cb600f Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Την βρήκα επιτέλους. Έψαχνα μισή ώρα στην βιβλιοθήκη μου! Remote device manager, για όποιον ενδιαφέρεται. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εγώ έβαλα την slimsocial για fb όπως πρότεινε ο SuDo και πάει σφαιρα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ έβαλα την slimsocial για fb όπως πρότεινε ο SuDo και πάει σφαιρα. Φοβερό παιδιά. Το κάτι άλλο!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ έβαλα την slimsocial για fb όπως πρότεινε ο SuDo και πάει σφαιρα. Του Edge το ίδιο γρήγορο είναι. Η διαφορά είναι το βελάκι που σε πάει στη κορυφή της σελίδας κατευθείαν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ενημερώσεις για φωτογραφίες, outlook και ημερολόγιο. H pro shot έχει ένα update που δεν μου το κατεβάζει εδώ και 3-4 ημέρες Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ενημερώσεις για φωτογραφίες, outlook και ημερολόγιο. H pro shot έχει ένα update που δεν μου το κατεβάζει εδώ και 3-4 ημέρες Ποιος με το proshot μπορεί να κανει σύγκριση με την μαμά εφαρμογή να δούμε αν αξίζει να δώσουμε τα 5€ Sent from Lumia 950xl and mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδια ειμαι λιγο ασχετος με εφαρμογες γι αυτο οσο μπορειτε λυστε μου τις αποριες. Στο messenger δεν μπορεις να κανεις κλισεις μεσω ιντερνετ οπως στο viber? Μια ακομη.Με το Line μπορουμε να κανουμε κλισεις στο εξωτερικο χωρις χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδια ειμαι λιγο ασχετος με εφαρμογες γι αυτο οσο μπορειτε λυστε μου τις αποριες. Στο messenger δεν μπορεις να κανεις κλισεις μεσω ιντερνετ οπως στο viber? Μια ακομη.Με το Line μπορουμε να κανουμε κλισεις στο εξωτερικο χωρις χρεωση; Οχι στο πρωτο Ναι στο δευτερο Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ampalos95 ευχαριστω για την απαντηση. Για το Line αλλη μια ερωτηση επειδη ενα φιλαρακι θα παει γερμανια. Τον αριθμο vodafone που εχει εδω μαλλον θα το ακυρωσει.Αν εχει κινητο γερμανιας παλι θα ειμαστε οκ στις κλισεις με Line? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ampalos95 ευχαριστω για την απαντηση. Για το Line αλλη μια ερωτηση επειδη ενα φιλαρακι θα παει γερμανια. Τον αριθμο vodafone που εχει εδω μαλλον θα το ακυρωσει.Αν εχει κινητο γερμανιας παλι θα ειμαστε οκ στις κλισεις με Line? Κοιτα δεν το εχω χρησινοποιησει αλλα ειναι οπως το viber,whats app . Δηλαδη δουλευει με ιντερνετ και ειναι παγκοσμιας εμβελειας και δεν θα εχει προβλημα Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αυτο καταλαβα κ εγω απο αυτα που διαβασα. Ευχαριστω για την βοηθεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το update του store θα εγκατασταθεί ποτέ ή θα κάνουμε hard reset ακόμα και για 1 app update; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ έβαλα την slimsocial για fb όπως πρότεινε ο SuDo και πάει σφαιρα. Το έβαλα και εγώ, αρκετά καλό, καλλίτερο από edge και μόνο 1 μβ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έβαλα και εγώ, αρκετά καλό, καλλίτερο από edge και μόνο 1 μβ! Βλέπω πως η εφαρμογή βγήκε τώρα, ελπίζω σε κάποιο update να βάλουν και ενημερώσεις, είναι το μόνο που λείπει και θα είναι τέλειο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Του Edge το ίδιο γρήγορο είναι. Η διαφορά είναι το βελάκι που σε πάει στη κορυφή της σελίδας κατευθείαν! Εχει ειδοποιήσεις απο EDGE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Για το Line επειδή το δουλεύω για να μιλάω με Ταϊλάνδη, θέλει ένα νούμερο κινητού για να στείλει ένα κωδικό ενεργοποίησης. Εγώ όταν ήμουν Ταϊλάνδη έβαλα το κινητό το ελληνικό και δουλεύει κανονικά. Είναι πολύ καλό για βίντεο κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εμένα εγκαταστάθηκε χθες κιόλας! Η μόνη διαφορά, ανοίγει πιο γρήγορα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εχει ειδοποιήσεις απο EDGE ? Όπως είναι ο Edge είναι κι αυτό. Ειδοποιήσεις κανένα δεν έχει, γι αυτό κράτησα και το beta! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εμένα εγκαταστάθηκε χθες κιόλας! Η μόνη διαφορά, ανοίγει πιο γρήγορα! Δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ, από την Anniversary. Με hard reset. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδιά έχετε κι εσείς θέμα με το flickr? Κολλάει απίστευτα με κάθε εφαρμογή 2 μέρες τώρα το upload σέρνεται... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ όσους πρότειναν το slim social! Επειδή δεν με ενδιαφέρουν ειδοποιήσεις, συγχρονισμοι κλπ, παρά μόνο να περιηγούμαι και pm είναι πολύ καλό και λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με τον edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ, από την Anniversary. Με hard reset. Φαντάζομαι δεν εννοείς το αγορασμένο. Εγώ που το αγόρασα έχει κατεβάσει όλα τα update κανονικα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ όσους πρότειναν το slim social! Επειδή δεν με ενδιαφέρουν ειδοποιήσεις, συγχρονισμοι κλπ, παρά μόνο να περιηγούμαι και pm είναι πολύ καλό και λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με τον edge. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο συγχρονισμός. Αν είχε ειδοποιήσεις θα καταργούσα και την beta! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ όσους πρότειναν το slim social! Επειδή δεν με ενδιαφέρουν ειδοποιήσεις, συγχρονισμοι κλπ, παρά μόνο να περιηγούμαι και pm είναι πολύ καλό και λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με τον edge. Λείπουν κι άλλα. Δεν μπορείς να κοινοποιήσεις μια δημοσίευση στον τοίχο φίλο σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ούτε αυτό με ενδιαφέρει. Περισσότερο θελω γρήγορη περιήγηση στην αρχική σελίδα και να στέλνω μηνύματα (έστω και μια φορά στο τόσο....) και από ότι διαπιστώνω, για τις δικές μου ανάγκες, με καλύπτει, καθώς ο edge δεν είναι απροβλημάτιστος στην χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts