Chryssostomos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Πρώτες εντυπώσεις. Πανέμορφος σχεδιασμός! :D Επιτέλους τα πλήκτρα ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης. Λίγο polishing θέλει και πιστεύω ότι είναι ολοκληρωμένη. Πέρα από όλα τ' άλλα, που δείχνουν ου το app είναι σε beta, μην περιμένεις και μεγάλες ταχύτητες στις συσκευές μας.. Πλέον και για τα wm, το 1gb αρχίζει να φαίνεται ότι είναι λίγο.. δεν θα το έλεγα. Οι υπόλοιπες εφαρμογές είναι μια χαρά. Μόνο αυτές του fb που είναι beta είναι βαριές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ναι κανονικά. Μέχρι και όριο έχω βάλει. Κι εγώ έχω βάλει όριο άλλα δεν θέλει να το μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Κι εγώ έχω βάλει όριο άλλα δεν θέλει να το μετράει. εμένα το μετράει κανονικά.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Κανονικά το όριο το μετράει και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Να πω την αλήθεια mr_47, αυτό το "Επιτέλους τα πλήκτρα ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνη" δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι εκεί καλύτερα/βολικότερα? Στο pc εκεί τα έχεις; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 με το καινούριο facebook δεν έχω ειδοποίησης μου κάνουν like και δεν χτυπα μονο 1 σχόλιο σε μια φωτογραφία μου έκαναν και χτύπησε τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το Messenger (Beta) έχει κανονικά ειδοποιήσεις ;; Μόλις το κατέβασα και βλέπω ότι στις ρυθμίσεις του κινητού στις ειδοποιήσεις δεν υπάρχει εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το Messenger (Beta) έχει κανονικά ειδοποιήσεις ;; Μόλις το κατέβασα και βλέπω ότι στις ρυθμίσεις του κινητού στις ειδοποιήσεις δεν υπάρχει εφαρμογή... Συνήθως σε όλα μετά το πρώτο μήνυμα το βλέπεις στις ειδοποιήσεις,φαντάζομαι και στο messenger,ας σου στείλουν ένα μήνυμα και ξαναδές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το Messenger (Beta) έχει κανονικά ειδοποιήσεις ;; Μόλις το κατέβασα και βλέπω ότι στις ρυθμίσεις του κινητού στις ειδοποιήσεις δεν υπάρχει εφαρμογή... Πρέπει να έρθει μια φορά ειδοποίηση, για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της κάθε εφαρμογής. Αυτό ισχύει για κάθε εφαρμογή, που εγκαθιστάς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 με το καινούριο facebook δεν έχω ειδοποίησης μου κάνουν like και δεν χτυπα μονο 1 σχόλιο σε μια φωτογραφία μου έκαναν και χτύπησε τίποτα άλλο Beta είναι πρώτη μέρα πιστεύω θα το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Να πω την αλήθεια mr_47, αυτό το "Επιτέλους τα πλήκτρα ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνη" δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι εκεί καλύτερα/βολικότερα? Στο pc εκεί τα έχεις; Γιατί, τα smartphones τα κρατάμε από το κάτω μέρος. Επομένως και οι αντίχειρες εκεί φτάνουν ευκολότερα. :) Ειδικά όσο μεγαλώνουν οι συσκευές.* Στο pc δε μπαίνω fb. Είναι αποκλειστικά για δουλειά. *Δεν το γράφω αποκλειστικά για τα wm. Όλα τα os, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μια πιο πρακτική προσέγγιση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πολυ καλη η εφαρμογή απο το facebook αν και beta ,τη εγκατέστησα λειτουργεί θαυμασια. Το μονο που έχω βρει ως τωρα ειναι οτι δεν εμφανίζεται στη λίστα των κοινοποιησεων που αυτο σε αναγκάζει να μπαίνεις στην εφαρμογή για να κοινοποιήσεις πχ μια φωτο. Το ίδιο και το νέο Viber. Πιστεύω να τα διορθώσουν σύντομα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πολυ καλη η εφαρμογή απο το facebook αν και beta ,τη εγκατέστησα λειτουργεί θαυμασια. Το μονο που έχω βρει ως τωρα ειναι οτι δεν εμφανίζεται στη λίστα των κοινοποιησεων που αυτο σε αναγκάζει να μπαίνεις στην εφαρμογή για να κοινοποιήσεις πχ μια φωτο. Το ίδιο και το νέο Viber. Πιστεύω να τα διορθώσουν σύντομα. Αυτό παραξενεύτηκα και εγώ υποτίθεται ότι ήταν απο τα νέα πράγματα που μας έφεραν τα w10 αλλά οι νεες εφαρμογές που είναι φτιαγμένες ια αυτά δεν έχουν την δυνατότητα γρήγορης απάντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πολλά update σήμερα http://i.imgur.com/1g1Y7Nf.jpg Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Πολλά update σήμερα http://i.imgur.com/1g1Y7Nf.jpg Εμένα μου τα έκανε πριν 3 μέρες. Επίσης έκανε ενημέρωση και την κάμερα. Edited June 18, 2016 by Alex_tz Αφαίρεση εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Εμένα μου τα έκανε πριν 3 μέρες. Επίσης έκανε ενημέρωση και την κάμερα. Μου τα κρατάει μαζεμένα εμενα.. Χαχαχαχα Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αυτό παραξενεύτηκα και εγώ υποτίθεται ότι ήταν απο τα νέα πράγματα που μας έφεραν τα w10 αλλά οι νεες εφαρμογές που είναι φτιαγμένες ια αυτά δεν έχουν την δυνατότητα γρήγορης απάντησης Οκ, είναι 2-3 ημερών. Σύντομα θα φτιάξει. Πάντως τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τα πρώτα σημάδια του ενοποιημένου store. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Για οσους θελουν να δοκιμασουν ενα ακομα ημερολογιο dailydiary http://m.windowscentral.com/5-windows-10-apps-you-should-try-june-17-2016#slide3 Απο το λιγο που το σκαλισα μπορεις να βαζεις στις καταχωρησεις του ημερολογιου κειμενο, φωτος, τοποθεσια κτλ. Ειναι και δωρεαν για σημερα οποτε οποιος χρειαζεται κατι παρομοιο προχωραει :-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Στο FacebbokBeta όταν σου έρθει ειδοποίηση,το πατάς και δεν ανοίγει ποτέ,κρασσάρει πάντα. όσο γρήγορο είναι όταν είσαι μέσα,τόσο αργό είναι στο να ανοίξει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Οκ, είναι 2-3 ημερών. Σύντομα θα φτιάξει. Πάντως τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τα πρώτα σημάδια του ενοποιημένου store. Τα ίδια με τους Υ/Π αλλα και πάλι κάποιες εφαρμογές από store δεν συγκρίνονται με κανονικές του pc π.χ. VLC Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 ... επίσης είδα ότι στο Facebook beta έχουν αφαιρέσει την ενσωμάτωση των επαφών στον τηλεφωνικό κατάλογο. Α ρε Facebook ολα δικά σου τα θες. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) PDF to images Όπως λέει και το όνομα της μετατρέπει pdf σε jpeg ή png που μπορούμε να τα βλέπουμε παντού. Επίσης για να δείτε αρχεία text του Ryan tremblay το text reader. Edited June 19, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Παιδιά έχει κανείς άλλος θέμα με το Instagram; Προσπαθώ να κάνω σύνδεση με Facebook και δεν γίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 η lumia camera σταματησε να στελνει στο onedrive τις φωτο αυτοματα. αυτο εχει συμβει στη συσκευη μου απο το μαρτη. ξερει κανεις γιατι? τι παιζει? στην αλλη καμερα δουλευει? να περιμενουμε κανα σοβαρο απντειτ να προσθεσουν στην καμερα αυτα που λειπουν ή μπα? οι χαρτες πλεον εχουν οτι και τα here maps-drive. δεν μπορουν να το κανουν και στην καμερα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 η lumia camera σταματησε να στελνει στο onedrive τις φωτο αυτοματα. αυτο εχει συμβει στη συσκευη μου απο το μαρτη. ξερει κανεις γιατι? τι παιζει? στην αλλη καμερα δουλευει? να περιμενουμε κανα σοβαρο απντειτ να προσθεσουν στην καμερα αυτα που λειπουν ή μπα? οι χαρτες πλεον εχουν οτι και τα here maps-drive. δεν μπορουν να το κανουν και στην καμερα αυτο? Δεν έχω τέτοιο θέμα με την κάμερα,την Lumia δεν την χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts