giachtas Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γεια σας, έχω πρόβλημα , όπως και αρκετοί, με τον edge και με τη γραμματοσειρά μετά την επετειακή αναβάθμιση. Ειδικά στη σελίδα του myphone δεν μπορείς εύκολα να διαβάσεις κάτι και ειδικά να γράψεις κάτι ως απάντηση σε ένα θέμα. Με αρκετή ταλαιπωρία μπορώ να διαβάσω, αλλά όταν πήγα χθες να γράψω κάτι σε ένα θέμα, η εμφάνιση του πλαισίου για να γράψω δεν φαινόταν καθόλου. Ήταν σε πολύ στενό κομμάτι της οθόνης και δεν φαινόταν τίποτε από ότι έγραφα, παρά μόνο οι χαμογελαστές φατσούλες :) Έχω τη γραμματοσειρά στον edge στο μικρό, αλλά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, δεν έχω πειράξει τη ρύθμιση της συσκευής για το μέγεθος κειμένου στην οθόνη, γιατί και λόγω ηλικίας θα γίνουν αρκετά πιο μικρά όλα τα γράμματα/αριθμοί γενικά και θα έχω πρόβλημα. Βέβαια νομίζω πως από τότε που εμφανίστηκε το θέμα με τη γραμματοσειρά στον edge, δοκίμασα να χαμηλώσω και τη γραμματοσειρά στο lumia 640XL που έχω, αλλά δεν είχα δει σημαντική διαφορά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Κρατα ποσο χωρο κραταει τώρα και δες Σε μια βδομάδα ποσο θα κρατάει που θα έχει συλλέξει τα δεδομένα σου όσο θα το χρησιμοποιείς Έχεις δίκιο το έχω τσεκάρει. Ξεκινάει με λίγο πάνω από διακόσια και φτάνει τα 650mb!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Κατέβασε τον ccplayer και ''πέτα'' όλους τους άλλους player. Παίζει τα πάντα. ΟΚ. 'Επαιξε out-of-the-box που λένε. :cool: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Όσοι έχουν θέμα με το ημερολόγιο ας τσεκάρουν σήμερα το update που ήρθε. Ενημερώθηκαν επίσης Viber (έγινε πιο γρήγορο), ταινίες και τηλεόραση. Ορίστε και ένα bonus για όποιον ασχολείται: Battlefield Companion (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh533jd) Στο Viber μου βγάζει κουμπί τόσο για κλήση, όσο και για videoκλήση. Έχω χάσει επεισόδια? Δεν το δοκίμασα, απλά το αναφέρω. Όσο για το BF companion, κύριε, να πάτε να το βάλετε στα παιγνίδια, εκεί που το έβαλα εγώ πριν από εσάς. Άντε πια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εμένα πάλι το κανονικό fb βάραινε και άρχισε τα κόλπα του πάλι! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Στο Viber μου βγάζει κουμπί τόσο για κλήση, όσο και για videoκλήση. Έχω χάσει επεισόδια? Δεν το δοκίμασα, απλά το αναφέρω. Όσο για το BF companion, κύριε, να πάτε να το βάλετε στα παιγνίδια, εκεί που το έβαλα εγώ πριν από εσάς. Άντε πια! :D Ναι, αυτη η δυνατότητα υπάρχει καιρό τώρα στο Viber. Στα υπόλοιπα δεν θα πάρω θέση.....:lol: Υ.Γ. Θα το ξαναπώ. Το fb έγινε φοβερα γρήγορο....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Υ.Γ. Θα το ξαναπώ. Το fb έγινε φοβερα γρήγορο....... Στο 950 ίσως... Στο 830 με πετάει. Με ένα soft εστρωσε, αλλά να δω έως ποτε. Σε γρηγοράδα δε διαφέρει από την beta έκδοση σε μένα! Edit: Το Viber ενημερώθηκε μεν στην 6.3 αλλά πάλι ελληνική γλώσσα δεν έβαλαν και πάλι από τη συνομιλία κρύφτηκε η ώρα που έγραφε πριν πόση ώρα ήταν η επαφή ενεργή στο Viber. Πρέπει να το γυρνάς στο προφίλ του για να δεις πριν πόση ώρα ήταν μέσα πάλι! :( Τι σόι ενημέρωση έκαναν; Η προηγούμενη καλύτερη ήταν! Edited October 19, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γεια σας, έχω πρόβλημα , όπως και αρκετοί, με τον edge και με τη γραμματοσειρά μετά την επετειακή αναβάθμιση. Ειδικά στη σελίδα του myphone δεν μπορείς εύκολα να διαβάσεις κάτι και ειδικά να γράψεις κάτι ως απάντηση σε ένα θέμα. Με αρκετή ταλαιπωρία μπορώ να διαβάσω, αλλά όταν πήγα χθες να γράψω κάτι σε ένα θέμα, η εμφάνιση του πλαισίου για να γράψω δεν φαινόταν καθόλου. Ήταν σε πολύ στενό κομμάτι της οθόνης και δεν φαινόταν τίποτε από ότι έγραφα, παρά μόνο οι χαμογελαστές φατσούλες :) Έχω τη γραμματοσειρά στον edge στο μικρό, αλλά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, δεν έχω πειράξει τη ρύθμιση της συσκευής για το μέγεθος κειμένου στην οθόνη, γιατί και λόγω ηλικίας θα γίνουν αρκετά πιο μικρά όλα τα γράμματα/αριθμοί γενικά και θα έχω πρόβλημα. Βέβαια νομίζω πως από τότε που εμφανίστηκε το θέμα με τη γραμματοσειρά στον edge, δοκίμασα να χαμηλώσω και τη γραμματοσειρά στο lumia 640XL που έχω, αλλά δεν είχα δει σημαντική διαφορά. Κι εγώ στο μικρό το έχω και κάνω ζουμ για να γράψω. Ψέματα τώρα το έχω στο μεσαίο, αλλά το ίδιο κάνω πάλι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 To Viber δεν έγινε γρήγορο, έγινε πύραυλος, τουλάχιστον στο δικό μου 640 LTE είναι η μέρα με τη νύχτα. Επίσης, εμένα μου δείχνει κανονικά στη συνομιλία το πότε ήταν συνδεδεμένος ο άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) To Viber δεν έγινε γρήγορο, έγινε πύραυλος, τουλάχιστον στο δικό μου 640 LTE είναι η μέρα με τη νύχτα. Επίσης, εμένα μου δείχνει κανονικά στη συνομιλία το πότε ήταν συνδεδεμένος ο άλλος. Στα γερμανικά είναι κρυμμένη! Να βάλω την αγγλική μήπως; Την πρώτη την καταλαβαίνω καλύτερα όμως... Edit: Όντως στα αγγλικά εμφανίζεται, αλλά όταν η επαφή έχει να εμφανιστεί από χθες και γράφει yesterday, κρύβεται πάλι!!!! :lol: Πάντως στην προηγούμενη έκδοση όσο και μακροσκελές να ήταν το κείμενο η ώρα πήγαινε από κάτω. Τώρα κρύβεται πάλι! :( Edited October 19, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 To Viber δεν έγινε γρήγορο, έγινε πύραυλος, τουλάχιστον στο δικό μου 640 LTE είναι η μέρα με τη νύχτα. Επίσης, εμένα μου δείχνει κανονικά στη συνομιλία το πότε ήταν συνδεδεμένος ο άλλος. Πράγματι....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 To viber ποτέ δε το προτιμούσα. Τείνει όμως να γίνει εφαρμογή πρότυπο για τα windows.. Πραγματικα μπράβο. Αν φέρουν και τα ελληνικά.. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ. Θα το ξαναπώ. Το fb έγινε φοβερα γρήγορο....... Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Εγώ πάντως έχω την έκδοση 61.556.55225.0 του Facebook. Υπάρχει νεότερη μήπως; Ενημερώθηκαν MSN καιρός και Skype! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ποια έκδοση έχεις; Δεν είναι θέμα έκδοσης άλλα επανεγκατάστασης ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημερώθηκαν MSN καιρός και Skype! Και Instagram Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Και Instagram Ξαναέβαλα το 6tag εγώ. Θέλω να αποθηκεύει τις φωτογραφίες απευθείας, κάτι που δεν κάνει το Instagram. Απ' ότι με είπαν τα παιδιά εδώ, ουτε πρόκειται να το κάνει! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μου έβγαλε μήνυμα το Viber "once tap away from seeing ......." δείχνοντας μου την επιλογή για βίντεο κλήση. Υπήρχε και πριν η δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μου έβγαλε μήνυμα το Viber "once tap away from seeing ......." δείχνοντας μου την επιλογή για βίντεο κλήση. Υπήρχε και πριν η δυνατότητα; Αρκετό καιρό τώρα έχει βίντεο κλήση και λειτουργεί καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το data usage σας δουλεύει εσάς; Εμένα στο 640 μου τα used data που αναφέρει είναι λάθος, πιο παλιά έκανες edit τις ημερομηνίες ‘monthly reset date’, έβαζες τις ίδιας και έστρωνε, τώρα δεν δουλεύει σωστά ούτε έτσι. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αρκετό καιρό τώρα έχει βίντεο κλήση και λειτουργεί καλά. Αν σου πω δεν το είχα παρατηρήσει, θα με πιστέψεις; Ίσως για αυτό μου το έβγαλε το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το data usage σας δουλεύει εσάς; Εμένα στο 640 μου τα used data που αναφέρει είναι λάθος, πιο παλιά έκανες edit τις ημερομηνίες ‘monthly reset date’, έβαζες τις ίδιας και έστρωνε, τώρα δεν δουλεύει σωστά ούτε έτσι. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος? Το data usage δεν δούλευε από όταν έγινε αναβάθμιση στα 10άρια, αλλά με έβαλες στο τρυπακι να το κοιτάξω τώρα, και από ότι βλέπω δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω πότε διορθώθηκε η εφαρμογή διότι δεν την χρησιμοποιώ, ενώ για να σου πω και την αλήθεια, είναι ολίγον άχρηστη διότι πλέον όλες οι εταιρείες σου λένε πότε φτάνεις στο τέλος του προγράμματός σου, με μεγαλύτερη εννοείται ακρίβεια. Η μόνη χρησιμότητα είναι για να παρατηρείς (αν έχεις data drain) ποια εφαρμογή στα τρώει, κάτι το οποίο όμως γίνεται μόνο αν θέσεις όριο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ευχαριστώ georgb και Montoya_42 για τη βοήθεια για σύνδεση σε οθόνη. Κάτι άλλο όμως. Έψαχνα την εφαρμογή του ebay πριν λίγο και δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα. Έψαξα από τον edge και μέσω του eBay, βρήκα και κατέβασα την εφαρμογή. Αλλά γιατί όλο αυτό; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 https://mspoweruser.com/ebay-killing-windows-phone-app/ Μας άφησε χρόνους κι αυτη η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 https://mspoweruser.com/ebay-killing-windows-phone-app/ Μας άφησε χρόνους κι αυτη η εφαρμογή. Εκεί οφείλεται λοιπόν το ότι δε την έβρισκα... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Άρχισε σιγά-σιγά να διατίθεται και η βιντεοκλήση στο WhatsApp, στην beta έκδοση, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται αναβάθμιση της εφαρμογής. Βρίσκεται στο ίδιο κουμπί που είναι τώρα η κλήση, απλά όταν το πατάς σου βγάζει επιλογή για φωνητική ή βίντεο. Όποιος την λάβει και την χρησιμοποιήσει ας μας δώσει εντυπώσεις. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το data usage δεν δούλευε από όταν έγινε αναβάθμιση στα 10άρια, αλλά με έβαλες στο τρυπακι να το κοιτάξω τώρα, και από ότι βλέπω δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω πότε διορθώθηκε η εφαρμογή διότι δεν την χρησιμοποιώ, ενώ για να σου πω και την αλήθεια, είναι ολίγον άχρηστη διότι πλέον όλες οι εταιρείες σου λένε πότε φτάνεις στο τέλος του προγράμματός σου, με μεγαλύτερη εννοείται ακρίβεια. Η μόνη χρησιμότητα είναι για να παρατηρείς (αν έχεις data drain) ποια εφαρμογή στα τρώει, κάτι το οποίο όμως γίνεται μόνο αν θέσεις όριο. Για μας που έχουμε Vodafone που δεν έχει εφαρμογή είναι χρήσιμο, το κακό είναι ότι σε εμένα τουλάχιστον δεν δουλεύει. Με edge δεν βολεύει να ελέγχεις την χρήση σου στο sait της vodafone - είναι δύσχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts