yiannis_12 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Αν το δεις έτσι τότε θα πρέπει να σου πω πως αυτό που λες time lapse (και ίσως έχεις δίκιο) υπάρχει μήνες τώρα. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορες. Ήταν μέσα στις ρυθμίσεις (άνοιγες την κάμερα και πήγαινες στις ρυθμίσεις ->χρονοδιακόπτης και επέλεγες τα δευτερόλεπτα και να βγάζει συνέχεια μέχρι το επόμενο πάτημα της κάμερας). Τώρα απλα το άλλαξαν θέση. Δεν είναι κάτι νέο. Να σημειώσω επίσης ότι τώρα το το πληκτρο που πιάσαμε να βγάλουμε φωτογραφία έγινε λευκό και όταν κάνουμε ζουμ εμφανίζει κάτω μια μπάρα με + και - Μακάρι να έιναι όπως τα λες εσύ βέβαια και να σου φτιάχνει ολοκληρωμένο το βίντεο. Σε γλιτώνει από τον κόπο να το κάνεις μόνος σου. Είδωμεν.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Αν το δεις έτσι τότε θα πρέπει να σου πω πως αυτό που λες time lapse (και ίσως έχεις δίκιο) υπάρχει μήνες τώρα. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορες. Ήταν μέσα στις ρυθμίσεις (άνοιγες την κάμερα και πήγαινες στις ρυθμίσεις ->χρονοδιακόπτης και επέλεγες τα δευτερόλεπτα και να βγάζει συνέχεια μέχρι το επόμενο πάτημα της κάμερας). Τώρα απλα το άλλαξαν θέση. Δεν είναι κάτι νέο. Ακριβώς όπως τα λες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Μακάρι να έιναι όπως τα λες εσύ βέβαια και να σου φτιάχνει ολοκληρωμένο το βίντεο. Σε γλιτώνει από τον κόπο να το κάνεις μόνος σου. Είδωμεν.. ;) Κανε μια δοκιμή. Δωρεαν Timelapse Studio (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh0c7s6) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς όπως τα λες. Όπως τα λέω αλλα time lapse (όπως το εννοώ εγώ τουλάχιστον) δεν μας έδωσε η ms. Για να την δικαιολογήσω ως μέτοχος που είμαι, δεν το υποσχέθηκε και ποτέ. Edited November 5, 2016 by niotheros Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ουυυ σαταν.. Ναι ισχύει.:lol: Θα το ήθελα όμως μιας και όλα τα Lumia έχουν πολύ καλές κάμερες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Γεια σας, έχετε παρατηρήσει κάποιο bug τώρα τελευταία με το ημερολόγιο; Όταν ανοίγω το ημερολόγιο, για κάποια δευτερόλεπτα τρεμοπαίζει και κάνει στιγμιαίες αλλαγές ημερομηνιών. Το έχω τόσο στο 640XL LTE, όσο και στο 950XL που απόκτησα μόλις σήμερα. Δεν το κάνει συνέχεια, περίπου στις 3 από τις 5 φορές που θα το ανοίξω. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και μάλιστα νόμιζα πως ήταν κάποιο μικρό κόλλημα του 640XL LTE, αλλά σήμερα το παρατήρησα και στο 950XL. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 σχεδόν αποκλειστικά (όχι του Μένιου....:lol: ) :lol: Έχεις ρέντα αυτές τις μέρες! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 :lol: Έχεις ρέντα αυτές τις μέρες! Εκτός από ρέντα, εω και νέα συσκευή. Android....... Παιδιά δεν μου αρέσει. Να με δει γιατρός??? :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Update για αλληλογραφία ημερολόγιο και νέο για OneDrive Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Εκτός από ρέντα, εω και νέα συσκευή. Android....... Παιδιά δεν μου αρέσει. Να με δει γιατρός??? :lol: Δεν είσαι ο μόνος... Προσπάθησα να εξοικειωθώ κι εγώ με συσκευή android και κατέληξα στο 950. Ένα ταμπλετ που έχω με την τελευταία έκδοση 6.0 δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Ότι εφαρμογή "μου λείπει" κάνω την δουλειά μου από το laptop. Αν πας γιατρό να μου τον συστήσεις, θα τον χρειαστώ κι εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Το fb μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Η πλάκα είναι πως αν μπεις στο Google play θα διαβάσεις το κράξιμο της αρκούδας. Κλείνει ανά 1', σέρνεται, κατάντησες αηδία, τρώει ένα τόνο ram και έναν τόνο storage κλπ. Στα δικά μας. Ενημερώσεις για store, OneDrive, OneNote, msn ειδήσεις και perfect flickr (χθες αυτό) ...και outlook πριν από λιγο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δεν είσαι ο μόνος... Προσπάθησα να εξοικειωθώ κι εγώ με συσκευή android και κατέληξα στο 950. Ένα ταμπλετ που έχω με την τελευταία έκδοση 6.0 δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Ότι εφαρμογή "μου λείπει" κάνω την δουλειά μου από το laptop. Αν πας γιατρό να μου τον συστήσεις, θα τον χρειαστώ κι εγώ.... Στο ταμπλετ είμαι απόλυτος. Windows.- Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Γεια σας, έχετε παρατηρήσει κάποιο bug τώρα τελευταία με το ημερολόγιο; Όταν ανοίγω το ημερολόγιο, για κάποια δευτερόλεπτα τρεμοπαίζει και κάνει στιγμιαίες αλλαγές ημερομηνιών. Το έχω τόσο στο 640XL LTE, όσο και στο 950XL που απόκτησα μόλις σήμερα. Δεν το κάνει συνέχεια, περίπου στις 3 από τις 5 φορές που θα το ανοίξω. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και μάλιστα νόμιζα πως ήταν κάποιο μικρό κόλλημα του 640XL LTE, αλλά σήμερα το παρατήρησα και στο 950XL. Σε μένα δουλεύει υποδειγματικά από τα 8.1 ως τώρα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ενημερώθηκαν οι επαφές!!!! Σας ήρθαν οι εικόνες των επαφών; Ρωτάω διότι εγώ τις έχω ήδη περάσει μία-μία πριν την ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δεν ξέρω για την ενημέρωση της κάμερας γιατί δεν μου ήρθε ακόμη, αλλά σε GoPro που αναφέρθηκε, η δικιά μου έχει δυνατότητα για time lapse φωτογραφίες αλλά και time lapse video. Στις φωτογραφίες πρέπει εσύ να φτιάξεις το τελικό αποτέλεσμα μέσω εφαρμογής, ενώ στην περίπτωση του βίντεο, το αποτέλεσμα είναι έτοιμο από την ίδια την κάμερα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Στο ταμπλετ είμαι απόλυτος. Windows.- Και στα τηλέφωνα montoya, και στα τηλέφωνα!!:):) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ενημερώθηκαν οι επαφές!!!! Σας ήρθαν οι εικόνες των επαφών; Ρωτάω διότι εγώ τις έχω ήδη περάσει μία-μία πριν την ενημέρωση! Όχι τίποτα Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Όχι τίποτα Πήρα την ενημέρωση,αλλα δεν είχα χάσει τις φωτο ποτε...αρα δεν μπορώ να σου πω Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Πήρα την ενημέρωση,αλλα δεν είχα χάσει τις φωτο ποτε...αρα δεν μπορώ να σου πω Ετοιμάσου. Θα έρθει και η σειρά σου....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Χάχα κι εγώ αυτά έλεγα τότε, και ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό, οι εικόνες έγιναν αφαντες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ενημερώθηκαν οι επαφές!!!! Σας ήρθαν οι εικόνες των επαφών; Ρωτάω διότι εγώ τις έχω ήδη περάσει μία-μία πριν την ενημέρωση! Δεν ήρθαν evris...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εκτός από ρέντα, εω και νέα συσκευή. Android....... Παιδιά δεν μου αρέσει. Να με δει γιατρός??? :lol: Αν δε σου αρέσει, κάνε ένα δώρο σε ένα συμφορουμίτη. Βοήθησε έναν συνάνθρωπο! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 παιδιά παίζει καμία καλή εφαρμογή να κατεβάσουμε mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 παιδιά παίζει καμία καλή εφαρμογή να κατεβάσουμε mp3; MusicTube...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 παιδιά παίζει καμία καλή εφαρμογή να κατεβάσουμε mp3; Άπειρες. Ψάξε tube MP3 κλπ και θα βρεις πολλές. πχ MusicTube (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj4rv) ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MusicTube...... Την μπουκιά από το στόμα μας πήρες..... Έχω και μια tube MP3 που τώρα δεν την βρίσκω.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 ευχαριστώ παιδιά ναστε καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μέχρι και την Xiaomi αναλυσατε παιδιά.. . Φτάνει με το OFF topic :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts