andreas443 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα μετά από τόσο καιρό ακόμα να μου έρθει το update για την κάμερα γνωρίζει κανεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα μετά από τόσο καιρό ακόμα να μου έρθει το update για την κάμερα γνωρίζει κανεις κάτι? Και σε εμενα τα ιδια. Ισως τελικα αυτο το camera update να ηταν μονο για συσκευες στο preview ring;; Δεν ξερω.... Κατι αλλο που εχω παρατηρησει. Φωτογραφιες που τραβαω την ιδια στιγμη, οταν παω να τις δω απο την εκθεση φωτογραφιων ή απο την εφαρμογη της καμερας κατευθειαν, αλλες ειναι τραβηγμενς ως live photo και αλλες οχι. Ξερεις κανεις τι παιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και σε εμενα τα ιδια. Ισως τελικα αυτο το camera update να ηταν μονο για συσκευες στο preview ring;; Δεν ξερω.... Κατι αλλο που εχω παρατηρησει. Φωτογραφιες που τραβαω την ιδια στιγμη, οταν παω να τις δω απο την εκθεση φωτογραφιων ή απο την εφαρμογη της καμερας κατευθειαν, αλλες ειναι τραβηγμενς ως live photo και αλλες οχι. Ξερεις κανεις τι παιζει;; Τώρα που το λες και σε μένα το ίδιο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παίδες,ποιον browser θεωρείτε καλύτερο στα Win10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αυτό που λένε για ανανέωση κάθε 30 λεπτά λόγω του λειτουργικού ; Από το τίποτα καλύτερο είναι. Άσε που δε νομίζω μέσα σε τριάντα λεπτά να δεις δραματική διαφορά στην κατανάλωση! :) Συνήθως αυτές τρώνε και μπαταρία..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παίδες,ποιον browser θεωρείτε καλύτερο στα Win10?μεχρι να κανει απντειτ ο ucbrowser, δυστυχως ο edge.... ελεος ομως ειναι τοσες εφαρμογες με προβληματα στα δεκαρια και δεν εχουν ακομα υποστει αναβαθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παίδες,ποιον browser θεωρείτε καλύτερο στα Win10? Shiye Browser επίσης καλος. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 τον δοκιμασα. παρα πολυ καλος. πιο γρηγορος και με πιο σμουθ σκρολινγκ και απο τους 3. αλλα παλι δενεχει δεξι κλικ.(αν πατησεις τολινκ ωρα, να ανοιξει μενου για να το ανοιξεις σε νεα καρτελα). ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Shiye Browser επίσης καλος. Ότι πιο γρήγορο υπάρχει, ουτε σε android ουτε πουθενα δεν εχω δει τόση γρηγοράδα και κυλισμα. Έχει ακόμα 2-3 πράγματα που χρειάζεται όπως με τις καρτέλες αλλα γενικά είναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ότι πιο γρήγορο υπάρχει, ουτε σε android ουτε πουθενα δεν εχω δει τόση γρηγοράδα και κυλισμα. Έχει ακόμα 2-3 πράγματα που χρειάζεται όπως με τις καρτέλες αλλα γενικά είναι σουπερ. Eτσι ακριβως.παντως απο τοτε που βγηκε εχει παρει 3 αναβαθμισεις.τα gestures πολυ βολικα. :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Για να τον δοκιμάσουμε τότε.:cool: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 ενημέρωση ξανά για FitBit και Επαφές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ναι είναι πολύ καλός όντως, βασικά δεν τον ήξερα και πρώτη φορά τον δουλεύω. Πάντως πιστεύω πως ο edge τουλάχιστον σε εμένα είναι καλύτερος και πιο γρήγορος, έχω το 550 και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Πάντως είναι καλό πως βαίνουν διάφοροι νέοι browser. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Shiye Browser επίσης καλος. Ευχαριστώ όλους σας,τον δοκιμάζω άμεσα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Συνήθως αυτές τρώνε και μπαταρία..... Δεν έχω δει διαφορά προς το παρόν, αλλά λογικό είναι όσο προσθέτω εφαρμογές. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το glance πίνει πολύ! :p Το είχα αφήσει μόνιμα ενεργό...:lol: Επίσης παρατήρησα ότι το glance δουλέυει με τον proximity. Μάλλον στη λογική του βγάζω το κινητό από την τσέπη να δω την ώρα, ειδοποιήσεις κλπ. Το λάτρεψα!:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Βγήκε και άλλος reader με universal εφαρμογή. Λέγεται INI Reader http://mspoweruser.com/developer-submission-new-universal-feedly-client-continuum-cortana-read-aloud-features/ Από το λ'ιγο που τον δοκίμασα μπορείς να δημιουργήσεις κατηγορίες νέων και να προσθέσεις σε αυτές τα sites που θα κατεβάζει τα άρθρα από προεπιλεγμένη λίστα ή μπορείς να βάλεις το site με αναζήτηση πχ nafetmporiki. Το καλό είναι ότι έχει την ίδια εφαρμογή και στο PC και΄συγχρονίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια δεν ξέρω αν απευθινομαι στο σωστό forum αλλα θα ήθελα να μου πει κάποιος τους τρόπους που μπορεί κάποιος να κατεβάσει μια εφαρμογή επί πληρωμή στο windows store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα PayPal Και μέσω καρτοκινητής (νομίζω μόνο η vodafone το κάνει) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πρόβλημα με Skype σε 535. ΠΑιδιά μετά την αναβάθμιση σε 10 το skype δεν δούλευε και ούτε έκανε ενημερώσεις. Βασικά πήγαινε να κάνει ενημέρωση και έβγαζε σφάλμα 0x80070003. Φαντάστηκα ότι το έβγαζε επιδή ήταν στην κάρτα sd. Το έκανα απεγκατάσταση και πηγα να το κάνω ξανά εγκατάσταση στη μνημη του τηλεφώνου, αλλά ούτε τώρα γίνεται. Το ίδιο σφάλμα βγάζει. ΚΑμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 ευχαριστω πολυ για την απαντηση..εγω εχω whats up ξερεις μηπως που μπορω να το ψαξω για το αν γινεται μεσω καρτοκινητης στην εταιρια που ειμαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Νομίζω δεν γίνεται... Αλλά πήγαινε σε κάποια επί πληρωμή εφαρμογή και πάτα αγορά να δεις ποιους τρόπους πληρωμής θα σου βάλει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 οκ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εγώ δοκίμασα να κατεβάσω ένα άλμπουμ για να δω τι τρόπους πληρωμής έχει, μου βγάζει credit card, PayPal και Mobile Phone το τελευταίο λογικά μέσω παρόχου δεν είναι ;; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά region έχω US και ούτε έχω λεφτά στην κάρτα για το δοκιμάσω (What's Up). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ισως να το πρόσθεσε η Cosmote με τον ερχομό της επίσημης εφαρμογής.... Αν δοκιμάσει κάποιος ας πει και για τους υπόλοιπους... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 διαβαζοντας τα νηματα περι w10 ειναι τελικα κοινος αποδεκτο οτι ο edge ειναι μαυρα χάλια. σε εμενα τουλαχιστον τρωει κολληματα, αργος πολυ και γενικα δυστυχως πολυ μετρια εικονα. αλλα περιμεναμε. προσπαθησα να δουλεψω λιγο το uc browser αλλα εχει πολυ κατανάλωση μπαταριας. εχουμε καποια ενημερωση οτι ισως στιαξει ο edge ή να προτείνετε καποιον ενναλακτικο browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts