θέματα στην οποία προηγούμενη συσκευή. Νομίζω πως είναι αυτονόητο αυτό, σωστά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 τοτε τι να πω μαλλον στο δικο μου 640 τρεχει αλλο outlook.Μπορει να απαντησει καποιος που εχει και android, οταν στα email που ανοιγει ειναι η ιδια εμπειρια χρησης οπως του outlook?Ασε που εφαρμογη χωρις σχεδον να εχει email μεσα ,εχει φτασει τα 780mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Ναι φίλε μου. Ίδια εμπειρία χρήσης είναι. Συμπεριλαμβανομένου του ios. Ανοίγουν χωρίς καθυστέρηση τα emails. Η εφαρμογή mail σου εμφανίζεται να κάνει χρήση 780MBytes; Edited April 25, 2017 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Παιδιά για προβλήματα με tiles δοκιμάστε να ξεκαρφιτσώσετε και μετά να ξανακαρφιτσωσετε την εφαρμογή, γιατί σε μένα λυθηκαν κάποια κουλά που έκαναν (ο καιρός δεν ενημερωνόταν). Γενικά το έχω παρατηρήσει πως τρώνε φρίκη τα tiles μετά από ενημερώσεις και θα έλεγα πως είναι καλύτερο να τα έβαζε κανείς από την αρχή. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 τοτε τι να πω μαλλον στο δικο μου 640 τρεχει αλλο outlook.Μπορει να απαντησει καποιος που εχει και android, οταν στα email που ανοιγει ειναι η ιδια εμπειρια χρησης οπως του outlook?Ασε που εφαρμογη χωρις σχεδον να εχει email μεσα ,εχει φτασει τα 780mb Η εμπειρία χρήσης μπορώ να σου πω είναι και καλύτερη. Έχω το Samsung galaxy note 3 και το συγκρίνω με τον ίδιο παροχο και τον ίδιο αριθμό. Εάν εξαιρέσεις ότι στην αρχή δεν μου διαβαζε κάποια συνημμένα αρχεία ( τώρα λύθηκε το πρόβλημα) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι παίζει να είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ανεξαρτήτου λειτουργικού. Έχω τρεις λογαριασμούς email, έναν εταιρικο , έναν Gmail,και ένα της παλιάς hol ,όλοι δουλεύουν - συγχρονίζονται άψογα. Μάλιστα της hol δεν μπορούσα να τον περάσω στο note και τον έχω μόνο στο 640xl. Τα 780 mb τα έχεις φτάσει διότι δεν έχεις διαγράψει email από τους φακέλους. Για παράδειγμα από τους κάδους απορριμμάτων. Διέγραψε τα όλα και ύστερα από λίγες μέρες θα δεις ότι δεν θα υπάρχουν τα 780mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ενημερώθηκε και το Skype ξανά. 11.14.662.0 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Πάντως πιστεύω και εγώ πως σε σχέση με Android, δεν υπάρχει σύγκριση όσον αφορά (και) τα mails. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Σε ποιον τομέα ακριβώς; Δεν έχω κάποιο θέμα με την εφαρμογή Mail and calemdar, όλα φορτώνουν εξαιρετικά. Βέβαια έχω μόνο 3 λογαριασμούς να συγχρονίζουν, ίσως με παραπάνω έχει θέμα; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Η εμπειρία χρήσης μπορώ να σου πω είναι και καλύτερη. Έχω το Samsung galaxy note 3 και το συγκρίνω με τον ίδιο παροχο και τον ίδιο αριθμό. Εάν εξαιρέσεις ότι στην αρχή δεν μου διαβαζε κάποια συνημμένα αρχεία ( τώρα λύθηκε το πρόβλημα) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι παίζει να είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ανεξαρτήτου λειτουργικού. Έχω τρεις λογαριασμούς email, έναν εταιρικο , έναν Gmail,και ένα της παλιάς hol ,όλοι δουλεύουν - συγχρονίζονται άψογα. Μάλιστα της hol δεν μπορούσα να τον περάσω στο note και τον έχω μόνο στο 640xl. Τα 780 mb τα έχεις φτάσει διότι δεν έχεις διαγράψει email από τους φακέλους. Για παράδειγμα από τους κάδους απορριμμάτων. Διέγραψε τα όλα και ύστερα από λίγες μέρες θα δεις ότι δεν θα υπάρχουν τα 780mb. Τα email είναι όλα διεγραμενα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι τα διαγράφω απο το gmail του υπολογιστή.Τώρα στα μυνήματα το ότι δεν το ανοίγει όλο και μου ζητάει λήψη θέλει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπέρα. 1. Έχουμε ξαναμιλήσει για το θέμα των specs και έχω ξανά-γράψει ότι δεν ισχύει το θέμα των specs, σύμφωνα με την εμπειρία μου, προγραμματίζοντας για τα WM10. Το αν μια εφαρμογή απαιτεί 2gb ram είναι θέμα υλοποίησης της εφαρμογής και όχι απαίτησης του λειτουργικού. Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μια εφαρμογή και να δηλώσει (όταν την ανεβάσει στο store) ότι η εφαρμογή του έχει απαίτηση 3gb ram. Προφανώς μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές που να έχουν -πραγματική- απαίτηση αρκετών MBytes αλλά αυτό είναι θέμα υλοποίησης των εφαρμογών (π.χ. μπορεί να φορτώνονται μεγάλου όγκου βιβλιοθήκες κατά τη φάση εκτέλεσης, κ.τ.λ.) Το outlook και στις δικές μου συσκευές 650,950 λειτουργεί άψογα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο πως τρέχει στο 650 σε σχέση με το 950. Έχω συνδέσει 5 λογαριασμούς gmail και σύνολο 9 λογαριασμούς. 2. Δεν έχω άποψη πως λειτουργεί το outlook στο 640, αλλά πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα γενικότερα. Ας μη συγχέουμε τα προβλήματα συσκευών και εφαρμογών με αυτό καθαυτό το λειτουργικό. 1. Τα specs, αν είναι λίγα, περιορίζουν ακόμα και τους προγραμματιστές, με αποτέλεσμα αρκετές φορές, να μη μπορούν να παραδώσουν αυτό που θέλουν. Τώρα, στα των gb, εδώ φταίει και η Microsoft, που δε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα smartphones της. Το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές και το μόνο που τη νοιάζει είναι τα services. Και όχι, ένα 950 δε φτάνει. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά (δε σου κάνω επίθεση). Αν ήταν στα 8.1 και τα 2, ίσως, αλλά θα 10 είναι αρκετά πιο βαριά και τα specs του 950 είναι x3, σε σχέση με αυτά του 650. Όλο και κάποια frames θα χάνει, στη μετάβαση των οθονών. Εδώ, αν κάνω swipe down, για να κατέβει το notification center, χάνει frames το 640 μου και πηγαίνει από την κορυφή της οθόνης, στη βάση της, χωρίς το animation. Το 2. μάλλον περιλαμβάνεται στη 2η παράγραφό μου... Δύο παρατηρήσεις μόνο. 1. Νομίζω πως ούτε στα 8/8.1 υπήρχε εγγραφή κλήσης. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν την χρησιμοποιώ. 2. Το να αναβαθμιστεί κάποιος σε 950/950xl (ειδικά στις τιμές που παίζουν τωρα) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπήρχαν θέματα στην οποία προηγούμενη συσκευή. Νομίζω πως είναι αυτονόητο αυτό, σωστά? 1. Ναι, δεν υπήρχε. Δεν έπρεπε να έρθει, με τα 10; Και σε 'σένα δεν κάνω επίθεση. 2. Όχι, υπάρχει πάντα το "μικρόβιο" της αλλαγής. Αλλά, φαίνεται το έχουν τα 9xx, βλέπω να γίνεται το ίδιο που έγινε και με το Lumia 900... Αυτό είναι που με έχει "κουράσει" στη Microsoft και έφυγα, τελικά.. Τίποτα σταθερό, έτσι ώστε να "πατήσει" και να κάνει κάτι σοβαρά, επιτέλους.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 1. Ναι, δεν υπήρχε. Δεν έπρεπε να έρθει, με τα 10; Και σε 'σένα δεν κάνω επίθεση. 2. Όχι, υπάρχει πάντα το "μικρόβιο" της αλλαγής. Αλλά, φαίνεται το έχουν τα 9xx, βλέπω να γίνεται το ίδιο που έγινε και με το Lumia 900... Αυτό είναι που με έχει "κουράσει" στη Microsoft και έφυγα, τελικά.. Τίποτα σταθερό, έτσι ώστε να "πατήσει" και να κάνει κάτι σοβαρά, επιτέλους.. Όχι βρε, τι επίθεση? Ψωμί και αλάτι έχουμε φάει εδώ μαζί..... ;) Κουβέντα κάνουμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Όχι βρε, τι επίθεση? Ψωμί και αλάτι έχουμε φάει εδώ μαζί..... ;) Κουβέντα κάνουμε. Από Symbian και μετά με τα 7.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά (δε σου κάνω επίθεση)... Εμείς δεν έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, αλλά ούτε που το σκέφτηκα ότι μου κάνεις επίθεση. Εννοείται κουβέντα κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Τα email είναι όλα διεγραμενα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι τα διαγράφω απο το gmail του υπολογιστή.Τώρα στα μυνήματα το ότι δεν το ανοίγει όλο και μου ζητάει λήψη θέλει κάποια ρύθμιση? Τι εννοείς ότι δεν στο ανοίγει όλο;; για εξήγησε μου να καταλάβω με ένα παράδειγμα. Δεν αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Τα email είναι όλα διεγραμενα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι τα διαγράφω απο το gmail του υπολογιστή.Τώρα στα μυνήματα το ότι δεν το ανοίγει όλο και μου ζητάει λήψη θέλει κάποια ρύθμιση? Μήπως σου ζητάει να κάνει λήψεις των εικόνων; Στις ρυθμίσεις, διαχείριση λογαριασμών, πατάς επάνω σε έναν λογαριασμό που θέλεις να ρυθμίσεις και πατάς αλλαγή ρυθμίσεων συγχρονισμού γραμματοκιβωτίου. Τσεκάρεις το «να γίνεται πάντα λήψη πλήρων εικόνων από μήνυμα ή από το Internet». Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Από Symbian και μετά με τα 7.. Στα 7ρια δεν σε ακολούθησα γιατί zune και κλειδωμένο Bluetooth ήταν κόκκινη γραμμή για μένα. Κατευθείαν 8ρια..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ενημερώθηκαν ξυπνητήρι, AccuWeather και OneNote! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 μια εφαρμογή ΑΟΘ (αρχες οικονομικης θεωριας (μαθημα Λυκειου) , που υπήρχε στα 8αρια, την εχει κατεβασμενη κανείς ? εστειλα μηνυμα στον δημιουργό( ? ) της, αλλα δεν φαίνεται πλεόν να ειναι ενεργο μέλος. υπαρχει περιπτωση να παιξει στα 10αρια, αν την εχει καποιος και μου εστελνε το αρχειο ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδες ξαναβρήκα την εφαρμογή gmaps στο store!!! Τέλεια όλα! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδες ξαναβρήκα την εφαρμογή gmaps στο store!!! Τέλεια όλα! Sent from mTalk Τώρα την βρήκες; Πριν 1 μήνα περίπου την είχα δει εγώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Τώρα την βρήκες; Πριν 1 μήνα περίπου την είχα δει εγώ! Κάλλιο αργά παρά ποτέ..! Βέβαια θυμάμαι πριν λίγο καιρό να την ψάχνω και στο search δεν έβγαζε τίποτα... Πολύ καλή υλοποίηση.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts