Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;;

Χμ.... Χωρίς να κάνω το παραπάνω update, ούτε κι εγώ το έχω στα settings.. Ούτε και στη λίστα με τα apps... :confused:

Huawei Nova 5T

Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;;

Ρυθμίσεις/πρόσθετα/αφή

Όντως πλέον υπάρχει η επιλογή σίγασης του τηλεφώνου αν το γυρίσεις με την οθόνη προς τα κάτω.

Sent from mTalk Κώστας!!

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έλεγα να κάνω soft reset, αλλά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, έκανε restart μόνο του το κινητό. :lol:

Μετά από restart και αλλαγή του χώρου εγκατάστασης των εφαρμογών (από την sd στο τηλέφωνο), πάλι δεν κατεβαίνει.

Soft reset τώρα....

Huawei Nova 5T

Έλεγα να κάνω soft reset, αλλά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, έκανε restart μόνο του το κινητό. :lol:

Μετά από restart και αλλαγή του χώρου εγκατάστασης των εφαρμογών (από την sd στο τηλέφωνο), πάλι δεν κατεβαίνει.

Soft reset τώρα....

Δεν θα κατέβει όσο δεν διαγράφεις την παλιά εφαρμογή από τον χώρο της sd κάρτας. Θα πας στο storage, θα ανοίξεις το apps & games της sd κάρτας και θα την μεταφέρεις την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη.

Η ενημέρωση ήρθε, έγινε η αναβάθμιση, έγινε και soft reset, αλλά η επιλογή άφαντη στο 950.

Μόνο για τη δόνηση στα "κουμπιά" μου εμφανίζει (και ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται επανεκκίνηση για να λειτουργήσει).

Στο 950, αυτό.

Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι.

To Lumia 735 έχω. Μετέφερέ τον στην εσωτερική μνήμη και θα σου κάνει το update. Ή αλλίως διεγραψέ το και κάντο πάλι εγκατάσταση.

Σε εμένα πάντως δουλεύει άψογα, το δοκίμασα και όλα μια χαρά....640XL

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το Viber Beta για Windows 10 /Mobile βγήκε για το κοινό. Περισσότερα στο Windows Blog εδώ

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δεν θα κατέβει όσο δεν διαγράφεις την παλιά εφαρμογή από τον χώρο της sd κάρτας. Θα πας στο storage, θα ανοίξεις το apps & games της sd κάρτας και θα την μεταφέρεις την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη.

To Lumia 735 έχω. Μετέφερέ τον στην εσωτερική μνήμη και θα σου κάνει το update. Ή αλλίως διεγραψέ το και κάντο πάλι εγκατάσταση.

Ναι, δεν υπάρχει πουθενά, για να το διαγράψω. Και όσα soft reset και να δοκιμάζω να κάνω, δεν ολοκληρώνονται, γιατί η Microsoft έβαλε το feedback ακριβώς στον ίδιο συνδυασμό πλήκτρων... Ειλικρινά, έχει καταντήσει κουραστικό. Είτε technical preview, είτε official, το ίδιο μου φαίνεται πλέον.

Huawei Nova 5T

Η ενημέρωση ήρθε, έγινε η αναβάθμιση, έγινε και soft reset, αλλά η επιλογή άφαντη στο 950.

Μόνο για τη δόνηση στα "κουμπιά" μου εμφανίζει (και ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται επανεκκίνηση για να λειτουργήσει).

Στο 950, αυτό.

Έχεις 950 dual sim να φανταστώ ε;

Και δεν έχεις και επιλογή για δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση να φανταστώ....

Σιχτίρ.... (κάτοχος 950XL dual εδώ)

Πες μου τώρα ότι φταίει που έχουμε και dual sim συσκευές τώρα...... :mad:

640ds και δεν εγκαθίσταται με τίποτα......

Huawei Nova 5T

Το Viber Beta για Windows 10 /Mobile βγήκε για το κοινό. Περισσότερα στο Windows Blog εδώ

Sent from mTalk

Μόλις μου το ενημέρωσε. :)

Στο 640 δεν ξέρω, αλλά στο 950 όσοι έχουμε ds έχουμε πάρει τα παπάκια μας όσον αφορά την δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση.

Και δεν έχει ούτε το flip to silence τώρα

:X:X:X:X:X

Πηγες καθολου στο settings ... storage ... sd card ... apps&games ? Το touch αν δεν στο βγάζει εκεί θα το είχε στο settings ... storage ... this device ... apps&games και δεν θα σου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην sd κάρτα. Να μην υπάρχει σε αυτές τις λίστες και να υπάρχει στην συσκευή αποκλείεται.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο 640 δεν ξέρω, αλλά στο 950 όσοι έχουμε ds έχουμε πάρει τα παπάκια μας όσον αφορά την δόνηση όταν απαντηθεί η κλήση.

Και δεν έχει ούτε το flip to silence τώρα

:X:X:X:X:X

Την δόνηση σε απάντηση δεν την έχουν βάλει σε κανένα dual sim.

Την δόνηση σε απάντηση δεν την έχουν βάλει σε κανένα dual sim.

Και από ότι βλέπω, ούτε το flip to silence την έχουν βάλει.

Κάτι καλό πρέπει να πίνουν εκεί στο Αμέρικα :lol:

Πηγες καθολου στο settings ... storage ... sd card ... apps&games ? Το touch αν δεν στο βγάζει εκεί θα το είχε στο settings ... storage ... this device ... apps&games και δεν θα σου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην sd κάρτα. Να μην υπάρχει σε αυτές τις λίστες και να υπάρχει στην συσκευή αποκλείεται.

Κι όμως, δεν αποκλείεται. Πήγα 2-3 φορές να δω αν υπάρχει, μετά από κάθε restart, αλλά πουθενά. Hard reset δεν κάνω, γιατί αυτή είναι τώρα η κύρια συσκευή μου.

@chros26_

Κάτι ανάλογο πρέπει να παίζει για όλα τα dual sim. Thanks, Microsoft....

Huawei Nova 5T

Κι όμως, δεν αποκλείεται. Πήγα 2-3 φορές να δω αν υπάρχει, μετά από κάθε restart, αλλά πουθενά. Hard reset δεν κάνω, γιατί αυτή είναι τώρα η κύρια συσκευή μου.

@chros26_

Απλά για να σιγουρευτώ ότι κοιτάμε το ίδιο πράγμα, όταν πας στο μενού που λέω οι εφαρμογές συστήματος πρέπει να φαίνονται κάπως έτσι

http://s33.postimg.org/rvl9b5e5r/wp_ss_20160601_0001.png

Σχεδιαστικά και λειτουργικά δείχνει πολύ ωραίο το viber. Αν είναι και φιλικό στην μπαταρία μπορεί να το αφήσω εγκατεστημένο και αυτό, μια παραπάνω εφαρμογή δεν βλάπτει :lol:.

Όχι, το μονόκαρτο.

Ούτε αυτή την επιλογή έχω, όντως. Μόνο την επιλογή για "δόνηση στα πλήκτρα πλοήγησης".

@chros26_

έλα μη σκας,ούτε σε εμένα ήρθε αυτή η ενημέρωση.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Viber έγινε πλέον όπως στο pc

Update και για το Groove

βγήκε η εφαρμογή για όλους;γιατί δε βλέπω τίποτα στο store...

Xiaomi 12 Pro

Για ολους πρεπει να βγηκε το viber. Στο desktop φαινεται η περιγραφή της καινούργιας στο store, στο κινητό φαινόταν η περιγραφή της παλιάς εφαρμογής αλλά και στα δυο με το download μου κατεβασε την καινουργια.

δεν ζητούσα τα νούμερα του τζόκερ;τώρα μου ήρθε!:lol:

edit καλά ακόμα να βάλουν video κλήση.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών