Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το tapatalk δε βλέπω να ξαναπαίρνει αναβάθμιση έτσι όπως το παει.. Πλέον ειναι αργό.. Λέω να δώσω κι εγώ μια ευκαιρία στο mtalk..
- There is no place like 127.0.0.1 -

καλως ηρθες στην παρέα......

Σήμερα είχα και στο viber και στο insta.

Το fb δε το βάζω πλέον στην λίστα,καθώς το fc είναι στο αίμα του 1/3

Xiaomi 12 Pro

Ωραία η αναβάθμιση που έγινε στο viber.

4 5 φορές δοκιμάζω για να μπώ και όλο με πετάει , παρ όλα αυτά μηνύματα συνεχίζονται και έρχονται κανονικά και δεν μπορώ να τα διαβάσω.

την έσβησα την ξανά πέρασα ακόμα τα ίδια.

Huawei Honor 8 32GB

πραγματικά έχω την απορία γιατί πλέον λίγες εφαρμογές δουλεύουν όπως πρέπει.τι φταίει; οι dev. που δεν ασχολούνται να φτιάξουν μια σοβαρή εφαρμογή; μήπως τελικά η ιδέα του universal OS δεν ήταν τόσο καλή και γιαυτο μήπως δεν ταιριάζει με τις εφαρμογές;ακόμα και οι 3 που είναι bridge από ios πάνε....άστα να πάνε! πάρα είναι το κακό τελευταία με τα force closed,κολλήματα και ακόμα και λαγ.

Εμενα η μόνη εφαρμογή, μετά την αναβάθμιση στην .189, που έχει λιγο πρόβλημα είναι το Facebook beta 61. Είναι καλύτερη από το κανονικό Facebook, στη δικια μου συσκευή! Οι υπόλοιπες προς το παρόν πάνε καλά μέχρι στιγμής.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ωραία η αναβάθμιση που έγινε στο viber.

4 5 φορές δοκιμάζω για να μπώ και όλο με πετάει , παρ όλα αυτά μηνύματα συνεχίζονται και έρχονται κανονικά και δεν μπορώ να τα διαβάσω.

την έσβησα την ξανά πέρασα ακόμα τα ίδια.

Προσωπικά κανένα πρόβλημα με Viber. Το μόνο που με πετάει είναι το Facebook beta.

Ενημερώθηκε και η ελληνική εφαρμογή "ράδιο" σήμερα!

Ούτε το facebook με πετάει αλλά μέχρι να ανοίξει πίνεις 2-3 γουλιές καφέ άνετα. Στο 930 είναι οκ και ανοίγει γρήγορα αλλά στο μικρό καθυστερεί χαρακτηριστικά.

To πρόβλημα με το fb ειναι η ******* του fb και όχι οτι ειναι universal..Αντι οι τύποι να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της Microsoft ,αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους..με αποτέλεσμα εφαρμογες που φτάνου τα 700mb,,,Τι να σου κάνουν τα 1gb μνήμης μετά...Γίναμε android με τους λαλάκες...
KTLK

To πρόβλημα με το fb ειναι η ******* του fb και όχι οτι ειναι universal..Αντι οι τύποι να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της Microsoft ,αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους..με αποτέλεσμα εφαρμογες που φτάνου τα 700mb,,,Τι να σου κάνουν τα 1gb μνήμης μετά...Γίναμε android με τους λαλάκες...

Παντως και στον υπολογιστη με i3 και 8giga μνημη δεν μπορεις να πεις ότι παει σφαιρα.

Μηπως δεν φταινε τα τηλεφωνα?

Παντως και στον υπολογιστη με i3 και 8giga μνημη δεν μπορεις να πεις ότι παει σφαιρα.

Μηπως δεν φταινε τα τηλεφωνα?

Συμφωνώ. Το ίδιο και στο δικό μου pc με τα ίδια χαρακτηριστικά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η ιδια η εφαρμογή φταίει. Ούτε τα τηλέφωνα ούτε το λειτουργικό φταίνε!

Ούτε το facebook με πετάει αλλά μέχρι να ανοίξει πίνεις 2-3 γουλιές καφέ άνετα. Στο 930 είναι οκ και ανοίγει γρήγορα αλλά στο μικρό καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Η beta στην αρχή άνοιγε γρήγορα σχετικά και δεν με πετούσε. Τώρα με πετάει, αλλά τη μέρα 2 με 3 φορές. Παραπάνω όχι!

στα του θέματος,για το tapatalk κανένα νέο έχουμε,ή πάει άκλαφτο; Edited by navi55

Xiaomi 12 Pro

στα του θέματος,για το tapatalk κανένα νέο έχουμε,ή πάει άκλαφτο;

Έγραψα και προχθές για πρόβλημα αναζήτησης φόρουμ στο tapatalk. Παρατημένη εφαρμογή, δεν δίνω καμία τύχη.

Edited by navi55

Η συμπεριφορά των ανθρώπων πίσω από το tapatalk είναι γνωστή δυστυχώς εδώ και καιρό. Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό. Ακόμη και όταν βγάζουν updates, δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργούν σωστά. Στο Android πχ,η τελευταία ενημέρωση δεν είναι καλή. Δεν σε βγάζει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα, αλλά στο προτελευταίο.

Βέβαια, η εφαρμογή στα windows μοιάζει (και είναι) εντελώς παρατημένη.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Τι είναι το tapatalk ?

Να φανταστώ κάτι σαν το WhatsApp;... Δεν είμαι σίγουρος!

Παιδιά στο store μπορείτε να μπείτε αυτη τη στιγμή; Εγώ δεν μπόρεσα! :(

Να φανταστώ κάτι σαν το WhatsApp;... Δεν είμαι σίγουρος!

Παιδιά στο store μπορείτε να μπείτε αυτη τη στιγμή; Εγώ δεν μπόρεσα! :(

ναι κανονικα

ναι κανονικα

Ανοίγει το επάνω μέρος μόνο τώρα. Από κάτω δεν ανανεώνεται. Πριν έλεγε να ξαναδοκιμάσω λες και δεν είχα ίντερνετ!

Πάντως ακόμα τίποτα. Ούτε τις ενημερώσεις δεν μου ανοίγει. Μόνο το κυκλακι γυρνάει και η οθόνη παραμένει μαύρη μετά! :(

Edit: Άνοιξε κανονικά τώρα! :)

Edited by evris2013

Σε σας το Facebook μπαίνει σε landscape;

Τι είναι αυτό;

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Υπάρχει εφαρμογή για συσκευή bt, σαν την μικροεφαρμογες; Το Jabra assist είναι μόνο για android και ios Edited by vaggoshr

Όχι δεν μπαίνει.

Δεν μπαίνει... Ούτε καν τα βίντεο δεν τα δείχνει σε landscape mode!

Μόνο μέσω Edge! :(

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών