stewe Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 3ις τελευταίες σελίδες γεμάτες μόνο με διαφορα προβλήματα. Δεν είναι και πολυ καλο αυτο. Αυτός ειναι ο σκοπός του συγκεκριμένου τοπικ. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 παιδιά στο android δεν έχει θέμα. εγώ έχω ένα παλιό galaxy S3 και γυναίκα μου το galaxy A3 και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα το viber. Ελα να σου δείξω sτο moto e της γυναίκας μου και να δεις τι κάνει το viber. Για τον άλλον τον γνωστό μου με το lenovo είναι αδύνατο λογω απόστασης. :D Αν συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν στο moto σε windows συσκευή θα είχε πέσει το απόλυτο θάψιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αυτός ειναι ο σκοπός του συγκεκριμένου τοπικ. Ναι αλλα ενώ πιο πίσω αναφέρονται μόνο προβλήματα ζήτησες να πάρει θέση η διαχειριστική ομάδα και το χαρακτηρισες και αστείο όλο αυτο. Δεν καταλαβαίνω τι θες τελικα.Να λέμε τα προβληματα μας ή όχι; Όσο για το viber επειδή ειναι τιμιοτατη εφαρμογή θεωρώ πως θα το φτιάξουν αυτο με την καθυστέρηση. Αν φτιάξουν αυτο που πολλές φορες όταν απαντας άμεσα από την μπάρα ειδοποιησεων τα μηνυματα δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στην εφαρμογή και Αν προσθέσουν τα ελληνικά θα ειναι πληρέστατη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι αλλα ενώ πιο πίσω αναφέρονται μόνο προβλήματα ζήτησες να πάρει θέση η διαχειριστική ομάδα και το χαρακτηρισες και αστείο όλο αυτο. Δεν καταλαβαίνω τι θες τελικα.Να λέμε τα προβληματα μας ή όχι; Ο ίδιος απάντησε αργότερα ότι πόσταρε χωρίς να περιμένει κάποια λύση. Και πως αν περιμένει άλλωστε όταν δεν ξέρουμε καν σε ποια εφαρμογή αναφέρεται. Αυτό όμως που δεν παρέλειψε στο πόστ του ήταν να την πει στους υπόλοιπους εδώ μέσα. Είναι λοιπόν αυτός ένας καλός λόγος να πάρει θέση η διαχειριστική ομάδα ή προτιμάς να συνεχιστεί αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό όπου γίνονται ποσταρίσματα με σκοπό να την πει ο ένας στον άλλον; Μην μου λες λοιπόν ότι δεν θέλω ο κόσμος να λέει τα προβλήματά του, διότι έχω φάει άπειρες ώρες από εποχής WP7 στο να απαντάω (και να ρωτάω φυσικά) σε όσους έχουν απορίες σχετικά με το λειτουργικό και τις εφαρμογές του. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ο ίδιος απάντησε αργότερα ότι πόσταρε χωρίς να περιμένει κάποια λύση. Και πως αν περιμένει άλλωστε όταν δεν ξέρουμε καν σε ποια εφαρμογή αναφέρεται. Αυτό όμως που δεν παρέλειψε στο πόστ του ήταν να την πει στους υπόλοιπους εδώ μέσα. Είναι λοιπόν αυτός ένας καλός λόγος να πάρει θέση η διαχειριστική ομάδα ή προτιμάς να συνεχιστεί αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό όπου γίνονται ποσταρίσματα με σκοπό να την πει ο ένας στον άλλον; Μην μου λες λοιπόν ότι δεν θέλω ο κόσμος να λέει τα προβλήματά του, διότι έχω φάει άπειρες ώρες από εποχής WP7 στο να απαντάω (και να ρωτάω φυσικά) σε όσους έχουν απορίες σχετικά με το λειτουργικό και τις εφαρμογές του. Αν είχες εξηγήσει εστω στο περιπου τι εννοείς δεν θα σε ρωτούσα καν. Από την άλλη φυσικά το βασικό μελημα μας ειναι να βοηθάμε τους υπόλοιπους και σε τιμά που το λες και το πράττεις, απλα με μια διαφορά(γενικά το λεω), να λέμε ανοιχτά τα προβλήματα που υπαρχουν και που συναντάμε και να ειμαστε αντικειμενικοί και όχι κολλημένοι με εταιρείες και οικοσυστήματα. Διότι μόνο ετσι θα γίνει καλύτερο το εκάστοτε λειτουργικό και το πιο σημαντικό δεν θα μαλώνουμε μεταξύ μας. Μια μικρή παρένθεση πριν το τελος της χρονιας και σταματω εδω, με την ελπιδα αυτο το mobile λειτουργικό να δεχθεί την προσοχή που του αρμόζει ώστε να διορθωθούν τα οποια κουσουρακια έχουν απομείνει και να χτυπήσει στα ίσια τον αμειλικτο ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Πλοήγηση; :confused: Προφανώς. Και απάντησε κιόλας το παιδί παρακάτω αλλά μερικοί το προσπεράσαν. Και για να είμαι και δίκαιος,εγώ πίνω νερό στο όνομα των χαρτών.Δεν έχω χαθεί ποτέ. Κάτι είπες τώρα! Τα άλλα λειτουργικά είναι τέλεια. Δεν υπάρχει ίχνος προβλήματος! :p Μόνο τα Windows 10 m είναι χάλια. Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.... Φίλε μου καλέ,ξέρεις οτι λειτουργώ και τα δύο παράλληλα αυτόν τον καιρό. Ε λοιπόν στο android version του viber,δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λέμε αυτές τις μέρες εδώ. Τι θες να πω;Με το ζόρι να το βγάλω και εκεί χάλια,για να νιώθουμε καλά; Edited December 30, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ο ίδιος απάντησε αργότερα ότι πόσταρε χωρίς να περιμένει κάποια λύση. Και πως αν περιμένει άλλωστε όταν δεν ξέρουμε καν σε ποια εφαρμογή αναφέρεται. Αυτό όμως που δεν παρέλειψε στο πόστ του ήταν να την πει στους υπόλοιπους εδώ μέσα. Είναι λοιπόν αυτός ένας καλός λόγος να πάρει θέση η διαχειριστική ομάδα ή προτιμάς να συνεχιστεί αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό όπου γίνονται ποσταρίσματα με σκοπό να την πει ο ένας στον άλλον; Μην μου λες λοιπόν ότι δεν θέλω ο κόσμος να λέει τα προβλήματά του, διότι έχω φάει άπειρες ώρες από εποχής WP7 στο να απαντάω (και να ρωτάω φυσικά) σε όσους έχουν απορίες σχετικά με το λειτουργικό και τις εφαρμογές του. Επειδή αναφέρεσε σε εμένα. Όταν αναφέρομαι σε οδο+διεύθυνση, προφανώς μιλάμε για την εφαρμογή πλοήγησης. Και ναι, ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω πως δε μπορεί να με πάει ακριβώς σε αριθμό. Έψαχνα φαρμακείο χθες και με έστειλε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ!! Γιατί έβαζα διεύθυνση ΤΑΔΕ 139 και απλα δεν έχει βάση δεδομένων για αριθμό. Τραγικό, ναι ή όχι; Δε την είπα σε κανέναν. Όμως τα φορουμ, ένας σκοπός ύπαρξης είναι να δίνεται και τι κατάλληλο feedback από ένα προϊόν που έχουμε. Έτσι κάποιος που ενδιαφέρεται θα μπορεί να κρίνει μόνος του αν του ταιριάζει ή όχι. Γι αυτό είπα ότι δεν περιμένω λύση. Ανέφερα απλα το πρόβλημα. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Αμα θελει καποιος να αναζητησει κατι, για παράδειγμα βενζινάδικα εκλλησιες τράπεζες φαρμακεια (όπως ο φιλος ποιο πανω)να κανει την αναζητηση στα αγγλικα. Στα ελληνικα μπορει να κανει λαθος. Υπαρχει η εφαρμογή greek yellow pages που σου βρισκει τετοια σημεια στα 200μ Τωρα για να σε παει λαθος σε εμενα δεν εχει γινει ποτε αν εχει ξεκινησει η φωνητικη πλοηγηση δηλαδή εχουν κλειδωσει όπως πρεπει οι δορυφοροι Edited December 30, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η πλοήγηση ούτε εμένα δεν με πήγε λάθος ποτέ! Ούτε εδώ ούτε στα 8.1 με τους Here! Γιατί εδώ μόνο here δεν είναι βέβαια! ;) Παρ' όλα αυτά λάθος δεν έκανε μέχρι τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η πλοήγηση ούτε εμένα δεν με πήγε λάθος ποτέ! Ούτε εδώ ούτε στα 8.1 με τους Here! Γιατί εδώ μόνο here δεν είναι βέβαια! ;) Παρ' όλα αυτά λάθος δεν έκανε μέχρι τώρα! Χάρτες 5.1611.3342.0 © 2016 HERE, © 2016 Microsoft Corporation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το παιδί λέει ότι έβαλε οδό και αριθμό. όχι φαρμακείο στην γειτονιά τάδε... ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή αναφέρεσε σε εμένα. Όταν αναφέρομαι σε οδο+διεύθυνση, προφανώς μιλάμε για.... Sent from mTalk Περίεργο.Σίγουρα είχε πιάσει σήμα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κι εγώ την έχω πατήσει με οδό και αριθμό, αλλά και με τους google maps. Δεν ξέρω τι γίνεται. Θυμάμαι μια φορά με το αμάξι που έψαχνα τον χ αριθμό στην ψ οδό, εντός Ν. Αττικής και δεν με έβγαζε με τίποτα, παρά μόνο στην οδό [γενικά], αρχίζω τα Γαλλικά για την ms και άλλα συναφή, βάζω στο κινητό της γυναίκας μου [android-google maps] και συμπεριφερόταν ακριβώς το ίδιο! Λέω θα έχει κανά πρόβλημα το gps της συσκευής....Βάζει ένας φίλος μου [p8] τις συντεταγμένες, τα ίδια!:shock: Σε γάμο πηγαίναμε κιόλας κι είχα άλλα 3 αμάξια από πίσω να με ακολουθούν.....Ξεφτιλίστηκα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Πάντως ούτε στο Android χρησιμοποιώ Viber. Πάντα είχα προβλήματα με την εφαρμογή και από ότι διαβάζω, έχει κάποια θέματα και σε άλλους. Στο αντίστοιχο θέμα στο Android μάλιστα, έχω γράψει πως απορώ, πως αυτό το σκουπίδι έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Επίσης, δεν υπάρχει το τέλειο και ιδανικό πρόγραμμα πλοήγησης. Όλα έχουν θετικά και δυστυχώς κάποια αρνητικά. Ο κάθε ένας, ανάλογα με τις ανάγκες του, κρίνει και επιλέγει. Ακόμη και το iGO, για όσους ξέρουν, με την τόσο μεγάλη παραμετροποίηση του, έχει τα θέματα του. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 30, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Πάντως ούτε στο Android χρησιμοποιώ Viber. Πάντα είχα προβλήματα με την εφαρμογή και από ότι διαβάζω, έχει κάποια θέματα και σε άλλους. Στο αντίστοιχο θέμα στο Android μάλιστα, έχω γράψει πως απορώ, πως αυτό το σκουπίδι έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Επίσης, δεν υπάρχει το τέλειο και ιδανικό πρόγραμμα πλοήγησης. Όλα έχουν θετικά και δυστυχώς κάποια αρνητικά. Ο κάθε ένας, ανάλογα με τις ανάγκες του, κρίνει και επιλέγει. Ακόμη και το iGO, για όσους ξέρουν, με την τόσο μεγάλη παραμετροποίηση του, έχει τα θέματα του. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Γενικά δεν υπάρχει κάτι τέλειο! Όσο τέλειος είναι αυτός που κατασκευάζει ένα προϊόν, τόσο τέλειο θα είναι κι αυτό! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η πλοήγηση ούτε εμένα δεν με πήγε λάθος ποτέ! Ούτε εδώ ούτε στα 8.1 με τους Here! Γιατί εδώ μόνο here δεν είναι βέβαια! ;) Παρ' όλα αυτά λάθος δεν έκανε μέχρι τώρα! Βήμα προς βήμα έγινε το εξής. Καταρχήν εννοείται πως είχα μια χαρά σήμα. Βάζω οδο ΤΑΔΕ, αριθμός Χ. Μου βγάζει στον χάρτη την επιλογή και πατάω πλοήγηση για εκεί. Τι έγινε όμως. Στην ουσία δεν είχε βάση δεδομένων για αριθμούς στην συγκεκριμένη οδο και με πέταξε σε ένα τυχαίο αριθμό της! Στη μέση πχ, ενώ εγώ ήθελα να πάω στην άλλη άκρη και μάλιστα από την αντίθετη πλευρά! Το Google maps είχε κανονικά αριθμούς για αυτή τη διευθυνση. Μάλιστα μου το έκανε δυο φορες αυτό, αλλά στην πρώτη δε πήρα χαμπάρι και έψαξα για δεύτερο, όπου μετά κατάλαβα τι παίζει. Άρα μιλάμε ότι δε κάνει το πιο απλό πράγμα που ειναι η πλοήγηση. Εγώ μετά από αυτό το διαγράφω το λειτουργικό. Και έγραψα και κάτι ακόμη που αφορά το one note. Την αχρηστεψαν την εφαρμογή γιατί πλέον όταν κάνεις highlight κάτι που έχεις γράψει, σου πετάει τη λίστα επιλογών ακριβώς μπροστά. Έτσι δε μπορείς να επεκτείνεις την επιλογή σε όλη τη γραμμή πχ!!! Τραγικό. Το ίδιο και στο pc, αν κανεις την επιλογή από την οθόνη αφης. Και μιλάμε για εφαρμογές που είναι μια χαρά. Τις "αναβαθμίζουν" και τις καταστρέφουν. Το δε Viber που λένε ορισμένοι, είναι μια χαρά, αν εξαιρέσει κανείς πως εκείνα που γράφεις από την συντομη απάντηση ΧΑΝΟΝΤΑΙ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Άρα μιλάμε ότι δε κάνει το πιο απλό πράγμα που ειναι η πλοήγηση. Εγώ μετά από αυτό το διαγράφω το λειτουργικό. Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του λειτουργικού και ούτε με πρόβλημα της εφαρμογής. Έχει να κάνει με ελλιπή δεδομένα στους χάρτες. Αν δηλαδή είχες ένα Android ή iPhone κινητό και έβαζες τους Here το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετώπιζες. Συνεπώς και τα Android/iPhone δεν μπορούν να "κάνουν" πλοήγηση. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αν θέλεις να κάνεις επιλογή και άλλο κείμενο που είναι πίσω από το menu paste στο onenote μπορείς να σκρολάρεις την σελίδα ή να πατήσεις το back button για να αφήσει στην οθόνη τις δύο κουκίδες επιλογής κειμένου και να κρύψει το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του λειτουργικού και ούτε με πρόβλημα της εφαρμογής. Έχει να κάνει με ελλιπή δεδομένα στους χάρτες. Αν δηλαδή είχες ένα Android ή iPhone κινητό και έβαζες τους Here το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετώπιζες. Συνεπώς και τα Android/iPhone δεν μπορούν να "κάνουν" πλοήγηση. Όχι δεν κατάλαβες. Στην προκειμένη περίπτωση το Google Maps έδινε κανονικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις να κάνεις επιλογή και άλλο κείμενο που είναι πίσω από το menu paste στο onenote μπορείς να σκρολάρεις την σελίδα ή να πατήσεις το back button για να αφήσει στην οθόνη τις δύο κουκίδες επιλογής κειμένου και να κρύψει το μενού. Πραγματικά ευχαριστώ για αυτό γιατί με είχε παιδεψει πολύ Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Όχι δεν κατάλαβες. Στην προκειμένη περίπτωση το Google Maps έδινε κανονικό αποτέλεσμα. Μα το ίδιο λέμε. Με το Maps της MS δεν σου έδινε ακριβώς τον αριθμό της οδού, ενώ με το Google Maps στον έδινε. Συνεπώς το πρόβλημα είναι ότι στους Here Maps που χρησιμοποιεί η MS δεν υπάρχει σωστή χαρτογράφηση του δρόμου. Δεν φταίει ούτε το λειτουργικό, ούτε η εφαρμογή στο πως λειτουργεί. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Μα το ίδιο λέμε. Με το Maps της MS δεν σου έδινε ακριβώς τον αριθμό της οδού, ενώ με το Google Maps στον έδινε. Συνεπώς το πρόβλημα είναι ότι στους Here Maps που χρησιμοποιεί η MS δεν υπάρχει σωστή χαρτογράφηση του δρόμου. Δεν φταίει ούτε το λειτουργικό, ούτε η εφαρμογή στο πως λειτουργεί. Σωστό αυτό. Δες μήπως υπάρχει και καμιά ενημέρωση για τους χάρτες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Πάντως ούτε στο Android χρησιμοποιώ Viber. Πάντα είχα προβλήματα με την εφαρμογή και από ότι διαβάζω, έχει κάποια θέματα και σε άλλους. Στο αντίστοιχο θέμα στο Android μάλιστα, έχω γράψει πως απορώ, πως αυτό το σκουπίδι έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Επίσης, δεν υπάρχει το τέλειο και ιδανικό πρόγραμμα πλοήγησης. Όλα έχουν θετικά και δυστυχώς κάποια αρνητικά. Ο κάθε ένας, ανάλογα με τις ανάγκες του, κρίνει και επιλέγει. Ακόμη και το iGO, για όσους ξέρουν, με την τόσο μεγάλη παραμετροποίηση του, έχει τα θέματα του. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όλα έχουν καλές και κακές στιγμές. Δεν θα το έλεγα σκουπίδι. Απλά κάποιες φορές κάτι προσθέτουν και παρουσιάζονται κάποια προβλήματα. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες εφαρμογές και σε όλα τα λειτουργικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Άντε, στο κλίμα των ημερών να προσθέσω κι εγώ κάτι: Έκαψε δίσκο το αμάξι πριν 5 ημέρες, επειδή ενώ ο χάρτης του Γούγλη έβγαζε κανονικά τον προορισμό, το GPS του Γούγλη μας πέταξε 1.5 χλμ παραπέρα, σε παγωμένα στενά, χωρίς καμμία σηματοδότηση (αδιέξοδα κλπ), με κλίση >20% κι όταν αναγκάστηκα να βγω μανουβράροντας με όπισθεν, "άναψε". Οι χάρτες Here δεν είχαν τον συγκεκριμένο "προορισμό", οπότε αντί ο γκιόζης να τον βάλω μόνος μου, άφησα το G3 της κοπελιάς να κάνει τη δουλειά. Μαντέψτε λοιπόν...κανένα σύστημα δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρησιμοποιώ τα w10 για ένα 6μήνο. Αυτό που άξιζε ήταν : *Η διαχείριση των Emails. Μου άρεσε που ταχύτατα από τον πίνακα ειδοποίησης μπορείς να σβήσεις ή να αφήσεις ως ανάγνωσμενο ένα ένα τα emails. *Οι χάρτες σε γενικές γραμμές ήταν αξιοπρέπείς. Αν άλλαζες διαδρομή κάθοδον, δεν υπήρχε όμως μεγάλη ευελιξία. Θα κολλούσε στην αρχικά επιλεγμένη διαδρομή. *Το Viber παντού αυτή τη στιγμή κολλάει. Στα windows phone πάμπολλες φορές έγραφα ως ταχεία απάντηση κάποια φράση από τον πίνακα ειδοποίησης και μετά ανακάλυπτα ότι δεν είχε πάει ποτέ. Πέραν των πρώτων δύο εφαρμογών πάντως, σχεδόν καμία άλλη δε λειτουργεί καλύτερα σε windows phone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σημερα δοκιμαζα το viber με κατι φιλους. Κληση από p8 lite στο 640 καμια ειδοποιηση στο 640. Κληση από 640 σε p8 lite καμια ειδοποιηση στο p8 κληση p8 σε sumsung a5 καμια ειδοποιηση Ειδοποιηση ειχαν όλα μονο όταν ημασταν μεσα στην εφαρμογή. Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ας είναι τα τηλεφωνα το μονο προβλημα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλημέρα παίδες Άλλαξα τον κωδικό του yahoo mail μου και τώρα δε λέει να συγχρονίσει το τηλέφωνο. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts