Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ήρθε ενημέρωση στην κάμερα? Ήρθε στο ταμπλετ και θέλω να μάθω αν ήρθε και στο mobile

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση: Μπορώ να σβήσω τα δεδομένα μιας εφαρμογής π.χ. Fb όπως στο android; γιατί όταν την κάνεις εγκατάσταση ξεκινάει κοντά στα 200mb και μετά από χρήση μερικών ημερών φτάνει να ξεπερνάει τα 400mb... Edited by scos
scos :innocent:

Σας ήρθε ενημέρωση στην κάμερα? Ήρθε στο ταμπλετ και θέλω να μάθω αν ήρθε και στο mobile

Σε εμένα δεν ήρθε τίποτα ακόμα..

Παιδιά ερώτηση: Μπορώ να σβήσω τα δεδομένα μιας εφαρμογής π.χ. Fb όπως στο android; γιατί όταν την κάνεις εγκατάσταση ξεκινάει κοντά στα 200mb και μετά από χρήση μερικών ημερών φτάνει να ξεπερνάει τα 400mb...

Προς το παρον οχι. Αυτο το χαρακτηριστικο το εχουν βαλει στην αναβαθμιση της redstone 2, οποτε στις επισημες θα τοχουμε κατά το Πασχα.

Προς το παρον οχι. Αυτο το χαρακτηριστικο το εχουν βαλει στην αναβαθμιση της redstone 2, οποτε στις επισημες θα τοχουμε κατά το Πασχα.

Και που θα φτάσουν τα mb μέχρι τότε; Μόνο με σβήσιμο της εφαρμογής και επανεγκατάσταση;

scos :innocent:

Μια από τα ίδια, ούτε σε εμένα ήρθε τίποτα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Και που θα φτάσουν τα mb μέχρι τότε; Μόνο με σβήσιμο της εφαρμογής και επανεγκατάσταση;

Αυτό ακριβώς, προς το παρόν μόνο έτσι.....

Ναι σε εμένα το έκανε αλλά μόνο την πρώτη φορά που το άνοιξα, μετά δεν μου το παρουσίασε ξανά.

Εμενα μέχρι και 3 φορες με πέταξε! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Από το να ψαχνόμαστε κάθε φορά μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο να μας πει ο φίλος ποια έκδοση του ήρθε στο τάμπλετ; Διότι παίζει σε αυτόν να ήρθε καθυστερημένα κάποια ξεχασμένη αναβάθμιση και όχι να μην εμφανίζεται σε εμάς...
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα βήματα (και απόσταση) κάνεις, ανά διαδρομή και ανά ημέρα, υπάρχει; Για Lumia 535 χωρίς ρολογάκι ή άλλο έξτρα αξεσουάρ.

Κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα βήματα (και απόσταση) κάνεις, ανά διαδρομή και ανά ημέρα, υπάρχει; Για Lumia 535 χωρίς ρολογάκι ή άλλο έξτρα αξεσουάρ.

Fitbit, το καλύτερο.....

Fitbit https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj1xx

Ενημέρωση για το VIBER.

Edited by duc

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το sports tracker, για να επαληθεύσω κάτι;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενημέρωση για το VIBER.

Εμένα γιατί δεν μου ήρθε; Μόνο Excel, Word και Power Point ενημερώθηκαν πριν καμιά ώρα! :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το 535 δεν έχει τον αισθητήρα censorcore για να μετράει τα βήματα που έχουν τα 640, 930, 950 κτλ. Οπότε αναγκαστικά σε αυτό θέλεις μια εφαρμογή που ενημερώνει θέση από το gps. Είχα δοκιμάσει την runtastic pro όταν μας την έδιναν δωρεάν και έκανε αυτό (μέτραγε δηλαδή στον χάρτη την διαδρομή που έτρεχες/περπάταγες). Πρέπει να υπάρχουν και δωρεάν παρόμοιες (πχ υπάρχει και δωρεάν έκδοση του runtastic αλλά δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει) οπότε αν έχει κάποιος υπόψη του θα σου πει.

Edited by georgb

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το sports tracker, για να επαληθεύσω κάτι;

Καλημέρα ναι εγώ

Αν δεν έχει η συσκευή τον αισθητήρα δεν αξίζει κατ εμέ γιατί οι εφαρμογές που θέλουν GPS αδειάζουν την μπαταρία για πλάκα.

Εμένα γιατί δεν μου ήρθε; Μόνο Excel, Word και Power Point ενημερώθηκαν πριν καμιά ώρα! :confused:

Εμένα ήρθε και σε αυτά, αλλά είχε και το Viber μέσα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για σκαναρισμα εγγράφων αλλα να εοναι αξιοπιστο; και σχετικά γρήγορο .εκτος από το office lens που δεν λειτουργεί σωστα

......950XL..what else

Ποια έκδοση την 6.5.1?

Όχι, έχω την 6.6.0

Έχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό; Το έχω σε κινητά με ios και Android και λειτουργεί άψογα. Εδώ τώρα έχει μείνει πίσω από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν συγχρονίζει τόσους μήνες. Έκανα κατάργηση και εγκατάσταση ξανά αλλά πάλι κόλλησε στην ίδια ημερομηνία που ήταν και προηγουμένως. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Όχι, έχω την 6.6.0

Σε εμενα το η όποια αναβάθμιση του Viber μου έρχεται καμια εβδομάδα αργότερα από ότι έρχεται αρχικά σε κάποιους. Υποθέτω ή ότι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ή ότι όσοι την παίρνουν πρώτοι ήταν εγγεγραμενοι ως beta tester του Viber.

Σε εμενα το η όποια αναβάθμιση του Viber μου έρχεται καμια εβδομάδα αργότερα από ότι έρχεται αρχικά σε κάποιους. Υποθέτω ή ότι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ή ότι όσοι την παίρνουν πρώτοι ήταν εγγεγραμενοι ως beta tester του Viber.

Ναι εγώ ήμουν beta Tester και ήμουν από τους πρώτους που πήρε το καινούριο Viber.

Ναι εγώ ήμουν beta Tester και ήμουν από τους πρώτους που πήρε το καινούριο Viber.

Προφανώς και συνεχίζει αυτή την τακτική.

Να περιμένουμε κάτι καινούργιο από την χθεσινή αναβάθμιση?

Edited by nassosp

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών