sony76 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Κάνεις αυτό σου γράφει ο georgb. Ή/και αυτό που θα σου γράψω. Settings -> System -> Storage: This device -> Temporary files Delete temporary files και SD card -> Temporary files Delete temporary files Προσωπικά, μετά από αυτά, κάνω κι ένα soft reset. Αλλά, επειδή μπορεί να σου ζητήσει σκανάρισμα της κάρτας (μετά το soft reset), κάν' το όταν δε θα χρειάζεσαι το κινητό σου. Ανάλογα το πόσες εφαρμογές έχεις, κάνει 10 λεπτά, με ένα τέταρτο. οκ θα το κανω νασαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ενημέρωση για Facebook beta 86mb Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ενημέρωση για Facebook beta 86mb Ακόμα δεν είναι λειτουργικό, δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ενημέρωση για Facebook beta 86mb δεν ξέρω τι κάνανε στο Facebook αλλά έκανα 4 απόπειρες να το ανοίξω και με πέταγε έξω.και μια ερώτηση για το Messenger αν έχετε θέμα με της προτεινόμενες λέξεις όταν γράφετε και εξαφανίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 δεν ξέρω τι κάνανε στο Facebook αλλά έκανα 4 απόπειρες να το ανοίξω και με πέταγε έξω.και μια ερώτηση για το Messenger αν έχετε θέμα με της προτεινόμενες λέξεις όταν γράφετε και εξαφανίζουν. Ναι το έχω κι εγώ αυτό το θέμα με τις λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ακόμα δεν είναι λειτουργικό, δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ... Sent from mTalk Την πρώτη φορά, σχεδόν πάντα κρασάρει. Τη 2η ανοίγει πάντα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν έχω κάνει το τελευταίο διαθέσιμο update, που γράφετε. 640 ds, με official .420. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Την πρώτη φορά, σχεδόν πάντα κρασάρει. Τη 2η ανοίγει πάντα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν έχω κάνει το τελευταίο διαθέσιμο update, που γράφετε. 640 ds, με official .420. Εγώ μερικές φορές με τη μια μπαίνει μέσα και τις άλλες φορές πρώτη φορά κρασαρει και στην δεύτερη μπαίνει κανονικά. 640 XL DS με 10586.420 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ μερικές φορές με τη μια μπαίνει μέσα και τις άλλες φορές πρώτη φορά κρασαρει και στην δεύτερη μπαίνει κανονικά. 640 XL DS με 10586.420 Μπα, με την πρώτη ζήτημα να έχει μπει 1 φορά. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να βάζω φωτογραφίες δικες μου και να τις αλλάζει αυτόματα στην lockscreen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μπα, με την πρώτη ζήτημα να έχει μπει 1 φορά. :lol: στο xl πλέον μπαίνει σχεδόν με την πρώτη. όταν δεν μπαίνει,θα είναι αρκετές εφαρμογές ανοιχτές. Ραμ θέλει όπως το κόβω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 στο xl πλέον μπαίνει σχεδόν με την πρώτη. όταν δεν μπαίνει,θα είναι αρκετές εφαρμογές ανοιχτές. Ραμ θέλει όπως το κόβω. Και σε εμένα το ίδιο κάνει αν έχω πάνω απο 4-5 εφαρμογές ανοικτές δεν ανοίγει το fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Υπαρχει τροπος να παρουμε backup το viber; εχω την καινουρια εκδοση αλλα δεν μου το βγαζει στη λιστα εφαρμογων που κανουν backup στο onedrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ δεν έχω θέμα. Δουλεύει κανονικά αν και το βλέπω λίγο βαρύ (950) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 και εγώ έχω θέμα με το Facebook γιατί θέλω 4-5 προσπαθείς να μπω μέσα και ορισμένες φορές μπαίνω αλλά όλα είναι σε λευκό φόντο με μπλε γραμμές. το θέμα είναι ότι κάτι φταίει είτε ram είτε rom δεν ξέρω πάντως το Facebook τρώει πολύ ram και από την άλλη εχω μόνο 2gb rom ελεύθερα και βλέπω ότι έχει βαρύνει το κινητό. φυσικά στο κινητό έχω αυστηρά μόνο εφαρμογές που δεν πάνε στην sd και τίποτα άλλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ δεν έχω θέμα. Δουλεύει κανονικά αν και το βλέπω λίγο βαρύ (950) αν το βλέπεις βαρύ στο 950,φαντάσου εμείς με τα 640 και σία...:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν κάνει καλή διαχείριση μνήμης. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η εφαρμογή Windows Central, όταν βγήκε universal ήταν beta ακόμα και κρασαρε συνέχεια. Ο developer είχε αναφέρει ότι είχε έντονο memory leak. Τώρα που δεν είναι σε beta φυσάει το app. Προφανώς το facebook και το messenger αε κάνα δίμηνο θα πετάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisanagno Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ρε παιδιά γιατί στην οθόνη κλειδώματος στις εφαρμογές για εμφάνιση γρήγορης κατάστασης δεν υπάρχει να επιλέξουμε τα καινούρια facebook, messenger και instagram??? φταίει το γεγονός οτι είναι beta?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Υπαρχει τροπος να παρουμε backup το viber; εχω την καινουρια εκδοση αλλα δεν μου το βγαζει στη λιστα εφαρμογων που κανουν backup στο onedrive Όχι όσο ακόμα είναι σε beta. Αν θες φωτογραφίες τις αποθηκεύεις στο τηλέφωνο,τα μηνύματα δεν μπορείς νομίζω και αν θες απλά να το βγάλεις το βγάζεις και το ξαναβάζεις και σου στέλνουν καινούργιο κωδικό άλλα σβήνουν όλα . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά γιατί στην οθόνη κλειδώματος στις εφαρμογές για εμφάνιση γρήγορης κατάστασης δεν υπάρχει να επιλέξουμε τα καινούρια facebook, messenger και instagram??? φταίει το γεγονός οτι είναι beta?? Ίσως το πιο πιθανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Γιατί υπάρχουν διπλές και τριπλές καταχωρήσεις της ίδιας εφαρμογής στο "εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο" στην "χρήση μπαταρίας" ??? Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 η lumia camera σταματησε να στελνει στο onedrive τις φωτο αυτοματα. αυτο εχει συμβει στη συσκευη μου απο το μαρτη. ξερει κανεις γιατι? τι παιζει? στην αλλη καμερα δουλευει? να περιμενουμε κανα σοβαρο απντειτ να προσθεσουν στην καμερα αυτα που λειπουν ή μπα? οι χαρτες πλεον εχουν οτι και τα here maps-drive. δεν μπορουν να το κανουν και στην καμερα αυτο? Αν έχεις βάλει τη μέγιστη ανάλυση, τότε τις στέλνει μόνο όταν συνδεθείς με WiFi Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Αν έχεις βάλει τη μέγιστη ανάλυση, τότε τις στέλνει μόνο όταν συνδεθείς με WiFi Sent from mTalkMA σχεδον παντα συνδεδεμενος ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μήπως έχεις κάλυψη το όριο και δεν δέχεται άλλες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν κάνει καλή διαχείριση μνήμης. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η εφαρμογή Windows Central, όταν βγήκε universal ήταν beta ακόμα και κρασαρε συνέχεια. Ο developer είχε αναφέρει ότι είχε έντονο memory leak. Τώρα που δεν είναι σε beta φυσάει το app. Προφανώς το facebook και το messenger αε κάνα δίμηνο θα πετάνε. Φυσικά, όπως και το Instagram. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθώθηκε το πρόβλημα με το Navigation bar στο Messenger (Beta). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ουτε καν. εν τω μεταξυ σημερα εγινε κατι πολυ περιεργο που δεν εχω ξαναδει. πολλες εφαρμογες εχασαν τι;ς ρυθμισεις τους. λες και εγινε χαρντ ριοσετ ξερω γω. πχ απο αφυπνισεις χαθηκαν ολα τα ξυπνητηρια, στο chronos calendar χαθηκαν οι παραμετροποιησεις κτλ κτλ. τρελαθηκα....εννοειται ριστατ και σοφτ ρισετ εκανα αλλα τα ιδια. τι φρικη εφαγε δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Σήμερα μου ήρθε πάλι ενημέρωση στο messenger beta.έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά,αλλα κρασαρει και δεν ανοίγει με τίποτα. Το ξαναπέρασα και έστρωσε... Edited June 24, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts