Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κλείνει η εφαρμογή συνέχεια.οκ beta είναι ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δωρεαν τα φιλτρα του picsart μεχρι 30 ιουνιου http://www.windowscentral.com/picsart-windows-10-gets-big-design-revamp-all-clipart-packages-are-free-until-june-30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κλείνει η εφαρμογή συνέχεια.οκ beta είναι ακόμα. Αααα force close εννοείς. Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Όντως φυσάει πάντως. Άντε τώρα και το Facebook :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 θέλει δουλειά ακόμα το messenger δεν μπορώ να σβήσω συνομιλία και δεν μπορώ να αλλάξω τις ειδοποίησης μια συγκεκριμένης συνομιλίας ενώ στο προηγούμενο υπήρχαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 θέλει δουλειά ακόμα το messenger δεν μπορώ να σβήσω συνομιλία και δεν μπορώ να αλλάξω τις ειδοποίησης μια συγκεκριμένης συνομιλίας ενώ στο προηγούμενο υπήρχαν Αν κάνεις swipe αριστερά σε μια συνομιλία σου βγάζει τις επιλογές που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αν κάνεις swipe αριστερά σε μια συνομιλία σου βγάζει τις επιλογές που θέλεις. Πάντως θέλει ακόμα κλήσεις και βιντεοκλησεις!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πρωί πρωί ενημερώσεις στο store για πολλές εφαρμογές της Microsoft http://i.imgur.com/Fp0gJ8Y.jpg Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αρκετές αναβαθμίσεις σήμερα. Καιρός, φωτογραφίες, τηλέφωνο, ειδήσεις, αθλητισμός, vlc Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Επέστρεψε η δυνατότητα της οθόνης κλειδώματος να μπαίνει ο καιρός; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Επέστρεψε η δυνατότητα της οθόνης κλειδώματος να μπαίνει ο καιρός; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δε νομίζω να είχε αφαιρεθεί ποτέ η συγκεκριμένη δυνατότητα. Έχω συνέχεια την Prognoza. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δε νομίζω να είχε αφαιρεθεί ποτέ η συγκεκριμένη δυνατότητα. Έχω συνέχεια την Prognoza. Εννοεί τον καιρό της microsoft που είναι προεγκατεστημένος στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν το έχει αλλα αυτο πρέπει να ειναι της εφαρμογής όχι του λειτουργικού έλλειψη Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 σε εσας παίδες το καινούριο messenger κλείνει καθόλου ή πάει μπάλα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 σε εσας παίδες το καινούριο messenger κλείνει καθόλου ή πάει μπάλα; Μπα, κλείνει που και που. Συγκεκριμένα μου έχει κλείσει 2-3 φορες κατά το άνοιγμα της εφαρμογής,όπου προσπαθεί να φορτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μπα, κλείνει που και που. Συγκεκριμένα μου έχει κλείσει 2-3 φορες κατά το άνοιγμα της εφαρμογής,όπου προσπαθεί να φορτώσει. ελπίζω να είναι επειδή είναι beta και όχι απλά επειδή είναι σχετικά πιο βαρύ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ελπίζω να είναι επειδή είναι beta και όχι απλά επειδή είναι σχετικά πιο βαρύ. Εμένα μου κλείνει όταν μπαίνω σε συνομιλία και όταν πληκτρολογώ με πετάει έξω. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Εμένα μου κλείνει όταν μπαίνω σε συνομιλία και όταν πληκτρολογώ με πετάει έξω. Sent from mTalk εμένα κάνει και τα δύο. όχι πάντα προφανώς,αλλά συχνά θα έλεγα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Skroutz Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 εμένα κάνει και τα δύο. όχι πάντα προφανώς,αλλά συχνά θα έλεγα. Bugs είναι. Με τις αναφορές τηλεμετρίας θα βρουν πότε προκαλούνται και θα τα διορθώσουν τα περισσότερα. Αν και είναι λίγο στόκοι εκει στο facebook, δεν επιτρέπεται μεγάλη εταιρεία να αργεί τόσο να φτιάξει μια εφαρμογούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δωρεαν τα φιλτρα του picsart μεχρι 30 ιουνιου http://www.windowscentral.com/picsart-windows-10-gets-big-design-revamp-all-clipart-packages-are-free-until-june-30 Ωραίος....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Skroutz Sent from mTalk Και του Groove, και του Microsoft Health και κατ' επέκταση και του fw του Microsoft Band 2. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλο το νεο Messenger σε εμενα κλεινει μια στο τοσο.. Ελπιζω στην επομενη αναβαθμηση να προσθεσουν και κληση και τις ''φουσκες'' που ολοι θελουν Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Καλο το νεο Messenger σε εμενα κλεινει μια στο τοσο.. Ελπιζω στην επομενη αναβαθμηση να προσθεσουν και κληση και τις ''φουσκες'' που ολοι θελουν Φούσκες δεν παίζει. Δεν νομίζω κάτι τέτοιο να μπορεί να το υποστηρίξει το λειτουργικό. Αυτό που θα βάλουν λογικά είναι άμεση απάντηση από το Action Center. Υγ. Smart dual SIM Για όσους έχουν Dual SIM Edited June 5, 2016 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) εγω βλεπω οτι οσες εφαρμογες γινονται πορτ απο αντροιντ και ιος, γινονται *****. το μεσεντζερ ειναι απαλευτο. πολυ βαρυ ολο κλεινει κτλ κτλ. προτιμω να εχω λιγες εφαρμογες αλλα ναναι σφαιρα παρα αυτο το χαλι. ελπιζω να διορθωθουν ολα γιατι αν ειναι να γινουμε αντροιντ, να παω να παρω αντροιντ να τελειωνω. (αμα δω και αυτο που εχουν τα αντροιντ που οι εφαρμογες πιανουν κατι γκιγκα απο το πουθενα....) Edited June 5, 2016 by Alex_tz Αφαίρεση άσεμνων χαρακτηρισμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 beta είναι το messenger ακόμα παίδες. Δεν μας επέβαλε κανείς να το βάλουμε,ούτε μας είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts