Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω υπάρχει κανένα καλό music player αλλά να είναι και folder player; με ενδιαφέρει να μπορέσω να περάσω φακέλους από το pc στο κινητό και να παίζει ανά φάκελο όχι ανακατεμένα όπως τα περισσότερα players. φυσικά αν θα είναι και free ακόμα καλύτερα.

Και σ' εμένα το facebook beta δεν ανοίγει πλέον. Ναι, εγκατεστημένο στην κάρτα sd, αφού ο εσωτερικός χώρος που έχει μείνει ελεύθερος είναι λίγο πάνω από 3gb. Αν είχα 16gb συνολικά, το συζητούσαμε.
Huawei Nova 5T

Αυτό με το Viber , το κάνει και σε μένα,μόνο αν ανοίξω να διαβάσω το μήνυμα από την μπάρα ειδοποιήσεις. Αν ανοίξω το μήνυμα μέσα από την εφαρμογή, όλα καλά. Προφανώς είναι κάποιο bug που λογικά θα φτιαχτεί σε επόμενες αναβαθμίσεις.

Αυτό το bug έχει διορθωθεί εδώ και μέρες. Τσέκαρέ το

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σ' εμένα το facebook beta δεν ανοίγει πλέον. Ναι, εγκατεστημένο στην κάρτα sd, αφού ο εσωτερικός χώρος που έχει μείνει ελεύθερος είναι λίγο πάνω από 3gb. Αν είχα 16gb συνολικά, το συζητούσαμε.

Ε και? Τα 3gb αρκούν να βάλεις πολλές εφαρμογές ακόμη. Μη τσιγκουνεύεσαι

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ειμαι με 2,16gb και δεν εχω θεμα.(L-735)

Ξαφνικά το live tile του ημερολογίου χάλασε πάλι χωρίς λόγο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καμιά ιδέα;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Ε και? Τα 3gb αρκούν να βάλεις πολλές εφαρμογές ακόμη. Μη τσιγκουνεύεσαι

Είχα πέσει στο 1gb μια φορά και δε μου να πω ότι λειτουργούσε σωστά το κινητό...

ειμαι με 2,16gb και δεν εχω θεμα.(L-735)

Χμ.. Θα δοκιμάσω να τη μεταφέρω.

Huawei Nova 5T

Ξαφνικά το live tile του ημερολογίου χάλασε πάλι χωρίς λόγο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καμιά ιδέα;

επειδή το έπαθα και εγώ πριν 3 μέρες θα σου πως ότι και να έκανα δεν φτιάχτηκε με τίποτα μέχρι που πήγε 12 η ώρα το βράδυ και άλλαξε η ημερομηνία και έτσι φτιαχτηκε χωρίς να κάνω κάτι εγώ

Απογοήτευση σκέτη!!!

Πέταξα στα σκουπίδια Facebook Beta - (έβαλα το stable πάλι και όλα καλά) - Messenger - Instagram (έβαλα 6Tag) και φυσικά Viber!

Έχω ξενερώσει εντελώς,με την ποιότητα των νέων εφαρμογών! Όποτε γουστάρουν ανοίγουν...όποτε θέλουν "σκάνε" κτλ!

Αυτά. :rolleyes:

Απογοήτευση σκέτη!!!

Πέταξα στα σκουπίδια Facebook Beta - (έβαλα το stable πάλι και όλα καλά) - Messenger - Instagram (έβαλα 6Tag) και φυσικά Viber!

Έχω ξενερώσει εντελώς,με την ποιότητα των νέων εφαρμογών! Όποτε γουστάρουν ανοίγουν...όποτε θέλουν "σκάνε" κτλ!

Σε μένα το Facebook beta δουλεύει μια χαρά! Ανοίγει με την πρώτη αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Δεν χρησιμοποιώ πλέον το παλιό πάρα μόνο για να κοινοποιήσω κάποια φωτογραφία.

TCL 40 NXTPAPER

Αυτο παλι να μη μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία με το Facebook beta, ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν τελεια σχεδόν, με ξεπερνάει! :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ενώ εχω ενεργοποιημένες τις ζωντανές εικόνες, κάθε άλλο παρά ζωντανές ειναι. Κάνω κατι λάθος;

Απογοήτευση σκέτη!!!

φίλε μην είσαι άδικος γιατί εγώ που γκρινιάζω πολύ για της εφαρμογές θα σου πω πως το Facebook το Messenger και το instagram είναι ετη φωτος απο τα παλιά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο παλι να μη μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία με το Facebook beta, ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν τελεια σχεδόν, με ξεπερνάει! :worry:

δεν το κάνεις πατώντας την φωτογραφία άλλα το κάνεις μέσα από την εφαρμογή.

Edited by sony76

Ενώ εχω ενεργοποιημένες τις ζωντανές εικόνες, κάθε άλλο παρά ζωντανές ειναι. Κάνω κατι λάθος;

Πρέπει να έχεις την κάμερα να τρέχει στο παρασκήνιο.

Πρέπει να έχεις την κάμερα να τρέχει στο παρασκήνιο.

Είναι σίγουρο αυτό γιατί εξακολουθούν να είναι"νεκρές".

TCL 40 NXTPAPER

Είναι σίγουρο αυτό γιατί εξακολουθούν να είναι"νεκρές".

Ακριβώς αυτό.

Στα 8.1 δεν χρειαζόταν καν παρασκήνιο!

δεν το κάνεις πατώντας την φωτογραφία άλλα το κάνεις μέσα από την εφαρμογή.

Με την κανονική το κανεις απο παντού! Για στείλε video απο YouTube κλπ να δεις θα πάει στο Facebook beta; Για να πάει πρέπει να έχεις και τη κανονική ενεργοποιημένη. Απο μέσα ξέρω οτι στέλνει!

Ακριβώς αυτό.

Στα 8.1 δεν χρειαζόταν καν παρασκήνιο!

Εvris και σε σένα εξακολουθούν να μην λειτουργούν ακόμα και αν έχεις την κάμερα ανοιχτή στο παρασκήνιο;

TCL 40 NXTPAPER

Εvris και σε σένα εξακολουθούν να μην λειτουργούν ακόμα και αν έχεις την κάμερα ανοιχτή στο παρασκήνιο;

Ναι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες για να το διαπιστώσω και με HDR και χωρίς! Εστιαση και με φλας και αυτόματη. Τίποτα... :(

Εσένα λειτουργεί κανονικά;

Ναι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες για να το διαπιστώσω και με HDR και χωρίς! Εστιαση και με φλας και αυτόματη. Τίποτα... :(

Εσένα λειτουργεί κανονικά;

Οι ζωντανές εικόνες όχι.

TCL 40 NXTPAPER

Δε ξέρω αν μπορείς ή δε μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο έξω από την εφαρμογή (ακόμα και έτσι να είναι, είναι προφανές ότι θα φτιαχτεί στο άμεσο μέλλον) αλλά η beta ως λειτουργία είναι απείρως καλύτερη από τη παλιά. Η όποια σύγκριση μεταξύ των δυο είναι τουλάχιστον άκυρη.

o Evris δεν έχει κάνει Hard reset παίδες.

Πολλά πράγματα δεν θα του λειτουργούν όπως πρέπει.

Κάθε μέρα το λέμε.

Xiaomi 12 Pro

Με την κανονική το κανεις απο παντού! Για στείλε video απο YouTube κλπ να δεις θα πάει στο Facebook beta; Για να πάει πρέπει να έχεις και τη κανονική ενεργοποιημένη. Απο μέσα ξέρω οτι στέλνει!

Κανονικά πάει το video.

Xiaomi 12 Pro

Δε ξέρω αν μπορείς ή δε μπορείς να κοινοποιήσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο έξω από την εφαρμογή (ακόμα και έτσι να είναι, είναι προφανές ότι θα φτιαχτεί στο άμεσο μέλλον) αλλά η beta ως λειτουργία είναι απείρως καλύτερη από τη παλιά. Η όποια σύγκριση μεταξύ των δυο είναι τουλάχιστον άκυρη.

Δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό που λες! Απλα επειδή συχνά ανεβάζω εικόνες και βίντεο εκτος εφαρμογής, με ενοχλεί αυτο. Όταν το διορθώσουν αυτο και στη beta, δεν το συζητάω. Η παλιά θα πάει στον.... κάδο! ;)

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών