Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν μπούμε Facebook μέσω browser θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε video;

Μιλάμε για live video και όχι, δεν μπορούμε

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το έχω γράψει και παλιότερα. Είναι το μόνο που θέλω. Που θα πάει, θα μας θυμηθεί ο Mark (Zuckerberg).

2 πραγματα θελω,κληση στο messenger και live video.

2 πραγματα θελω,κληση στο messenger και live video.

Οντως αν παρει ο messenger κλισεις θα ειναι μια χαρα.

Προς το παρον για να μιλαω τζαμπα με Γερμανια χρησιμοποιω το LINE.

Καλη εφαρμογη με καλη ποιοτητα ηχου αλλα μολις χαθει το 4g σημα πεφτει η γραμμη

Οντως αν παρει ο messenger κλισεις θα ειναι μια χαρα.

Προς το παρον για να μιλαω τζαμπα με Γερμανια χρησιμοποιω το LINE.

Καλη εφαρμογη με καλη ποιοτητα ηχου αλλα μολις χαθει το 4g σημα πεφτει η γραμμη

Skype Viber δεν σε βολεύουν;

Skype Viber δεν σε βολεύουν;

Το skype να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχω στα υποψιν.

Το Viber δεν βολευει γιατι ο γνωστος που ειναι Γερμανια μου ειπε οτι χρεωνεται οταν μιλαμε μεσω Viber.

Ετσι κατεληξα στο LINE το οποιο μεχρι στιγμης με εχει αφησει ικανοποιημενο;)

Το Viber δεν βολευει γιατι ο γνωστος που ειναι Γερμανια μου ειπε οτι χρεωνεται οταν μιλαμε μεσω Viber.

Πως γίνεται να χρεώνεται????

Φίλος μου πάντως Γερμανούς με καλεί (κανονική κλήση και όχι Viber, skype κλπ) και δεν χρεώνεται ως εξωτερικό. Ας τσεκάρει τα πακέτα της εταιρείας κινητής που χρησιμοποιεί.

Με το δίκτυο εννοείς, όχι μέσω wifi;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εμένα πάντως το Skype έχει πάρα πολλά προβλήματα στο να παίρνει τηλέφωνα. Άλλες φόρες συνδέεται αλλά δεν ακούω τίποτα και άλλες φορές δεν κάνει τίποτα αλλά φαίνεται αναπάντητη σε αυτόν που καλώ. Είναι κρίμα, διότι έχω 60λεπτά κάθε μήνα λόγο Office365 και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Κανείς άλλος με ίδιο πρόβλημα;

Από την άλλη το Viber για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ακόμα, δίνει δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Εμένα πάντως το Skype έχει πάρα πολλά προβλήματα στο να παίρνει τηλέφωνα. Άλλες φόρες συνδέεται αλλά δεν ακούω τίποτα και άλλες φορές δεν κάνει τίποτα αλλά φαίνεται αναπάντητη σε αυτόν που καλώ. Είναι κρίμα, διότι έχω 60λεπτά κάθε μήνα λόγο Office365 και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Κανείς άλλος με ίδιο πρόβλημα;

Από την άλλη το Viber για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ακόμα, δίνει δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Το κάνει και σε μένα το skype. Δεν το πολυχρησιμοποιώ όμως. Ελάχιστα.

Αν αναφέρεστε σε ηχητικές κλήσεις και όχι σε βιντεοκλήσεις, έχοντας δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές, προσωπικά θεωρώ καλύτερη τη κλήση από WhatsApp, πολύ καλή ποιότητα ήχου και ελάχιστη καθυστέρηση. Τη χρησιμοποιώ συχνά για κλήσεις με Αγγλία που είναι ο αδερφός μου.

Παιδια με το Viber δεν ξερω τι παιζει εξωτερικο.

Οταν πηγα περυσι με τη γυναικα μου Ιταλια μιλουσα μεσω wifi με Viber δωρεαν.

Τωρα αυτος μου ειπε οτι στη Γερμανια υπαρχει χρεωση με το Viber.

Αλλα οπως ειπα κανω δουλεια με το LINE και μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος, εξαιρετικος ηχος κλισης.

Παντως για το Viber θα τον ξαναρωτησω να δω τι παιζει.

Τα βίντεο που μας στέλνουν στο viber που αποθηκεύονται? Βρήκα φάκελο μόνο για τις φωτογραφίες..

Εκεί πάνε και τα βίντεο νομίζω.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδια με το Viber δεν ξερω τι παιζει εξωτερικο.

Οταν πηγα περυσι με τη γυναικα μου Ιταλια μιλουσα μεσω wifi με Viber δωρεαν.

Τωρα αυτος μου ειπε οτι στη Γερμανια υπαρχει χρεωση με το Viber.

Αλλα οπως ειπα κανω δουλεια με το LINE και μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος, εξαιρετικος ηχος κλισης.

Παντως για το Viber θα τον ξαναρωτησω να δω τι παιζει.

Αποκλείεται να υπάρχει χρέωση. Με την καμία όμως. Μήπως για καποιν λόγο σε καλεί με δεδομένα χωρίς να το καταλάβει? Ή το ακόμα πιο κουφό. Μήπως σε καλεί από το viber άλλα ως "κανονικό" νούμερο (δηλαδή ΔΕΝ κάνει κλήση Viber)? Οταν τον καλείς εσύ χρεώνεται?

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα βίντεο που μας στέλνουν στο viber που αποθηκεύονται? Βρήκα φάκελο μόνο για τις φωτογραφίες..

Πατάς αποθήκευση?

Εκεί πάνε και τα βίντεο νομίζω.

Είχα δει τον φάκελο, μόνο φωτογραφίες έχει.

Πατάς αποθήκευση?

Αποθήκευση βγάζει μόνο για τις φωτογραφίες. Σε βίντεο αρχικά πατάς να κατεβεί και έπειτα βγάζει αναπαραγωγή. Δεν έχει επιλογή για αποθήκευση.

Πως γίνεται να χρεώνεται????

Φίλος μου πάντως Γερμανούς με καλεί (κανονική κλήση και όχι Viber, skype κλπ) και δεν χρεώνεται ως εξωτερικό. Ας τσεκάρει τα πακέτα της εταιρείας κινητής που χρησιμοποιεί.

μήπως μιλάει με data και οχι με wifi και γιαυτό τον χρεώνουν αν δεν εχει free data;

μήπως μιλάει με data και οχι με wifi και γιαυτό τον χρεώνουν αν δεν εχει free data;

Ναι, το έγραψα κι αυτό. Ένα από τα δυο συμβαίνει. Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει χρέωση.

Εγώ μονο skype στην εταιρεία και WhatsApp kai Viber λιγότερο εκτος..

Παρεπιπτοντως η ποιότητα του skype δε συγκρίνεται. Και εικόνα και ήχο. Η δε τελευταία έκδοση preview ,ειναι τοπ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

δοκιμαστε παιδια αν θελετε για google hangouts, το Client for Hangouts, την free εκδοση του. υποδειγματικη λειτουργια, με διαφανο tile.

edit:

ακυρο. μονο ως ειδοποιησεις ερχονται τα μηνυματα στο επανω μερος της κλειδωμενης οθονης. μετα δεν τα εμφανιζει ως συνομιλιες ουτε βρισκει επαφες με αναζητηση με βαση το email τους.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Παιδιά γράφω πάλι ένα μου πρόβλημα.

Σε κινητό και tablet PC (Asus 2in1) έχω περασμένα τα 10αρια. Την πρώτη φορά που μπήκαν στο κινητό τα 10αρια, ο edge πήρε αυτόματα τους σελιδοδείκτες που είχα στο pc. Από τότε όμως, δεν γίνεται κανένας συγχρονισμός, παρόλο που έχω ελέγξει και ενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις γι αυτόν. Γενικά, ούτε θέμα μου συγχρονίζει, ούτε τίποτα. Αν και τα υπόλοιπα μέσω OneDrive συγχρονίζονται κανονικά. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει και πως θα το λύσω;

Και κάτι ακόμη. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω έναν εξωτερικό σκληρό με το OneDrive, χωρίς όμως να απαιτείται να περάσω όλα μου τα αρχεία στον υπολογιστή; Θέλω δηλαδή, ολόκληρο το περιεχόμενο ενός δίσκου, να το ανεβάσω στο drive, και να συγχρονίζει αυτόματα τις αλλαγές.

Sent from mTalk

Έχει άλλος πρόβλημα με το mTalk;

Δεν μου εμφανίζει όλα τα θέματα που παρακολουθώ στο myphone. Ενώ φτάνω στο κάτω μέρος της σελίδας, φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ανανέωση και να δείξει τα επόμενα, αλλά τελικά μένει εκεί.

Μήπως πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έχει ενημερωθεί;

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Από το Skype Preview υπάρχει τρόπος να στείλουμε SMS χρησιμοποιώντας τα Credits του Skype; Έχω μέσα λεφτά ξεχασμένα από παλιά και είναι κρίμα να πληρώνω τα διπλά στους παρόχους εδώ.

Για την απορία μου υπάρχει απάντηση;

Edited by impreza_sti

Πιστεύω πως καλύτερα να απευθυνθείς εδώ.

Εκεί μιλάνε γενικά για το Skype και δεν νομίζω ότι θα βρω κάποιον ο οποίος χρησιμοποιεί την windows phone εφαρμογή. Η λειτουργία υπάρχει. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει στην skype preview εφαρμογή.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών