ikaros21 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Και στο 930 με την χελώνα υπάρχει η αργή κίνηση Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το facebook beta όντως είναι απογοήτευση. Ακόμα και στην εσωτερική μνήμη που είναι, την πρώτη φορά έχω force close, ενώ μετά καθυστέρηση και θερμότητα. Λίγα πράγματα είχαν τα wp κι αυτά τα έχασαν... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η χελώνα ήρθε πιο γρήγορα απ' όλα τα άλλα! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το έχει δοκιμάσει κανεις; http://www.nokiapoweruser.com/pogo-uwp-brings-pokemon-go-on-windows-10-mobile-how-to-install/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το facebook beta όντως είναι απογοήτευση. Ακόμα και στην εσωτερική μνήμη που είναι, την πρώτη φορά έχω force close, ενώ μετά καθυστέρηση και θερμότητα. Λίγα πράγματα είχαν τα wp κι αυτά τα έχασαν... με κάθε σεβασμό,αλλά εγώ θα το πήγαινα για σέρβις. Αν σου ανεβάζει και θερμοκρασία μόνο με το fb,έχεις θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Τι εννοεις την 494 την επισημη η την 393.5 που εχει δοθει μονο στους insiders εχει διαφορα Αυτή που έχουμε προς ώρας είναι η επίσημη. Η Insider,έχει δικό της θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το facebook beta όντως είναι απογοήτευση. Ακόμα και στην εσωτερική μνήμη που είναι, την πρώτη φορά έχω force close, ενώ μετά καθυστέρηση και θερμότητα. Λίγα πράγματα είχαν τα wp κι αυτά τα έχασαν... ώρες ώρες τα βράδια είμαι πολλές ώρες στο Facebook αλλά δεν είδα ποτέ να ανεβάζει θερμοκρασία από αυτό. το μόνο θέμα που έχει είναι όταν φορτίζει ζεματάει ο φορτιστής και το κινητό στην πλάτη. πολύ θα ελεγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 η μπαταρία είναι λογικό να ζεσταθεί όταν φοτρίζει.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας . Το Facebook beta είναι απείρως καλύτερο σαν εφαρμογή από το παλιό μοιάζει πολύ με του android , έχει κάποιες αδυναμίες σαν αρχή που σίγουρα θα φτιάξουν στο άμεσο μέλλον . Τώρα όσον αφορά την κοινοποίηση από το YouTube μπορείς άνετα να κάνεις αντιγραφή του link και μετά επικόλληση στο τοίχο σου . Για την φωτογραφία μπορείς μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Δεν ξέρω επειδή η εφαρμογή είναι βαριά εάν την σηκώνουν τα κινητά με χαμηλή ram και επεξεργαστή. Όσοι έχουν 950 και 950xl ας μας πουν πως τρέχει. Στο δικό μου 640xl ζορίζεται για να μπει. Εαμ μπει όμως τρέχει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 η μπαταρία είναι λογικό να ζεσταθεί όταν φοτρίζει.:p κοίτα τόσο ανεβασμένη θερμοκρασία σε φορτιστή/μπαταρία παρατήρησα μετά την 420. πριν ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τωρα μιλάμε μαλακώνει το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Με την νέα εφαρμογή της κάμερας, που θα προστεθεί και η λειτουργία πανοράματος, θα υπάρχει και η λειτουργία slow motion video σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως ανάλυσης της κάμερας. Τραβάς κανονικά το βίντεο, μπαίνεις στις φωτογραφίες (όπου θα φαίνεται αποθηκευμένο και το video) και επιλέγεις την επεξεργασία (το εικονίδιο με το μολύβι). Εκεί εμφανίζει 3 επιλογές: Αποθήκευση φωτογραφιών από βίντεο, Δημιουργία βίντεο αργής κίνησης και Αποκοπή. Αυτές οι επιλογές εμφανίζονται αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες σε επόμενη αναβάθμιση. Στο θέμα μας τώρα, με την σημερινή αναβάθμιση του viber έχω θέμα με το σκρολάρισμα στην εφαρμογή. Θέλω να σκρολάρω σε παλαιότερα μηνύματα ή παλαιότερες συνομιλίες και δεν κάνει σκρολ προς τα κάτω. Πρέπει να κάνω ένα σκρολ προς τα πάνω για να σκρολάρω προς τα κάτω. Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 κοίτα τόσο ανεβασμένη θερμοκρασία σε φορτιστή/μπαταρία παρατήρησα μετά την 420. πριν ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τωρα μιλάμε μαλακώνει το καπάκι. Φορτίζει και πιο γρήγορα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Με την νέα εφαρμογή της κάμερας, που θα προστεθεί και η λειτουργία πανοράματος, θα υπάρχει και η λειτουργία slow motion video σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως ανάλυσης της κάμερας. Τραβάς κανονικά το βίντεο, μπαίνεις στις φωτογραφίες (όπου θα φαίνεται αποθηκευμένο και το video) και επιλέγεις την επεξεργασία (το εικονίδιο με το μολύβι). Εκεί εμφανίζει 3 επιλογές: Αποθήκευση φωτογραφιών από βίντεο, Δημιουργία βίντεο αργής κίνησης και Αποκοπή. Αυτές οι επιλογές εμφανίζονται αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες σε επόμενη αναβάθμιση. Στο θέμα μας τώρα, με την σημερινή αναβάθμιση του viber έχω θέμα με το σκρολάρισμα στην εφαρμογή. Θέλω να σκρολάρω σε παλαιότερα μηνύματα ή παλαιότερες συνομιλίες και δεν κάνει σκρολ προς τα κάτω. Πρέπει να κάνω ένα σκρολ προς τα πάνω για να σκρολάρω προς τα κάτω. Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό; Όχι, όλα ρολόι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Στο θέμα μας τώρα, με την σημερινή αναβάθμιση του viber έχω θέμα με το σκρολάρισμα στην εφαρμογή. Θέλω να σκρολάρω σε παλαιότερα μηνύματα ή παλαιότερες συνομιλίες και δεν κάνει σκρολ προς τα κάτω. Πρέπει να κάνω ένα σκρολ προς τα πάνω για να σκρολάρω προς τα κάτω. Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό; Μήπως να την σβήσεις και να την περάσεις; Θα χάσεις βέβαια τα μηνύματα, αλλά αν δεν λειτουργεί; Σε εμένα δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ναι, θα το κάνω μια επανεγκατάσταση μπας και διορθωθεί! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Με την νέα εφαρμογή της κάμερας, που θα προστεθεί και η λειτουργία πανοράματος, θα υπάρχει και η λειτουργία slow motion video σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως ανάλυσης της κάμερας. Τραβάς κανονικά το βίντεο, μπαίνεις στις φωτογραφίες (όπου θα φαίνεται αποθηκευμένο και το video) και επιλέγεις την επεξεργασία (το εικονίδιο με το μολύβι). Εκεί εμφανίζει 3 επιλογές: Αποθήκευση φωτογραφιών από βίντεο, Δημιουργία βίντεο αργής κίνησης και Αποκοπή. Αυτές οι επιλογές εμφανίζονται αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες σε επόμενη αναβάθμιση. Στο θέμα μας τώρα, με την σημερινή αναβάθμιση του viber έχω θέμα με το σκρολάρισμα στην εφαρμογή. Θέλω να σκρολάρω σε παλαιότερα μηνύματα ή παλαιότερες συνομιλίες και δεν κάνει σκρολ προς τα κάτω. Πρέπει να κάνω ένα σκρολ προς τα πάνω για να σκρολάρω προς τα κάτω. Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό; εγώ από εχθές έκανα την αναβάθμιση και μέχρι και τώρα που το τσέκαρα ξανά δεν βλέπω κάτι. μια χαρά πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Διορθώθηκε με την επανεγκατάσταση. Κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Φορτίζει και πιο γρήγορα? οχι οπως πριν και εχω αλλαξει και φορτιστες απο αλλα κινητα και το ταμπλετ που εχω.ουτε αλλαγη στη αποδοση της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας . Το Facebook beta είναι απείρως καλύτερο σαν εφαρμογή από το παλιό μοιάζει πολύ με του android , έχει κάποιες αδυναμίες σαν αρχή που σίγουρα θα φτιάξουν στο άμεσο μέλλον . Τώρα όσον αφορά την κοινοποίηση από το YouTube μπορείς άνετα να κάνεις αντιγραφή του link και μετά επικόλληση στο τοίχο σου . Για την φωτογραφία μπορείς μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Δεν ξέρω επειδή η εφαρμογή είναι βαριά εάν την σηκώνουν τα κινητά με χαμηλή ram και επεξεργαστή. Όσοι έχουν 950 και 950xl ας μας πουν πως τρέχει. Στο δικό μου 640xl ζορίζεται για να μπει. Εαμ μπει όμως τρέχει μια χαρά. Ακριβώς έτσι κάνει και σε μένα η beta! Αντίθετα η κανονική μπαίνει πιο γρήγορα, αλλά μετά αργεί να φορτώσει τις ενημερώσεις! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πότε ενημερώθηκε το Viber παλι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πότε ενημερώθηκε το Viber παλι; εχθές το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 εχθές το βραδυ Πάτησα για ενημερώσεις απο το store και δεν μου εμφάνισε καμία εφαρμογή προς αναβάθμιση! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 παιδια υπαρχει κανα καλο προγραμμα να φτιαχνουμε του φακελους με τα tiles, αλλα το καθε ενα να γραφει πανω στο εικονιδιο και το ονομα του προγραμματος? (ή απο κατω) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πάτησα για ενημερώσεις απο το store και δεν μου εμφάνισε καμία εφαρμογή προς αναβάθμιση! :( Μπορεί να έγινε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πάτησα για ενημερώσεις απο το store και δεν μου εμφάνισε καμία εφαρμογή προς αναβάθμιση! :( εχω την 6,1! εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts