montoya_42 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σας ήρθε ενημέρωση στην κάμερα? Ήρθε στο ταμπλετ και θέλω να μάθω αν ήρθε και στο mobile Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Παιδιά ερώτηση: Μπορώ να σβήσω τα δεδομένα μιας εφαρμογής π.χ. Fb όπως στο android; γιατί όταν την κάνεις εγκατάσταση ξεκινάει κοντά στα 200mb και μετά από χρήση μερικών ημερών φτάνει να ξεπερνάει τα 400mb... Edited January 16, 2017 by scos Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σας ήρθε ενημέρωση στην κάμερα? Ήρθε στο ταμπλετ και θέλω να μάθω αν ήρθε και στο mobile Σε εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά ερώτηση: Μπορώ να σβήσω τα δεδομένα μιας εφαρμογής π.χ. Fb όπως στο android; γιατί όταν την κάνεις εγκατάσταση ξεκινάει κοντά στα 200mb και μετά από χρήση μερικών ημερών φτάνει να ξεπερνάει τα 400mb... Προς το παρον οχι. Αυτο το χαρακτηριστικο το εχουν βαλει στην αναβαθμιση της redstone 2, οποτε στις επισημες θα τοχουμε κατά το Πασχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Προς το παρον οχι. Αυτο το χαρακτηριστικο το εχουν βαλει στην αναβαθμιση της redstone 2, οποτε στις επισημες θα τοχουμε κατά το Πασχα. Και που θα φτάσουν τα mb μέχρι τότε; Μόνο με σβήσιμο της εφαρμογής και επανεγκατάσταση; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μια από τα ίδια, ούτε σε εμένα ήρθε τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Και που θα φτάσουν τα mb μέχρι τότε; Μόνο με σβήσιμο της εφαρμογής και επανεγκατάσταση; Αυτό ακριβώς, προς το παρόν μόνο έτσι..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ναι σε εμένα το έκανε αλλά μόνο την πρώτη φορά που το άνοιξα, μετά δεν μου το παρουσίασε ξανά. Εμενα μέχρι και 3 φορες με πέταξε! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Πριν λίγο που κοίταξα, δεν ήρθε καμία ενημέρωση κάμερας ακόμα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Από το να ψαχνόμαστε κάθε φορά μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο να μας πει ο φίλος ποια έκδοση του ήρθε στο τάμπλετ; Διότι παίζει σε αυτόν να ήρθε καθυστερημένα κάποια ξεχασμένη αναβάθμιση και όχι να μην εμφανίζεται σε εμάς... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clochard Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα βήματα (και απόσταση) κάνεις, ανά διαδρομή και ανά ημέρα, υπάρχει; Για Lumia 535 χωρίς ρολογάκι ή άλλο έξτρα αξεσουάρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα βήματα (και απόσταση) κάνεις, ανά διαδρομή και ανά ημέρα, υπάρχει; Για Lumia 535 χωρίς ρολογάκι ή άλλο έξτρα αξεσουάρ. Fitbit, το καλύτερο..... Fitbit https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj1xx Ενημέρωση για το VIBER. Edited January 18, 2017 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το sports tracker, για να επαληθεύσω κάτι; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ενημέρωση για το VIBER. Εμένα γιατί δεν μου ήρθε; Μόνο Excel, Word και Power Point ενημερώθηκαν πριν καμιά ώρα! :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα βήματα (και απόσταση) κάνεις, ανά διαδρομή και ανά ημέρα, υπάρχει; Για Lumia 535 χωρίς ρολογάκι ή άλλο έξτρα αξεσουάρ. Το 535 δεν έχει τον αισθητήρα censorcore για να μετράει τα βήματα που έχουν τα 640, 930, 950 κτλ. Οπότε αναγκαστικά σε αυτό θέλεις μια εφαρμογή που ενημερώνει θέση από το gps. Είχα δοκιμάσει την runtastic pro όταν μας την έδιναν δωρεάν και έκανε αυτό (μέτραγε δηλαδή στον χάρτη την διαδρομή που έτρεχες/περπάταγες). Πρέπει να υπάρχουν και δωρεάν παρόμοιες (πχ υπάρχει και δωρεάν έκδοση του runtastic αλλά δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει) οπότε αν έχει κάποιος υπόψη του θα σου πει. Edited January 18, 2017 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το sports tracker, για να επαληθεύσω κάτι; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα ναι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αν δεν έχει η συσκευή τον αισθητήρα δεν αξίζει κατ εμέ γιατί οι εφαρμογές που θέλουν GPS αδειάζουν την μπαταρία για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εμένα γιατί δεν μου ήρθε; Μόνο Excel, Word και Power Point ενημερώθηκαν πριν καμιά ώρα! :confused: Εμένα ήρθε και σε αυτά, αλλά είχε και το Viber μέσα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για σκαναρισμα εγγράφων αλλα να εοναι αξιοπιστο; και σχετικά γρήγορο .εκτος από το office lens που δεν λειτουργεί σωστα ......950XL..what else Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εμένα ήρθε και σε αυτά, αλλά είχε και το Viber μέσα. Ποια έκδοση την 6.5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ποια έκδοση την 6.5.1? Όχι, έχω την 6.6.0 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό; Το έχω σε κινητά με ios και Android και λειτουργεί άψογα. Εδώ τώρα έχει μείνει πίσω από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν συγχρονίζει τόσους μήνες. Έκανα κατάργηση και εγκατάσταση ξανά αλλά πάλι κόλλησε στην ίδια ημερομηνία που ήταν και προηγουμένως. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όχι, έχω την 6.6.0 Σε εμενα το η όποια αναβάθμιση του Viber μου έρχεται καμια εβδομάδα αργότερα από ότι έρχεται αρχικά σε κάποιους. Υποθέτω ή ότι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ή ότι όσοι την παίρνουν πρώτοι ήταν εγγεγραμενοι ως beta tester του Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σε εμενα το η όποια αναβάθμιση του Viber μου έρχεται καμια εβδομάδα αργότερα από ότι έρχεται αρχικά σε κάποιους. Υποθέτω ή ότι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ή ότι όσοι την παίρνουν πρώτοι ήταν εγγεγραμενοι ως beta tester του Viber. Ναι εγώ ήμουν beta Tester και ήμουν από τους πρώτους που πήρε το καινούριο Viber. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Ναι εγώ ήμουν beta Tester και ήμουν από τους πρώτους που πήρε το καινούριο Viber. Προφανώς και συνεχίζει αυτή την τακτική. Να περιμένουμε κάτι καινούργιο από την χθεσινή αναβάθμιση? Edited January 18, 2017 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts