takglos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω το messenger ☹ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω το messenger ☹ δοκιμασε με περιοχη γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 δοκιμασε με περιοχη γερμανιαδοκίμασα αλλά μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κατάφερα να κατεβάσω το messenger τελικά..Το πρόβλημα ήταν πως είχα επιλέξει να αποθηκεύονται στην κάρτα sd,το άλλαξα με αποθήκευση στην μνήμη του τηλεφώνου..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο κόλλημα,τέλος πάντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το ενημέρωναν το Messenger γι αυτό εξαφανίστηκε! ;) Τώρα μπορείς να αλλάξεις το χρώμα της φούσκας όπως στο Android και να δεις τις εικόνες που είχες ανεβάσει σε κάθε επαφή! Μένει να βάλουν να πετάει... καρδιές προς τα πάνω :lol: και να προσθέσουν κλήσεις /βιντεοκλήσεις!!!! ;) Νομίζω ότι ανοίγει λιγο πιο γρήγορα τώρα!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το επανεφεραν χωρίς να κατεβαίνει ακόμα. 24 ώρες και βάλε και ακόμα τίποτα. Τρομερή δουλειά θα ετοιμάζουν. Ναι. Το ενημέρωσαν!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το ενημέρωναν το Messenger γι αυτό εξαφανίστηκε! ;) Τώρα μπορείς να αλλάξεις το χρώμα της φούσκας όπως στο Android και να δεις τις εικόνες που είχες ανεβάσει σε κάθε επαφή! Μένει να βάλουν να πετάει... καρδιές προς τα πάνω :lol: και να προσθέσουν κλήσεις /βιντεοκλήσεις!!!! ;) Νομίζω ότι ανοίγει λιγο πιο γρήγορα τώρα!... Ποτε σου ήρθε ενημέρωση; Εμένα τίποτα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ούτε σε εμένα μου βγάζει κάποια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ναι. Το ενημέρωσαν!!!! ;) Στο κινητό δε μου βγάζει ενημέρωση παρά μόνο στο desktop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σας μπέρδεψε. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Άπλα είχε κατέβει και τώρα που επιταγής θεωρεί ότι ενημερώθηκε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σας μπέρδεψε. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Άπλα είχε κατέβει και τώρα που επιταγής θεωρεί ότι ενημερώθηκε. Σήμερα το πρωί μου ήρθε και μένα η ενημέρωση για το messenger αλλά δεν κατάλαβα τι άλλαξε. Τι εννοεί αλλαγή χρωματος στην φούσκα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Στην πρόσφατη δραστηριότητα είδες αν είναι εκεί; Όταν ενημερώνεται η εφαρμογή αυτόματα πάει στην πρόσφατη δραστηριότητα! Edited September 3, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σήμερα το πρωί μου ήρθε και μένα η ενημέρωση για το messenger αλλά δεν κατάλαβα τι άλλαξε. Τι εννοεί αλλαγή χρωματος στην φούσκα; Εκεί μέσα που γράφεις το κείμενο, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα για κάθε επαφή ξεχωριστά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εκεί μέσα που γράφεις το κείμενο, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα για κάθε επαφή ξεχωριστά! Aυτό γίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ούτε και τώρα που τη κατέβασα δεν κατάλαβα τι θέλει να κάνει! :( Μόνο ωραία γραφικά έχει... Εγώ είχα χρησιμοποιήσει μία παρόμοια όταν ήθελα να βάλω ένα WiFi Extender. Διότι έτσι βρήκα την πρίζα στην οποία το Extender δεχόταν το καλύτερο σήμα από το router, αλλά και τι σήμα έστελνε στα δωμάτια που ήθελα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι το microsoft Οnenote έχει παραπάνω δυνατότητες στο android. Είναι δυνατόν? Πως γίνεται να δουλεύει καλύτερα και να έχει παραπάνω features όπως handwriting, πλέγμα, χρώματα στα android και να λειτουργεί καλύτερα σε σε ένα κινητό 140 ευρώ(j5,2015) από ότι στα lumia 950. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ή όντως δεν έχει αυτές τις επιλογές. Δηλαδή μου αρέσει το κινητό και το λογισμικό του αλλά είναι δυνατόν η microsoft να έχει παρατημένες τις δικές της εφαρμογές στην ίδια της τη πλατφόρμα?Δεν γίνεται να είναι τόσο ηλίθιοι. Edited September 3, 2016 by Ant23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι το microsoft Οnenote έχει παραπάνω δυνατότητες στο android. Είναι δυνατόν? Πως γίνεται να δουλεύει καλύτερα και να έχει παραπάνω features όπως handwriting, πλέγμα, χρώματα στα android και να λειτουργεί καλύτερα σε σε ένα κινητό 140 ευρώ(j5,2015) από ότι στα lumia 950. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ή όντως δεν έχει αυτές τις επιλογές. Δηλαδή μου αρέσει το κινητό και το λογισμικό του αλλά είναι δυνατόν η microsoft να έχει παρατημένες τις δικές της εφαρμογές στην ίδια της τη πλατφόρμα?Δεν γίνεται να είναι τόσο ηλίθιοι. Μμμμ…και όμως ναι όλη σουίτα office δουλεύει καλύτερα και είναι πιο πλούσια σε εργαλεία στο android. Μάλλον η μαμά MS σκέφτεται ότι έτσι είναι πιο σωστό γιατί εκεί έχει περισσότερη πελάτεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Προς το παρον το onenote ανοιγει αυτα τα μενου μονο οταν το τρεχεις σε ταμπλετ. Οχι τοσο πετσωκομενα οπως στο android , καθως εχει περισσοτερες επιλογες διαγραμμίσεων, αναγνωριση μορφων πχ οταν κανεις κατι που μοιαζει με τετραγωνο το μετατρεπει σε τετραγωνο ή στα attachment μπορεις να βαλεις πχ ενα pdf μεσα στην σελιδα και να αρχιζεις να κρατας σημειωσεις πανω σε αυτο. Θεωρητικα θα μπορουσαν να το εχουν το ιδιο ακριβως στο τηλεφωνο αλλα για δικους τους λογους δεν εμφανιζει τα μενου αυτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Γεια σας, κάποια στιγμή είχα δει στο μεσεντζερ να έχει την επιλογή βιντεοκληση, μετά από update εξαφανίστηκε, ξέρει κανείς τι γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Στην πρόσφατη δραστηριότητα είδες αν είναι εκεί; Όταν ενημερώνεται η εφαρμογή αυτόματα πάει στην πρόσφατη δραστηριότητα! Δε το έχω ποτέ στο αυτόματο, γι αυτό το λέω. Και η έκδοση στο κινητό είναι φυσικά μικρότερη από αυτή που κατέβηκε στο desktop. Ακόμα δε βρίσκει τίποτα. Σε εσας στο κινητό έχει ενημερωθεί ήδη δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Γεια σας, κάποια στιγμή είχα δει στο μεσεντζερ να έχει την επιλογή βιντεοκληση, μετά από update εξαφανίστηκε, ξέρει κανείς τι γίνεται? Δεν την έχουν ενεργοποιήσει ακόμα και δεν έχουν πει πότε θα μπει. Πιθανόν κάναν κάποιες δοκιμές γι αυτό είδες να σου εμφάνισε το κουμπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Δε το έχω ποτέ στο αυτόματο, γι αυτό το λέω. Και η έκδοση στο κινητό είναι φυσικά μικρότερη από αυτή που κατέβηκε στο desktop. Ακόμα δε βρίσκει τίποτα. Σε εσας στο κινητό έχει ενημερωθεί ήδη δηλ? Σε μένα ενημερώθηκε κανονικά! Δεν την έχουν ενεργοποιήσει ακόμα και δεν έχουν πει πότε θα μπει. Πιθανόν κάναν κάποιες δοκιμές γι αυτό είδες να σου εμφάνισε το κουμπάκι. Σε μένα ποτέ δεν το εμφάνισε! :( Edited September 3, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σε μένα ενημερώθηκε κανονικά! Σε μένα ποτέ δεν το εμφάνισε! :( πες λιγο ποια εκδοση εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 πες λιγο ποια εκδοση εχεις Εγώ πάντως τις: 79.531.2834.0 στο τηλ/νο 79.576.24452.0 στο desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μετά το 4 soft reset στο οποιο λύθηκε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού σταμάτησε να λειτουργεί το πλακάκι του ημερολογίου και δεν δείχνει την σωστή ημερομηνία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts