AndreasQTEK Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμένα καταλαμβάνει το παλιό FB 19,3 ΜΒ και το beta 409 ΜΒ, και τα δύο στην SD σε 640 LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 να ρωτήσω υπάρχει κανένα καλό music player αλλά να είναι και folder player; με ενδιαφέρει να μπορέσω να περάσω φακέλους από το pc στο κινητό και να παίζει ανά φάκελο όχι ανακατεμένα όπως τα περισσότερα players. φυσικά αν θα είναι και free ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Πάτα στο store folder play, πολύ καλό και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Και σ' εμένα το facebook beta δεν ανοίγει πλέον. Ναι, εγκατεστημένο στην κάρτα sd, αφού ο εσωτερικός χώρος που έχει μείνει ελεύθερος είναι λίγο πάνω από 3gb. Αν είχα 16gb συνολικά, το συζητούσαμε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αυτό με το Viber , το κάνει και σε μένα,μόνο αν ανοίξω να διαβάσω το μήνυμα από την μπάρα ειδοποιήσεις. Αν ανοίξω το μήνυμα μέσα από την εφαρμογή, όλα καλά. Προφανώς είναι κάποιο bug που λογικά θα φτιαχτεί σε επόμενες αναβαθμίσεις. Αυτό το bug έχει διορθωθεί εδώ και μέρες. Τσέκαρέ το ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σ' εμένα το facebook beta δεν ανοίγει πλέον. Ναι, εγκατεστημένο στην κάρτα sd, αφού ο εσωτερικός χώρος που έχει μείνει ελεύθερος είναι λίγο πάνω από 3gb. Αν είχα 16gb συνολικά, το συζητούσαμε. Ε και? Τα 3gb αρκούν να βάλεις πολλές εφαρμογές ακόμη. Μη τσιγκουνεύεσαι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Και σ' εμένα το facebook beta δεν ανοίγει πλέον. Ναι, εγκατεστημένο στην κάρτα sd, αφού ο εσωτερικός χώρος που έχει μείνει ελεύθερος είναι λίγο πάνω από 3gb. Αν είχα 16gb συνολικά, το συζητούσαμε. ειμαι με 2,16gb και δεν εχω θεμα.(L-735) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ξαφνικά το live tile του ημερολογίου χάλασε πάλι χωρίς λόγο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καμιά ιδέα; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ε και? Τα 3gb αρκούν να βάλεις πολλές εφαρμογές ακόμη. Μη τσιγκουνεύεσαι Είχα πέσει στο 1gb μια φορά και δε μου να πω ότι λειτουργούσε σωστά το κινητό... ειμαι με 2,16gb και δεν εχω θεμα.(L-735) Χμ.. Θα δοκιμάσω να τη μεταφέρω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ξαφνικά το live tile του ημερολογίου χάλασε πάλι χωρίς λόγο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καμιά ιδέα; επειδή το έπαθα και εγώ πριν 3 μέρες θα σου πως ότι και να έκανα δεν φτιάχτηκε με τίποτα μέχρι που πήγε 12 η ώρα το βράδυ και άλλαξε η ημερομηνία και έτσι φτιαχτηκε χωρίς να κάνω κάτι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Απογοήτευση σκέτη!!! Πέταξα στα σκουπίδια Facebook Beta - (έβαλα το stable πάλι και όλα καλά) - Messenger - Instagram (έβαλα 6Tag) και φυσικά Viber! Έχω ξενερώσει εντελώς,με την ποιότητα των νέων εφαρμογών! Όποτε γουστάρουν ανοίγουν...όποτε θέλουν "σκάνε" κτλ! Αυτά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Απογοήτευση σκέτη!!! Πέταξα στα σκουπίδια Facebook Beta - (έβαλα το stable πάλι και όλα καλά) - Messenger - Instagram (έβαλα 6Tag) και φυσικά Viber! Έχω ξενερώσει εντελώς,με την ποιότητα των νέων εφαρμογών! Όποτε γουστάρουν ανοίγουν...όποτε θέλουν "σκάνε" κτλ! Αυτά. :rolleyes: Σε μένα το Facebook beta δουλεύει μια χαρά! Ανοίγει με την πρώτη αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Δεν χρησιμοποιώ πλέον το παλιό πάρα μόνο για να κοινοποιήσω κάποια φωτογραφία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αυτο παλι να μη μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία με το Facebook beta, ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν τελεια σχεδόν, με ξεπερνάει! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ενώ εχω ενεργοποιημένες τις ζωντανές εικόνες, κάθε άλλο παρά ζωντανές ειναι. Κάνω κατι λάθος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Απογοήτευση σκέτη!!! Πέταξα στα σκουπίδια Facebook Beta - (έβαλα το stable πάλι και όλα καλά) - Messenger - Instagram (έβαλα 6Tag) και φυσικά Viber! Έχω ξενερώσει εντελώς,με την ποιότητα των νέων εφαρμογών! Όποτε γουστάρουν ανοίγουν...όποτε θέλουν "σκάνε" κτλ! Αυτά. :rolleyes: φίλε μην είσαι άδικος γιατί εγώ που γκρινιάζω πολύ για της εφαρμογές θα σου πω πως το Facebook το Messenger και το instagram είναι ετη φωτος απο τα παλιά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο παλι να μη μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία με το Facebook beta, ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν τελεια σχεδόν, με ξεπερνάει! :worry: δεν το κάνεις πατώντας την φωτογραφία άλλα το κάνεις μέσα από την εφαρμογή. Edited July 31, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ενώ εχω ενεργοποιημένες τις ζωντανές εικόνες, κάθε άλλο παρά ζωντανές ειναι. Κάνω κατι λάθος; Πρέπει να έχεις την κάμερα να τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Πρέπει να έχεις την κάμερα να τρέχει στο παρασκήνιο. Είναι σίγουρο αυτό γιατί εξακολουθούν να είναι"νεκρές". Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Είναι σίγουρο αυτό γιατί εξακολουθούν να είναι"νεκρές". Ακριβώς αυτό. Στα 8.1 δεν χρειαζόταν καν παρασκήνιο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 δεν το κάνεις πατώντας την φωτογραφία άλλα το κάνεις μέσα από την εφαρμογή. Με την κανονική το κανεις απο παντού! Για στείλε video απο YouTube κλπ να δεις θα πάει στο Facebook beta; Για να πάει πρέπει να έχεις και τη κανονική ενεργοποιημένη. Απο μέσα ξέρω οτι στέλνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ακριβώς αυτό. Στα 8.1 δεν χρειαζόταν καν παρασκήνιο! Εvris και σε σένα εξακολουθούν να μην λειτουργούν ακόμα και αν έχεις την κάμερα ανοιχτή στο παρασκήνιο; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εvris και σε σένα εξακολουθούν να μην λειτουργούν ακόμα και αν έχεις την κάμερα ανοιχτή στο παρασκήνιο; Ναι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες για να το διαπιστώσω και με HDR και χωρίς! Εστιαση και με φλας και αυτόματη. Τίποτα... :( Εσένα λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ναι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες για να το διαπιστώσω και με HDR και χωρίς! Εστιαση και με φλας και αυτόματη. Τίποτα... :( Εσένα λειτουργεί κανονικά; Οι ζωντανές εικόνες όχι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δε ξέρω αν μπορείς ή δε μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο έξω από την εφαρμογή (ακόμα και έτσι να είναι, είναι προφανές ότι θα φτιαχτεί στο άμεσο μέλλον) αλλά η beta ως λειτουργία είναι απείρως καλύτερη από τη παλιά. Η όποια σύγκριση μεταξύ των δυο είναι τουλάχιστον άκυρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 o Evris δεν έχει κάνει Hard reset παίδες. Πολλά πράγματα δεν θα του λειτουργούν όπως πρέπει. Κάθε μέρα το λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Με την κανονική το κανεις απο παντού! Για στείλε video απο YouTube κλπ να δεις θα πάει στο Facebook beta; Για να πάει πρέπει να έχεις και τη κανονική ενεργοποιημένη. Απο μέσα ξέρω οτι στέλνει! Κανονικά πάει το video. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δε ξέρω αν μπορείς ή δε μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο έξω από την εφαρμογή (ακόμα και έτσι να είναι, είναι προφανές ότι θα φτιαχτεί στο άμεσο μέλλον) αλλά η beta ως λειτουργία είναι απείρως καλύτερη από τη παλιά. Η όποια σύγκριση μεταξύ των δυο είναι τουλάχιστον άκυρη. Δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό που λες! Απλα επειδή συχνά ανεβάζω εικόνες και βίντεο εκτος εφαρμογής, με ενοχλεί αυτο. Όταν το διορθώσουν αυτο και στη beta, δεν το συζητάω. Η παλιά θα πάει στον.... κάδο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts