Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανένας εάν υπάρχει η εφαρμογή booking για win10;;;;ετοιμάζω ταξίδι και δεν βρίσκω κάτι

Όχι δεν υπάρχει

Μόνο του trip advisor νομίζω

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Το καινούργιο Viber μου εμφανίζει φωτο στις συνομιλιες μονο με τις επαφες που εχουν φωτο στο προφίλ του viber. Οι φωτο που ειναι στις επαφες του κινητού δεν εμφανιζονται. Το έχεις άλλος αυτό;

Το καινούργιο Viber μου εμφανίζει φωτο στις συνομιλιες μονο με τις επαφες που εχουν φωτο στο προφίλ του viber. Οι φωτο που ειναι στις επαφες του κινητού δεν εμφανιζονται. Το έχεις άλλος αυτό;

τα ιδια και εγω

Γνωρίζει κανένας εάν υπάρχει η εφαρμογή booking για win10;;;;ετοιμάζω ταξίδι και δεν βρίσκω κάτι

Μπες από τον browser. Δουλεύει πολύ καλά.

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη εφαρμογή της fing του android για τα 10αρια.

Είναι αυτή που βλέπεις τις συσκευές οι οποίες είναι συνδεδεμένες στο modem-router σου.

Σχετικά με το Viber, κάποιες φορές κολλάει και δε μπαίνει στην εφαρμογή, πατάω το εικονίδιο του viber και κάνει προσπάθεια να μπει στην εφαρμογή και ξαναγυρίζει στη προηγούμενη οθόνη σχεδόν αμέσως. Αν κάνω επανεκκίνηση μπαίνει κανονικά. Όλα αυτά σε 640 LTE.

Μετά τον χθεσινό update του messenger δεν έχω ειδοποιήσεις. Το έχει πάθει κανένας;

Εγώ λαβαίνω κανονικά ειδοποιήσεις στο Messenger.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Τελικά έκανα hard reset και επανήλθαν. Πιο πριν ότι και να έκανα, δεν χτυπούσε για κανέναν λόγο το messenger

Απαραδεκτο να μην υπαρχει στο καταστημα το ρεβολουτ.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εδώ δεν υπάρχουν άλλα και άλλα ,στο revolut κόλλησες εσύ;

Χαχαχα με εστειλες και εχεις δικιο..

Εχω δυστυχώς...:lol::lol:

Χαχα πρεπει ομως να αλλαξει αρδην η κατασταση λειπουν πολλα αυτονοητα.

Εντ οφ τοπικ.

Θα είμαι λίγο απόλυτος!

Οι εφαρμογές Facebook & Messenger ,είναι απλά για πέταμα.

Συνεχίζω να έχω το 435 μου σαν 2η συσκευή,αλλά δεν παλεύεται.

Να σημειώσω ότι έιμαι χρήστης της πλατφόρμας από την εποχή 7.5 / 7.8.:O

Θα είμαι λίγο απόλυτος!

Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; Μιλάς για τις καινούριες εφαρμογές ή τις παλιές;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Θα είμαι λίγο απόλυτος!

Συνεχίζω να έχω το 435 μου σαν 2η συσκευή,αλλά δεν παλεύεται.

Να σημειώσω ότι έιμαι χρήστης της πλατφόρμας από την εποχή 7.5 / 7.8.:O

Στη δική μου συσκευή αργεί λίγο να ανοίξει, και δεν μου εμφανίζει τις διορθώσεις στο πληκτρολόγιο. Για πέταμα δεν είναι, αφού τουλάχιστον έχουν μπεί σε ένα κύκλο υποστήριξης μαζί με τα υπόλοιπα λειτουργικά (όπως και το Instagram), και όποτε υπάρχει αλλαγή εμφανίζετια σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα και σε εμάς. Ωστόσο, ναι θέλουν βελτίωση στους τομείς της ταχύτητας και προσθήκη κλήσης και βιντοκλήσης.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

AppRaisin

Δεν ξέρω αν έχει ξαναφερθεί, αλλά την ανακάλυψα προχτες και είναι πολύ καλή. Εμφανίζει νέες ενημερώσεις των εφαρμογών (γενικά, όχι μόνο δικές μας) αλλά και διάφορες προτάσεις απο υπάρχουσες ή νέες εφαρμογές.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου λέει πόσα ampere δέχεται το κινητό φορτίζει ;; Για android υπάρχουν κάποιες αλλά για Windows mobile δεν έχω βρει κάτι...

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου λέει πόσα ampere δέχεται το κινητό φορτίζει ;; Για android υπάρχουν κάποιες αλλά για Windows mobile δεν έχω βρει κάτι...

Είχα πετύχει μια που εβγαζε τα στιγμιαία mW αλλά δεν την κράτησα γιατί είχε διαφημίσεις και είχα φτιάξει κάτι πρόχειρο στο visual studio να κάνει αυτή την δουλειά και το εκανα sideload στο τηλεφωνο.

https://s32.postimg.org/jhsvhmow5/wp_ss_20160705_0001.png

Αν την θυμηθώ ποια ήταν θα σου πω.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών