stewe Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στο extras - touch είναι. Cheers........ Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;; Χμ.... Χωρίς να κάνω το παραπάνω update, ούτε κι εγώ το έχω στα settings.. Ούτε και στη λίστα με τα apps... :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;; Ρυθμίσεις/πρόσθετα/αφή Όντως πλέον υπάρχει η επιλογή σίγασης του τηλεφώνου αν το γυρίσεις με την οθόνη προς τα κάτω. Sent from mTalk Κώστας!! Edited June 1, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έλεγα να κάνω soft reset, αλλά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, έκανε restart μόνο του το κινητό. :lol: Μετά από restart και αλλαγή του χώρου εγκατάστασης των εφαρμογών (από την sd στο τηλέφωνο), πάλι δεν κατεβαίνει. Soft reset τώρα.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έλεγα να κάνω soft reset, αλλά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, έκανε restart μόνο του το κινητό. :lol: Μετά από restart και αλλαγή του χώρου εγκατάστασης των εφαρμογών (από την sd στο τηλέφωνο), πάλι δεν κατεβαίνει. Soft reset τώρα.... Δεν θα κατέβει όσο δεν διαγράφεις την παλιά εφαρμογή από τον χώρο της sd κάρτας. Θα πας στο storage, θα ανοίξεις το apps & games της sd κάρτας και θα την μεταφέρεις την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η ενημέρωση ήρθε, έγινε η αναβάθμιση, έγινε και soft reset, αλλά η επιλογή άφαντη στο 950. Μόνο για τη δόνηση στα "κουμπιά" μου εμφανίζει (και ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται επανεκκίνηση για να λειτουργήσει). Στο 950, αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι. To Lumia 735 έχω. Μετέφερέ τον στην εσωτερική μνήμη και θα σου κάνει το update. Ή αλλίως διεγραψέ το και κάντο πάλι εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σε εμένα πάντως δουλεύει άψογα, το δοκίμασα και όλα μια χαρά....640XL Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το Viber Beta για Windows 10 /Mobile βγήκε για το κοινό. Περισσότερα στο Windows Blog εδώ Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Δεν θα κατέβει όσο δεν διαγράφεις την παλιά εφαρμογή από τον χώρο της sd κάρτας. Θα πας στο storage, θα ανοίξεις το apps & games της sd κάρτας και θα την μεταφέρεις την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη. To Lumia 735 έχω. Μετέφερέ τον στην εσωτερική μνήμη και θα σου κάνει το update. Ή αλλίως διεγραψέ το και κάντο πάλι εγκατάσταση. Ναι, δεν υπάρχει πουθενά, για να το διαγράψω. Και όσα soft reset και να δοκιμάζω να κάνω, δεν ολοκληρώνονται, γιατί η Microsoft έβαλε το feedback ακριβώς στον ίδιο συνδυασμό πλήκτρων... Ειλικρινά, έχει καταντήσει κουραστικό. Είτε technical preview, είτε official, το ίδιο μου φαίνεται πλέον. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η ενημέρωση ήρθε, έγινε η αναβάθμιση, έγινε και soft reset, αλλά η επιλογή άφαντη στο 950. Μόνο για τη δόνηση στα "κουμπιά" μου εμφανίζει (και ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται επανεκκίνηση για να λειτουργήσει). Στο 950, αυτό. Έχεις 950 dual sim να φανταστώ ε; Και δεν έχεις και επιλογή για δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση να φανταστώ.... Σιχτίρ.... (κάτοχος 950XL dual εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έχεις 950 dual sim να φανταστώ ε; Και δεν έχεις και επιλογή για δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση να φανταστώ.... Σιχτίρ.... (κάτοχος 950XL dual εδώ) Πες μου τώρα ότι φταίει που έχουμε και dual sim συσκευές τώρα...... :mad: 640ds και δεν εγκαθίσταται με τίποτα...... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το Viber Beta για Windows 10 /Mobile βγήκε για το κοινό. Περισσότερα στο Windows Blog εδώ Sent from mTalk Μόλις μου το ενημέρωσε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πες μου τώρα ότι φταίει που έχουμε και dual sim συσκευές τώρα...... :mad: 640ds και δεν εγκαθίσταται με τίποτα...... Στο 640 δεν ξέρω, αλλά στο 950 όσοι έχουμε ds έχουμε πάρει τα παπάκια μας όσον αφορά την δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση. Και δεν έχει ούτε το flip to silence τώρα :X:X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πες μου τώρα ότι φταίει που έχουμε και dual sim συσκευές τώρα...... :mad: 640ds και δεν εγκαθίσταται με τίποτα...... Πηγες καθολου στο settings ... storage ... sd card ... apps&games ? Το touch αν δεν στο βγάζει εκεί θα το είχε στο settings ... storage ... this device ... apps&games και δεν θα σου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην sd κάρτα. Να μην υπάρχει σε αυτές τις λίστες και να υπάρχει στην συσκευή αποκλείεται. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 640 δεν ξέρω, αλλά στο 950 όσοι έχουμε ds έχουμε πάρει τα παπάκια μας όσον αφορά την δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση. Και δεν έχει ούτε το flip to silence τώρα :X:X:X:X:X Την δόνηση σε απάντηση δεν την έχουν βάλει σε κανένα dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Την δόνηση σε απάντηση δεν την έχουν βάλει σε κανένα dual sim. Και από ότι βλέπω, ούτε το flip to silence την έχουν βάλει. Κάτι καλό πρέπει να πίνουν εκεί στο Αμέρικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πηγες καθολου στο settings ... storage ... sd card ... apps&games ? Το touch αν δεν στο βγάζει εκεί θα το είχε στο settings ... storage ... this device ... apps&games και δεν θα σου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην sd κάρτα. Να μην υπάρχει σε αυτές τις λίστες και να υπάρχει στην συσκευή αποκλείεται. Κι όμως, δεν αποκλείεται. Πήγα 2-3 φορές να δω αν υπάρχει, μετά από κάθε restart, αλλά πουθενά. Hard reset δεν κάνω, γιατί αυτή είναι τώρα η κύρια συσκευή μου. @chros26_ Κάτι ανάλογο πρέπει να παίζει για όλα τα dual sim. Thanks, Microsoft.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κι όμως, δεν αποκλείεται. Πήγα 2-3 φορές να δω αν υπάρχει, μετά από κάθε restart, αλλά πουθενά. Hard reset δεν κάνω, γιατί αυτή είναι τώρα η κύρια συσκευή μου. @chros26_ Κάτι ανάλογο πρέπει να παίζει για όλα τα dual sim. Thanks, Microsoft.... Απλά για να σιγουρευτώ ότι κοιτάμε το ίδιο πράγμα, όταν πας στο μενού που λέω οι εφαρμογές συστήματος πρέπει να φαίνονται κάπως έτσι http://s33.postimg.org/rvl9b5e5r/wp_ss_20160601_0001.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το Viber έγινε πλέον όπως στο pc Update και για το Groove Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σχεδιαστικά και λειτουργικά δείχνει πολύ ωραίο το viber. Αν είναι και φιλικό στην μπαταρία μπορεί να το αφήσω εγκατεστημένο και αυτό, μια παραπάνω εφαρμογή δεν βλάπτει :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έχεις 950 dual sim να φανταστώ ε; Και δεν έχεις και επιλογή για δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση να φανταστώ.... Σιχτίρ.... (κάτοχος 950XL dual εδώ) Όχι, το μονόκαρτο. Ούτε αυτή την επιλογή έχω, όντως. Μόνο την επιλογή για "δόνηση στα πλήκτρα πλοήγησης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κι όμως, δεν αποκλείεται. Πήγα 2-3 φορές να δω αν υπάρχει, μετά από κάθε restart, αλλά πουθενά. Hard reset δεν κάνω, γιατί αυτή είναι τώρα η κύρια συσκευή μου. @chros26_ Κάτι ανάλογο πρέπει να παίζει για όλα τα dual sim. Thanks, Microsoft.... έλα μη σκας,ούτε σε εμένα ήρθε αυτή η ενημέρωση. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Viber έγινε πλέον όπως στο pc Update και για το Groove βγήκε η εφαρμογή για όλους;γιατί δε βλέπω τίποτα στο store... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Για ολους πρεπει να βγηκε το viber. Στο desktop φαινεται η περιγραφή της καινούργιας στο store, στο κινητό φαινόταν η περιγραφή της παλιάς εφαρμογής αλλά και στα δυο με το download μου κατεβασε την καινουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) δεν ζητούσα τα νούμερα του τζόκερ;τώρα μου ήρθε!:lol: edit καλά ακόμα να βάλουν video κλήση. Edited June 1, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μπορεί να μην βάλουν και ποτέ βίντεο κλήση λόγω skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts