Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφτιαξαν το Facebook Χρυσόστομε. Θα πάθεις......

όταν ερθει θα το δω.

Προς το παρόν το χαίρομαι από αλλού.:lol:

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όταν ερθει θα το δω.

Προς το παρόν το χαίρομαι από αλλού.:lol:

Ναι Τα έχουμε πει, κι εγώ από αλλού το χαίρομαι αλλά πλέον κι από το 640 XL.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έφτιαξαν το Facebook Χρυσόστομε. Θα πάθεις......

Τη beta λες; Γιατί στη κανονική έχει λίγες μέρες που πήρε update.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Πάντως, το τελευταίο update που γράφετε για το facebook (το χτεσινό), δε μου έχει έρθει. Ούτε με manual αναζήτηση updates, ούτε με auto.
Huawei Nova 5T

Από τη μια φτιαχνει το facebook από την άλλη περνουν τα 10 παλιες συσκευες να δουμε τι θα λετε μερικοι εδώ μεσα.

Η εφαρμογή του WhatsApp (η κανονική, όχι η beta) ήταν για εμένα η καλύτερη ίσως εφαρμογή αυτού του είδους στα 10άρια. Από τη τελευταία ενημέρωση που προστέθηκε και η βιντεοκλήση (την οποία δεν έχω δοκιμάσει) κάποιες φορές δεν ανοίγει με τη πρώτη. Δείχνει να έχει κάποιο θεματάκι. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος σε ίδια ή παρόμοια συσκευή με το δικό μου 650;

Στο lumia 950 μου δεν δουλεύει καλά το Vinci.

Ανοίγει και δείχνει την κάμερα λευκή, χωρίς την εικόνα. Πατάς choose from gallery, διαλέγεις από τις υπάρχουσες φωτό και μετά κλείνει η εφαρμογή.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Το Viber με την τελευταία αναβάθμιση νομίζω πως έχει φτάσει σε ιδανικό επίπεδο. Πιο πριν κάποιες φορες έχανε μηνυματα που έστελνα από την μπάρα ειδοποιησεων και δεν τα εμφανιζε μέσα στην εφαρμογή. Πλέον δεν μου το έχει ξανακάνει. Το έχει τσεκάρει κάποιος να μας πει;

Το Viber το δουλεύω συνέχεια και δεν έχω πρόβλημα εδώ και καιρό,εκτός από τα μηνύματα κάνω πολλές βίντεο κλήσεις χωρίς προβλήματα.

Το Viber το δουλεύω συνέχεια και δεν έχω πρόβλημα εδώ και καιρό,εκτός από τα μηνύματα κάνω πολλές βίντεο κλήσεις χωρίς προβλήματα.

Πλέον ειναι το μόνο που δεν εχω κανένα παράπονο σαν εφαρμογή. Ειναι εξαιρετική σε ολα της. Ανοίγει αστραπιαία, παραμένει σχεδόν πάντα στην μνήμη, ειναι γρήγορο και smooth και απαντας σαν κύριος από την μπάρα ειδοποιήσεων.

Καλημέρα, ρε συ evris με το τηλέφωνο στο χέρι ψάχνοντας για αναβαθμίσεις εφαρμογών είσαι; Είσαι θεός φίλε σε πάω με χίλια........

Edit: Και μαντέψτε, ενημερώθηκε το Facebook μόλις τώρα......

Πρώτη εκτίμηση, ανοίγει με την πρώτη αν και περασμένο στην κάρτα μνήμης και πολύ καλύτερο scrolling......

Ο χρόνος για να ανοίξει, τουλάχιστον σε εμένα έχει παραμείνει ο ίδιος, αργεί πολύ.

Εντάξει το Facebook τεράστια βελτίωση, έχω πάθει πλάκα είναι η μέρα με την νύχτα... Και ξανά λέω πως το έχω περασμένο στην κάρτα SD. Δοκιμάστε το και πείτε την άποψη σας.

Εγώ έχω την beta του Facebook! Ποια αναβαθμίστηκε; Στη beta δεν ήρθε τίποτα ακόμα. Αν είναι η κανονική και πάει τόσο καλά, να σβήσω την beta τότε!

Πλέον ειναι το μόνο που δεν εχω κανένα παράπονο σαν εφαρμογή. Ειναι εξαιρετική σε ολα της. Ανοίγει αστραπιαία, παραμένει σχεδόν πάντα στην μνήμη, ειναι γρήγορο και smooth και απαντας σαν κύριος από την μπάρα ειδοποιήσεων.

Μένει να βάλουν και την ελληνική γλώσσα ακόμη....

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ την κανονική έχω, και όπως είπα την έχω περασμένη στην SD και ναι μεν αργεί να ανοίξει αλλά πλέον ανοίγει πάντα με την πρώτη το scroll έγινε πολύ smooth και επιπλέον δεν έχει κάνει ούτε ένα force close.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Η εφαρμογή του WhatsApp (η κανονική, όχι η beta) ήταν για εμένα η καλύτερη ίσως εφαρμογή αυτού του είδους στα 10άρια. Από τη τελευταία ενημέρωση που προστέθηκε και η βιντεοκλήση (την οποία δεν έχω δοκιμάσει) κάποιες φορές δεν ανοίγει με τη πρώτη. Δείχνει να έχει κάποιο θεματάκι. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος σε ίδια ή παρόμοια συσκευή με το δικό μου 650;

Εγώ χρησιμοποιώ την beta έχει βιντεοκλήση εδώ και καιρό και ανοίγει και γρήγορα, σε μένα τουλάχιστον!

Εγώ την κανονική έχω, και όπως είπα την έχω περασμένη στην SD και ναι μεν αργεί να ανοίξει αλλά πλέον ανοίγει πάντα με την πρώτη το scroll έγινε πολύ smooth και επιπλέον δεν έχει κάνει ούτε ένα force close.

Αν συνεχίσει έτσι για μια βδομάδα θα τη κατεβάσω κι εγώ. Η beta ενώ ήταν καλή, μετά της 2 Νοεμβρίου που ενημερώθηκε, μια βδομάδα μετά αρχησε να μην ανοίγει με την πρώτη και να με πετάει, όχι πάντα, αλλά πριν δεν το έκανε καθόλου!

Γι αυτό θα περιμένω μια βδομάδα και αν πάει ακόμα στρωτά, θα την περάσω. Αλλιώς παραμένω και στη beta! ;)

Edit: Ενημερώθηκε και το OneNote πριν λιγο!

Βλέπω τελευταία ενημερώνονται συνέχεια οι επίσημες εφαρμογές της Microsoft!

Edited by evris2013

Μπράβο ρε ms!!!

Ή μηπως οταν δεν δουλεύουν οι εφαρμογές φταίει η ms ενώ όταν δουλεύουν άψογα είναι κατόρθωμα του dev???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Από εχθές την έχω λιώσει.. Πραγματικά είχα απογαητευτεί τόσο πολύ από το Skype (το τηλεφωνο υπερθερμένεται και κολλάει) που μου έλυσε πραγματικά τα χέρια και μου ξαναέφτιαξε την εμπειρία χρήσης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ανοίγει κανονικά και άμεσα, έχει κρυστάλινο ήχο και πάρα πολύ καλή εικόνα.

Να γράψω και για το viber που με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα κουστικά που δεν έπαιζαν στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Το μόνο πρόβλημα είναι το Skype που στο τεπεινό 550 δε περπατάει με τίποτα... πραγματικά χθες έκανα μόνο chat με ένα φίλο για κάνα 10' και η συσκευή ζεστάθηκε λες και έκανα video κλήση... αυτό που με προβληματίζει ότι όταν αγόρασα το κινητό αρχές Μαρτίου δουλευε μια χαρά απλά κάποια στιγμή η εφαρμογή απλά "χάλασε". Αυτό που με εκνευρίζει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι στο "προπολεμικό" galaxy s3 mini δουλεύει χωρίς κανόνα πρόβλημα. Όχι μόνο δε ζεστένεται το κινητό αλλά μπορείς να μιλάς όση ώρα θες χωρίς κανενα πρόβλημα. Έχει κανείς παρόμοια θέματα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή έχει να προτείνει κανόνα work around?

Lazy :shifty:

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Απευθύνομαι σε όσους φίλους χρησιμοποιούν το slimsocial. Σας έρχονται αποδοχές αιτημάτων φιλίας στο φουμπου από άτομα στα οποία δεν κάνατε ΠΟΤΕ request???

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Απευθύνομαι σε όσους φίλους χρησιμοποιούν το slimsocial. Σας έρχονται αποδοχές αιτημάτων φιλίας στο φουμπου από άτομα στα οποία δεν κάνατε ΠΟΤΕ request???

Αυτο που συμβαίνει με την εφαρμογή είναι ότι αν κάνεις σκρολινγκ στην αρχική σου με το δεξί αντίχειρα επειδή ακουμπάς στην άκρη της οθόνης ειναι πολύ πιθανό να πατήσεις λάικ σε εκδηλώσεις,σε σελίδες και να στείλεις αιτήματα φιλίας.

Τα έχω πάθει ολα και πάλι καλα που το πήρα χαμπάρι γιατί είχα σκαλώσει άγρια

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Μια και μιλάτε για την SlimSocial fb, ανακάλυψα ότι έχει και μαύρο φόντο! Αυτό έγινε με την τελευταία αναβάθμιση αρχές Νοεμβρίου ή υπήρχε και πριν, η επιλογή αυτή;

Αυτο που συμβαίνει με την εφαρμογή είναι ότι αν κάνεις σκρολινγκ στην αρχική σου με το δεξί αντίχειρα επειδή ακουμπάς στην άκρη της οθόνης ειναι πολύ πιθανό να πατήσεις λάικ σε εκδηλώσεις,σε σελίδες και να στείλεις αιτήματα φιλίας.

Τα έχω πάθει ολα και πάλι καλα που το πήρα χαμπάρι γιατί είχα σκαλώσει άγρια

Αυτο το έπαθα και εγώ και απορούσα πως και ποτε είχα κάνει αίτημα φιλίας και ερχόταν η αποδοχή.Μέχρι που το κατάλαβα.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Μια και μιλάτε για την SlimSocial fb, ανακάλυψα ότι έχει και μαύρο φόντο! Αυτό έγινε με την τελευταία αναβάθμιση αρχές Νοεμβρίου ή υπήρχε και πριν, η επιλογή αυτή;

Υπήρχε και πριν.

Έχει κανεις animation sticker στο Viber που λένε ότι έχει η τελευταία ενημέρωση γιατί εγώ δεν έχω..

Sent from mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

@vforvendetta_85, ampalos95, dantspet

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Από ότι καταλαβαίνω συμβαίνει και σε άλλους :worry:

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών