tasose Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ενώ ξεκίνησε καλά το Viber τελευταία δεν έχει δώσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Φυσικά και έκανα hard reset μετά την εγκατάσταση των 10 και έστησα την συσκευή από την αρχή. Hard reset στα 8.1 δεν έκανα αν θυμάμαι καλά. Τώρα τι πρέπει να κάνω?Φταίει αυτό δηλαδή??? Edited June 28, 2016 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Κάνε ένα soft reset πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Να και κάτι στοιχειώδη reports για κάτι σφάλματα. Ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν. http://i.imgur.com/2zqaaJ6.jpg Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 χαρά στην ενημέρωση. Ακόμα δεν έχει βιντεοκλήση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμενα περισοτερο αρνητικη εντυπωση τις δυο τρεις φορες που το χρησιμοποιησα ηταν η κακη ποιοτητα ηχου που μετεδιδαν οι σερβερ του μεταξυ των δυο συνομιλητων. Δεν ξερω αν ετυχε αλλα σε σχεση με το skype που οταν μιλαω με ατομα στο εξωτερικο ηταν σαν να βρισκονταν στο ιδιο δωματιο με εμενα - καμια σχεση το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αποθηκεύω εδω και 2 ημέρες έναν φάκελο σελιδοδεικτών στα "αγαπημένα" του Microsoft edge και την επομένη εξαφανίζονται. Επίσης,χωρίς να ξέρω αν συνδέεται 100%,κάθε φορά που ανοίγω πολλές καρτέλες στον edge το τηλέφωνο κάνει restart.... Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό;Τι φταίει;;;;; Δηλώνω άλλη μια φορά απογοητευμένος από τα win 10 και σκέφτομαι να γυρίσω στο android..... Εγώ θα σου πώ κάτι άλλο. Έχεις άλλη συσκευή με Windows 10 που να χρησιμοποείς? Μήπως εκεί δεν έχεις σελιδοδείκτες? και τους συγχρόνισε με βάση εκείνη τη συσκευή? Εγώ την πάτησα έτσι, έχασα τους σελιδείκτες και τους ξαναέβαλα έναν έναν απο τον υπολογιστή. Απλά φροντίζω όλες οι συσκευές να ενημερώνονται με κεντρική αυτή του Laptop. Δεν μου ξαναεμφανίστηκε έκτοτε. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα,υπάρχει εφαρμογή οπως ειναι το who unfriended στο android το οποίο να μπορεις να συγχρονισεις με το facebook και να βλέπεις ποιοι σε διαγράφουν απο φίλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν είναι τόσο πρόταση εφαρμογής, αλλά έχει το Spotify για 3 μήνες συνδρομή, 0,99 λεπτά. Απλά 2-3 μέρες πριν, ακυρώνετε την συνδρομή για να μη χρεωθείτε επιπλέον. Εγώ το έκανα, περισσότερο για τον υπολογιστή, αλλά εντυπωσιάστηκα στο κινητό απο το bandwith που έχει και το πόσα mb καταναλώνει με δεδομένα (8 ώρες περίπου 150mb). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εγώ θα σου πώ κάτι άλλο. Έχεις άλλη συσκευή με Windows 10 που να χρησιμοποείς? Μήπως εκεί δεν έχεις σελιδοδείκτες? και τους συγχρόνισε με βάση εκείνη τη συσκευή? Εγώ την πάτησα έτσι, έχασα τους σελιδείκτες και τους ξαναέβαλα έναν έναν απο τον υπολογιστή. Απλά φροντίζω όλες οι συσκευές να ενημερώνονται με κεντρική αυτή του Laptop. Δεν μου ξαναεμφανίστηκε έκτοτε. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχω σε άλλη συσκευή win 10. Έκανα ένα soft reset και θα περιμένω να δω αν ξαναχαθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δόθηκε επισημα το messenger http://m.windowscentral.com/facebook-messenger-picks-major-update-now-available-native-windows-10-mobile-app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δόθηκε επισημα το messenger http://m.windowscentral.com/facebook-messenger-picks-major-update-now-available-native-windows-10-mobile-app Όσοι είχατε το μπετα να ξέρετε το ίδιο είναι. Άντε να είναι ένα τσικ πιο γρήγορο. Καιρος ειναι να μπουν όλα στον σωστό δρόμο Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δόθηκε επισημα το messenger http://m.windowscentral.com/facebook-messenger-picks-major-update-now-available-native-windows-10-mobile-app Διαγράφουμε το beta να φανταστώ, ε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Καλύτερα να το διαγράψετε Edited June 29, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλυτέρα να το διαγράψετε Thank you! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Διαγράφουμε το beta να φανταστώ, ε; Εγώ έκανα update από την προηγούμενη εφαρμογή (όχι την beta) μου είχε και τα δύο εικονίδια αλλά μόνο το ένα λειτουργούσε, ενώ μετά την πρώτη φορά δεν ξανάνοιξε. Άρα καλύτερα σβήσιμο και πέρασμα ξανά γιατί μάλλον υπάρχουν περιπτώσεις όπου το update τρώει κολλήματα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Η επίσημη εφαρμογή είναι λίγο ποιο σταθερή και γρήγορη απο την beta αυτό κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Και VLC VLC (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4vvnh) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Aπό σήμερα διαθέσιμη και η εφαρμογή του Steam για τα κινητά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ασε με να μαντέψω....Γερμανία;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ασε με να μαντέψω....Γερμανία;;; Εγώ με περιοχή Ελλάδα, το κατέβασα χωρίς να χρειαστεί να την αλλάξω. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εγώ με περιοχή Ελλάδα, το κατέβασα χωρίς να χρειαστεί να την αλλάξω. Περίεργο,εγώ δεν το βρίσκω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Περίεργο,εγώ δεν το βρίσκω. Ούτε από το link που έβαλα πιο πάνω; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 δεν μπήκα από το κινητό.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πιθανόν να μην φαίνεται ακόμα στην αναζήτηση του store λόγω του ότι προστέθηκε πριν μερικές ώρες, παρόλαυτά μπορείς να το κατεβάσεις από το παραπάνω link. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts