montoya_42 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Σε σας το Facebook μπαίνει σε landscape; Σαν εφαρμογή όχι. Όμως φωτογραφίες και βίντεο κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Σαν εφαρμογή όχι. Όμως φωτογραφίες και βίντεο κανονικά. Αν έχεις την 63 μπορεί. Με την έκδοση 61 ούτε αυτό γίνετε. Εκτος αυτού άρχισε να με πετάει έξω πιο συχνά τώρα η 61.. Edited September 18, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Είχα την 63. Την αφαίρεσα και τώρα όταν ξανακάνω εγκατάσταση κάνει την 61. Θα μας τρελάνουν.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Είχα την 63. Την αφαίρεσα και τώρα όταν ξανακάνω εγκατάσταση κάνει την 61. Θα μας τρελάνουν.. Ε μάλλον κάναν πατάτες και ξαναγύρισαν πίσω στην προηγούμενη γιατί ήταν καλύτερη Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ε μάλλον κάναν πατάτες και ξαναγύρισαν πίσω στην προηγούμενη γιατί ήταν καλύτερη Sent from mTalk Η 61 ήταν χάλια στην κανονική έκδοση, τώρα αρχίζει και χαλάει και στην beta! Για την 63 δεν ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει, πως είναι δυνατόν οι περιγραφές την εφαρμογών στο store να είναι στα ισπανικά, ενώ τα πάντα στο τηλέφωνο είναι στα ελληνικά; Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει, πως είναι δυνατόν οι περιγραφές την εφαρμογών στο store να είναι στα ισπανικά, ενώ τα πάντα στο τηλέφωνο είναι στα ελληνικά; Sent from my Lumia 930 using mTalk Και στα Αραβικά κλπ. Τα έχει κάνει μπάχαλο η Microsoft με το localization του store στα Windows 10. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για γυρίστε το Viber σε landscape mode να δείτε τα μπερδέματα!!! Γυρίστε και την εφαρμογή του myphone σε landscape mode και προσπαθειστε να πατήσετε το βελάκι δεξιά στην άκρη για να σας μεταφέρει στο τελευταίο μήνυμα! Με τίποτα... Αν το γυρίσετε στο όρθιο τότε θα πάει. Αυτά ούτε στο N8 δεν γίνονταν! Γενικά η Microsoft έχει ένα (πολλά; ) θέμα με το landscape mode! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για γυρίστε το Viber σε landscape mode να δείτε τα μπερδέματα!!! Γυρίστε και την εφαρμογή του myphone σε landscape mode και προσπαθειστε να πατήσετε το βελάκι δεξιά στην άκρη για να σας μεταφέρει στο τελευταίο μήνυμα! Με τίποτα... Αν το γυρίσετε στο όρθιο τότε θα πάει. Αυτά ούτε στο N8 δεν γίνονταν! Γενικά η Microsoft έχει ένα (πολλά; ) θέμα με το landscape mode! :( Σε μενα δουλευει κανονικα και το viber και το myphone και σε landscape mode,640ds. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για γυρίστε το Viber σε landscape mode να δείτε τα μπερδέματα!!! :confused: Τι σου κάνει το viber σε landscape mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) :confused: Τι σου κάνει το viber σε landscape mode? Δείχνει ταυτόχρονα τις επαφές που μιλάω στα αριστερά και δεξιά τη μιση συνομιλία διότι η υπόλοιπη είναι κρυμμένη στις επαφές που μιλάω! Χθες μάλιστα η εφαρμογή του myphone.gr σε landscape η αριστερή πλευρά στο scrolling κυμάτιζε, ενώ η άλλη ήταν σταθερή. Σήμερα δεν μου το έκανε! Edited September 19, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δείχνει ταυτόχρονα τις επαφές που μιλάω στα αριστερά και δεξιά τη μιση συνομιλία διότι η υπόλοιπη είναι κρυμμένη στις επαφές που μιλάω! Αν πατήσεις να γράψεις μαζεύονται στα αριστερά οι επαφές και βλέπεις ολόκληρη τη συνομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν πατήσεις να γράψεις μαζεύονται στα αριστερά οι επαφές και βλέπεις ολόκληρη τη συνομιλία. Σωστά έχεις δίκιο! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Να φανταστώ κάτι σαν το WhatsApp;... Δεν είμαι σίγουρος! Παιδιά στο store μπορείτε να μπείτε αυτη τη στιγμή; Εγώ δεν μπόρεσα! :( Καμία σχέση. εφαρμογή που σε βάζει στα φόρουμ που παρακολουθείς,είναι και κάνει την ζωή σου ευκολότερη από το κινητό. Αυτά αλλού βέβαια γιατί στα wp,κάνει την ζωή σου δύσκολη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και σε android ενίοτε! Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των wp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και σε android ενίοτε! Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των wp. προφανώς,απλά δυστυχώς,εδώ είναι ακόμα χειρότερο ρε γμώτο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καμία σχέση. εφαρμογή που σε βάζει στα φόρουμ που παρακολουθείς,είναι και κάνει την ζωή σου ευκολότερη από το κινητό. Αυτά αλλού βέβαια γιατί στα wp,κάνει την ζωή σου δύσκολη. Εφαρμογή που σε βάζει στο φόρουμ; Κάτι σαν browser; Δεν το κατάλαβα! :( Το mTalk το ίδιο κάνει; Tapatalk δεν βρισκω στο store! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εφαρμογή που σε βάζει στο φόρουμ; Κάτι σαν browser; Δεν το κατάλαβα! :( Το mTalk το ίδιο κάνει; Tapatalk δεν βρισκω στο store! Το mTalk είναι το Tapatalk, των wm. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Έχω 2 ηλεκτρονικές διευθύνσεις google και yahoo και τις είχα στο outlook. Χθές το βράδυ πήγα να στείλω ένα επαγγελματικό mail από το yahoo, βλέπώ 2 αδιάβαστα εισερχόμενα, κοιτάω το Lumia, δεν είχε ειδοποίηση, εν τω μεταξύ από νωρίς μου ερχόνταν ειδοποιήσεις από το σύστημα ότι οι ρυθμίσεις του λογαριασμού yahoo είναι παλιές, δεν το έδωσα σημασία. Ανοίγω τα αδιάβαστα το ένα ήταν από Yahoo και με ενημέρωε ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου και να αλλάξω κωδικό. Τον άλλαξα από τον υπολογιστή και πάω να το κάνω και στο Outlook, βλέπω αποθηκευμένο ένα μακρινάρι με καμιά 20 τελείες. που ο παλιός μου κωδικός είχε 9, τώρα 11. Διαγράφω τον λογαριασμό από Outlook και ξαναπροσθέτω σαν νέο τον Yahoo, βάζω τον καινούργιο κωδικό. Ξανά ειδοποίηση για παλιές ρυθμίσεις, βλέπω, πάλι το μακρινάρι σαν κωδικός, ξανά διαγραφή, ξανά τα ίδια. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει εφαρμογή Yahoo Mail για τα 10αρια; Δεν βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Μόνο ένα στιγμιαίο μήνυμα σφαλματος αλλά τίποτα άλλο. Δεν έχω ενεργοποιημένη την επαληθεύση με δυο βήματα γιατί παλιά που την είχα μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα (στα 8ρια ακόμη αν θυμάμαι καλά). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δείχνει ταυτόχρονα τις επαφές που μιλάω στα αριστερά και δεξιά τη μιση συνομιλία διότι η υπόλοιπη είναι κρυμμένη στις επαφές που μιλάω! Δεν είναι λάθος, έτσι είναι η σχεδίαση. Αν κατεβάσεις την Universal εφαρμογή στον υπολογιστή θα καταλάβεις γιατί το έχουν κάνει έτσι. Αποτυχημένο σχεδιαστικά μπορείς να το πεις, αλλά λάθος στον κώδικα της εφαρμογής δεν υπάρχει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μα ο κωδικός που βλέπεις, δεν είναι αυτός που έβαλες στην αρχή. Κοίτα, δεν ξέρω να στο εξηγήσω καλύτερα, αλλά όταν βάζεις έναν κωδικό με 6 χαρακτήρες πχ, όταν θα τροποποιήσεις τον λογαριασμό σου, θα φαίνονται καμία 20αρια. Έτσι είναι παντού. Πήγαινε από pc στο Google mail σου και εκεί σύνδεσε τον λογαριασμό yahoo. Έτσι, το mail θα έρχεται από τους servers της Google και το πιθανότερο είναι οι ρυθμίσεις.......να μην είναι πλέον παλιές. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το mail της δουλειάς και το έλυσα με αυτόν τον απλό τρόπο. Ελπίζω να δουλεύει το ίδιο καλά και σε σένα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Πήγαινε από pc στο Google mail σου και εκεί σύνδεσε τον λογαριασμό yahoo. Πως το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Θα το βρεις στις ρυθμίσεις του gmail από pc. Δεν είναι δύσκολο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Νομίζω ότι δεν έπρεπε να αλλάξουμε τα 8.1, κακά τα ψέματα ότι πράγμα είναι αν του αλλάξεις τις αρχικές ρυθμίσεις, ξέχνα το μετά. Καθώς έβαλα τα 10 σέρνεται. Εδώ και καμιά 10 μέρες κι εμένα κάνει νούμερα με τα emails μου. Άφησα το Outlooks χωρίς κανένα και μπαίνω από το (κακό) edge. Παρεμπιπτόντως κάποιον καλό browser για τα 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts