matsilas Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Τουλάχιστον το κάναν ακόμα καλύτερο ή μπα; Sent from mTalk Εμενα σε 640 xl δεν ήρθε καμμιά ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δεν ξέρω τι να πω πάντως είναι πολύ παράξενο γιατί σε 3 μέρες μου ήρθαν 4 ενημέρωσης για το Instagram!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κανένα καλό δωρεάν ημερολόγιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κανένα καλό δωρεάν ημερολόγιο?? Γιατί δεν σε ικανοποιεί το υπάρχον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κανένα καλό δωρεάν ημερολόγιο?? Γιατί έτσι; νομίζω πως είμαστε μια χαρά σε αυτό το κομμάτι γιατί το κάνεις ότι θες σαν ημερολόγιο/ατζέντα και συγχρονίζεται αμέσως και καλά και με το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το 'My Calendar' ειναι παρα πολυ καλο αλλα η δωρεαν εκδοση βγαζει διαφημισεις. Εχει και παρα πολυ καλο live tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δεν ξέρω τι να πω πάντως είναι πολύ παράξενο γιατί σε 3 μέρες μου ήρθαν 4 ενημέρωσης για το Instagram!!! Μόνο σε σένα όλα αυτά; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μια χαρά είναι το ημερολόγιο της Microsoft,αλλα σήμερα μου κάνει νερά,δεν μου εμφανίζει την σωστή ημερομηνία στο tile..Εχω περάσει την τελευταία έκδοση preview δεν ξέρω αν φταίει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Μια χαρά είναι το ημερολόγιο της Microsoft,αλλα σήμερα μου κάνει νερά,δεν μου εμφανίζει την σωστή ημερομηνία στο tile..Εχω περάσει την τελευταία έκδοση preview δεν ξέρω αν φταίει αυτό.. Για tile εισαι καλυμενος 100% με το app που ειπα. Εχει μεχρι και επιλογες πως θελεις να ειναι το tile στα settings. Το ινσαιντερ ειναι συχνο φαινομενο να χαλαει το tile του outlook. Edited September 29, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Για tile εισαι καλυμενος 100% με το app που ειπα. Εχει μεχρι και επιλογες πως θελεις να ειναι το tile στα settings. Το ινσαιντερ ειναι συχνο φαινομενο να χαλαει το tile του outlook. Ευχαριστώ για την απάντηση,θα κοιτάξω να βολευτώ με την μία άλλη εφαρμογή μέχρι να φτιάξει το ημερολόγιο της μαμάς Microsoft.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μόνο σε σένα όλα αυτά; :worry: εσυ ποια εκδοση εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Σήμερα ξαφνικά μου εμφανίζει τον καιρό στο ημερολόγιο, πώς γίνεται να το ρυθμίσω να μην εμφανίζεται γιατί μου βγάζει άσχετη πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Σήμερα ξαφνικά μου εμφανίζει τον καιρό στο ημερολόγιο, πώς γίνεται να το ρυθμίσω να μην εμφανίζεται γιατί μου βγάζει άσχετη πόλη. Νομίζω πως δεν γίνεται να φύγει παρα μόνο αν επιλέγεις από το ημερολόγιο προβολή μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Σήμερα ξαφνικά μου εμφανίζει τον καιρό στο ημερολόγιο, πώς γίνεται να το ρυθμίσω να μην εμφανίζεται γιατί μου βγάζει άσχετη πόλη. Αν δεν βγαζει σωστη πολη τσεκαρε στα settings του τηλεφωνου το location. Εχει λιστα με apps που εχουν δικαιωμα προσβασης στην τοποθεσια και δες μηπως το mail and calendar ειναι στο off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 εσυ ποια εκδοση εχεις; Δεν έχω. Το γύρισα σε 6tag για να αποθηκεύω τις φωτογραφίες απευθείας στο κινητό. Κάτι που δεν κάνει το Instagram ακόμα! Δεν ξέρω αν τώρα με τις αναβαθμίσεις που πήρε το κάνει και αυτό! Ρώτησα πιο πολύ γιατί μου φάνηκε περίεργο που ήρθαν 4 αναβαθμίσεις σε έναν και στους υπόλοιπους δεν ήρθαν! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν έχω. Το γύρισα σε 6tag για να αποθηκεύω τις φωτογραφίες απευθείας στο κινητό. Κάτι που δεν κάνει το Instagram ακόμα! Δεν ξέρω αν τώρα με τις αναβαθμίσεις που πήρε το κάνει και αυτό! Νομίζω ότι δεν το κάνει και δεν θα το κάνει ποτέ. Γιατί έχουν σαν φιλοσοφία ότι θα μπορείς να δεις τις φωτο μόνο απο εκεί. Έτσι ξέρω εγω Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ως τότε το 6tag θα είναι μονόδρομος για μένα! Οι ιστορίες του Instagram δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν έχω. Το γύρισα σε 6tag για να αποθηκεύω τις φωτογραφίες απευθείας στο κινητό. Κάτι που δεν κάνει το Instagram ακόμα! Δεν ξέρω αν τώρα με τις αναβαθμίσεις που πήρε το κάνει και αυτό! Ρώτησα πιο πολύ γιατί μου φάνηκε περίεργο που ήρθαν 4 αναβαθμίσεις σε έναν και στους υπόλοιπους δεν ήρθαν! ;) Το Instagram δεν θα δώσει την δυνατότητα για download στις φωτογραφίες γιατί και καλά προστατεύει τους χρήστες. Από την μια είναι σωστό γιατί αν ανεβάζω μια φωτογραφία δεν θα ήθελα να μου την πάρει όποιος θέλει και να την κάνει ότι θέλει όπως στο Facebook που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ με δικά σου πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Αν δεν βγαζει σωστη πολη τσεκαρε στα settings του τηλεφωνου το location. Εχει λιστα με apps που εχουν δικαιωμα προσβασης στην τοποθεσια και δες μηπως το mail and calendar ειναι στο off. Οκ, μόλις διορθώθηκε, thanks..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σήμερα ξαφνικά μου εμφανίζει τον καιρό στο ημερολόγιο, πώς γίνεται να το ρυθμίσω να μην εμφανίζεται γιατί μου βγάζει άσχετη πόλη. Πως βλέπεις ποια πόλη βγάζει; Σε εμένα άλλη θερμοκρασία δείχνει στην εφαρμογή του καιρού και άλλη στο ημερολόγια (και τα δύο παίρνουν data από την foreca άρα θα έπρεπε να λένε τα ίδια). Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Εμένα πάλι άρχισε ο καιρός να κάνει κάτι κουφα! Όταν είμαι στον δήμο Θερμαϊκού (Περαία) δεν λειτουργεί αν βάλω τον καιρό να δείχνει ανάλογα το μέρος που βρίσκομαι! Αν το βάλω στα αγαπημένα λειτουργεί! Αλλά μετά αν φύγω δεν αλλάζει τοποθεσία! Με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο δήμο δεν μου δείχνει τον καιρό, ενώ στα 8.1 τον έδειχνε κανονικά! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Edit: Αν είναι κανείς από Θεσσαλονίκη ας μας πει! Edited September 30, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ποιον καιρο χρησιμοποιειτε...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ποιον καιρο χρησιμοποιειτε...??? Για τον MSN της Microsoft! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για τον MSN της Microsoft! εμενα αυτον δεν ηταν live tile και χρησιμοποιω αλλον απο τον μαρκετ... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 εμενα αυτον δεν ηταν live tile και χρησιμοποιω αλλον απο τον μαρκετ... Σε μένα έχει κανονικά live tile. Τον καιρό στην συγκεκριμένη τοποθεσία δεν μου δείχνει! :( Έγινε επιλεκτική η εφαρμογή ξαφνικά;.... Θέλει αναβάθμιση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts